Legjobb VPN expatatok számára

Mi a legjobb VPN az emigránsok számára? Miután úgy döntött, hogy egy másik országba költözik, az egyik dolog, amit figyelembe kell venni, az, hogy mennyire cenzúrálták az ott megtekinteni kívánt tartalmat. Miért? Mert oda lehet menni, hogy megtudja kedvencét a helyi csatornákat és webhelyeket földrajzilag blokkolták, így külföldön tartózkodva nem tudna hangolni.


Legjobb VPN expatatok számára

Legjobb VPN expatatok számára

Ennek megkerüléséhez el kellene kezdenie a legjobb VPN szolgáltatások az expatak számára hogy feloldja a földrajzilag korlátozott csatornák blokkolását. Ezek lehetővé teszik a tartalmak bárhonnan történő feloldását, és online identitásuk rejtettségét a nyilvánosság előtt. Az alábbi áttekintésben megvizsgáljuk a legjobb expat VPN-ket, amelyeket a USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Kína.

Legjobb VPN expatatok számára – összefoglalva

Vessen egy pillantást a 2018-ban elérhető legjobb VPN-ekre:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Nagyon sok olyan ember, aki egy másik országba vándorol, általában nem gondol az ott alkalmazott internetes korlátozásokra. Hajlamosak sokkolni, amikor rájönnek, hogy kedvenc webhelyük vagy csatornáik nem megy keresztül.

A VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a biztonságos profil fenntartását az internet böngészése közben, és ehhez személyes adatait (például a nevét, tartózkodási helyét) rejtve tartják. Ez lehetővé teszi élő sportesemények közvetítése online, valamint feloldhatja a webhelyek és szolgáltatások jó választékát. Itt találja azokat a legfontosabb VPN-szolgáltatásokat, amelyekhez külföldön fordulhat.

Miért van szükség minden expatnak VPN-szolgáltatásra?

Sok oka van annak, hogy az országból elhagyó személyeknek szüksége lehet VPN-re. Szeretne segítséget az emlékezet felfrissítéséhez? Görgessen egy kicsit tovább délre.

Maradjon név nélkül online egy expat VPN-vel

Az internet manapság ijesztő hely lett. Bármit is tesz online bármilyen kiberbűnözővel veszélyeztethető és begyűjthető körbejáró. Ha külföldön van, akkor köteles csatlakozni a nyilvános Wi-Fi-hez hogy van-e a szállodában, kávézóban vagy a repülőtéren. Bármely hacker, aki csatlakozik ugyanahhoz a hálózathoz, képes érintse meg adatait.

A VPN használatával, függetlenül attól, hogy milyen érzékeny munkát végez az interneten, személyes adatai továbbra is csomagolva maradnak. Senki sem tudja megjelölni a nevét, otthoni címét vagy akár a bank adatait.

Titkosítania kell az adatait, és el kell rejtenie IP-címét, különösen, ha véletlenül olyan cenzúrázott országokba kerül, mint például Észak-Korea, Kína, Thaiföld, Oroszország vagy Szaúd-Arábia. Ez az a fajta szolgáltatás, amelyet előfizetés után egy jó VPN-szolgáltatóra kap.

Tartsa a kapcsolatot a szeretteivel VPN segítségével

Annyira rossz, hogy távol vagy az országától és családjától. Mit gondolsz, ha elmondom neked, hogy van néhány ország a világon, ahol az internet korlátozásai annyira szigorúak a közösségi média használatát szintén tagadják. Országok, mint Kína, Kuba vagy az Egyesült Arab Emírségek nagyon szívesen ellenőrzik kommunikációjukat.

Nem léphet kapcsolatba a családjával kivéve, ha maga az ország nyújtja a szolgáltatásokat. Nagyon frusztráló, ha elveszítjük például a WhatsApp hívását, csak azért, mert véletlenül egy nagyon cenzúrázott országba utazol.

Ha ilyen országokban találja magát, akkor nincs sok alternatíva, amelyhez fordulhat. Választhat úgy, hogy abbahagyja a rendszeres csevegést a közösségi médiában a barátokkal és a családdal, vagy be is jelentkezhet Expat VPN szolgáltatás. Ha így tesz, akkor engedi változtassa meg IP-címét, és hagyja, hogy visszaszerezze hozzáférés olyan szolgáltatásokhoz, mint a Facebook, a Twitter, a Skype és számos más közösségi platform.

VPN-szolgáltatáson keresztül Ön elrejteni személyazonosságát egy kiszolgálóhoz való kapcsolódással ami közelebb van az otthoni gyephez. Ily módon az IP-címe tükrözi, hogy belép egy adott webhelyre a saját országaiban, így megszűnik az olyan korlátozások, amelyek korábban megtagadták a hozzáférést..

Az Expat VPN-k segítségével olcsó járatokat szerezhet

Érdekes tény: Sok utazási társaság és légitársaság használja az IP-címét, hogy megtudja, hol tartózkodik, és állítsd be ennek alapján különböző árak. Az USA-ból utazni vágyó turista magasabb árakat fog látni, mint egy Szingapúrból induló remény. Egy jó VPN szolgáltatás fog lehetővé teszi, hogy visszapattanjon a helyéről annak alapján, hogy hol vannak szervereik, és akkor leszel képes a legjobb árakat megtalálni szállodákban és repüléseken.

A geoérzékeny webhelyek feloldása feloldása az Expat VPN-en keresztül

A földrajzilag korlátozott webhelyek és csatornák könnyen hozzáférhetővé válnak, amint megbízható VPN-szolgáltatót hív fel ExpressVPN. Ön képes lesz rá vegye fel a legfrissebb helyi híreket bárhol is lehet.

Ezenkívül Önnek anonim tranzakciókat is folytathat, és előfizethet olyan csatornákra, amelyek a legfrissebb filmeket, TV-műsorokat és sporteseményeket kínálják közvetlenül a nappaliba. Nincs értelme bajba kerülni a külföldi internetszolgáltatóval azért, mert olyan webhelyekre látogat, amelyekhez otthon szokott.

Egyszerűen hagyja, hogy a VPN gondoskodjon róla.

Hogyan működik az expats VPN?

Közvetlenül a hiteles szolgáltató kiválasztása és az előfizetés megvásárlása után a felhasználónak be kell jelentkeznie a VPN webhelyére, hogy letölthesse eszközére a szoftver megfelelő verzióját. A legtöbb szolgáltató olyan eszközcsomagot támogat, mint a Windows, Linux és Mac operációs rendszerek. Az expatok ingyenesen letölthetik a szoftvert számos eszközre, ha az általuk választott előfizetés egynél több egyidejű kapcsolatot támogat.

Egy olyan ember számára, aki éppen például Kínába költözött, valószínűleg nem tetszik a hibaüzenet, amelyet akkor kap, ha megpróbál néhány stream-et streamálni a Netflixből. Az ország azok közé tartozik, ahol a cenzúra a legmagasabb a világon. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik az Egyesült Államokban található VPN szerverhez, akkor megoldja ezt a kis problémát.

Tehát a legjobb VPN az emigránsok számára …

Minél több kiszolgáló van egy VPN-társaságban, annál jobb. Ideális esetben ezeket a szervereket tisztességesen kell elosztani a világ minden tájáról, hogy a felhasználók számára sokféle lehetőséget biztosítsanak. Ez szintén meggyorsítja a kapcsolatot.

Az emigráció számára a legelőnyösebb VPN attól függ, hogy hol van otthona, valamint attól a helytől, ahová költözött. Egy megfelelő szolgáltatásnak mindkét helyén több szerver lenne. A legtöbb ember támaszkodik ExpressVPN vagy NordVPN a földrajzilag korlátozott webhelyekhez való belépéshez külföldön. Az árakat és a kínált szolgáltatásokat érdemes megnézni. IPVanish és BulletVPN egyaránt biztonságos fogadás azok számára, akik külföldön keresnek VPN szolgáltatót.

Beszéljünk részletesen mindegyikről. Várj, várj, jobban tudok. És az emigránsok számára a legfontosabb VPN-k a következők:

ExpressVPN

Az ExpressVPN már jó ideje működik. Ez a VPN-szolgáltató tetején tette a listákat a minőségi szolgáltatásról. Először is, ez a szolgáltató hatalmas szerverhálózattal büszkélkedhet, amely több mint 2000 szerver 94 országban. Eltekintve attól a képességétől, hogy megkerülje a különféle földrajzi korlátozásokat, az ExpressVPN elég jól működik a VPN-figyelmeztető Netflix-szel is.

Próbáld ki, kínálnak egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia abban az esetben, ha nem lennének elégedettek azzal, amit kínálnak, ami ritkán fordul elő ehhez a robusztus eszközhöz.

Másrészt a földrajzi korlátozások megkerülése nem az egyetlen, amelyre az ExpressVPN képes. A legbiztonságosabb az akkor, ha csatlakozik az ExpressVPN által biztosított VPN szerverhez. Le kell dobni, a legújabb katonai titkosításokkal árnyékolva leszel. Ez határozottan meggátolná az esetleges számítógépes bűncselekményt, amely körül jár az adatok gyűjtése érdekében.

Sőt, ExpressVPN több százezer IP-címet kínál a saját elrejtéséhez, ami nagyon fontos, ha az internetet böngészni akarja anélkül, hogy észlelést észlelne.

Előnyök

 • 2000+ szerver.
 • 5 egyidejű eszköz.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Korlátlan szerverváltás.

Hátrányok

 • Kicsit drága.

NordVPN

Most jön a VPN, amely a legnagyobb szerverhálózat, amelyet az iparág valaha is ismert volt. Az ExpressVPN 94 országot fed le. Ugyanakkor a NordVPN kiterjed a 62-re, több mint 5000 szerverrel a világ körül. Használhatja ezt a funkciót, mivel a NordVPN lehetővé teszi korlátlan szerverváltás. Ha olyan országokban él, ahol magas cenzúra áll fenn, ez a VPN pontosan az, amit keres. Hivatalos honlapjuk szerint:

„A NordVPN több ezer szervert kínál világszerte, ideértve az elhalványult szervereket is, amelyek lehetővé teszik a VPN-nek a régiókban való működését szigorú online korlátozások.”

Amikor a VPN-ről beszélünk, kezdetben nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy biztonsági eszközök. Igen, az NordVPN a biztonsággal foglalkozik CyberSec és dupla VPN szolgáltatás. Vegyünk például a Double VPN-t, képzeljük el az adatok egy VPN helyett két VPN szerveren továbbítódnak. Ezzel kétszer kapja meg a titkosítást, így a lehető legjobb védelmet nyújtja. Lehet, hogy még tovább csökkenti a kapcsolat sebességét, de ha a legjobban a biztonságra törekszik, azt javaslom, hogy áldozzon fel bizonyos sebességet a folyamat során.

Előnyök

 • 5000+ szerver.
 • 6 egyidejű eszköz.
 • CyberSec
 • SmartPlay intelligens DNS.
 • Dupla VPN.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Néhány szerver lassú.

IPVanish

Az IPVanish azon kevés VPN egyike, amelyek több mint 5 egyidejű kapcsolatot tesznek lehetővé. Az ExpressVPN és a NordVPN kedveli a lehetőséget arra, hogy 3 és 6 eszközt csatlakoztasson egy fiók alatt. Az IPVanish azonban, akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egyszerre. sajnálatos módon, Az IPVanish nem tartozik a szerencsés VPN-k közé, amelyek túlmúltak a Netflixnél. Még mindig nem találta meg a módját, hogy megkerülje a VPN-blokkjait, és hozzáférjen tartalmához. Ha többet szeretne megnézni arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a VPN, íme egy pár weboldalukról:

Előnyök

 • Több mint 1000 szerver.
 • Nincs naplózási politika.
 • Támogatja az IKEv2, az OpenVPN és az L2TP / IPsec VPN protokollokat.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • Öld meg a kapcsolót.

Hátrányok

 • Nem oldja fel a Netflix blokkolását.
 • Nem túl jó sebesség.

BulletVPN

A BulletVPN már régóta nem létezik, így a kiszolgálói hálózat alapján nem tudja megítélni. Bár csak 30 országban szétszórt kiszolgálókkal rendelkezik, ezeket a régiókat stratégiailag azok számára választják ki, akik külföldön szeretnék felszabadítani a régió által korlátozott tartalmakat.

Másrészt a BulletVPN támogatja a PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 és IKEv2 protokollokat. Ezek a biztonság fő szempontjai, amikor online lép fel.

Előnyök

 • Nincsenek naplók.
 • Intelligens DNS elérhető.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Korlátlan sávszélesség.
 • 5 egyidejű eszköz.

Hátrányok

 • Kis szerverhálózat.

Következtetés az emigránsok számára a legjobb VPN-ről

Ha van egyfajta szoftver, amelyet az emigránsoknak tudniuk kell, hogy folyamatos szórakozást szerezzenek, függetlenül attól, hol dolgozik, akkor ez egy VPN szolgáltatás. Ez megengedi nekik kerülj el minden földrajzi korlátozást bárhol a cenzúra szintje magasabb is, mint amire általában számítottak. Az expatek képesek lesznek feloldhatja az olyan webhelyek blokkolását, mint a BBC iPlayer, a Hulu és a Netflix élő sportesemények közvetítésére, például a Bajnokok Ligája és az F1 bajnokság, csak néhányat említve. Torrenton keresztül is letölthetnek filmeket és TV-műsorokat anélkül, hogy aggódnának a postai üzenetben szereplő szerzői jogok megsértésére vonatkozó értesítések vagy az internetszolgáltató figyelmeztetései miatt is.. ExpressVPN, NordVPN, és IPVanish vannak olyan szolgáltatók, akik bárki kivándorolnak remélve, hogy jó szolgáltatást biztosít meg kellene vizsgálnia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map