Legjobb VPN főiskolai hallgatók számára

A főiskolai hallgatók számára az internethez való hozzáférés örökké prioritás marad. Ha nincs esedékes megbízás, akkor valószínűleg leül, és megnézi kedvenc TV-műsorát.


Az egyetlen probléma az, hogy valószínűleg a műsorod lesz tiltott vagy cenzúrázott az egyetemen. Ebben az esetben a VPN-hez kell fordulnia. Ez az eszköz igen elrejteni személyazonosságát és feloldja a földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. De ehhez szükséged lesz egy jóra, és erre szól ez a cikk.  

Legjobb VPN főiskolai hallgatók számára

Legjobb VPN főiskolai hallgatók számára

A legjobb VPN az egyetemen – mit kell keresni

Ha szereti online játékokat játszani, letöltni torrentjeiről vagy streaming műsorokból, akkor szüksége lesz egy ilyen szolgáltatásra garantálja az Ön személyes adatait és névtelenségét. Ily módon ezeket a tevékenységeket elvégezheti, miközben továbbra is csatlakozik az egyetemi Wi-Fi hálózatához. Ha rendszeresen elvégzi ezeket a tevékenységeket VPN-hálózat védelme nélkül, akkor a Az IP-cím hajlamosabb feketelistára kerülni az iskola hálózati adminisztrátorai által.

A VPN hálózathoz való csatlakozás jót tesz titkosított kapcsolat online állapotban. A legnagyobb előnye azonban a játék- és streaming-oldalak feloldásának képessége. Miután csatlakozott egy VPN szerverhez, akkor te is szerezzen új virtuális IP-címet. A valódi elrejtőzik. Az új IP-címet fogja látni más webhelyek hozzáférjen az IP-címnek megfelelő tartalomhoz neked van. 

Legjobb VPN főiskolai hallgatók számára – áttekintés

Tehát most áttekinti a négy VPN-szolgáltatást, amelyeket véleményünk szerint kipróbálnia kell. Ez megtakarítja a csalódást, ha nem tudja, melyiket választja. Essünk neki:

1. ExpressVPN – A legjobb VPN főiskolai hallgatók számára

Ami a VPN szolgáltatókat illeti, ez nem sokkal jobb, mint az ExpressVPN. Azok a főiskolai hallgatók, akik nem biztosak benne az ExpressVPN előfizetésben, használhatják az visszatérítési politika, amely lehetővé teszi számukra 30 napot átgondolni.

Ön és barátja is profitálhat a ingyenes havi előfizetés által kínált az áttételi program ha sikerül meggyőznie barátját, hogy is iratkozzon fel. Sőt, még jobb, ha eloszthatja a számlát, mivel az ExpressVPN lehetővé teszi egyetlen VPN-kapcsolat megosztását 5 eszköz egyszerre.

ExpressVPN ajánlatok a leggyorsabb kapcsolatok amelyek csak megéri a streaming és a letöltési élményt. Plusz, letölthet, amennyit csak akar az internetről, anélkül, hogy aggódnia kellene a sávszélesség miatt.

Mindemellett csatlakoznia kell más eszközökhöz a ugyanaz a számla ingyen. A felhasználók is felkínáltak egy ingyenes, intelligens DNS proxy szolgáltatás, amelyet nem sok VPN kínál. Ez az intelligens DNS-proxy lehetővé teszi Önnek is hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz.

2. IPVanish: Korlátlan VPN havonta 4,87 USD -tól.

Az egyetlen dolog, amely sok VPN-felhasználó szem előtt tartja az IPVanish-t, az ő megbízhatóság és magas színvonalú szolgáltatás. Hálózata kétségkívül az egyik leggyorsabb Észak-Amerika, Európa, Kanada és Ázsia körül. A tény, hogy a a szerverhálózat tulajdonosa és kezelése gondoskodik arról, hogy ügyfeleik igényeit megfelelően gondozzák. 

Nagy hálózatuk 850 szerver szétszórva 63 országban biztosítja, hogy minden előfizetőjük élvezze a lehetőséget megbízható hálózat és hogy minden streaming-igényüket gondosan ellátják. Az ügyfélszoftver szempontjából, Az IPVanish könnyen kezelhetővé teszi a dolgokat az összes Mac, Windows és Linux felhasználó számára, valamint az iOS és Android felhasználók számára biztosított mobilalkalmazásaiknak köszönhetően az előfizetők védettek maradnak még útközben is.

Versenyképes áron Havonta 4,87 USD, a felhasználók élvezhetik akár 2 egyidejű csatlakozás, és 7 napos pénz-visszafizetési garancia azok számára, akik szeretnék kipróbálni ezt a szolgáltatást, mielőtt bármilyen kötelezettségvállalást vállalnának. Az ilyen típusú házirendeknek nincs oka a szolgáltatás kipróbálásának.

3. PureVPN: Megbízható VPN havonta 4,16 USD-tól

Ha van egy olyan szolgáltatás, amely elég régóta működik a piacon, hogy megtudja, mi működik, és mi nem, akkor az a PureVPN. A társaságot 2007-ben alapították, és ez a korai indulás lehetővé tette számukra, hogy alaposan megvizsgálják a piacot és biztosítsák azt, amit az ügyfelek értékelnének.

A hálózatuk 500 szerver könnyen törpíti a VPN piacon sok más szereplőt, de ez a PureVPN tapasztalat és innováció ami valóban megkülönbözteti őket a többitől. A szolgáltatás lehetővé teszi az előfizetők számára adjon hozzá egy NAT tűzfalat, dedikált IP-címeket, dedikált adatfolyamot és Stealth VPN-böngészést hogy javítsák online tapasztalataikat.

Mindezekért és még többért csak részesei kell lennie Minden hónapban 4,16 USD. Amint láttuk, áraik vitathatatlanul a piacon az egyik legjobb, és ez a fajta megfizethetőség különösen a főiskolai hallgatók számára fontos, akik mindig szűk költségvetéssel dolgoznak. Még több megtakarítás érdekében azt javasoljuk, hogy nézd meg éves tervüket; később köszönni fogsz nekünk.

4. Privát internet-hozzáférés: A legjobb árú VPN havonta 3,25 USD

Ha olyan szolgáltatást keres, amely nem rendelkezik ilyen forgalommal a szerverhálózaton, akkor tegyen magadnak egy szívességet, és jelentkezzen be a Privát Internet hozzáférés szolgáltatásba. az 3193 szerver 24 országban gondoskodnia kell arról, hogy koncentrált figyelmet kapjon arra az esetre, ha olyan problémába ütközik, amelyből önmagát nem tudja megoldani.

Ez számos okból ismert és népszerű VPN. Ezen okok egyike: hihetetlen fájlmegosztási képességei. Ezenkívül ez a VPN számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek fenntartják az online biztonságot, függetlenül attól, hogy streaming vagy torrent. Ezzel az előfizetéssel kapsz Internet kill kapcsoló. Ez a tulajdonság azért fontos, mert így van védi az IP-címet ha a kapcsolata valaha is leesik Ilyen módon az Ön személyes adatait mindenkor védeni kell.

Ügyfélszolgálatainak nincs annyira otthoni írása, de elég egyszerűek ahhoz, hogy bárki használhassa a Windows, Linux vagy Mac rendszert. A felajánlott titkosítási szintek szintén könnyen beállíthatók, így a saját biztonságra irányíthatják Önt. Havonta 3,33 dollár, A PIA határozottan a válasz egy olyan hallgató számára, aki nem akarja túl sok pénzt költeni, és még mindig magas megtérülést kap az értékért.

Legjobb VPN főiskolai hallgatók számára – Wrap Up

Most, hogy tudja, hogy milyen szolgáltatókat kell figyelembe vennie, és milyen típusú szolgáltatást kínál, most megalapozott döntést hozhat arról, hogy melyik szolgáltatást használja. Mielőtt még döntést hozna, a legjobb, ha az ügyfelek véleményét az internetre keresi, hogy jó beszámolót kapjon arról, hogy milyen lehet egy adott szolgáltatás használata..

Mint mindig, üdvözöljük visszajelzését, és örömmel válaszolunk minden észrevételre vagy aggodalomra, amelyet az általunk említett három szolgáltatóval kapcsolatban felmerülhet..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me