Legjobb VPN iOS-hoz 2020-ban – iPhone / iPad

A legjobb iOS VPN az iPhone / iPad készülékhez


A legjobb VPN iOS-hez – iPhone / Pad

A legjobb VPN iOS-hez – Tartalmi index

A legtöbb ember azért választja az Apple termékeket, mert állapot szimbólumuk, míg mások azért használják őket tulajdonságok és építési minőség egyszerűen páratlan a piacon lévő összes többi gyártónál. De mit mondanál, ha azt mondanám, hogy egy VPN egy teljesen új szintre hozza az iOS biztonságát? Olvassa tovább és Tudjon meg többet az iPhone és iPad legjobb VPN-jeiről.

 • Miért van szüksége VPN-re iOS esetén?
  • Adat titkosítás
  • Kerülje a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat
  • A nyilvános Wi-Fi biztonságos használata
 • A tökéletes VPN iOS-hoz
 • Hogyan hozzunk létre VPN kapcsolatot
 • A VPN legfontosabb áttekintése
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN
 • A legjobb VPN iOS-hez – The Wrap-Up

Miért van szüksége iOS-sel rendelkező VPN-re?

Apple felhasználóként valószínűleg elég kényelmesnek tartja a gyártó által már kínált biztonsági szintet, ám ez a védelem egyszerűen nem elegendő. Az iOS számára megfelelő VPN-szolgáltatás biztosítja az Ön internetszolgáltatóját nem tudja megfigyelni online tevékenységeit. Ezenkívül az NSA és más kormányzati ügynökségek azóta nem tudják felvenni a személyes adatait titkosítva lesz.

Ez az, amit kapsz, ha VPN-sel iOS használatakor működsz:

Az Ön adatai titkosítva lesznek

Mint korábban említettük, a spamkezelők és a hackerek száma egyre növekszik. Egyre okosabban gondolkodnak arról, hogyan lophatják el személyes adataikat, és az előnyeikre használhatják őket. Annak érdekében, hogy megvédje magát a hackerektől, valamint a rendészeti ügynökségektől, akik szintén meg akarják szerezni az adatait ellenőrzés céljából, az a legjobb, hogy VPN használatával.

Az iOS VPN használatával elkerülheti a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat:

Ha olyan országokban él, mint például Irán, Egyesült Arab Emírségek, Oroszország, Szaúd-Arábia, Törökország és Kína, akkor túl jól ismeri az ezekben az országokban alkalmazott cenzúra szintjét. Az ilyen magas cenzúra korlátozza az olyan webhelyek tartalmának streamingét, mint például BBC iPlayer, Netflix és Hulu és korlátozhatja a hozzáférést olyan közösségi média oldalakhoz, mint például Twitter, Facebook és YouTube. Ha jó VPN-t használ az iOS-hez, lehetővé kell tennie az ilyen kiterjedt cenzúra kiküszöbölését, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik..

Biztonságosan csatlakozzon a nyilvános WiFi hotspotokhoz

Hányszor használta ingyenes nyilvános WiFi hotspotjait egynél repülőtér, kórház, iskola vagy kávézó? A legtöbb ember nem veszi észre, hogy ezek a nyilvános WiFi hotspotok különösen veszélyeztetettek a hackerek és a számítógépes bűnözők támadásaitól. Ha VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódik ingyenes WiFi hozzáférési pontok használata közben, lehetővé teszi védi az összes személyes adatát.

A tökéletes VPN iPhone vagy iPad készülékhez

Mivel a világ polgárai továbbra is több időt töltenek és többet tesznek online, az adatvédelem iránti igény növekszik & A rosszindulatú személyek, például a hackerek és a spamküldők személyes adatai továbbra is növekszenek.

Ez a fajta információ lopás esetén sok fájdalmat és szenvedést okozhat a felhasználó számára. Például egy személyes adatait (felhasználóneveket és jelszavakat) fel lehet használni a bankszámlájukhoz és a szifonhoz való hozzáféréshez. Egy ilyen igényt VPN használatával lehet kielégíteni.

Csak elmehet és letölthet bármilyen VPN-t, amellyel találkozott. A minőség mindig az, amit kell keresni, itt a magánéletének kockázata. Annak érdekében, hogy jobban megvilágítsák az ügyet, az alábbiakban felsoroljuk azokat a funkciókat, amelyeket egy hiteles VPN-nek a felhasználóknak kínálnia kell:

 • Katonai biztonsági jegyzőkönyvek a árnyékolja adatait a számítógépes bűnözőkkel szemben.
 • Az iOS-eszközök önállóak. Bárki bárki bevághatja adatait, ha nyilvános hálózaton van. Ellenőrizze, hogy a VPN kínál-e jó titkosítás.
 • Képesség valamire feloldja a földrajzilag korlátozott iOS-alkalmazások blokkolását mint például az American Netflix, a Hulu, az Amazon Prime vagy a BBC iPlayer.
 • Dedikált szerverek speciális igényekhez. Minél több kiszolgáló az érdekesebb.

VPN-kapcsolat létrehozása az iPhone / iPad készüléken

Mielőtt áttekintenénk a teljes áttekintést, nem akarja tudni, hogyan kell először használni a VPN-t? Rendben, akkor itt van, hogyan csatlakozhat egy VPN-hez iOS-eszközén:

 1. Mielőtt elkezdené, ezt meg kell tennie hozzon létre egy VPN-fiókot. Nézze meg a legjobb lehetőségeket a közelgő felülvizsgálatban.
 2. Utána, letöltés és telepítés a VPN dedikált alkalmazása az Ön webhelyén iPhone vagy iPad.
 3. Most indítsa el a VPN klienst és a jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.
 4. Csatlakozás szerverhez az Ön által választott.
 5. Várjon egy kicsit, és ellenőrizze, van-e új IP-címe ezzel IP-hitelesítő.Amerikai IP cím
 6. Ha megváltoztatta IP-jét, akkor most VPN-kapcsolattal rendelkezik. Az Ön adatai biztonságosak és személyesek.

Lángolást keresel? Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy kissé megismerkedhessen azzal, hogy mi lesz később ebben a felülvizsgálatban.

Az iOS-hez tartozó legjobb VPN felsorolása – mélyreható áttekintés

Az Apple egyik legfontosabb prioritása az ügyfelek igényeinek kielégítése a biztonság. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója még azt is idézte, hogy ügyfeleik adatvédelme „élet és halál” kérdése. Ezért fognak még többet előállítani biztonsági jellemzők amelyek garantálják ügyfeleik információinak biztonságát.

Ennek fényében mi, mint végfelhasználók, soha nem szabad magától értetődőnek tekintenünk online biztonságunkat és magánéletünket. Ezért nagyon ajánlott VPN-t használni iPhone-jával vagy iPadjével, amikor online csatlakozik. A hozzáadott biztonsági réteg szinte felbecsülhetetlen.

Egy ilyen bevezetésnél kíváncsi lehet, hogy mit válasszon. Nos, nem csoda, hogy többé. Ez az iOS számára a legjobb VPN-k teljes áttekintése.

ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2017-re

ExpressVPN – A legjobb VPN 2020-ra

Kezdjük áttekintésünket a piac egyik legkeresettebb VPN-szolgáltatójával, ExpressVPN. Mindenekelőtt a sebesség nagyon fontos, különösen akkor, ha csatlakozik a VPN-hez, mivel a titkosítása drasztikusan csökkenti a sebességet. Az ExpressVPN rendelkezik Gyors kiszolgálók több mint 145 helyszínen, ami nagyon maroknyi, ha meg akarja kerülni a regionális korlátozásokat.

Annak ellenére, hogy kissé drága, látta már azokat a funkciókat, amelyekből profitálhat? Ingyenes hozzáférést kap Intelligens DNS szolgáltatás egy megosztott fiókkal együtt 3 eszköz. Nem is beszélve a végső adatvédelmi tényezőről, szigorú bejelentkezési tilalom. Más szavakkal, pontosan azt fogja megszerezni, amit fizetett, és így tovább.

érdem

 • Legfeljebb három egyidejű kapcsolat.
 • Torrent / P2P megengedett.
 • SSL biztonságos.
 • Több mint 136 VPN hely.
 • Visszatérítést kérhet a kézhezvételtől számított 30 napon belül.
 • Optimalizált alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez
 • Támogatja az amerikai Netflix feloldását

demerits

 • Nagyon magas árak a tervekkel kapcsolatban.

NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

NordVPN – Az 5 legfontosabb VPN 2020-ban

NordVPN egy újabb rajongói kedvenc az iOS-eszközök számára. Mint már említettük, az iPhone és az iPad készülékek nagyon biztonságosak, de ez nem elég ahhoz, hogy ezeket az eszközöket megóvja a hackerektől és a rosszindulatú programoktól. Szerencsére itt van Dupla VPN és CyberSec bejön.

Amikor a dupla VPN szolgáltatást használja, megkapja titkosítsa a forgalmat kétszer két szerveren keresztül. Mit tehetünk akkor, ha az a hackerek számára lehetetlenné teszi az adatok begyűjtését? A CyberSec a pajzs a rosszindulatú programok ellen. Ezért minden webhely felkeresésekor biztos lehet benne, hogy semmi nem fog megfertőzni a készüléket. Ó, ezek tartalmaznak egy szigorú bejelentkezési tilalmat és a 30 napos pénzvisszafizetési időszak.

Előnyök

 • A világ 62 országát foglalja magában.
 • Alkalmazások felhasználóbarát felülettel.
 • A felhasználói forgalom nem kerül naplózásra.
 • Csatlakoztathat egyszerre 6 eszközt.
 • Panamai székhely.

Hátrányok

 • A kiszolgálók sebessége jobb lehet.

IPVanish

IPVanish - Legjobb VPN 2017-es áttekintés

IPVanish – Legjobb VPN 2020-ban

Folytassuk tovább IPVanish? Először végezzük el azzal, amit a szolgáltató nem tud megtenni. Sajnos az IPVanish egyike azoknak a VPN-knek nem fér hozzá a Netflixhez vagy a DAZN-hez bármilyen módon. Még nem találta ki a módját arra, ahogyan az ExpressVPN tette. Igen, ennyi.

Véleményem szerint az IPVanish rendelkezik tisztességes sebesség. Kipróbáltam egy videó közvetítése közben, először kissé küzdött, de aztán felgyorsította a tempót. Ezen felül az IPVanish lehetővé teszi a VPN-kapcsolat elérését 10 különböző platform, ami valójában nagyszerű ajánlat, tekintve, hogy kompatibilis számos platformon, beleértve az iPhone és az iPad készülékeket.

A pozitívok

 • 10 megengedett kapcsolat.
 • Nincsenek felhasználói naplók.
 • Kiváló biztonsági szolgáltatások.
 • Több mint 1000 szervert tartalmaz.

A negatívok

 • Székhely az Egyesült Államokban.
 • Csak egy 7 napos visszatérítési politika.
 • Nem érhető el a Netflix.

BulletVPN

BulletVPN - A legjobb MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – A legjobb VPN 2020

Őszintén szólva, ez a VPN nagyon gyors. Mondtam, hogy nem fogok elfogult lenni, amikor ezeket a VPN-szolgáltatókat vizsgálom felül, de ez nagyon jó volt. Igen, kérdezheti a fogásról. Nos, ez a kis szerverhálózat az ajánlat.

BulletVPN burkolatok 30 ország csak, ami elég kicsi a listán szereplő többihez képest. Úgy értem, hogy az ExpressVPN 94 országban rendelkezik szerverrel. A BulletVPN azonban az iPS felhasználók számára a lehető legnagyobb biztonságot kínálja, a választott több protokoll segítségével. Választhat a következők közül PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 és IKEv2.

Előnyök

 • Magas szintű titkosítás.
 • Visszatérítés 30 nap alatt.
 • Kiváló szerversebesség.
 • Könnyen használható alkalmazások iOS rendszeren.
 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás.

Hátrányok

 • Kiszolgálók csak 30 országban.

VyprVPN

Végül megvan VyprVPN, ami a biztonságról szól. Miert van az? Hallott már a Golden Frog-ról? A cég hosszú múltra tekint vissza online adatvédelem.

Választhat számos biztonsági protokoll közül, többek között a OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP. Ha az OpenVPN van az Ön választása, melynek kell lennie, akkor választhat a között 256 és 160 bites titkosítás. A cég VyprVPN és VyperVPN Premium csomagokat kínál. Ha a prémium csomagot választja, akkor öt egyidejű eszközhöz fér hozzá, A VyprVPN felhő és a kaméleon protokoll.

Mi a jó

 • Nagyon tisztességes sebesség.
 • Nagyon könnyen kezelhető alkalmazás.
 • Csodálatos dizájn.
 • Nagyszerű biztonsági funkciók.
 • 700 szerver, több mint 70 országban

Mi a rossz?

 • Csak 3 egyidejű kapcsolat
 • A kiszolgálók száma jobb lehet.

A legjobb VPN iOS-hez – a csomagolás

Bármi legyen is az oka az Apple eszköz kiválasztására, az egyik olyan gond, melynek leginkább a legfontosabbnak kell lennie, az adatok biztonsága. Minden tőlem telhetőt megtették, és eljuttattam a VPN-szolgáltatók listájához, amelyek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják. Bármit is választ, csapott fel a megjegyzés szakaszba alább, visszajelzéseivel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me