Legjobb VPN New Jersey-ben

Tervezi hamarosan meglátogatni a Garden State-t? Mielőtt azonban New Jersey-be landol, tisztában kell lennie az állam és az egész ország internetes helyzetével. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért kellene használjon VPN-t New Jersey-ben, és mely VPN-ket érdemes megszereznie.


Legjobb VPN New Jersey-ben

Legjobb VPN New Jersey-ben

Miért van szükségem VPN-re New Jersey-ben??

Szüksége van VPN-re New Jersey-ben? Igen. Miért? Mert New Jersey egy amerikai város. Az Egyesült Államok éppen így történik, hogy az Öt Szemnek nevezett kormányzati felügyeleti szervezet egyik alapítója. Más szavakkal, ha USA-ban tartózkodik, akkor nagy a veszélye annak, hogy online kommunikációját megfigyelték. Tehát logikus, hogy az első ok, amire új VPN-re lesz szüksége New Jersey-ben, annak ellenőrzése, hogy a a kapcsolat a lehető legszemélyesebb. A VPN-ek a forgalmat átirányítják saját biztonságos kiszolgálóikon keresztül, így bárki számára nagyon nehéz látni, mit csinál online.

Ezután New Jersey egy nagyon lakott város. Ha turista vagy egyszerűen valaki, aki szereti élvezni az ingyenes Wi-Fi előnyeit, akkor nagyobb esélye van rá, hogy hamisított hotspotba kerüljön. A nyilvános WiFi veszélyes, és az adatok és az eszközök kockázatához vezethet. VPN titkosítja az adatokat, és megakadályozza az adatok ellopását. Ez is segít tartsa a hackereket és a támadókat rejtekhelyen.

Végül a VPN megtévesztheti az Ön IP-címét. Ez azt jelenti, hogy megváltoztathatják az Ön nyilvános IP-címét, és úgy tűnhet, mintha más földrajzi helyzetben élne. Ez segít neked névtelen online és ad neked a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége. Most az Egyesült Államokban kevés csatorna és webhely van földrajzilag korlátozott. Valójában a legtöbb ember a VPN-eket használja az amerikai IP eléréséhez és az összes olyan tartalom eléréséhez, amelyet New Jersey-ben már megtehetnek. Az amerikai sportrajongók azonban tudják, hogy nem ez a helyzet. Könnyen használhat VPN-t a megkerülni a sportkimaradásokat ami az államok egész területén történik.

Szerezz be egy New Jersey IP-címet

Jó ok van arra, hogy miért kapjon egy New Jersey IP-címet, az első pedig az New Jersey helyi kezelés. Ha csatlakozik egy szerverhez New Jersey-ben, akkor az lesz jogosult bármilyen tartalom elérésére abban az államban található. Ellenkező esetben lehetetlen hozzáférni a New Jersey-i tartalomhoz. Ráadásul, ha az internet úgy látja, hogy valaki New Jersey-ből csatlakozik, akkor már nem fog szembesülni semmilyen blokkolással..

Ehelyett korlátlan hozzáférést élvezhet az új jersian csatornákhoz, szolgáltatásokhoz és mihez nem. Nemcsak új tartalmat szerezhet New Jersey-ben, de online is névtelennek tűnik. El tudod hinni? Senki sem tudja megtudni, ki vagy, vagy nyomon követni bármit. Online névtelenséget tapasztalhat meg, megnézheti, közvetítheti. kattintson, ahogy tetszik. A New Jersey IP-címmel két dolgot szerezhet, a helyi kezelést és az online névtelenséget. Kövesse az alábbi lépéseket, és azonnal megkapja a New Jersey IP-címet:

Első lépés

Az első dolog, amit tennie kell iratkozzon fel az ExpressVPN szolgáltatásaival mert ez a legjobb az üzleti életben.

Második lépés

Most, hogy megszerezte az előfizetést, töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást. Először „Not Connected” formátumban fog megjelenniNem kapcsolódik

Harmadik lépés

A létrehozott VPN-fiókkal indítsa el az alkalmazást, és ellenőrizze a kiszolgálók hálózatán keresztül.VPN helyek

Negyedik lépés

Keressen egy New Jersey-ben található szervert, és csatlakozzon ehhez. Mint láthatja, számos kiszolgáló közül választhat, hogy csatlakozzon. Egyesült Államok szerverei

Ötödik lépés

Ez megad egy New Jersey IP-címet. Használhatja a VPN guru eszközöket IP-cím-ellenőrző eszköz a változás biztosítása érdekében.

Hét lépés

Most úgy tűnik, hogy New Jersey-ben van, szemben azzal, ahol valójában vagy. Miután megnézi a „Csatlakoztatva” elemet, amint az az alábbi képernyőképen látható, akkor tudja, hogy egy másik szerveren van.

csatlakoztatva

Legjobb VPN New Jersey-ben

Most, hogy tudja, miért fontos a VPN New Jersey-ben, beszéljünk arról, hogy mely VPN-ket érdemes megvizsgálni.

De először bejutok a legjobb válogatásba, szeretnék néhány pontot világossá tenni a VPN-kel kapcsolatban:

 • A VPN lelassítja az internet sebességét. Amikor a VPN-ek átirányítják a forgalmat, végül lelassítják a kapcsolatot. A legfelső szintű VPN-k optimalizálták szervereiket, hogy ellensúlyozzák ezt.
 • A VPN adatvédelmi irányelve nagyon fontos. Ha olyan átmeneti, egyértelmű és közvetlen adatvédelmi irányelvekkel találkozik, ne iratkozz fel a VPN-re.
 • Az ingyenes VPN veszélyes, ezért ezeket mindig el kell kerülni. Egyetlen ingyenes szoftver sem teszi meg, amit hirdet, és az ingyenes VPN sem kivétel. Ne feledje, ha nem tud fizetni a termékért, akkor valószínűleg te vagy a termék.

Most már nem igazán kell saját magának végeznie a kutatást. Itt található a 4 legjobb választás a New Jersey-ről:

ExpressVPN

A New Jersey VPN-ek közül az ExpressVPN választja a legjobban. Vitathatatlanul az egyik legjobb szolgáltató a piacon. Az ExpressVPN ilyen erős versenytársakká teszi az átfogó kiszolgálók számát. A társaság nagyszámú, az egész világon elterjedt kiszolgálóval rendelkezik, amelyekhez könnyen csatlakoztatható. Ez az ExpressVPN megvalósítható VPN-szolgáltatóvá teszi. A kiterjedt hálózaton kívül adatvédelmi politikája annyira szigorú, hogy biztosítja a felhasználók online biztonságát. Ezt a szolgáltatót világszerte ismerték az iparág legjobb VPN-szolgáltatójaként. Néhány szolgáltatás, amelyet ez a szolgáltató kínál:

Előnyök

 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Ötcsillagos ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül.
 • Átlátszó adatvédelmi politika és nulla naplózási politika.
 • P2P támogatás.
 • 2000+ szerver 94+ országban.
 • Katonai titkosítások és a legújabb VPN-protokollok.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Kicsit drágább, mint mások.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

IPVanish

Az IPVanish népszerű VPN szolgáltatás a VPN felhasználók körében. Megfelelő szerverhálózattal büszkélkedhet, és azt állítja, hogy a világ leggyorsabb sebességét nyújtja. A webhely ezt mondja, és nem téves. Ez egy olyan szolgáltató, amely lenyűgöző és fejlett biztonsági funkciókat kínál elfogadható áron, amit szinte mindenki megengedhet magának. Tudta, hogy az IPVanish azon kevés szolgáltatók egyike, amelyek saját szervereket birtokolnak és kezelnek? Ezért szakértőink második választása New Jersey-hez az IPVanish. Nagyon gyors VPN, az IPVanish olyan funkciókat kínál a felhasználók számára:

Előnyök

 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Több mint 1000 szerver 60 országban.
 • P2P támogatás.
 • 10 egyidejű eszközcsatlakozás.
 • Gyilkos kapcsoló Windows és MacOS esetén.
 • 7 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • Nem oldja fel a Netflix blokkolását

Olvassa el a teljes IPVanish-értékelést itt.

NordVPN

A harmadik választásunk New Jersey-ben az NordVPN-hez megy. Ez a jellemző a nehéz szolgáltató a biztonságon alapuló megközelítéséről. A NordVPN elegáns funkciók gyűjteményét egyesíti, amelyek célja a magánélet védelme és a biztonság megőrzése. Például ezekre a szolgáltatásokra a Double VPN szolgáltatás. Ez extra biztonság érdekében kétszer átirányítja a forgalmat egyszeri helyett. Általában véve a NordVPN teljesítménye nagyon jó. A szerverhálózata annál lenyűgözőbb. Néhány kínált szolgáltatás a következőket tartalmazza:

Előnyök

 • 3500+ szerver több mint 60 országban.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • 2048 bites SSL titkosítások.
 • DNS szivárgás elleni védelem.
 • Dupla VPN.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • 30 napos visszatérítési politika.

Hátrányok

 • A Bitcoin-kifizetések nem térítik vissza

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt itt.

BulletVPN

Végső választásunk a BulletVPN. Ez a szolgáltató jó hírnevet szerzett szerversebessége körül. Noha nem a legkeményebb versenytárs a piacon, mégis érdemes megfontolni a VPN-t. Ez a szolgáltató könnyen használható, és célja, hogy segítse a felhasználókat az internet biztonságos navigálásában. Ezen felül elfogadható sebességet és lehetőséget kínál a nagyobb streaming szolgáltatások feloldására. A BulletVPN nem befolyásolja a biztonságot és az adatvédelmet. Valójában legfőbb aggodalma a legmagasabb szintű biztonság megőrzése a felhasználói elégedettség biztosítása érdekében. A BulletVPN egyéb szolgáltatásai közül néhány a következő:

Előnyök

 • P2P megosztás-optimalizált szerverek.
 • 5 különböző VPN protokoll.
 • Nulla naplózás politika.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • 52 szerver 30 országban.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás.
 • 30 napos visszatérítési politika, kérdéseket nem tettek fel.

Hátrányok

 • Kis szerverhálózat

Olvassa el a teljes BulletVPN áttekintést itt.

Mit akarsz New Jersey-ben?

Ez minden, amit tudnod kell a legjobb VPN-k New Jersey-ben. Ne feledje, hogy a VPN olyan eszköz, amelyet elsősorban a következő célokra készítettek biztonságban és magántulajdonban tarthatja az internetet. Ennek ellenére csak ilyen messzire haladhat. Ne felejtse el online biztonsági óvintézkedéseit, és ne használja ezt az eszközt illegális tevékenységekhez.

Az az összeg, amelyet egy pénzre költenie kell ExpressVPN előfizetés semmi, amikor az online örömről van szó. Csak ne feledje, hogy az internet használata közben nem kell mindannyian aggódnia, azaz ha van egy VPN telepítve van az eszközére.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me