Legjobb VPN sporteseményekhez

Ha mohó streamer vagy, akkor valószínűleg ismeri a kedvelőket NBC Sports, ESPN, Sky Sports, BeIN, SuperSport és BT Sport. Ezeket a szolgáltatásokat arra használom, hogy naprakészek lehessen a világ minden tájáról származó legújabb sporteseményekkel. Ezt azonban tudnia kell ezek a csatornák a földrajzilag korlátozottak a saját régiójukon kívül. Szerencsére megteheted használja a VPN-t a földrajzi blokkok megkerüléséhez és elérheti ezeket a csatornákat az Ön országában. De nem tudsz segíteni, de csoda, melyik VPN-t kell választanom a munkához? Nos, az alábbi áttekintésben áttekintjük a legjobb VPN-szolgáltatók sporthoz 2019-től. Görgessen egy kicsit tovább, és derítse ki.


A legjobb VPN sporthoz

A legjobb VPN sporthoz

Miért használjon VPN-t a sporthoz??

Tudja, mennyire bosszantó érzés ki van zárva a sportos streamingből előfizetések csak azért, mert utazol? Hányszor vetted észre, hogy a az internet kapcsolat hirtelen csökken? Sajnálom, de egy lelkes sportos streamer számára ennek azonnal meg kell állnia.

A VPN segítségével a sportélményt teljesen új szintre viheti. Ellenőriznénk amit a VPN az asztalhoz hoz a helyzetünkben?

A regionális korlátozások megkerülése

Streaming szolgáltatások csak a származási országukban érhetők el. Bárki, aki az országon kívül él, vagy külföldre utazik, nem fog hozzáférni tartalmához.

Ezt hívjuk geo-korlátozás. Csatorna megvizsgálja az Ön IP-címét az aktuális tartózkodási helyének meghatározására. Ha véletlenül idegen IP-t tart, akkor nem lép be, sajnálom. Tudod, hogy olyan szolgáltatásokról beszélek, mint például Sky Go, beIN Sports, SuperSport és mások.

A VPN segítségével eljuthat megváltoztathatja a jelenlegi helyét és úgy tűnik, hogy a választott országban böngészi. Ez akkor történik, ha kiválasztunk egy szervert az adott régióban. Például, Szüksége van egy brit IP-re a Sky Sports eléréséhez.

Ha te Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban, megkapja a szükséges IP-t és a jelenlegi lakóként jelennek meg. Ennek eredményeként teljes lesz hozzáférés a Sky Go-hoz és tucatnyi más brit székhelyű szolgáltatáshoz külföldön tartózkodás közben.

Kerülje az áramszünetet

A regionális határok nem az egyetlen probléma, amellyel a sport közvetítése közben szembesülniük kell. Lehet, hogy a saját országa és ki van zárva a helyi sportcsatornádtól is.

Ezeket nevezik Az áramszünet korlátozásai. Hadd dolgozzak tovább. Az áramszünetek akkor fordulnak elő, amikor a a helyi TV-szolgáltatónak kizárólagos joga van egy adott játék sugárzására a régióban. Ha az az eset áll fenn, a sportos streaming szolgáltatása nem fogja tudni élőben felajánlani a játékot. Meg kell várnia, amíg a meccs véget ér a TV-ben, hogy megnézhesse az eseményt.

Nagyon bosszantó, ha kérdezel tőlem. Ha azonban működjön VPN-sel, eljutsz helyezze át magát egy másik régióba, ahol egyetlen TV-műsorszolgáltatónak nincs joga a mérkőzésre. Például, ha New York-ban tartózkodik, és Önnek áramszünetet szenvedett, csatlakozzon egy VPN-hez olyan állapotban, ahol a mérkőzést nem jelenik meg a TV-ben. Ilyen módon a streaming szolgáltatása képes lesz a mérkőzést biztosítani annak ellenére, hogy egy eltakart területeken tartózkodsz.

Tartsa fenn a csatlakozási sebességet

A streaming az ön dolga kapcsolat sebessége. Hogyan lehet élő játékot nézni, miközben a képernyő időnként szünetet tart? Az internetszolgáltatónak szokása van fojtani a kapcsolatot az Ön által használt adatok szerint.

Ha VPN-t használ, akkor ezt megteheti az internetes böngészés közben elrejtheti személyazonosságát. Így jutsz el Kerülje el a kapcsolat megváltoztatását az internetszolgáltató könnyedén gondolkodik az Ön számára.

Éppen csatlakozzon egy VPN szerverhez és te is köpesse le IP-címét. Ez segít böngészhet névtelenül az interneten hogy senki sem kémkedjen azon, amit online tesz.

A legjobb VPN sporthoz – mélyreható áttekintés

Nagyon sok VPN-t kipróbáltam az évek során. Néhányan nagyszerűek, mások átlagosak, mások egyenesen rosszak. Ha VPN-t keres feloldja a sportcsatornák blokkolását, ellenőriznie kell, hogy VPN-szolgáltatója rendelkezik-e a gyors VPN-kiszolgálók globális hálózatával.

Figyelembe kell vennie 24/7 élő chat támogatás és 30 napos visszatérítési politika. Így mindig visszatérítheti pénzét, arra az esetre, ha a VPN nem igazán felel meg az Ön igényeinek. Itt vannak a legjobb VPN a sporthoz.

ExpressVPN

Egy olyan VPN, amely több, mint 2000 szerver a világ minden tájáról érdemes megvizsgálni. Ha minden App Store-ban ellenőrzi a véleményeket, megjegyzéseket és ítéleteket, akkor ezt megtalálja ExpressVPN mindig a diagramok tetején van.

ExpressVPN ajánlatok könnyen használható alkalmazások számos eszközön, beleértve: PC, MacOS és Linux. Megállapítja azonban, hogy a mobil eszközökön lévő ügyfelek egy kicsit többet fektetnek be. Ha van iOS vagy Android, ellenőrizze alkalmazásukat, a navigáció egyszerűsége kiemelkedő.

Mellesleg, amikor kompatibilis eszközökről beszélünk, tudatnom kell Önöket, hogy az ExpressVPN legfeljebb lehetővé teszi 5 egyidejű csatlakozás. Ezért előnyben részesítheti a biztonságos hálózatot, négy másik felhasználóval együtt. Ó, ha kíváncsi, a szolgáltatás is feloldja a Netflix szolgáltatást.

A biztonság a VPN lényege, igaz? Nos, örömmel mondom, hogy az ExpressVPN olyan protokollokat kínál, amelyek segítenek az internet biztonságos böngészésében. Támogatja OpenVPN, L2TP – IPSec és PPTP.

Ön is erős lesz 256 bites titkosítás, nulla ismeretű DNS, és több. Val,-vel Nincs naplózási politika, biztos lehet benne, hogy egyetlen adata sem tárolódik, ideértve a csatlakozási időket és az IP-címeket is.

Előnyök

 • Könnyen használható alkalmazások.
 • Az összes említett sportcsatorna feloldása.
 • A Netflix VPN blokkja körül mozog.
 • 2000+ szerver 94 országban.
 • Legújabb protokollok 256 bites titkosítással.
 • Nulla ismeretű DNS
 • Nagyon gyors.

Hátrányok

 • Nem a legolcsóbb VPN.

IPVanish

A második VPN, amely emeli a sport streaming élményét, nem más lesz IPVanish. Mielőtt elkezdenénk, ez a szolgáltató nem fér hozzá a Netflixhez. Nagyon jól működik a sportnak szentelt streaming szolgáltatással.

Amikor alkalmazásukról beszélünk, meg kell említeni, hogyan jól kidolgozott ez. Sokféle eszközt találsz alap- és haladó beállítások könnyen érthető, függetlenül attól, hogy mi a felhasználó technikai szintje. Ó, egyébként, ha nagyon szeretsz torrentolni, akkor tudnod kell, hogy az IP eltűnik az egyik legjobb szolgáltató a kínzáshoz. 

Az IPVanish-nek is van vállalata nincs naplózási politika. És védi adatait 256 bites titkosítás felett OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok. 

Előnyök

 • A kiszolgálói hálózat több mint 1000 szervert tartalmaz.
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakozását fiókonként.
 • Támogatja az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollokat.
 • Védelem 256 bites titkosítással.
 • Kiváló alkalmazások a legtöbb operációs rendszerhez.
 • Nagyszerű letöltési sebesség.

Hátrányok

 • Nem tartalmazza az ingyenes próbaverziót.
 • Csak 7 napos visszatérítési politikája van.
 • A Netflix egyetlen szerverén sem érhető el.

NordVPN

A különleges és egyedi tulajdonságok mi NordVPN szól. Ennek ellenére több figyelmet szentel szűk biztonság. Nagyon hasznosnak találja, ha megtudja, hogy megduplázhatja biztonságát a forgalom átirányítása két VPN-kiszolgálón keresztül egy helyett. Ezt a funkciót hívják Dupla VPN.

Ráadásul a rosszindulatú programokat és a vírusokat már nem kell félni CyberSec aktív. Barangolhat az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene az eszköz megfertőzése miatt. A biztonság mellett, az NordVPN támogatja KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok.

Az NordVPN az P2P-barátságos és van egy „Nulla naplók” házirend. A szolgáltató meglehetősen megfizethető, mint amit kínál. értem 5000 szerver ban ben 62 ország, ez egy nagy működő hálózat.

Előnyök

 • Nagyon nagy szerverhálózat.
 • Kiváló biztonsági szolgáltatások (CyberSec és Double VPN)
 • Támogatja a KEv2 / IPsec, az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollokat.
 • 6 egyidejű csatlakozás.
 • P2P-barátságos
 • Nulla naplózás politika.
 • Feloldja az USA Netflix feloldását

Hátrányok

 • Néhány lassú kiszolgálón keresztül jött.
 • Drága havi előfizetés.

VyprVPN

Lenni 1. szintű társaság nagyon hasznos a VPN számára, mivel teljes hálózatát irányítja. VyprVPN nagyon gyors sebességet biztosít, amikor kipróbáltam a szolgáltatást. Két tényező miatt a világ minden tájáról sportolhat. Az egyik a sebesség, a másik a 700 szerver 70+ helyen a világ körül.

Akarod a Sky Go-t? Te megkaptad. A szolgáltatás is feloldja a Netflix blokkolását, amit nem tudunk sokat mondani más szolgáltatókról. Ami a biztonságot illeti, a VyprVPN sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elégedettek maradnak. Először beszéljünk az őről Kaméleon technológia. Legyőzi a VPN blokkolását és fojtását, biztosítva az egyenletes teljesítményt.

Ezenkívül a VyprVPN a szokásosat használja 256 bites titkosítás és nem tart naplókat a felhasználók. Egy ideje nemrégiben beszámoltak arról, hogy a szolgáltató adatokat szivárog a kormány felé. Mindez azonban megváltozott, és az Ön személyes adatait ismét maximalizálták.

Amikor feliratkoztam a szolgáltatásra, észrevettem, hogy kínálnak nincs pénz-visszafizetési garancia. Csak a 3 napos ingyenes próbaverzió. Ezért, ha kipróbálni szeretné szolgáltatásaikat, akkor jobb, ha kihasználja azt a rövid időtartamot, amelyben részesül.

Előnyök

 • 700 szerver 70 országban.
 • Nagyon gyors sebesség.
 • Kaméleon technológia.
 • Magas szintű titkosítás.
 • 24x7x365 támogatási csapat
 • Korlátlan adatfelhasználás

Hátrányok

 • Az egyidejű kapcsolat az előfizetéstől függ: 3 rendszeres, 5 prémium.
 • Nincs visszatérítés.

Intelligens DNS-proxyk – A legjobb VPN sportalternatívának

Ez a rész azoknak szól, akik nem igazán törődnek az online adatvédelemmel. Az intelligens DNS-proxy csak a regionális korlátozások megkerülésére szolgál. Ettől eltekintve, nem alkalmaznak további biztonsági intézkedéseket.

A legjobb az egészben az, hogy könnyen kezelhető és kompatibilis minden, az interneten ismert eszközzel. Vessen egy pillantást arra, amit az intelligens DNS valóban megtehet:

 • Az intelligens DNS-t be lehet állítani minden streaming platform, beleértve az Amazon Fire TV-t, Windows PC-t, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation és Xbox.
 • Intelligens DNS megkerüli a regionális korlátozásokat könnyedén. Azt megváltoztatja a forgalom egy részét és hozzáférést biztosít a Fox Sports, a DAZN, a Sky Go, a Sportsnet és még sok máshoz.
 • Nem az manipulálja a sebességet mivel nincs titkosítás.
 • Mivel a Az IP-cím nem változik, eljutsz tartsa a helyi csatornákat teljesen működőképessé.
 • Sajnos, ha az Internet szolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, Az intelligens DNS nem lép hatályba.

Csakúgy, mint a VPN-ek, az intelligens DNS-szolgáltatások is a piacon megtalálhatók. Véleményem szerint azonban, Unlocator be kell vizsgálni. Ingyenes 7 napos ingyenes próbaverzió és hozzáférés a környékhez 230 streaming szolgáltatás a világ körül. Nézze meg, nem fogja megbánni. Legalábbis egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek szokásos módon kínálnak VPN szolgáltatást.

Legjobb sportos streaming VPN – Wrap Up

Nem számít az áramszünet korlátozásainak megkerülése vagy egyszerűen egy sportcsatorna feloldása amely jelenleg nem érhető el, a VPN magántulajdonban van. Csak azt kell ellenőriznie, hogy van-e feliratkozás a megfelelő VPN szolgáltatóra. Remélhetőleg a fenti áttekintés jobb ötletet adott neked melyik VPN-kben megbízhat, és melyeket kerülje. Ossza meg gondolatait alább, és tudassa velem, melyik VPN szolgáltatót választotta sportesemények közvetítéséhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map