Legjobb VPN szabadúszók és távoli dolgozók számára

Ha Ön azon sok ember közül egy, akik nem igazán várják a hosszú ingázást a munkahelyükre, vagy minden hétfőtől péntekig öltöznek fel munkára, akkor valószínűleg meggyőzni tudják főnökét, hogy néhány ingyenes nappal az irodától, amíg szállít. A távoli munka továbbra is a munkakörnyezetben zajló sok változás egyike a munkakövetési szoftver fejlesztései és a növekvő munka nagy része miatt, amelyhez csak megbízható internetkapcsolat szükséges..


Legjobb VPN szabadúszók és távoli dolgozók számára

Legjobb VPN szabadúszók számára & Távoli munkavállalók

Most a legtöbb esetben egy munkahely valószínűleg azt akarja, hogy az elvégzett munkát magántulajdonban tartsa, és minden közönség számára hozzáférhetetlen, attól tartva, hogy versenytársaiknál ​​felülmúlhatja őket. Ennek eredményeként rendkívül előnyben részesítik, ha a munkavállalóik fizikai helyre jelentkeznek, és onnan elvégzik munkájukat.

Másrészt, nagyon sok ember inkább a saját ügynöke, hanem inkább maguknak dolgoznak, ha közvetlen szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek. Ezek általában képzett személyek, akik mindent magukkal foglalnak a marketinggel, a könyveléssel, a munkavégzéssel és az ügyfélszolgálattal, azaz általában sok tennivalónk van az egyes vállalkozások működésének fenntartásához.

Miért van szüksége a távoli dolgozóknak VPN-szolgáltatásra?

Mindkét esetben hajlamos nagy mennyiségű munka és kommunikáció, amelyet magánéletben, biztonságban és egyes esetekben névtelenségben kell elvégezni. Itt jön létre egy VPN szolgáltatás.

A VPN, röviden a virtuális magánhálózat, olyan biztonságos kapcsolatra utal, amelyen keresztül az adatok titkosítva kerülnek továbbításra. Az online biztonság iránti igény továbbra is erőteljesen támogatott, különösen a beteg szándékú személyek nagy száma miatt, akik az emberek kapcsolataiban kiskapukot keresnek személyes adataik ellopására, és előnyükre vagy zsarolás céljából. Nem szeretné, ha a számítógép másik végén lenne, ha egy hackerek véletlenül elfogják az online banki jelszavakat, amikor véletlenül ellenőrzi a számláját pénzeszközökkel, vagy ha éppen valamilyen fontos munkadokumentumot küld át. a főnökének. Hiteles VPN-szolgáltatóra való feliratkozás segít mindezt elkerülni.

A legjobb VPN-k távoli dolgozók számára & Freelancers

Előrehaladtunk annak érdekében, hogy átfogóan összegyűjtsük a legjobb VPN-szolgáltatásokat, amelyekbe támaszkodhat, hogy biztosítsa az online kapcsolat biztonságát, és hogy munkája, adatai vagy kommunikációja soha ne kerüljön veszélybe. Kezdjük el.

1. ExpressVPN

Semmi sem jobb, mint tudni, hogy a szolgáltatója mindig elérhető lesz, hogy segítsen, ha olyan nehézségekkel szembesül, amelyeket önmaga nem tud legyőzni.. ExpressVPN közismert, hogy csillagközi ügyfélszolgálattal rendelkezik, ahol mindenki, akivel beszélgetni kell, hozzáértő és megfelelő készségekkel rendelkezik, hogy segítsen. A lenyűgöző szerverhálózat biztosan biztos, hogy az egész hálózaton keresztül csatlakozik, és olyan kiváló minőségű VPN-protokollokkal, mint az OpenVPN, PPTP és IPSec. Az eszközök támogatása mindenütt jelen van, szoftverük készen áll a Mac, iOS, Windows vagy Linux alapú eszközökön való működésre. Az áraik meglehetősen drágák, mint a többi szolgáltató többségénél, de mindannyian tudjuk, hogy a prémium szolgáltatás mindig prémium költségekkel jár.

Előnyök

 • Változatos szerverhálózat.
 • 99,9% megígérte, hogy rendelkezésre áll
 • Kiváló ügyfélszolgálat.
 • 5 egyidejű csatlakozás.

Hátrányok

 • Elég drága.

2. BulletVPN

Fordulnod kell BulletVPN ha csak olyan szolgáltatót keres, aki egy egyszerű, gyors és biztonságos lehetőséget kínál, amely nem okoz túl sok kárt a fiókjában. Szabadúszóként vagy távoli munkavállalóként valószínűleg időről időre valószínűleg nyilvános hálózatokat fog használni, és a BulletVPN kiváló lehetőség a nyilvános kapcsolaton belüli biztonság megőrzéséhez. Az első szintű szerverhálózatoknak köszönhetően gyors a kapcsolat, és biztonságossá is teheti táblagépét és telefonját, mivel ezek lehetővé teszik akár 5 egyidejű eszköz regisztrálását egy fiók alatt. A szolgáltatás nagyvonalú 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, ahol megkérdezi szolgáltatásaikat, mielőtt elkötelezi magát.

Előnyök

 • Jó áron.
 • Számos eszköz támogatott.
 • Nagyszerű játék.
 • Öt egyidejű kapcsolat.
 • Golyó pajzs.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Intelligens DNS.

Hátrányok

 • Nincs sok kiszolgáló, amelyhez csatlakozni lehet

3. NordVPN

NordVPN kiváló alternatíva, különösen azok számára, akik megfelelő számú eszközt szeretnének egy fiók alatt csatlakoztatni. Támogatják akár 6 egyidejű kapcsolatot, és katonai titkosításból állnak. A CyberSecnek köszönhetően nem fog csalódni egy sor online hirdetés, és az automatikus Internet kill kapcsolónak köszönhetően soha nem lesz veszélyben a kapcsolat. Az olyan hozzáadott funkciók, mint a VPN-en keresztüli hagyma és a Kettős titkosítás, valóban erős versenyzővé teszik a NordVPN-et, főleg ha mindig mozgásban vagy, és nyilvános internetkapcsolatot igényel. A havi 3,29 USD-os kétéves előfizetési ajánlatuk nagyszerű ok arra, hogy hosszú távú szolgáltatóvá váljon.

Előnyök

 • Katonai titkosítás.
 • Könnyen használható szoftver.
 • Akár 6 eszköz egyidejűleg csatlakoztatva.

Hátrányok

 • Közepes ügyfélszolgálat.

4. IPVanish

IPVanish az a legjobb szolgáltató, amely a legtöbb geo-korlátozó webhely által létrehozott blokkok körül működik. Ez alapvető fontosságú, különösen akkor, ha munkája a nehezen hozzáférhető webhelyeken és csatornákon rejtett információkra támaszkodik. Szerverhálózata nagymértékben lenyűgöző, több mint 850-rel és számlálással. A felhasználók részesülhetnek az AES 256 bites titkosításából és a nulla naplózási politikából, amely biztosítja az ügyfelek számára, hogy böngészési előzményeiket sehol nem rögzítik. Árképzésük nem olcsó, de megfizethetőnek tekinthető, 6,49, 8,99 és 10,00 dollárban egy 12 hónapos, 6 hónapos és 3 hónapos előfizetésnél..

Előnyök

 • Speciális proxy szerver protokoll – SOCKS.
 • P2P fájlmegosztási támogatás.
 • Akár 5 is engedélyezte az egyidejű kapcsolatot.

Hátrányok

 • A Netflix streaming nem támogatott.
 • Közepes ügyfélszolgálat.

5. VyprVPN

Ismert, hogy szabadalmaztatott technológiát kínál, VyprVPN egy olyan szolgáltatás, amely arra törekszik, hogy élen járjon az élvonalbeli titkosítási technológia terén. A szolgáltató különösen híres a Chameleon protokolljairól, ahol a szokásos OpenVPN-t tovább kell finomítani, hogy növeljék a biztonságot azon felhasználók számára, akik kedvelik azokat a webhelyeket, amelyek hozzáférését cenzúra által erősen szabályozják, vagy szigorúan ellenőrzik. A szolgáltatás az összes hardverét és szoftverét is birtokolja, előnyt biztosítva ezzel a többi szereplővel szemben, amelyekről ismert, hogy kiszolgálókat kölcsönöznek szolgáltatásaik nyújtására. A VyprVPN széles választékot nyújt ügyfeleinek, több mint 40 000 IP-t kínálva választhat úgy, hogy függetlenül attól, hogy a világ melyik részén tartózkodik, továbbra is garantálja a biztonságát.

Előnyök

 • A berendezések teljes tulajdonjoga.
 • Könnyen kezelhető felület.
 • Speciális tulajdonságok, például kaméleon.

Hátrányok

 • Ismert módon tartja fenn a böngésző naplóit.

Következtetés a legjobb szabadúszó VPN-kről & Távoli munkavállalók

Távoli munkavállalóként vagy szabadúszóként valószínűleg a lehető leggyakrabban kell elvégeznie munkáját. Függetlenül attól, hogy bárhol is szeretné elvégezni munkáját, mindig fontos annak biztosítása, hogy a kapcsolat magán és biztonságos maradjon, mivel nem szeretné, ha bármi rossz történne, csak azért, mert nem tette meg a szükséges intézkedéseket az adatok védelme érdekében. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van valamelyik fent felsorolt ​​5 szolgáltatással kapcsolatban, hagyja őket az alábbi megjegyzés szakaszban, és örömmel visszahívjuk Önt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me