Legjobb VPN Új-Zélandon – 2020 áttekintés

Mindig is Új-Zélandra akartam utazni. Úgy értem, látta már a Milford Sound-ot vagy a Szigetek-öbölét? Ugyanakkor annyira szép, mint a helyszíni látás, a webhely böngészése kissé félelmetes lehet. Az utazás előtt ott kellett kutatnom az internetet. Új-Zéland az öt szem része, az a hírhedt szövetség, amely minden internetes felhasználót megfigyelés alá von. Nos, ez nem állított meg. Felkészült és jól felszerelt VPN-mel érkeztem az országba. Hadd ossza meg tapasztalataimat veled. Szeretné élvezni az internetet teljes szabadság? Itt az Új-Zéland legjobb VPN-ismertetője.

Legjobb VPN Új-Zélandon - 2020 áttekintés

Legjobb VPN Új-Zélandon – 2020 áttekintés

A megfelelő VPN szolgáltatás

Ha jó VPN-szolgáltatót keres, akkor mindent figyelembe kell vennie. Nem akarsz olyan végződni, amely nem biztosítja azt, amit keres.

Kicsit kutatásra van szükség, de szerencsére ezt a munkát végeztem érted. Ha valamelyik VPN-be kíván befektetni, akkor prioritást kell élveznie néhány olyan tulajdonság szempontjából, amelynek a szolgáltatásban meg kell jelennie. Vessen egy pillantást néhányukra abban a reményben, hogy kicsit elképzelheti Önt, hogy mit kell keresni egy hiteles VPN-ben.

Jó sebesség

Az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni a VPN szervereinek minősége. Győződjön meg arról, hogy ez a VPN befektet-e jól a szervereibe, különben a kiszolgálóhoz való csatlakozáskor, az internet drasztikusan csökken.

Ezt a lelkes szerpentőkre irányítják a világ minden tájáról. Nem akarja megkerülni a regionális korlátozásokat, hogy végül pufferelő videóval járjon, igaz? Nem számít, hány szerver büszkélkedhet a VPN hálózatában, ismétlem, győződjön meg arról, hogy a HD streaminghez szentelt gyors fájlokat is tartalmazza.

Szerver helye

Minőség a mennyiség felett? Nos, a VPN-iparban mindkettő fontos. Miért támaszkodna egy olyan VPN-szolgáltatásra, amelyről hiányzik szerver olyan országban, ahol kíván tartalom feloldása? Képzelje el, hogy szeretné elérni a Match TV kedvelőit. Mit tennél, ha VPN-jének nincs szervere Oroszországban?

Rengeteg prémium VPN-szolgáltató kínál ezer szerver a világ körül. Ezek közül egyet vagy kettőt a későbbi áttekintésben fog látni.

Titkosítás

Biztonsági protokollok egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a VPN megszerzésekor. Először is ellenőriznie kell, hogy a VPN szolgáltató rendelkezik-e a következőkkel:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • L2TP.

A listánkban szereplő legtöbb VPN kínál ezeket a protokollokat, amelyekről azt állítják, hogy a legjobbak megvédi a készüléket a lehetséges számítógépes támadásoktól.

torrentezés-

Manapság nagyon népszerű a tartalom letöltése a torrent segítségével. Ennek ellenére úgy gondolják illegális mint a torrent webhelyek ösztönzik a kalózkodást.

Amikor letölt vagy megoszt egy fájlt, IP-címét bárki láthatja, aki megosztja ugyanazt a fájlt. Nagyon félelmetes, ha privát böngészést akar keresni. Ezért válassza ki azt a VPN-t, amely rendelkezik A P2P korlátlan sávszélességgel kapható minden szerveren.

Támogatott eszközök

A VPN-k szinte kompatibilisek az összes nagyobb operációs rendszerrel. Az ügyfelek számára elérhető Android, iPhone, iPad, MacOS, Windows, Linux, valamint a Fire Stick.

Ezeknek a VPN-knek néhány kiterjesztése elérhető más platformokra is, ideértve a játékkonzolok és streaming eszközök intelligens DNS hozzáadásával funkció. Az intelligens DNS azonban ott van csak a regionális korlátozásokat szabad megkerülni. Nincs jelen további biztonság.

Felhasználói visszajelzések

Vedd el valakitől, aki tudja? Igen, ez jól illeszkedik be. Ha VPN-t keres, olvassa el a többi felhasználó összes hozzászólását akik már kipróbálták a szolgáltatást. 

tudsz ellenőrizze Reddit, Quora, és tetszik, ha becsületes véleményekre van szüksége. Ezeken a nagy webhelyeken a felhasználók ismertetik tapasztalataikat egy bizonyos VPN használatával, hogy mások a jövőben is profitálhassanak. Vegye figyelembe a szavaikat, ez segít.

Magánélet

A VPN egyik legfontosabb tulajdonsága a VPN Nincs naplózási politika. Ha azt a VPN-t, amelyre nézte, ezt nem ajánlja, akkor jobb, ha folytatja a keresést.

A nem naplózási politika garantálja, hogy a használt VPN meg van-e nem gyűjt semmilyen adatot rólad. Még a böngészési előzményeket sem rögzíti. Ezért te nem kell aggódnia, hogy a kormány a jövőben valamikor kérdezi az Ön adatait. Mit kaphatnak mikor? nincs mit gyűjteni? Ez egy tökéletes tulajdonság, különösen akkor, ha olyan országban tartózkodik, mint Új-Zéland.

Legjobb Új-Zéland VPN – Összegzés

Íme az új-zélandi VPN-szolgáltatók listája:

A piacon elérhető VPN szolgáltatók köre minden szabvány szerint meglehetősen nagy. Ez problémát jelenthet különösen azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs korábbi tapasztalata a VPN-szolgáltatások használatában, mivel nem tudnák, mit kell figyelni, amikor egy minőségi szolgáltató. Ez az egyik fő oka annak, hogy egy összefoglalót vizsgálunk meg, mire számíthatunk 4 szolgáltató, különösen, ha Új-Zélandon élsz:

Ne feledje, hogy Új-Zéland azon országok egyike, amelyek a Öt szem intelligencia szövetség ahol a tagállamok hajlamosak nyilvánosságra hozni adatmegőrzési politikáikat polgáraik számára.

ExpressVPN áttekintés

Valószínű, hogy valószínűleg már az ExpressVPN-rel is találkozott a legjobb VPN szolgáltatás Új-Zélandon. Egyetértek azzal, hogy a szolgáltatás magasabb előfizetési költségekkel jár, mint a legtöbb más cég. Abban az esetben, ha nem teljesen biztos abban, hogy feliratkozik-e a szolgáltatásra, ExpressVPN is kínál a 30 napos visszatérítési garancia. Ez azt jelenti, hogy vissza kell kérnie a pénzét, ha a kapott szolgáltatás nem felelt meg.

ExpressVPN a 24/7 élő támogatás A csapat mindig kéznél van, hogy ügyfeleinek a lehető legnagyobb mértékben kezeljék az esetleges panaszaikat. Miután rendezte minden kérdését, képes lesz rá a geo-blokkolt régiókból származó tartalom nagyfelbontású továbbítása, továbbá torrent a média fájlokat anélkül, hogy félne attól, hogy az internetszolgáltató lehallgatja tevékenységeit.

Előnyök

 • 94 ország, több mint 2000 szerverrel.
 • Nem tárolja a felhasználói adatokat.
 • MediaStream Smart DNS.
 • 256 bites kulcsok titkosítása.
 • Gyilkos kapcsoló bármilyen kapcsolat meghibásodása esetén.
 • Nincs korlátozás a sávszélességre.
 • 5 egyidejű eszközhöz csatlakozik.

Hátrányok

 • Kicsit drága a többiekhez képest.
 • Nincs ingyenes próbaverzió.

IPVanish Review

IPVanish szintén egy széles körben használt szolgáltatás, amelynek több, mint Több mint 1000 szerver, több mint 60 országban. Nagyon népszerű szolgáltatás, nagyrészt annak köszönhetően Tier-1 szerverhálózat. A hálózat garantálja a felhasználók számára a szupergyors letöltési sebességet, és a megbízható P2P fájlmegosztási protokoll a nehéz torrent felhasználó számára.

Az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet az IPVanish kínál ügyfeleinek, a jól felépített kliens alkalmazás letöltésre kerülnek, miután feliratkoztak a szolgáltatásra. Funkcionálissága lehetővé teszi azon kiszolgálók azonosítását, amelyekhez nagyon rövid időn belül csatlakozni lehet, és ez garantálja, hogy mindig hozzáférhet szerverhez, függetlenül attól, hogy a meglátogatott webhely hol található..

Ha feliratkozik az IPVanish-ra, akkor értékelni fogja az is Nulla naplók házirendje. Biztosítja, hogy a szolgáltatás nem tárolja online tevékenységeinek nyilvántartását. A böngészési előzmények, a csevegési előzmények, a letöltések és az adatfolyamok mind privátak maradnak.

Előnyök

 • Megfelelő szerverhálózat.
 • Nincsenek naplók.
 • Felhasználóbarát alkalmazás.
 • P2P megosztás.
 • 256 bites AES titkosítás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • 10 egyidejű eszköz.

Hátrányok

 • 7 napos pénzvisszafizetési politika.
 • Nem működik a Netflix VPN blokkja körül.

VyprVPN áttekintés

A harmadik a listánkon VyprVPN, egy olyan szolgáltatás, amely egyedi szolgáltatásokra támaszkodik, hogy az összeköttetés során biztonságban tartsa adatait. A VyprVPN a Tier-1 szerverhálózat amely olyan protokollokat használ, mint a OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP az adatok titkosításához.

Ennek a szolgáltatásnak az egyediségét az látja “Kaméleon” technológia, ahol néhány Javítások történnek az OpenVPN protokollban amely lehetővé teszi, hogy összezavarja az online tevékenységek megkönnyítésére használt adatcsomagokkal, hogy minden mély csomag-ellenőrzési technika hatástalanná váljon.

A VyprVPN magasan áll 700 szerver szóródott 50 helyre szerte a világon. Ez a nagy hálózat jól meggátolja az esetleges áramkimaradásokat, amelyek a nagy vásárlói kör eredményeként következhetnek be.

A társaság a Arany béka, egy olyan szervezet, amelynek székhelye az Egyesült Államokban van, és ennek eredményeként törvények és rendeletek vonatkoznak rá, amelyek előírják, hogy nyilvántartásba vegye az ügyfél szolgáltatás igénybevételét.

Előnyök

 • P2P megosztás.
 • Támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec és PPTP protokollokat.
 • 700+ szerver 6 kontinensen.
 • Megszakító kapcsoló áll rendelkezésre.
 • Élő chat támogatás.
 • 30 napos készpénz-visszafizetési politika.

Hátrányok

 • Jobb a szervereken.
 • Az egyidejű eszközök az előfizetéstől függenek: 3 rendszeresen, 5 prémiumonként.

CyberGhost áttekintés

A listánk végén azt gondoltuk, hogy jó lenne egy alternatívát felvenni, amelyhez fordulhat, ha a fizetett opció teljesen kizárt.. CyberGhost az egyik legitim szolgáltató, amely annak ellenére, hogy ingyenes, olyan szolgáltatást kínál, amelyet elvár, hogy fizetett előfizetésből megkapja.

Úgy működik, ha biztonságos VPN-kapcsolatot biztosít Önnek, amelyhez felhasználhatja névtelenül férjen hozzá webhelyeire. Figyelnie kell a videotartalomra, mivel a link csak akkor működik legjobban, ha könnyű videókat néz. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy a link csak akkor működik jól, ha asztali számítógépről használja.

A CyberGhost rendelkezik még egy fizetett előfizetéssel, amely a felhasználók számára kínál lehetőséget 2048 bites RSA OpenVPN titkosítás, párosulva: 691 szerver. Mindezt egy induló áron Havonta 6,99 USD. Vannak alkalmi sebességcsökkenés az ingyenes szolgáltatás igénybevétele miatt, de legalább a torrent felhasználók nem fognak csalódni, mivel a szolgáltatásnak speciális szerverei vannak, amelyek megkönnyíti a P2P fájlmegosztást.

Előnyök

 • Nagyon szép alkalmazás.
 • 7 egyidejű csatlakozás
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat.
 • 1300+ szerver 60 országban.
 • Öld meg a kapcsolót.

Hátrányok

 • Ez drága.
 • Néhány lassú szerver

Következtetés az új-zélandi 4 legjobb VPN-szolgáltatásról

Most, hogy jó kilátásai vannak a VPN-szolgáltatások olyan fajtáiról, amelyeknek jól kell működniük Új-Zélandon, reméljük, hogy a kívánt szolgáltatás kiválasztása sokkal könnyebbé vált. Az ExpressVPN az a szolgáltatás, amelyet kizárólag a teljesítmény szempontjából ajánlunk.

A szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy élvezhessék a nagy csatlakozási sebesség, a megbízható titkosítás, az UI egyszerű navigációjának, a világszerte működő szerverhelyeknek, a műszaki támogatásnak és a torrent képességnek az árát, amely tükrözi szolgáltatásaik minőségét..

Ha véletlenül kipróbálja valamelyik felsorolt ​​szolgáltatót, akkor nagyon örülnénk, ha az alábbi megjegyzés szakaszban megkapnánk néhány visszajelzést..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me