Legkelendőbb VPN útválasztók és VPN szolgáltatások

Melyek a legjobb VPN-útválasztók odakint? A VPN telepítése a számítógépre, a Mac-re, az Androidra vagy az iOS-eszközre egyúttal biztosítja az internetes forgalmat, beleértve az online esetleges tranzakciókat is. A többi otthoni WiFi-hálózathoz csatlakoztatott eszköz azonban továbbra sem védett. Ennek kiküszöbölése és az Internethez csatlakoztatott eszközök védelme érdekében az online potenciális veszélyekkel szemben a legjobb, ha a VPN-t beállítja az útválasztón. Melyek a legkeresettebb VPN-útválasztók, amelyekhez fordulhat? Vessen egy pillantást az alább felsorolt ​​legjobb VPN útválasztók listájára.

A legjobb VPN útválasztók és VPN szolgáltatások

Legkelendőbb VPN útválasztók és VPN szolgáltatások

Mi az a router??

Az útválasztó alapvetően az az eszköz, amely elosztja azt az internetkapcsolatot, amelyet az Internet szolgáltatója (ISP) kínál otthon minden eszközére. Vagy csatlakoztathatja számítógépét az útválasztóhoz Ethernet kábel segítségével (vezetékes kapcsolat), vagy csatlakoztathatja az útválasztóhoz WiFi-vel (vezeték nélküli kapcsolat).

Érdemes egy VPN router?

Az online biztonsággal kapcsolatos aggályaira a válasz egy virtuális magánhálózat (VPN). Ez egy online szolgáltatás, amely szoftvert használ az internetkapcsolat biztonságához és a hálózat titkosításához. Ideális esetben mindenkinek használnia kell a VPN-t, amikor csatlakozik az internethez. Nem számít, mennyire biztonságos elképzelni a hálózatot, soha nem lehet biztos abban, hogy a támadók hogyan és mikor találják meg a módját, hogy beszivárogjanak a WiFi hálózatba.

Nem csak az. A VPN-útválasztó használata lehetővé teszi, hogy megkerülje a világ minden tájáról származó streaming webhelyekre vonatkozó regionális korlátozásokat. A PS4, az Xbox, az Apple TV, a Roku, a Chromecast vagy bármely más eszköz, amely natív módon nem támogatja a VPN-t, feloldhatja az olyan csatornákat, mint az American Netflix, a Hulu, a HBO GO, a Sky vagy a BBC iPlayer. Csak annyit kell tennie, hogy használja a VPN útválasztót, és csatlakoztassa az eszközöket ehhez.

Lényegében a VPN útválasztó a következő előnyökkel jár.

  • Ez lehetővé teszi az IP-cím elrejtését az internetes böngészés közben. Ez azt jelenti, hogy névtelenül letölthet fájlokat, filmeket közvetíthet, vagy weboldalakat látogathat.
  • Az összes internetes forgalom biztonságosan titkosítva lesz. Nincs több lehallgatás az internetszolgáltatójától, kormányzati ügynökségeitől vagy hackereitől.
  • A VPN használata lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését, valamint olyan webhelyek és alkalmazások elérését, amelyek általában nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában.
  • Abban az esetben, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában él, a VPN lehetővé teszi az MLB, NHL, NFL, NBA és még az MLS számára kiszabott áramszünetek megkerülését..

A legjobb VPN szolgáltatások útválasztókhoz

Szó szerint több száz különféle VPN-szolgáltatás van odakint. Ez önmagában megnehezíti a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztását. Nagyon sok VPN szolgáltatást vizsgáltunk át az idő múlásával, és néhányuk egyszerűen jobban működik az útválasztón, mint mások. Itt vannak a legjobb VPN-szolgáltatások, amelyeket 2017-től telepíthet az útválasztókra.

Mi a VPN útválasztó??

A VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozásra beállított eszközt VPN-útválasztónak nevezzük. Manapság a legtöbb útválasztónak van egy VPN kliense a beépített eszközben, amelyet általában az útválasztó admin oldalán lehet konfigurálni. Egyes útválasztókhoz előre konfigurált VPN tartozik, míg mások megkövetelik a VPN kézi telepítését. Mindkét esetben először regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatót. Ellenkező esetben nem tud VPN-kapcsolatot létrehozni az útválasztón. A BulletVPN és az ExpressVPN egyaránt jó példák a forgalomirányítón használható VPN-szolgáltatásokra.

Ha VPN-t szeretne telepíteni az útválasztóra, tekintse meg ezt a hasznos útmutatót.

Mik a VPN útválasztó előnyei??

A VPN-piac felrobbant, több száz különféle szolgáltatás kínálva számos funkciót. Annyi rendelkezésre álló lehetőség miatt nehéz és zavaros tudni, mi az a legmegfelelőbb az Ön igényeihez, amely ellentétes helyzet az amerikai egészségügyi ellátási ágazatban, amelyet az ACA törvény tombolt fel, amely aláásta a választást, és ezért az árak annyira magasak, de térjünk vissza a pályára.

A VPN útválasztónak számos előnye van. Néhány ezek közül:

  • Az útválasztóhoz csatlakoztatott minden eszközt a VPN szolgáltatás védi. Ez azt jelenti, hogy egynél több eszközt csatlakoztathat az útválasztóhoz, hogy mindegyiket VPN védje.
  • Ha olyan eszközökkel rendelkezik, mint az intelligens TV-k és a játékkonzolok, mint például a PlayStation, akkor azokat is védheti a VPN-sel egy útválasztón keresztül. Mivel ezek a modulok önmagukban nem tudják futtatni a VPN-t, egy router nagyon hasznos ebben a tekintetben.
  • Az útválasztó kiküszöböli a VPN-szolgáltatás be- vagy kikapcsolásának szükségességét az internet minden használatakor. Mivel az útválasztó a VPN-re van konfigurálva, akkor mindig védelem alatt áll, amikor az útválasztón keresztül csatlakozik. Ez egy útválasztó időtakarékos funkciója.

Nagyon sok routernek van egy apró hátránya, és ez a lassú sebességük az adatok VPN-szolgáltatáson keresztüli titkosítása és dekódolása során. Ezért nagy teljesítményű útválasztót kell választani, hogy a lehető legnagyobb sebességet érje el, függetlenül attól, hogy az adat milyen nehéz.

Melyek a legjobb VPN útválasztók?

Még ha nem is rendszeresen használja a nyílt WiFi-t, a VPN nélkülözhetetlen eszköz az online biztonság megőrzéséhez. A technológia fejlődésével és a hackerek okosabbá válásával a VPN a biztonságos csatlakoztatás kötelező eszköze lesz.

Itt van az öt legnépszerűbb VPN útválasztó, amely minden igényt kielégít:

ExpressVPN útválasztó

Ez a kéz a legerősebb VPN-útválasztót a piacon. 1,8 GHz-es kétmagos processzorral, 512 MB RAM-mal és 256 MB flash-mal ez a legjobb körkörös útválasztó a VPN-igényeinek. Az OpenWRT firmware megkönnyíti az útválasztó beállítását. ExpressVPN olyan funkciókat kínál, mint a split-alagút, a DNS védelem és a beépített tűzfal.

Linksys WRT1900ACS DD-WRT

Ez a nyílt forráskódú útválasztó 1,6 GHz-es kétmagos ARM processzorral rendelkezik, ami gyors és hatékony. Villoghatja az egyedi DD-WRT-vel, amely a legtöbb szolgáltatás kihasználására lett tervezve, vagy kaphat egy elő-villogott verziót. Akárhogy is, a Linksys útválasztó okos és hatékony, és kiszolgálja az összes VPN-igényt.

Asus RT-AC56U DD-WRT

Ha költségvetési útválasztót keres, akkor az Asus RT-AC56U DD-WRT-t kell választania. Megfizethető áron, de elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy az összes VPN-igényt kiszolgálja anélkül, hogy lelassulna. Ez a rugalmas és funkcionális útválasztó 800 MHz ARM processzort, 256 MB RAM-ot és 128 MB Flash-t kínál.

NETGEAR Nighthawk R7000 Sabai OS

A Sabai OS nyílt forráskódú firmware-ével a Netgear Nighthawk nem feltétlenül felel meg a fenti útválasztóknak, ám mégis elégséges ahhoz, hogy könnyedén kezelje a VPN-kapcsolatokat. 1 GHz-es kétmagos processzorral, 256 MB RAM-mal, 128 MB Flash-del és 3 külső antennával rendelkezik. A Sabai kiváló ügyfélszolgálatot is nyújt.

PandaPow WiFi

A praktikus utazási útválasztó, a PandaPow WiFi az egyik legkisebb, olcsó VPN doboz, amely utóbbi időben elérhetővé vált. Elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen a zsebébe, ez az útválasztó képes osztott alagút kialakításra, IPV4 és WebRTC védelemre, és elég erős olyan kisebb feladatokhoz, mint például az e-mail küldés és a Netflix figyelése. 400 MHz-es processzorral, 64 MB RAM-mal és 150 Mbps átviteli sebességgel rendelkezik.

A legjobb útválasztók a VPN számára – Wrap Up

A VPN útválasztó biztonságban tartja az internetet, és lehetővé teszi számos eszköz csatlakoztatását ahhoz, beleértve azokat is, amelyek önmagukban futtatják a VPN szoftvert. Tehát az útválasztóba történő egyszeri beruházás azt jelenti, hogy az összes eszköz előnyeit élvezheti. Ez a VPN-útválasztót ma hozó hazavágó okok egyike.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me