Miért érdemes VPN-t használni a VoIP szolgáltatásokkal? Melyik a legjobb?

Mi az a VoIP? Nem meglepő, hogy a legtöbb ember nem tudja, mit jelent ez a kifejezés, noha ezt a technológiát minden nap használják.


A legjobb VPN-k VoIP-hívásokhoz

A legjobb VPN-k VoIP-hívásokhoz

Volt idő, amikor a távolsági kommunikáció egyáltalán nem volt könnyű, mert nem létezett internet és a telefonhívások drágák. Ez volt azelőtt, hogy a magánszektor megoldásokat talált volna e kérdésekre.

A játék megváltozott

A távolsági telefonhívások elképzelhetetlenek voltak, mert túlzott volt. Ez az oka annak, hogy akkoriban a levelek annyira gyakoriak voltak. De a „Voice over Internet Protocol” szolgáltatások megváltoztatták a kommunikáció teljes arcát.

A VoIP az Internet Protocol hangátvitelét jelenti. Bonyolultnak hangzik? Nem az, mert minden nap a legtöbb ember valamilyen formában használja a VOIP hívásokat. A Skype, a Google Hangouts, a WhatsApp a VoIP-hívások minden formája.

Évek óta népszerűek, mert kényelmesen használhatók. Rendkívül megfizethetőek, mint a hagyományos telefonhívások. Például egy normál telefonhívás kezdete az Egyesült Államokból az Egyesült Királyságba 1 dollárt fizet percenként.

De ha a Skype-t használ egy ilyen híváshoz, akkor egy perc centbe kerül, ami jó üzlet. Mivel az internet manapság könnyen elérhető, és a legtöbb ember okostelefonokkal és laptopokkal van felszerelve, a távolsági hívások VoIP-n keresztül gondtalan és olcsó.

Röviden: a „Voice over Internet Protocol” egy olyan telefonszolgáltatás, amelyet interneten keresztül szállítanak, és a hangbemenetet digitális jellé alakítják. Ha a hívó és a vevő ugyanazon a platformon beszél, a hívás ingyenes.

Egyes országokban azonban a VoIP hívások be vannak tiltva. Ez vonatkozik például az Egyesült Arab Emírségekre. Az ott élő embereknek virtuális magánhálózatot kell igénybe venniük olyan szolgáltatások elérése érdekében, mint a Skype, a Hangouts és a WhatsApp. Mielőtt megvitatnánk a VoIP eléréséhez felhasználható legjobb VPN-ket, nézzük meg, miért olyan népszerű a VoIP technológia.

A VoIP népszerűsége

Több millió oka van annak, hogy a VOIP technológiát széles körben alkalmazták emberek milliói szerte a világon. A VoIP olyan funkciókat kínál, amelyek nem lehetséges szokatlan telefonhívások. A VoIP technológia felhasználható hang- és videohívások kezdeményezésére.

Ez a forradalmian új technológia lehetővé tette a kapcsolattartást, függetlenül attól, hogy milyen hosszú a távolság. A VoIP technológia néhány meghatározó tulajdonsága a következő:

Költséghatékonyság

Mindannyian tudjuk, hogy költséges lenne rendszeres telefonhívást kezdeményezni valakinek a világ másik oldalán. Ezt azonban megkönnyítette a VoIP technológia, amely bárhol elérhető, bárhol van internetkapcsolat.

Nem számít, milyen messze van a hely, amelyet hívsz; mindaddig, amíg erős internetkapcsolat van, a hívás zökkenőmentes lesz. Például, ha Ön és a hívott személy a Skype-on van, akkor a hívás semmit sem fog fizetni.

De ha a Skype-ből hív egy normál mobiltelefonszámot, akkor a hívás költsége mindössze egy cent percenként. Az ilyen megfizethetőség elképzelhetetlen a szokásos telefonhívások során.

Hordozhatóság

A VoIP-hívásnak nincs földrajzi korlátozása. Ha telefonhívást kezdeményez egy szokásos távközlési szolgáltatóval, akkor engedélyeznie kell a barangolási szolgáltatásokat, ha bármilyen más országban szeretné elérni a szolgáltatást..

De ha a Skype Hangouts WhatsApp-ot vagy bármilyen más szolgáltatást használ, amely VOIP technológiát használ, akkor hívásokat kezdeményezhet a világ bármely részéről és a világ bármely pontjára, függetlenül a tartózkodási helyétől.

Mindaddig, amíg van laptopja vagy mobil eszköze, amely képes csatlakozni az internethez, könnyen és zökkenőmentesen élvezheti a „Voice over Internet Protocol” hívást. A legtöbb esetben az adatdíjak változatlanok maradnak, függetlenül attól a helytől, ahonnan hívást kezdeményez.

Biztonság

A VoIP technológia sokkal fejlettebb, mint a szokásos telefonhívások, és az általuk kínált biztonság szintén jobb. A VoIP-hívások biztonságosak, mert a kapcsolat titkosítva van, és nem támadhatók meg. Az ilyen hívások kezdeményezésére használt alkalmazások nagyon titkosítva és védettek az illetéktelen hozzáférés ellen.

A legjobb VPN-k a VoIP-szolgáltatások feloldásához

Sok VPN-szolgáltató van a piacon. Mindegyik erős biztonságot, nagy sebességet, gyors letöltést és csúcsminőségű szolgáltatásokat ígér. A VoIP-hez használható legjobb VPN megkeresése azt jelenti, hogy bizonyos funkcióknak nagyobb jelentőséggel bírnak a többiekkel szemben, ideértve a sebességet és a szerverelosztást is. Ezzel összefüggésben nézzük meg a VoIP szolgáltatásokhoz tartozó legjobb VPN-k egyike.

1. ExpressVPN

ExpressVPN csodálatos dolgokat csinál a VoIP felhasználók számára. A cégnek egy nagy, 145 kiszolgálóval rendelkező hálózata van, 94 különböző országban, rengeteg közül lehet választani. Ha egyáltalán attól tart, hogy elveszíti a hívásminőséget, akkor az ExpressVPN határozottan az az út. Ezenkívül az ExpressVPN nulla forgalmi naplózási politikával rendelkezik, amely segíti az adatok harmadik fél kezétől tartását. A 256 bites AES-titkosítás megakadályozza az internetszolgáltatókat és a hackereket, hogy szippanthassanak a magánbeszélgetésekben, lehetővé téve, hogy bármilyen VoIP-ot használjon, anélkül hogy aggódnia kellene a biztonsági problémák miatt. További információ ExpressVPN ebben a cikkben.

2. IPVanish

Ahogy a neve is sugallja, IPVanish láthatatlanná tesz téged online. A szolgáltatás célja egy ingyenes és nyílt internet előmozdítása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a cenzúra szűrőit, és könnyen meghaladja a kormányzati blokádokat. A szolgáltatás hálózata 60 különböző ország 850 szerverét fedi le, több mint 40 000 IP-cím között. Ez hatalmas szabadságot biztosít azoknak a VoIP felhasználóknak, akiknek szilárd kapcsolatra van szükségük késés nélkül. A szolgáltatóval kapcsolatos további információkért olvassa el ezt cikk.

3. NordVPN

NordVPN rendkívül magas színvonalú VPN-szolgáltató, amely alkalmas a VoIP feloldására. A cég egy nagy, több mint 1000 szerverrel működő hálózatot működtet 56 különböző országban. A NordVPN e szerverek közül sokot az optimális sebességre is konfigurál. Ez a szolgáltató néhány nagyszerű tevékenységet végez a magánélet és az online biztonság szempontjából, különös tekintettel a dupla VPN funkciójára. A kettős csomagolással ellátott titkosítást kihasználó VoIP beszélgetések még tömeges szuperszámítógépeknél is törhetetlenek. További információ Itt található az NordVPN.

4. BulletVPN

A legjobb dolog BulletVPNA szolgáltatás az a magánélet, amelyet élvezhet a kapcsolat titkosításának eredményeként. Ha törődik a személyes adataival, és nem akarja, hogy harmadik fél figyeljen a beszélgetéseire, akkor a BulletVPN-re van szüksége. Ha más szolgáltatókat is fontolgat, győződjön meg róla, hogy alaposan megvizsgálja az általuk kínált funkciókat, és hasonlítsa össze őket az Ön igényeivel. Használja ki a Bullet VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. A BulletVPN-vel kapcsolatos további funkciókról olvassa el a következő cikk.

Miért használjon VPN-t a VOIP-szolgáltatáshoz??

Míg néhány országban a VoIP szolgáltatás az emberek mindennapi életének része, más országokban az ilyen szolgáltatások nem engedélyezettek. Általában az elnyomó rendszerrel rendelkező országok általában tiltják az ilyen technológiák alkalmazását.

Néhány ország, ahol a VoIP szolgáltatásokat tiltják, Kína, Egyesült Arab Emírségek, KSA, Omán, Észak-Korea, Kuvait, Líbia és Mexikó.

Ha ezekben a régiókban video- vagy hanghívási alkalmazásokat szeretne használni, akkor virtuális magánhálózaton keresztül kell hozzáférnie. A VPN-k képesek mindenféle alkalmazás és szolgáltatás feloldására, függetlenül attól, hogy régiókban vannak-e vagy kormányzati ellenőrzés alatt állnak.

Manapság az emberek inkább a VPN-szolgáltatást és a VPN-szolgáltatást szeretnék használni, mivel a kettő együttesen lényegesen nagyobb előnyeket kínál.

Hogyan oldják fel a VPN-k a VOIP-szolgáltatásokat

A virtuális magánhálózatok nemcsak feloldják a VoIP szolgáltatásokat, hanem extra biztonságot nyújtanak. Az „Voice over Internet Protocol” szolgáltatások titkosítva vannak, és a hívásokat általában védik az illetéktelen hozzáféréstől. A biztonsági fenyegetések azonban mindig fennállnak. A VoIP-hívások feltörése nem ismeretlen.

Ezért a VPN gondoskodik a kommunikáció megkönnyítéséről, miközben könnyű hozzáférést biztosít bármely régióban.

Az olyan országokban, mint Kína, a VPN és a VoIP szolgáltatás sem engedélyezett. Bár ez határozottan megnehezíti a kívánt szolgáltatások elérését, nem lehetetlen olyan VPN-t találni, amely lehetővé teszi a hang- és videohívás-szolgáltatások feloldását..

Az olyan neves VPN-szolgáltatók, mint az ExpressVPN, továbbra is képesek korlátozott szolgáltatások feloldására olyan országokban, mint az Egyesült Arab Emírségek, Kína és Oroszország. Mielőtt VPN-szolgáltatást választana a VoIP-alkalmazások feloldásához, rövidebb ideig derítse ki, hogy azok minden régióban működnek-e.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map