New York legjobb VPN-je

New York City az Egyesült Államok Big Apple. Körülbelül 8,5 millió embert foglal el, és a metróövezetben 20 millió lakos él. Még nem vettük figyelembe a turistákat és az utazókat. Sok ember látogatja New York látnivalóit. De ha a városba megy, és a nyilvános WiFi használatát tervezi, először csatlakoznia kell egy VPN-hez. Nem hangsúlyozhatjuk eléggé a VPN használatának fontosságát NYC-ben. Ez nem csak a magánélet védelmét szolgálja, hanem a korlátozások megkerülését is. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-ek listájára, amelyeket New Yorkban használhatnak.


New York legjobb VPN-je

New York legjobb VPN-je

Legjobb New York-i VPN – Összegzés

Ha nem akarja elolvasni a teljes ismertetőt, akkor ellenőrizze, hogy nézze át ezt a listát:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN

Miért van szüksége VPN-re New Yorkban?

New York turisztikai látványosság. Mindig turisták vannak. Annak érdekében, hogy befogadja és vonzza a potenciális vásárlókat, a turistákat, sok olyan vállalkozás kínál ingyenes Wi-Fi-t ügyfeleinek vagy ügyfeleknek. Érdemes meggondolni magát, mielőtt csatlakozik egy ilyen WiFishez, mert vannak számítógépes bűnözők, akik várják a lehetőséget, hogy ellopják személyes adatait. személyes adatok. Az online fenyegetések elkerülése érdekében a legjobb, ha van VPN. Az egyikhez történő csatlakozással biztonságos és titkosított kapcsolatot kap a választott szerverrel. Egy másik indok a New York-i VPN használatához az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Azok számára, amelyek egy adott területen belül vagy kívül helyezkednek el, a földrajzi korlátozások problémákat okozhatnak. Ha turista vagy utazó vagy, aki belépni szeretne valamilyen szülővárosi tartalomba, nagy szüksége van VPN szolgáltatóra. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, becsapja a tartalomszolgáltatókat vagy a szoftvert arra gondolva, hogy egy másik helyen található. Így hozzáférhet a hely összes tartalmához.

New York legjobb VPN-je

A legtöbb New York-i ember prioritást élvez az egyéb biztonsággal és magánélettel szemben. Ez az oka annak, hogy a VPN-k listája a szolgáltatókra összpontosít, amelyek rendelkeznek ezekkel a szolgáltatásokkal. New Yorkban a nyilvános Wi-Fi-hez csatlakozva vagy az internetet böngészve biztonságban kell éreznie magát. A VPN a legmegbízhatóbb eszköz, amely a biztonsági takarót felkínálja. Íme néhány gyors, biztonságos VPN, amelyeket könnyű beállítani a számítógépekre és a mobil eszközökre. Itt megtudhatja, mely VPN-k a legmegfelelőbbek New York-hoz.

ExpressVPN

ExpressVPN a New York-i szerverrel rendelkezik, és intelligens DNS lehetőséget kínál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. Ez a szolgáltató segíti a kapcsolatok biztonságát, és mindenféle csatorna és szolgáltatás feloldását. Az ExpressVPN nagyon nagy VPN-hálózatot üzemeltet. Ez egy olyan szolgáltató, amely törődik a felhasználók magánéletének védelmével. Használhatja kiterjedt hálózatát a magánélet védelme és megőrzése, a cenzúra legyőzése és a kedvenc műsorainak, csatornáinak és szolgáltatásainak streamingje céljából New Yorkból. Noha az ExpressVPN drágább, mint a többi szolgáltatás, értékük magas, tekintettel hálózati és szolgáltatási jellemzőikre. Az ExpressVPN-hez minden eszközzel csatlakozhat, és részesülhet a 30 napos pénz-visszatérítési garancia előnyeiből. Ha többet szeretne megtudni az ExpressVPN szolgáltatásairól, tekintse meg a mi webhelyünket ExpressVPN felülvizsgálat.

BulletVPN

Ha New Yorkban tartózkodik, és biztonságban szeretné elérni az internetet nehézségek vagy kompromisszumok nélkül, akkor szüksége lesz erre BulletVPN. Ennek a szolgáltatónak 52 szervere van 30 országban, köztük New York City-ben is. Szinte minden eszközzel kompatibilis, felhasználóbarát alkalmazásokat kínál. Ez a szolgáltató azon kevés VPN-k egyike, amelyek intelligens DNS opciót kínálnak előfizetésével. A BulletVPN értékeli a felhasználói adatvédelmet, ezért nem tart fenn felhasználói naplókat. Ez egy olyan szolgáltató, amely képes leküzdeni a cenzúrát és megkerülni bármilyen korlátozást, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A BulletVPN a legmagasabb szintű titkosítási módszereket használja a felhasználók magánéletének védelme és az internetszolgáltatók kémkezelési gyakorlatának és a kormányzati felügyelet elkerülésének érdekében. Ha többet szeretne tudni arról, mit kínál a BulletVPN, akkor nézd meg a mi oldalt BulletVPN felülvizsgálat.

NordVPN

NordVPN székhelye Panamában található, ahol nincs megtartási törvény. Ez a szolgáltató erősen jelen van az Egyesült Államokban, sok szerverével az ország egész területén elterjedt. Felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak iOS és Android eszközökre egyaránt. A NordVPN számos szerverrel rendelkezik New York City-ben. Az ügyfél azonban nem jeleníti meg a szerver városát. De kedvesen megadtak nekünk a NYC szerverszámát. A NordVPN megbízhatóan feloldja a tartalmat a világ bármely részéről. Ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek együttműködnek a Netflix-szel. Ezen felül regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásokra. A szolgáltató jobb megismerése érdekében érdemes megnézni a NordVPN felülvizsgálat.

New York legjobb VPN-je

Az általunk kiválasztott VPN-k a következő tényezőken alapulnak: sebesség, biztonság és megbízhatóság. Azt a szolgáltatót választottuk, amelynek szerverei vannak New York City-ben. Így lesz a lehető legjobb sebesség. Nem számít, hogy melyik szolgáltatót választja, vegye figyelembe, hogy mindegyikük elfogadható hálózatokkal rendelkezik. Az Ön által hozott döntés azon alapszik, amit Ön a legfontosabb. Melyiket választaná New Yorkban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me