Nézze meg a Kayo Sports-t Ausztrálián kívül – a legjobb VPN-k

Ha Ausztráliában él, akkor valószínűleg tudja, hogy nem rendelkezik ilyen sok lehetőséggel, amikor a kedvenc sportjait online közvetíteni szeretné. Mindazonáltal mindez megoldódott, mivel a Kayo Sports már létezik a régióban. A csatorna egyetlen tető alatt összehozza a legnépszerűbb sportágak egy részét. Csak egy probléma van. A Kayo Sports csak ausztráliai felhasználók számára érhető el. Ha külföldre szeretne hozzáférni a csatornához, akkor VPN-t kell használnia. Ezért itt található egy átfogó útmutató, amely kiemeli a Kayo Sports legjobb VPN-jeit.


A legjobb VPN a Kayo Sports számára

A legjobb VPN a Kayo Sports számára

Mi a Kayo Sports??

A Kayo Sports egy online élő és igény szerinti streaming csatorna, amelyet csak a Foxtel üzemeltet. Világszerte több mint 50 sportágot közvetíthet, nem csak Ausztráliában. A csatorna jól felépített, hogy fokozza a sportos streaming élményét. Egyetlen előfizetéssel, legyen az alap vagy prémium, sok privilégiumot kap a csatorna számára.

Egyszerre akár 4 játékot közvetíthet, és ugorhat az eseményekre, amelyek megváltoztatják a játékot, ha felzárkózik. Kiválaszthatja a No-Spoiler lehetőséget is, ahol a csatorna elrejti az összes pontszámot, így a visszajátszások streamingre kerülhetnek anélkül, hogy tudnák, mi történt. Ez csak a fele.

A Kayo Sports kétféle előfizetéssel rendelkezik: Basic és Premium. Az alap havonta 25 dollár, míg a prémium 35 dollár / hónap. Az egyetlen különbség az, hogy a prémium kategóriában akár 3 egyidejű eszközt is használhat. Az alapszint használata során csak 2. kapsz. Egyéb kiváltságok mindkettőre vonatkoznak.Kayo Price

Mindkét előfizetési tervben részesül a 14 napos ingyenes próbaverzió. Szó szerint megteheti a csatornát egy tesztvezetésre, mielőtt meggondolná magát. Ki tudja, előfordulhat, hogy végül nem felel meg az Ön igényeinek (amit nagyon kételkedök).

A Kayo Sports legjobb VPN-je – Gyors pillantás

Ha bármilyen áruházba vagy keresőmotorba beírja a VPN szót, rájön, hogy szolgáltatók százai vannak. Legyen óvatos, és ne használja azokat, amelyek ingyenes szolgáltatást kínálnak. Ezek nem megbízhatók, és veszélyeztethetik személyazonosságát az internetes böngészés közben. Nem is beszélve arról, hogy többségük az Ön adatait nővére társaságoknak adja el bevétel céljából. Szerinted miért fizetnek az általuk működtetett szerverekért? Végül a fő jövedelemforrássá válsz. Ennek kapcsán a következő VPN-szolgáltatók a legjobban tesztelt VPN-k a Kayo Sports számára. Később a beszámolóban részletesebben beszélek mindegyikről. Tehát nézd meg őket itt, és görgessenek tovább egy részletesebb elemzéshez.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Hogyan lehet felszabadítani a Kayo Sports-t Ausztrálián kívül

Ausztrália szereti a sportot, de az egész világ. Méltánytalan az, ha egy olyan csatornát tartanak, mint például a Kayo. A csatorna felveszi a helyét a nyilvános IP-cím megvizsgálásával. Mint talán már tudod, az IP az, ami képviseli a tényleges fizikai helyét. Ha Kayo megállapítja, hogy külföldön él, és szolgáltatásaihoz a lefedettségén kívül esik, akkor a helyszínen blokkolja. Csak a következő földrajzi hibaüzenetet fogja kapni:

„Sajnáljuk, a Kayo Sports csak ausztráliai sport rajongók számára érhető el”

A probléma megkerüléséhez virtuális magánhálózatot kell használnia. Ez egy internetes eszköz, amely átirányítja a forgalmat egy biztonságos szerveren keresztül a választott országban. Csatlakozás után kap egy IP-címet azon a régióban, ahol a szerver található, és úgy tűnik, hogy böngészi az adott területen. Például, ha csatlakozik egy ausztrál szerverhez, ausztrál IP-címet fog kapni. Ennek eredményeként a Kayo Sports streamingre lesz elérhető, annak ellenére, hogy külföldön tartózkodsz. A Kayo Sports Ausztrálián kívüli feloldását a következőképpen állíthatja be:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Azt javaslom, használja ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse VPN-alkalmazásukat egy kompatibilis eszközre, például Android, iOS, PC vagy Mac.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy ausztrál szerverhez.
 4. Indítsa el a Kayo Sports weboldalát vagy annak dedikált alkalmazását.
 5. Nézze meg a több mint 50 sport sportot élőben vagy igény szerint bárhol.

Mint már említettem, több száz VPN-t talál a Kayo Sports számára. Ebben a cikkben már kiválasztottam a 4 legjobb áttekintését. Az alábbi táblázatban röviden ismertetheti a következő lépéseket.

A Kayo Sports legjobb VPN-je – Teljes áttekintés

Ha ellátogat hivatalos webhelyükre, akkor egy nagyon fontos nyilatkozatot fog észrevenni, figyelembe véve a VPN-ket. Ezt mondja a weboldal: “A Kayo nem támogatja a virtuális magánhálózatokat (VPN). Ha engedélyezte a VPN-t a készüléken, akkor ki kell választania azt. ” Ne aggódjon, okból elkészítettem ezt a felülvizsgálatot. Miközben Kayo képes volt a blokkolni a VPN-hozzáférést az idő múlásával, még mindig vannak olyan VPN-k, amelyek képesek megkerülni a csatorna védelmi mechanizmusát. Előmentem és teszteltem sok VPN-szolgáltatót, és rájöttem, hogy az iparág legjobbjai továbbra is fel tudják oldani a csatornát külföldön. Most mélyebben nézzük meg a Kayo Sports legjobb VPN-jeit.

ExpressVPN

ExpressVPN áttekintés

ExpressVPN egy olyan VPN szolgáltatás, amely közvetlenül a Brit Virgin-szigetektől származik. A szolgáltató nem vezet naplót arra az esetre, ha fél attól, hogy az 5 szem szemét kémli, amit csinál. Ha felhasználói információt kérnek a társaságtól, üres kézzel hagyják. Hogyan gyűjthetnek adatokat magánszemélyekről, ha nincs mit megtenni??

Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amely 128 helyet foglal le. 94 ország több mint 2000 szerveréről beszélünk, ez egy igazán nagy szám, ha valaki szeretne világszerte korlátozni a földrajzilag korlátozott tartalmat. Könnyen használható alkalmazásokat talál a legtöbb nagy operációs rendszerben, beleértve az Androidot, iOS-t, PC-t, Mac-et, valamint a Fire Stick alkalmazást..

Ezen túlmenően, amikor a védelemről van szó, az előfizetőknek az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec és OpenVPN listájáról is választaniuk kell a használni kívánt VPN protokollokat. Ezek a legjobbak, ha a biztonságról és a titkosításokról kell beszélnünk. Azt is el kell választania, hogy a forgalom melyik részét kívánja titkosítani, a szétválasztott alagút funkció miatt.

Egy előfizetés lehetővé teszi 3 egyidejű kapcsolat használatát. Nemcsak ezt, hanem az ExpressVPN is kínál saját intelligens DNS-funkcióját, a MediaStreamer-et. A világ több mint 150 csatornáját kinyithatja anélkül, hogy el kellene veszítenie a kapcsolat sebességét a folyamat során.

Ennek a VPN-nek még sok más lehetősége van a felhasználók számára. Megnézheti, hogy még mit kínál ez a VPN az üzletekben ExpressVPN áttekintés.

NordVPN

NordVPN áttekintés

NordVPN az iparág egyik legnagyobb VPN szolgáltatása. A listánk minden szolgáltatója között a legnagyobb szerverhálózattal rendelkezik. A hálózat több mint 5000 szervert tartalmaz több mint 60 országban, ami nagy jelentőségű, tekintve, hogy korlátlan szerverváltással rendelkezik.

A VPN székhelye Panamában található, ami azt jelenti, hogy az adatszabályozó hatóságok nem zavarják egymást. Ami a biztonságot illeti, ez a VPN kiemelkedik ebben a nagyban. Exkluzív lehetőségeket kell használnia, ha NordVPN előfizető. Először is részesülhet a kettős VPN szolgáltatás előnyeiből. Ez lehetővé teszi az online forgalom átirányítását egy szerver helyett két szerveren.

Képzelje el, hogy adatait kétszer titkosítja a katonai biztonság érdekében. Ez azt jelenti, hogy egyetlen számítógépes bűnözőnek lehetetlen megszerezni az Ön adatait. Ha azonban adatait kétszer titkosítjuk, akkor a kapcsolat sebessége drasztikusan csökken. Tehát felgyorsítja a biztonságot. Tartsd észben.

A másik biztonsági funkció a CyberSec. Ez a szolgáltatás megvédi a készüléket a vírusok, rosszindulatú programok és rosszindulatú szoftverek ellen. Online hozzáférhet anélkül, hogy állandóan a válla fölött kellene néznie. Még egy dolog: a NordVPN akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez azt jelenti, hogy részesülhet egy védett hálózat előnyeiben 5 másik egyén mellett ugyanabban a fiókban. Ha többet szeretne tudni, olvassa el ezt az átfogó oldalt NordVPN áttekintés.

BulletVPN

BulletVPN áttekintés

BulletVPN hosszú ideje nem létezik az iparban, de bizonyosan befolyásolta. Ez a VPN csak 30 különböző országban kínál kiszolgálókat, köztük természetesen Ausztráliát. De ami hiányzik a szerverekről, az megnöveli a biztonságot. A BulletVPN választhat a PPTP, az L2TP, az OpenVPN, az IKEv1 és az IKEv2 között. OpenVPN és IKEv2, amelyek a legjobb megoldás a biztonság szempontjából

A BulletVPN nem gyűjti a felhasználói tevékenységek naplóit, és semmilyen más információt sem tud összekapcsolni egyetlen felhasználóval sem. Más szavakkal, bármit megtehet online, anélkül, hogy félne attól, hogy ki gyűjti össze, amit látogatott, miközben csatlakozik a BulletVPN-hez.

A VPN székhelye Észtországban van, a 14 szemnél nem található országban, ami nagy jelentőséggel bír azok számára, akik ápolják a magánéletüket. A BulletVPN 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy futtathatja egyszerre a Windows laptopján, iOS telefonján és Android táblagépén. Habár új, egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek intelligens DNS-szolgáltatást kínálnak. Ha nem tudja, hogyan konfigurálhatja azt eszközén, akkor mindig ellenőrizheti a webhelyen található oktatóanyagokat, vagy segítségért kérheti ügyfélszolgálatát. További információkért tekintse át ezt BulletVPN felülvizsgálat.

SurfShark

SurfShark

Surfshark a BulletVPN mellett újabb új bejegyzés a VPN üzletbe. Először a natív Android-alkalmazás elindítása előtt felajánlotta a Chrome és a Firefox böngésző kiterjesztéseit. Az újonnan elindított iOS alkalmazásnak köszönhetően a szolgáltatás kiterjesztette lefedettségét az összes főbb platformon. A SurfShark 800 kiszolgálóval rendelkezik tisztességes szerverhálózattal 50 különböző országban. Ez jó szám egy VPN számára, amely éppen elindította szolgáltatásait.

Most beszéljünk a VPN fő vonzerejéről, a korlátlan egyidejű kapcsolatokról. Szó szerint, egy előfizetésért fizet, és mindenki, akit ismersz, profitálhat a biztonságos hálózatból. Ez valami, amit az iparág legjobb VPN-i eddig nem tettek. Nagyon felhasználóbarát alkalmazást kínálnak iOS, PC, Mac és Android számára, amelyek segítenek a nem tech-hozzáértésű egyének könnyedén navigálni. Ne felejtsd el, ez is elfogadja a bejelentkezési tilalom rendszerét, és ápolja a felhasználók adatvédelmi igényét.

Amikor a DNS-szivárgásról van szó, ennek a VPN-nek megvan a hátad. Amint a Surfshark-on keresztül kapcsolódik, a DNS-címei a Surfshark saját DNS-kiszolgálóihoz kerülnek, megakadályozva az olyan szivárgásokat, amelyek felfedhetik az online tevékenységet. Szeretne többet megtudni? Nézd meg ezt SurfShark áttekintés.

A Kayo Sports kompatibilis eszközök

A következő platformon közvetítheti kedvenc sporteseményeit élőben vagy igény szerint:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Android TV

Mi van a Kayo Sports-szal??

Itt található az ausztrál streaming szolgáltatás:

 • AFL
 • Krikett
 • Tenisz
 • NRL
 • NFL
 • NBA
 • NBL
 • Forma-1
 • SuperCars
 • Golf
 • Futball
 • Rugby Union
 • Surfing
 • Jéghoki
 • Baseball
 • dobozolás
 • WNBL
 • UFC
 • Birkózás
 • Akrobatikai világkupák
 • Ritmikus világbajnokság
 • Hurling
 • Super League Triatlon

A Kayo Sports legjobb VPN-je – következtetés

Most már mindent meg kell tudnia a Kayo Sports legjobb VPN-jeiről. A csatorna nagyon nagy azok számára, akik szeretik élőben közvetíteni kedvenc sportukat. Most, még ha Ausztrálián kívül is lakik, a Kayo Sports az Ön rendelkezésére áll. Olvassa el jól az áttekintést, és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő VPN-t. Ezt követően a Kayo Sports közvetítheti bárhol a világon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map