NordVPN áttekintés – A legjobb VPN-szolgáltatás 2020-ban?

A NordVPN egy panamai VPN, amelyet gyakran fejlett biztonság, internetes szabadság és teljes magánélet jellemez. A NordVPN egy prémium szolgáltatás, amely rengeteg kiváló szolgáltatással rendelkezik, és ez teljes VPN-t tesz lehetővé. A VPN kiválóan működik a Netflix USA-val, valamint más nagyobb streaming-üzletekkel – nagy plusz.


Sőt, 2017-ben a NordVPN nyilvánosságra hozta, hogy jelenleg Kínában működik – elismerve annak obfuzkációs tech funkcióját. Nyilvánvaló, hogy a VPN ismert módon „határok nélküli internet” ígéretét ígéri. Sőt, a NordVPN nemrégiben hozzáadott egy új előfizetési csomagot, amely nemcsak megfizethető, hanem akár három évig is működik.

NordVPN áttekintés - A legjobb VPN-szolgáltatás 2020-ban?

NordVPN áttekintés – A legjobb VPN szolgáltatás 2020-ban?

NordVPN a 2020-ban az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató. Ebben a beszámolóban a NordVPN által kínált különféle funkciókkal foglalkozom. Össze fogom hasonlítani a VPN szolgáltatást más ismert VPN-ekkel, például a ExpressVPN, IPVanish, HMA, PIA, és VyprVPN. Az összehasonlítás alapja: ár, támogatás, visszatérítési politika, szerver helye, adatvédelem és biztonság. Vessen egy pillantást a NordVPN beszámoló 2020.

Gyors statisztika

Pénzvisszafizetési garancia30 nap
Megengedett párhuzamos kapcsolatok6 eszköz
Támogatott streaming szolgáltatásokNetflix USA, BBC iPlayer, Hulu, HBO, Amazon Prime és még sok más
Nincs naplózási politikaIgen
TitkosításDHE-RSA-AES-256 SHA titkosítás
Különleges képességekDupla VPN, Hagyma VPN felett, Obfuscation tech, Kill Switch, SmartPlay tech, CyberSec, DNS Leak Resolver,
Vevőszolgálat24/7 élő támogatás
Szerver helye61+ ország
Szerverek száma5400+ szerver
Szerver kapcsolókKorlátlan
Támogatott eszközökWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Apple TV, útválasztók, Fire TV, Smart TV, játékkonzolok
VPN jogi joghatóságPanama

Napokba telt, hogy összeállítsuk ezt a NordVPN-értékelést, és továbbra is frissítjük, mivel a szolgáltatás minden ébredéskor hajnalban változtatásokat hajt végre. Ebben a beszámolóban megpróbáltuk megvizsgálni a VPN-hez tartozó összes funkciót, kiemelni azokat a területeket, amelyeket javíthatunk, miközben pontosítottuk, hogy miért érdemes megnézni a NordVPN-t.

NordVPN ár és fizetés

Árazás

A NordVPN négy terv közül választhat. Csakúgy, mint az összes legjobban értékelt VPN, a terv ugyanazokat a funkciókat kínálja, de az előfizetés időszakában különbözik.

NordVPN fizetés és árképzés

NordVPN fizetés és árképzés

Áttekintettük az összes árat, és az alábbiakban látható:

 • Van a havi terv amely a legdrágább, és megy havonta 11,95 dollárért.
 • Közel van az éves terv ami a következő helyen áll: Havonta 6,99 USD, de te leszel évente 83,88 dollárt számlázott. Csak megéri, ha egy évre van szüksége a szolgáltatásra.
 • A 2 éves terv elad Havonta 3,99 USD és minden hónapban 95,75 USD-t számláznak. Régen volt a legjobb terv, de megtarthatja az újonnan bemutatott tervet.

Végül, a 3 éves terv ezt nemrégiben adták hozzá. Jelenleg ez a legolcsóbb terv Havonta 2,99 USD és van három évenként 107,55 USD-t számláznak. Sőt, nagyon ajánljuk ezt a tervet.

Ítélet: Az árakat tekintve, NordVPN sokkal olcsóbb, mint más VPN-szolgáltatók, főleg hosszú távon.

fizetési módok

NordVPN fizetési módszerek

NordVPN fizetési módszerek

Mivel a legtöbb top VPN-nek jelenleg korlátozott fizetési módja van, a NordVPN számos fizetési móddal vezető szerepet tölt be. Vitathatóan a NordVPN rendelkezik együttműködött a Norton Security céggel biztonságosan fogadja el az összes fizetési lehetőséget, beleértve az összes főbb hitelkártyát, az AliPay-t, az UnionPay-t, a kriptovalutákat és még sok másat is. Nevezetesen, hogy a VPN már nem fogadja el a PayPal-ot fizetésként, és miután konzultáltak a kiváló műszaki támogatással, a következőképpen mondhatták el a diakonnak (az akkoriban működő ügynök):

Sajnos a PayPal-fizetéseket már nem fogadjuk el. A PayPal támogatás megszüntetéséről szóló döntést azért hozták létre, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljunk vásárlóink ​​vásárlási tapasztalatai felett és enyhítsük a biztonsági kockázatot. Most egységes, önálló üzemeltető fizetési rendszert tudunk biztosítani, az összes ügyféladatot és az ismétlődő előfizetéseket egyedül kezeljük, ahelyett, hogy harmadik félnek továbbadnánk. Sajnáljuk, ha ez kellemetlenségeket okozott neked. ”

Figyelemre méltó, hogy túlságosan lenyűgözött a kriptovaluta fizetési lehetősége. Fizethet a tervért a különféle kriptovaluták felhasználásával, miközben megőrzi online adatvédelmét – nincs szükség személyes adatok megadására.

Pénzvisszatérítési eljárás

NordVPN pénz-visszatérítési garancia

NordVPN pénz-visszatérítési garancia

NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia kétségtelenül jelentős értékesítési pont. Ez azt jelenti, hogy egész 30 nap áll rendelkezésére a VPN tesztelésére, és ha ezen időszak alatt olyan problémát tapasztal, amelyet nem lehet megoldani, akkor mindig kérhet visszatérítést. Ennek a pénz-visszafizetési garanciának köszönhetően, tudsz élvezze a VPN próbaverzióját egy fillért sem kockáztatva.

Jegyzet: Az NordVPN fizetési támogatási ügynökével folytatott hosszú megbeszélés után megtudtuk, hogy a 30 napos visszatérítési politika nem vonatkozik, ha a VPN tervét az App Store-ban vagy a Google Play Store-ban vásárolja meg. Ez azt jelenti, hogy manuálisan kell visszatérítést kérnie az üzletekből.

NordVPN szerver helyek

A NordVPN kiterjedt kiszolgálók és helyek hálózatával büszkélkedhet – az iparág egyik legfontosabb VPN-je a legtöbb. A VPN több mint 5413 szerverrel rendelkezik, amelyek világszerte 61+ országban vannak elosztva. Sőt, azt jósoljuk, hogy a VPN által a kiszolgálók terjesztése csak növekedni fog.

Összeállítottuk a kiszolgálók terjesztésének listáját e VPN alapján:

 • 61 szerver Afrikában, a Közel-Keleten és Indiában
 • 513 szerver az ázsiai-csendes-óceáni térségben
 • Rekord 2309 szerver mind Észak-, mind Dél-Amerika kontinensein
 • És egy óriási 2571 szerver egész Európában.

Nevezetesen, hogy minden NordVPN szerver támogatja mind a megosztott, mind a statikus IP címeket. Sőt, bár a múltban a NordVPN nem tudta azonosítani az adott kiszolgáló régiót, most azok a régiók jelzik, ahol a kiszolgálók találhatók.

Különleges kiszolgálók

A NordVPN lenyűgöző funkciója különféle dedikált szervereket kínál, az elvégzendő feladat függvényében. Itt vannak a speciális szerverek:

 • Anti DDoS: Ezeknek a szervereknek egy továbbfejlesztett stabilitási rendszere van, amely megszakítás nélküli kapcsolatot biztosít
 • Dedikált IP-kiszolgálók: Ezek a szerverek csak dedikált IP-címeken érhetők el a felhasználók számára
 • Dupla VPN szerverek: Ezek a szerverek dupla titkosítást biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az online forgalmat két szerveren keresztül továbbítják – tehát kettős biztonságot.
 • P2P szerverek: Ezek a szerverek a torrent és a biztonságos fájlmegosztás számára vannak optimalizálva.
 • Hagyma VPN felett: Az ilyen típusú kiszolgálók először átirányítják a forgalmat a VPN-en keresztül, mielőtt továbbadnák a Tor hálózathoz – biztosítva a hozzáadott névtelenséget.
 • Elhalványított szerverek: Ezek olyan kiszolgálók, amelyeket a magasan cenzúrált országok felhasználói számára szentelnek. A kiszolgálók úgy működnek, hogy a VPN-forgalmat a korlátozások elkerülése érdekében szokásos HTTPS-forgalomként jelenítik meg.

NordVPN szolgáltatások

Ha olyan VPN-szolgáltatót keres, amely olyan funkciókat kínál a felhasználók számára, amelyek másokkal nem elérhetőek, akkor az NordVPN-t érdemes megnézni.

SmartPlay technológia

A SmartPlay egy speciális intelligens DNS a NordVPN számára, amely gyakran automatikusan bekapcsol, amikor egy ügyfélalkalmazást futtat – lehetővé téve a hozzáférést a blokkolt webhelyekhez és a cenzúrázott tartalomhoz. A VPN SmartPlay technológiája lehetővé teszi a VPN számos előnye, a szupergyors sebesség és az intelligens DNS lenyűgöző stabilitása ötvözését. Nem is beszélve, hogy a szolgáltatás könnyen használható. Ezenkívül az a tény, hogy a funkciót eredetileg a VPN-szerver alapjába integrálják, azt jelenti, hogy nem kell manuálisan frissítenie vagy aktiválnia.

DoubleVPN

A dupla VPN egyedülálló biztonsági funkció a NordVPN-nél, amely garantálja a biztonság kétszeres rétegét. Általában, amikor csatlakozik egy VPN-hez, a forgalom titkosítás céljából átirányításra kerül egy VPN-kiszolgálóra, mielőtt ez izgalmas lenne az internet számára. A kettős VPN esetén azonban a forgalmat először egy első VPN szerverre átjárják, majd a végső rendeltetési hely megérkezésekor egy második VPN szerverre továbbítják. Ez a szolgáltatás biztosítja a dupla titkosítást.

Tudnia kell azonban, hogy a dupla VPN esetén csökkentett sebességgel jár. Ezenkívül ez a szolgáltatás nem érhető el az összes NordVPN szerveren, de korlátozott listáján elérhető a dupla-hop kombinációkban, például Kanada-USA, Hollandia-Oroszország, Svédország-Hollandia, Franciaország-Egyesült Királyság, Hollandia-Egyesült Királyság és Hongkong- Tajvanon. Nevezetesen, ez a szolgáltatás nagyon hasznos a sűrűn cenzúrázott országokban és azokon a területeken, ahol szigorú kiber-szabályozás vonatkozik.

CyberSec

A CyberSec egy NordVPN szolgáltatás, amely automatikusan blokkolja a gyanús webhelyeket annak biztosítása érdekében, hogy a kapcsolat ne legyen kitéve az internetes támadásoknak. Ez a szolgáltatás megvédi a DDoS támadásoktól is azáltal, hogy elkerüli a botnet vezérlését. Ezen felül a CyberSec hirdetés-blokkolóként működik, mivel megakadályozza a nem kívánt előugró ablakokat, az automatikus lejátszási tartalmat és más bosszantó hirdetéseket a különféle webhelyeken..

Öld meg a kapcsolót

A NordVPN rendelkezik egy gyilkos kapcsolóval is, amely elérhető az ügyfélalkalmazásaiban. Ez a szolgáltatás úgy működik, hogy leválasztja az eszközt az internetről, amikor a VPN-kapcsolat leáll. A Gyilkos kapcsoló akkor hasznos, ha azt akarja, hogy a készüléket felügyelet nélkül hagyja, és nem akarja kockáztatni, hogy kitett legyen. Ezenkívül a szolgáltatás a VPN-kiszolgálók közötti váltáshoz is hasznos lesz.

Noha a Kill Switch funkció gyakori a VPN-k között, a NordVPN egy fokkal magasabbra helyezte. A VPN lehetővé teszi az eszköz megsemmisítését az egyes alkalmazások és szerverek számára.

DNS Leak Resolver

A DNS-szivárgás halálos lehet, ha a VPN-hez kapcsolódva teljes online adatvédelmet élvez. Ha szivárgás történt, az azt jelenti, hogy a DNS titkosítatlan adatokat küld az internetszolgáltatónak vagy bármely más kíváncsiskodó szemnek – ezáltal kiszolgáltatottá teszi téged. A kérdés körülkerülése érdekében az NordVPN rendelkezik egy speciális DNS Leak Resolver funkcióval, amely integrálva van az ügyfélalkalmazásaiba. Ez a szolgáltatás garantálja, hogy véletlenszerű adatok nem szivárognak át a DNS-n keresztül. És bár a felhasználók panaszt tehetnek a szolgáltatás fertőzőképességével kapcsolatban, úgy tűnik, hogy a NordVPN megoldotta a problémát, figyelembe véve, hogy nálunk nincs DNS-szivárgás a tesztünkben.

Hagyma VPN felett

A VPN-en keresztüli hagyma egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a Tor-hoz – egy hagyma-routerhez – való csatlakozást egy NordVPN-kiszolgálón keresztül. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a Tor hálózathoz való csatlakozást anélkül, hogy szükség lenne letöltenie a Hagyma böngészőt. Ezért a Hagyma böngésző eléréséhez. Először csatlakoznia kell egy Tor kiszolgálóhoz az NordVPN hálózaton belül.

Ne feledje azonban, hogy ez a szolgáltatás csökkenti a kapcsolat sebességét. Ezért a VPN-en keresztüli hagyma csak akkor hasznos, ha blokkolt webhelyekhez és cenzúrázott tartalomhoz szeretne hozzáférni.

Adatvédelem és biztonság

Adatvédelem és biztonság

Adatvédelem és biztonság

Biztonság

Az NordVPN azon VPN-k között szerepel, amelyek kapacitása szempontjából a VPN számára a legjobb biztonsági infrastruktúrát használják. A VPN a trendi alkalmazást használja DHE-RSA AES-256 SHA titkosítás kombinációja rajta OpenVPN protokoll. Ez azt jelenti, hogy a NordVPN a RSA-2048 titkosítás és a HMAC SHA2-384 hitelesítési protokoll az integritás garantálása. Ezenkívül a VPN a híreset használja 3072 bites Diffie Hellman kulcscsere (DHE) – tökéletes Tökéletes előre titoktartás.

Biztonságának fokozása érdekében a NordVPN korlátozott számú ajánlatot kínál dupla-hop tech, ami lehetővé teszi dupla titkosítás adatait.

Magánélet

Az NordVPN Panamában rendelkezik joghatósággal – a VPN-hez legjobban megfelelő helyen. Ráadásul a panamai kormány mindig kiáll a kiberbiztonság és az online szabadság mellett. Ez azt jelenti, hogy a panamai hatóságok ellenzi a felhasználók adatainak gyűjtését – tehát nagyon támogatják a VPN-ket. Az ország az NSA, a GCHQ és más globális ügynökségek felügyelete alól is elérhető. Mindezek a szempontok támogatják a NordVPN zökkenőmentes működését annak szigorú bejelentkezési szabályok betartására irányuló törekvése során.

NordVPN teljesítmény és sebesség

Nagyon lenyűgözött a NordVPN teljesítményszintje. Eltekintve a Windows ügyféllel kapcsolatos kisebb hibákról az indításkor, nem tapasztaltunk figyelemre méltó problémákat.

Sebesség mérés

A többi felső VPN-hez képest a NordVPN sebessége rövid, de jó okkal. A csökkentett sebességeket gyakran a VPN által kínált lenyűgöző biztonsági rétegeknek tulajdonítják. Ennek ellenére több sebesség-tesztet kellett elvégeznünk, hogy pontosan megtanuljuk, hogyan változnak a sebességek a különféle szervereknél. Annak érdekében, hogy referenciapontot nyújtson nekünk, az első sebesség-tesztet VPN-kapcsolat nélkül végeztük el. Itt van egy képernyőkép az elért eredményekről:

NordVPN sebességteszt

Most csatlakoztunk egy szerverhez, amely nem volt túl messze a valós helyünktől, és az alábbi pillanatkép mutatja a rögzített eredményeket:

NordVPN sebességteszt

Ezután a kettős-hop szolgáltatás segítségével csatlakoztunk. És miközben csökkentett sebességet vártunk, az eredmények jobbnak bizonyultak:

NordVPN sebességteszt 4

Végül VPN szervereken keresztül csatlakoztunk a Tor-hoz, amelyekre számítottuk, hogy a legkisebb sebességet fogják nyújtani – azonban a felvett sebességek nem más, mint lenyűgöző..

NordVPN Speed ​​Test 3

Figyelembe véve, hogy az eredményeinket mindig szemcsés sóval vesszük, nem ideje leírni a NordVPN-t. A VPN továbbra is korlátlan sávszélességet kínál. Ezért a sebességfojtószelepek nem tartoznak ehhez a VPN-hez. A NordVPN azonban nem kínál megosztott alagútépítést, amely lehetővé tenné a VPN más biztonsági eszközökkel történő használatát.

Egyszerű használat

Az NordVPN webhelye dinamikus, és folyamatosan új tartalmat adnak hozzá a webhelyhez. Rövid pillantás a webhelyre, és megtapasztalhatja a vele járó prémium érzést. A webhely mindig reklámozza azt, amely valószínűleg a nap legjobb előfizetési csomagja – és mindig időmérővel szolgál. Az induláshoz meg kell férnie a ‘Az én fiókom’ oldal a felső menüben. A terv regisztrálásának és vásárlásának teljes folyamata kevesebb, mint öt perc.

NordVPN kliens alkalmazások

Asztali kliens

A NordVPN asztali kliense egyszerű és érthető felhasználói élményt nyújt. Ráadásul, figyelembe véve az ügyfélalkalmazás hatalmas tulajdonságait, ez nagyon lenyűgöző.

NordVPN Speed ​​Test 3
Kattintson a „Gyors csatlakozás” gomb automatikusan összeköti Önt a legjobb szerver a tényleges helyétől függően. 15 – 20 másodpercig kell tartania a kiszolgálóhoz való kapcsolódást.

NordVPN kliens 2

Ha nem inkább a Gyors csatlakozás lehetőséget, akkor mindig választhat a kézi csatlakozásról. Ennek eléréséhez kattintson a szerverek oldalra, és görgessen lefelé a rendelkezésre álló szerverhelyek teljes listájának megtekintéséhez.

NordVPN kliens 3A beállítások oldalára is hozzáférhet, ahol játszhat a rendelkezésre álló szolgáltatásokkal, hogy megfeleljen a kapcsolatának. Az asztali verzió különféle testreszabási lehetőségeket kínál a keresettől függően.

NordVPN kliens 5

Mobil kliens

A mobil kliens hasonló kialakítású és többnyire ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az asztali társai. Körülbelül dolgozni az asztali kliens alkalmazásoknál egyszerű.

Kompatibilitás

Kompatibilitás a különféle platformokkal

NordVPN kompatibilitás

A NordVPN a legjobb VPN-k között szerepel, amikor összeegyeztethetővé teszik a különféle platformokat és eszközöket. A támogatott leggyakoribb platformok közé tartozik a Windows, Android, macOS, iOS, Linux, ChromeOS, DD-WRT és egyebek. A kompatibilis böngészőbővítmények közé tartozik a Chrome és a FireFox. Az NordVPN olyan eszközöket is támogat, mint a Raspberry Pi, a játékkonzolok, az intelligens TV-k, az Apple eszközök, az útválasztók és még sok más.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb eszközt csatlakoztassa fiókja alá, a NordVPN most akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

NordVPN kompatibilitás Kínában

Kína kétségkívül nehéz ország a VPN használatához – és ez igaz, mert a legtöbb VPN nem működik az országban. Kína legendás ‘Nagy tűzfal’ amely blokkolja az OpenVPN forgalmat – a VPN-ek legtöbbjét használhatatlanná teszi.

Ennek ellenére a NordVPN valamilyen módon megtalálta a módját a nagy tűzfal körüli megkerülésre. A VPN a közelmúltban bevezetett elhalványított kiszolgálókat a Windows klienshez. Az elfogyasztott szervereknek van egy beépített lopakodó módú technológiája és egy obfuzációs technológiával párosulva, amely úgy működik, hogy az OpenVPN forgalmát úgy maszkolja, hogy úgy jelenjen meg, mint a normál HTTPS forgalom – így legyőzve a tűzfalakat.

Netflix USA

Nagyon örülünk annak, hogy megtudtuk, hogy a NordVPN kiemelkedő problémák nélkül feloldotta a Netflix USA-t. A VPN segítségével hozzáférhet az Egyesült Államok Netflix által kínált széles tartalomkönyvtárhoz, amely egyébként a világ többi részén nem áll rendelkezésre a Netflix könyvtárban. Sőt, a tartalom Ultra-HD minőségben is elérhető. Lenyűgöző, igaz?

BBC iPlayer, Hulu és még sok más

Ugyanígy, a NordVPN a SmartPlay DNS szolgáltatással használja a BBC iPlayer, Hulu, HBO és más fontosabb streaming szolgáltatások streamingjét. Ne feledje azonban, hogy lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie a VPN ügyfélszolgálatával, hogy megtudja a legjobb streaming kiszolgálókat, amelyek hozzáférhetnek ezeknek az üzleteknek a tartalmaihoz..

Vevőszolgálat

A NordVPN kiváló 24/7-es ügyfél-támogatási rendszerrel rendelkezik. Különösen lenyűgözött a 24/7 élő chat-támogatásuk, amelynek másik végén tényleges emberi lény van. Áttekintésünkben olyan ügynökkel beszélgettünk, aki gyors, udvarias volt, és részletes választ adott nekünk az összes kérdésre, amelyet rá vetítettünk..

NordVPN Live Chat

Ha nem akarja használni az élő csevegő eszközt, akkor mindig kipróbálhatja a jegyrendszerüket. Még jobb, ha a VPN kategorizált útmutatóit felhasználhatja, attól függően, hogy melyik kérdésben segítségre van szüksége. Ezek fő támogatási kategóriái közé tartozik a számlázás, a kapcsolat, az általános információk vagy az indulás. Van még egy GYIK szakasz, hibaelhárítási útmutatók és egy keresőpanel, ahol gyakorlatilag bármit megkereshet a VPN-ről.

NordVPN FAQ szakasz

NordVPN ingyenes próbaverzió

Jelenleg nincs mód arra, hogy kihasználhassa az ingyenes NordVPN próbaverziót. Volt idő, amikor ez a népszerű VPN szolgáltatás ingyenes 7 napos próbaverziót nyújtott. Mivel azonban a felhasználók visszaélnek vele, az ingyenes próbaverzió már nem lehetséges. De élvezheti a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit.

Alsó sorban

Előnyök

 • Teljes bejelentkezési szabályok
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Akár 6 áramáramú kapcsolat
 • 5400+ szerver
 • Testreszabható kill kapcsoló
 • Dupla VPN
 • Oblózás tech
 • Kínában működik
 • Feloldja a Netflix USA feloldását
 • Kiváló sebesség
 • Mindent egyben titkosítás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Semmi figyelemre méltó

Következtetés

Amit az NordVPN kínál, egy csomagolt, prémium szolgáltatás, amelyet elsősorban a végső online élményre terveztek, miközben magántulajdonban és biztonságban maradsz. A VPN a funkciók és a funkciók kiváló kombinációja révén megfelel a hype-nek. A NordVPN székhelye Panamában található, ami nagy plusz a nulla naplók megőrzése iránti törekvése iránt. Sőt, a VPN stabil, megbízható és jól működik a Netflix USA-val, valamint más nagyobb streaming-aljzatokkal.

Mindezek olyan nagyszerű szolgáltatások, amelyek elegendőek ahhoz, hogy megtapasztalják az internet teljes potenciálját. Sőt, a NordVPN a VPN-iparban a legolcsóbb előfizetési tervekkel rendelkezik, lenyűgöző 30 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt..

Röviden, NordVPN rengeteg dobozt ketyeg, ha nem is mindegyiket. Függetlenül attól, hogy kedvező árú VPN szolgáltatást keres megkerüli a regionális korlátozásokat streaming csatornákon, mint American Netflix vagy csak szeretné védi magánéletét és online biztonságát ugyanakkor ez az adott VPN-szolgáltató fedezi Önt. Ha hosszú távú VPN-t keres, akkor feltétlenül javasoljuk a NordVPN használatát. Ha úgy gondolja, hogy ez a VPN szolgáltatás nem felel meg minden igényének, akkor mindig ellenőrizze a legjobban ajánlott NordVPN alternatíváinkat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map