TorGuard Review 2020

A TorGuard az iparágban ismert VPN, lenyűgöző készletével hálózati szerverek. Szakterülete olyan online adatvédelmi szolgáltatások nyújtása, mint például a biztonságos e-mailek, proxy és a VPN. Ezenkívül a TorGuard kiváló választás névtelen torrenting és biztonságos P2P fájlmegosztás. Ez megmagyarázza, hogy mi aTorA TorGuard-tól feltételezik – nem áll kapcsolatban a Tor projekttel -, de kitűnő a magánélettel kapcsolatos termékek kínálatában.


TorGuard áttekintés

Ezen felül a TorGuard lenyűgöző termékspecifikációval rendelkezik, beleértve a választható termékeket is 3000+ szerver vége 55 ország, lehetővé teszi akár öt párhuzamos kapcsolat, támaszok OpenVPN, OpenConnect, L2TP, SSTP, vagy IPSec protokollok. A VPN többféle lopakodási lehetőséget is kínál, például OpenVPN obfuzkációt, Stunnel, OpenConnect és Shadowsocks programokat – a blokkolás elkerülése érdekében.

Gyors statisztika

Pénzvisszafizetési garancia7 nap
Megengedett párhuzamos kapcsolatok5 eszköz
Támogatott streaming szolgáltatásokEgyik sem
Nincs naplózási politikaIgen
P2P megengedettIgen
SmartDNSIgen
TitkosításFejlett 246 bites AES
HitelesítésSHA-512
Kézfogás-titkosításModp8192
VPN protokollokOpenVPN, L2TP-IPSec, IKEv2, OpenConnect
Különleges képességekLopakodó szerverek, megszakító kapcsoló, BitTorrent, P2P megengedett, DNS szivárgás elleni védelem, Obfuscation tech
Vevőszolgálat24/7 élő támogatás
Szerver helye68+ város több mint 55 országban
Szerverek száma3000+ szerver
Támogatott eszközökWindows, Linux, macOS, iOS, Android, útválasztók
VPN jogi joghatóságNevis, Nyugat-Indiában

Nevezetesen, a gyors sebesség, a megbízható szolgáltatás és az erős névtelenség a VPN által ígért legfontosabb funkciók közé tartozik. A VPN-nél teszteltük, hogy megtudja, hogyan áll szemben az iparági versenytársakkal. Nézzük meg, hogy hogyan viselkedett.

Árképzési és fizetési lehetőségek

TorGuard árképzés

A TorGuardnak négy különálló előfizetési terve van, amelyek az általuk kínált időszakonként változnak. Megvásárolhatja havi, negyedéves, félévente vagy az éves tervet, költségvetésétől függően. A TorGuard mindazonáltal megértette minket, hogy minél hosszabb az előfizetési időszak, annál jobb az üzlet – azaz a magas árengedmények. Megpróbáltuk a terv kamatát az alábbiak szerint lebontani:

 • A havi terv elad Havonta 9,99 USD – ami nyilvánvalóan a legdrágább terv – tehát, hacsak egy hónapig nem kívánja a VPN-t, azt javasoljuk.
 • A negyedéves terv az előbbi javítása, és költségekkel jár Háromhavonta 19,99 dollár számlázásra kerül. A TorGuard szerint ez a kedvenc terv, de mi akadályozza meg a további kutatást.
 • A féléves terv kiskereskedelem Havonta 29,99 dollár számlázásra kerül. A 6 hónapos terv gazdaságos, de nem annyira.
 • Végül, az éves terv ez így van 59,99 USD évente. Ez messze jobb ajánlat, mint a legtöbb VPN. Ezért, hacsak nem szeretné néhány hónapig használni a VPN-t, javasoljuk, hogy vásárolja meg ezt a tervet.

Fizetési módok

Fizetési lehetőségek

A TorGuard lenyűgöző fizetési lehetőségekkel rendelkezik. Minden fontosabb fizetési lehetőséget elfogadnak, beleértve hitelkártyák, PayPal, Cryptocurrency, Paymentwall, továbbá PayGarden. Örültünk neki Cryptocurrency fizetési lehetőség, ami azt jelenti fizethet egy tervért anélkül, hogy személyazonosságát felfedné.

7 napos ingyenes próbaverzió

A TorGuard a kevés VPN közül, amelyeket kínál szolgáltatásuk kockázatmentes kipróbálása. Ezért, ha kétségei vannak a TorGuard-lal, bármikor használhatja az ingyenes próbaverziót, hogy megismerje szolgáltatásaikat, mielőtt frissít egy prémium tervre..

7 napos visszatérítési politika

Az ingyenes próbaverzióval együtt őszinte 7 napos pénz-visszafizetési garancia. A TorGuard ígéri, hogy visszatéríti a pénzét a a vásárlás napjától számított első 7 nap abban az esetben, ha elégedetlenné válik szolgálatukkal. Sajnos a visszatérítési politika csak a VPN, az e-mail vagy a proxy szolgáltatásokra vonatkozik, és nem tartalmazza a dedikált IP vásárlását..

Megjegyzés: A TorGuard figyelmezteti, ha használja Bitcoin fizetési lehetőségként a pénz-visszatérítést előre meghatározza a pénznemnek a visszatérítéskori piaci értéke. TorGuard szerint mind A kriptovaluták nem tartoznak egyetlen kormányzati szervezethez sem; ezért hajlamosak ingadozásokra rövid ideig.

szerverek

A TorGuard versenykártyát tart fenn a legfőbb VPN-ekkel szemben, széles kiszolgálói lefedettséggel. A VPN kínál több mint 3000 szerver 68+ szerverhelyen, több mint 55 országban a világ körül. A TorGuard keményen dolgozott az évek során annak érdekében, hogy ne maradjon kiszolgálója a világ bármelyik sarkában, amelyhez csatlakozni kíván. Szervereik gyakorlatilag az összes fő kontinenst lefedik, beleértve Észak- és Dél-Amerika, Európa, Ázsia, Óceánia és Afrika egyes részei. A TorGuard gyors proxyval is büszkélkedhet

A leggyorsabb VPN és proxy hálózat, amelyet 3K + gigabites kiszolgálók hajtanak meg nem mért sávszélességgel

A TorGuard versenyképes kártyáját is tartja a hüvelyében, amivel nem minden VPN büszkélkedhet – a lopakodó szerverek. Ideális esetben, „Lopakodó szerverek” tökéletesen alkalmazhatók olyan erősen cenzúrázott országokban, mint Kína és Irán. A lopakodó szervereknek köszönhetően a netizens ezekben az országokban végre megtehetik élvezze a korlátlan online szabadságot.

Jellemzők

Lopakodó szerverek

A TorGuard lopakodó kiszolgálókat kínál, amelyek lehetővé teszik online alkalmazások – például Dropbox, VoIP, Google Apps és egyéb digitális szolgáltatások – használatát vállalkozása számára. Ez azt jelenti, hogy a lopakodó VPN segítségével korlátozott tartalomhoz férhet hozzá, tartózkodási helyétől függetlenül. Ideális esetben a lopakodó VPN eltakarja magát úgy, hogy normál HTTPS forgalomként jelenjen meg, amely lehetővé teszi, hogy a TorGuard észrevétlenül maradjon még a mély csomag ellenőrzés mellett is.

Reklám blokkoló

A TorGuard Adblocker funkciót kínál mind mobil, mind asztali kliens alkalmazásaiban. Miután bekapcsolta a szolgáltatást, blokkolja a hirdetéseket, lehetővé téve az adatok bizalmas kezelését. Ezenkívül egy Adblocker jelentős javulást tud elérni a sebességében azáltal, hogy eltörli a bosszantó hirdetéseket, amelyek ugyanakkor levezetik a kapcsolat sávszélességét. Ez a szolgáltatás megvédheti a hirdetések nyomon követésének megakadályozását is, amelyet főként bevételszerzéssel és harmadik felekkel megosztottak. Ezért úgy gondoljuk, hogy a TorGuard VPN adatvédelme és a hirdetések blokkolása tökéletes keverék!

Névtelen VPN IP

Bármikor, amikor megpróbálja böngészni az interneten; az Ön IP-címét a hirdetések, a webhelyek és más digitális szolgáltatások követik. Miután a tényleges IP-cím feltárásra került, ezek az alkalmazások és webhelyek elolvashatják az Ön adatait. A TorGuard azonban anonim VPN IP funkcióval kínál megoldást. Ez a szolgáltatás anonim IP-t rendel hozzá, amely elfedi a fizikai helyét és személyazonosságát – lehetővé téve ezzel a magántudat és a biztonság megőrzését.

Korszerű titkosítás

A TorGuard a VPN-ipar legfejlettebb titkosítását és protokolljait nyújtja. Az AES-256 titkosítást használják az SHA-512 hitelesítési technikákkal. A TorGuard robusztus, egyedi protokollokat is kínál, mint például a Stunnel, OpenVPN, SSTP, valamint az SSH alagutak. A biztonsági titkosítási protokollok ilyen szintje átveszi a TorGuard biztonságát a jövőben.

Nyisd fel a webhelyek, alkalmazások és játékok blokkolását

A hírportálok, a streaming szolgáltatások, az alkalmazások és a játékok nyomon követik az Ön IP-címét, és hozzárendelnek tartalmat a fizikai helyzetük alapján. Ennek ellenére a TorGuard a világ számos olyan helyén bemutatja Önt, amelyhez csatlakozhat; és élvezze az izgalmas tartalmat korlátozások nélkül.

Adatvédelem és biztonság

Magánélet

A TorGuard a közelmúltban több vállalati átalakításon ment keresztül, és most beépült a cégbe Nevis, Saint Kitts kisebb szigete található Nyugat-India. Mint ilyen, a TorGuard betartja a szigorú adatmegőrzési törvényeket a térségben kiszabott. Amint azt az adatvédelmi politikájában írták, A TorGuard nem tárolja a naplókat szolgáltatásai közül – VPN vagy Proxy. Összességében elmondhatjuk, hogy a TorGuard biztonságos használata.

A TorGuard kínálja a WebRTC szivárgásvédő eszköz, de manuálisan engedélyeznie kell. Valójában a TorGuard ügyfélalkalmazások figyelmeztetést jelenítenek meg, hogy problémákat okozhatnak az újracsatlakozás során. Azonban olyan funkciók, mint a kill kapcsoló, IPv6, és DNS szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint mindig engedélyezve vannak. A TorGuard egy App Kill Ez a szolgáltatás lehetővé teszi bizonyos alkalmazások megölését, ha a VPN-kapcsolat megszakad – a torrent ügyfél az egyik ilyen alkalmazás.

Sajnos a TorGuard szintén bírálatot kapott, hogy a gyilkos kapcsoló opciói kissé bonyolultak. Például számos lehetőség létezik, mint például az Interfész Állapot Kezelése, az App Kill és a „Arm kill kapcsoló az első sikeres kapcsolat után”. Ezen opciók mindegyike külön almenüket jelenít meg, amelyek megnehezítik a kezdő felhasználók számára a kezelést. Ezért, ha nincs elegendő tapasztalata ezeknek a fejlett szolgáltatásoknak, javasoljuk, hogy hagyja figyelmen kívül őket.

Biztonság

Felülvizsgálatunk során észrevettük, hogy a TorGuard a 128 bites titkosítási technika alapértelmezés szerint. Ennek ellenére könnyen hozzáigazíthatja a 256 bites fejlett titkosítás az asztali kliens főoldalán. Noha mindkét titkosítási technikát biztonságosnak tekintjük, azt tanácsoljuk, hogy válassza a 256 bites opciót – mivel ezt leginkább katonai minőségűnek tekintik. A TorGuard emellett számos lehetőséget kínál a hitelesítési technikákkal, például a SHA1, SHA256, és SHA512. Ezen lehetőségek bármelyike ​​tökéletesen működik a 2048 bites RSA kulcsok továbbá Tökéletes előre titoktartás. Különösen a SHA1 hitelesítés Az opció a VPN általi megszüntetés szélén áll.

Ha a TorGuard asztali kliensét használja, azt javasoljuk OpenVPN vagy OpenConnect. Az OpenConnect egy Az SSL VPN tech, amelyet a TorGuard nagyrabecsül – azt állítva, hogy „ez lehetővé teszi a felhasználók számára a legnagyobb sávszélesség elérését, a sebesség javítását és az internetszolgáltatók sávszélesség-csökkentésének elkerülését”. Ennek oka az, hogy a TorGuard OpenConnect szerverei egy másodpercen keresztül mozognak SSH alagút, amely a 256 bites titkosítási technika alapértelmezés szerint.

Teljesítmény

A sebességteszt elvégzésekor mindent megteszünk annak érdekében, hogy empirikus maradjunk. Egy online leggyorsabb eszközt használtunk a sebesség-teszt futtatásaink során. Korábban áttekintettük, hogy a TorGuard nagy sebességű kiszolgálók hálózatával büszkélkedhet. Ezért ebben a szakaszban megpróbáltuk megtudni, milyen gyorsan változnak a sebességek a régiókban.

Első futtatásunk során a VPN-kapcsolat nélküli tesztelést végeztük, hogy referenciaértéket állítsunk fel a tesztekhez. Itt van a kezdeti eredmény, amelyet összegyűjtöttünk:

Sebesség mérés

Most csatlakoztunk egy közeli szerver helyhez, és újabb sebesség-tesztet végeztünk. Nézd meg, milyen gyors volt a sebesség:

3. sebességteszt

Kísérletünkben távoli szerverekkel teszteltünk, és a kapott eredmények lenyűgözőek voltak. Ha megvizsgálja az alábbi eredményeket, láthatja, hogy bár a letöltési sebesség kissé csökkent, kompenzálták őket a feltöltési sebesség növekedésével.

2. sebességteszt

Figyelembe véve, hogy a TorGuard jól ismert torrenting és P2P fájlmegosztás, azt gondoljuk, hogy a az eredmények nagyszerűek voltak.

Egyszerű használat

A TorGuardot híres szlogenje jelöli – Online adatvédelmi szolgáltatások – ami azt jelenti, hogy több digitális szolgáltatást kínál a jól védett infrastruktúra. Azonnal megnyitja a TorGuard weboldalát; látni fog egy gyönyörű háttérképet, amely magától értetődő információkat tartalmaz. A VPN megjeleníti a többplatformos eszköz támogatását, egy 7 napos ingyenes próbaverzió, link a töltse le a TorGuard kliensalkalmazását és néhány szöveges információ az adatvédelmi ígéreteiről.

A legfelső menüsorban megjelenik az összes olyan termék, amelyet a TorGuard kínál, beleértve Névtelen VPN, proxy, üzleti VPN, e-mail, valamint Routerek. A lábléc menü releváns szöveges linkeket jelenít meg a VPN webhelyének különféle oldalain.

Elkezdeni

A TorGuard VPN számos lehetőséget kínál a szolgáltatásokkal való kezdéshez – és mindegyikük egyszerű. Vagy elindíthatja a „Névtelen VPNSzakaszban kattintson a „Szerezd meg a TorGuard-ot mostGombra, vagy megnyithatja a „Csatlakozz mostGomb; mind megtalálható a honlapon. Miután kinyitotta az egyik ilyen linket, a folytatás előtt meg kell választania a vásárolni kívánt csomagot. Ezután letöltheti a kívánt kliensalkalmazást.

jegyzet: A TorGuard lehetőséget ad egy adott típusú szerver megvásárlására, beleértve a streaming vagy dedikált IP szervereket. A TorGuard akár 5 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, de a csatlakoztatott eszközök számát jelentős költségekkel is beállíthatja. Ha azonban a normál VPN vagy a Proxy csomag után jár, figyelmen kívül kell hagynia azokat a számlázási ciklusokat, amelyek az indulás szakaszában láthatók. Ennek oka az, hogy a tényleges árak tükröződnek a kosárban.

TorGuard Client alkalmazások

Asztali kliens

TorGuard Client

A beállítási folyamat befejezése után azonnal megismerkedhet az asztali alkalmazás főablakával. Az alkalmazás esztétikát keltett, de számos csatlakozási lehetőséget kínál.

Bár nehéznek tűnhet, az asztali alkalmazás használatának megkezdése kezelhető. A főképernyőn például kiválaszthatja a alagút típusa, port, protokoll és rejtjelez amely legjobban megfelel az Ön igényeinek. Miután megérintette Csatlakozás, csatlakozni fogsz a a legjobb elérhető szerver; tartózkodási helyétől függően. Ön is kattinthat Válassza a Szerver lehetőséget hogy kiválassza a kívánt szerverhelyet. Sőt, használja a Szűrő legördülő menü az egyes régiók eléréséhez és a „Lopakodó szerverek‘ is.

A TorGuard asztali alkalmazás első telepítésekor a rendszer kéri írja be bejelentkezési adatait az induláshoz. Az alkalmazás automatikusan csatlakozik a legjobb szerver – látnia kell egy piros értesítés sorozatát, amely frissíti a csatlakozási folyamatot. Egyszer egy zöldcsatlakoztatvaÜzenet jelenik meg, majd folytathatja a biztonságos böngészést.

A TorGuard ügyfélalkalmazásában számos olyan beállítás található, amelyek felfedezéséhez azt gondoljuk, hogy örömteli hírekkel szolgálhat, ha Ön haladó felhasználó. Az elérésükhöz – először le kell választani a szolgáltatástól -, amikor meglátogatja a További beállítások link, amely felbukkan a fő képernyőn. Ha rákattint, egy új, külön ablak nyílik meg, amely hozzáférést biztosít a beállítások oldalhoz. Az oldal lehetővé teszi számos csatlakozási lehetőség és néhány megjelenítési beállítás módosítását.

Nevezetesen, ezek a beállítások csak a haladó felhasználók számára lesznek hasznosak, ám esetleg túlterheltek, ha kezdő vagy – ezért javasoljuk, hogy hagyja figyelmen kívül őket.

Mobil kliens alkalmazás

Mobil kliens

Szerencsére a TorGuard mobilalkalmazása sokkal továbbfejlesztett minimalista kialakítással rendelkezik, szemben az asztali számítógépekkel. Míg a két ügyfél osztja a tervezési koncepciót, a mobilalkalmazás intuitívabb, könnyen használható és prémium megjelenést biztosít. Az alkalmazás használatának megkezdése egyszerű; be kell jelentkeznie, majd kattintson az OK gombra Csatlakozás a szolgáltatás igénybevételéhez. Beletelik kevesebb, mint öt másodperc nak nek connect vagy szétkapcsol.

A legtöbb VPN-hez hasonlóan a TorGuard fel van szerelve azzal a képességgel is, hogy automatikusan kiválasztja a rendelkezésre álló legjobb szervert – ez a lehetőség hasznos, ha siet. Ha nem szeretne csatlakozni egy adott országhoz, akkor érintse meg a gombot szerver név megjelenik a kezdőlapon a teljes eléréséhez szerverlista. A versenytársakkal ellentétben a TorGuard nem kategorizálta kiszolgálóit speciális képességeik – például mondjuk a streaming – alapján, de lehetőséget kínálnak a kedvenc szervereik kedvenc megismerésére a könnyebb hozzáférés érdekében..

Csakúgy, mint az asztali kliens, a mobil alkalmazás sokat kínál csatlakozási lehetőségek amely megtalálható a beállítások oldal. Sőt, annak funkcióinak eléréséhez kattintson a beállítások ikonra az alkalmazás jobb felső sarkában. A beállítások szakasz megnyitásakor észreveszi, hogy az alkalmazásnak sokkal kevesebb lehetősége van, mint az asztali kliensen elérhetők. Ennek ellenére megváltoztathatja a protokollt, a kapcsolat típusát a csatlakozási követelmények teljesítése érdekében. Azt azonban még egyszer azt tanácsoljuk, hogy ha nem ismeri jól őket, akkor használja a alapértelmezett beállítások.

Kompatibilitás

Kompatibilitás a Netflix-szel

A legtöbbnel A VPN-knek problémája van a Netflix-rel, ez mindig hiányzik hogy szervereik működni fognak-e a streaming kimenetekkel. A TorGuard-ot teszteltük az amerikai szerverrel, de nem volt szerencséje. Szekvenciálisan megpróbáltuk felszabadítani néhány olyan nagy streaming szolgáltatást is, mint például a HBO és az Amazon Prime de kudarcot vallott. Folyamatosan proxy hibát kaptunk minden alkalommal, amikor megpróbáltuk az adatfolyamot. Az Egyesült Királyság szerverei azt sem tudták engedni, hogy hozzáférhessünk a BBC iPlayerhez is.

Ideális esetben azt szeretné, ha egy ilyen népszerű VPN lenne a streaming szolgáltatások tetején, de tévedsz. Figyelemre méltó, hogy úgy tűnik, hogy minél népszerűbbé válik a VPN, annál több célpont lesz a Netflix és más társai számára. Sőt, azt hisszük, hogy azóta A TorGuard a torrent szerelmeseinek a legjobb szolgáltatást képviseli, talán nincs szüksége arra, hogy szervíz szolgáltatókat szolgáltasson.

Kompatibilitás Kínában

Örülünk, hogy megtudtuk, hogy a TorGuard sok erőforrást fektetett be annak lehetővé tétele érdekében, hogy a felhasználók belépjenek a webhelybe Kína a cenzúrázott tartalom eléréséhez és a webhelyek feloldásához. A VPN azt javasolja, hogy mindig használja megjelölt Stealth szerverek hogy megengedd menj el a Kína nagy tűzfalán. Ezeket a lopakodó kiszolgálókat úgy optimalizálták, hogy elhaladjanak a mély csomagmegfigyelési (DPI) tűzfalakon, hasonlóan a kínai és más erősen cenzúrázott országokban az internetszolgáltatók által használthoz..

Javasoljuk továbbá, hogy amikor a Stealth kiszolgálókat használja, akkor használja a Stealth Proxy szolgáltatást is, amely megtalálható az asztali kliens Beállítások fülének Proxy fülén..

Vevőszolgálat

Ha problémába ütközik a TorGuard termékekkel, minden segítségre és támogatásra van szüksége. Ilyen helyzetekben mindig navigálhat a támogatási oldal a VPN webhelyén – ahol hozzáférhet a hatalmas tudásbázis. A súgóoldal számos dokumentációt tartalmaz a különféle témákról hibaelhárítási kérdések. Megtalál egy közvetlen linket annak YouTube-csatorna ahol sokféle frissítették video oktatóanyagok hogy segítsen megoldani ezeket a kérdéseket. A TorGuard is népszerűvé vált GYIK, és a Közösségi fórum ahol konzultálhat más netizenekkel.

Youtube

Ha inkább közvetlenül egy ügynökkel konzultál, akkor használhatja az ügynököt e-mail jegyrendszer, vagy választhatja a élő csevegőszolgáltatás. Csevegtünk egy ügynökkel az élő csevegő platformon, és azt találtuk, hogy udvarias és jól ismeri a tudást. Figyelembe véve ugyanakkor, hogy az élő csevegő eszközüket harmadik féltől kiszervezik, az a következőket eredményezheti: a magánélet megsértése. Ezért, ha ez problémát jelent, akkor mindig használhatja a e-mail jegyrendszer – az ügynökök fogják visszaáll perc alatt.

Élő támogatás

Alsó sorban

Pro

 • Szilárd biztonság
 • Abszolút nulla naplók
 • Gyors sebesség
 • A torrentek számára a legjobb
 • P2P fájlmegosztás
 • Kínában működik
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Lopakodási lehetőségek

Hátrányok

 • Meglehetősen drága
 • Nem blokkolja a Netflix és más streaming szolgáltatások blokkolását
 • Időpontú asztali kliens

Következtetés

A TorGuard szolgáltatásait haladó felhasználók számára célozza, akik elsősorban az torrent névtelenül. Nyilvánvaló, hogy számos beállítási lehetőséget biztosít az asztali kliensben, és a kiszolgálók hatalmas tömbje – a leginkább optimalizálva a torrentinghez – tökéletes választást nyújt a névtelenségre. Bár a TorGuard nem támogatja a streaming-t, kínálnak rendkívül gyors sebesség amelyek ideálisak biztonságos P2P fájlmegosztás.

Az asztali kliens alkalmazásuk azonban nem volt ragadtatva. Erősen úgy gondoljuk, hogy ennek a kaliberű VPN-nek legalább „egérrelMagyarázata a bonyolult beállításokról. Mindazonáltal, a VPN-iparban egyre növekvő verseny miatt arra számítunk, hogy a TorGuard hamarosan újból felújítja az alkalmazást, hogy megjelenjen tisztább és intuitív – éppúgy, mint a mobilalkalmazás.

Ha olyan felhasználó vagy, aki a VPN, amely feloldja az erősen cenzúrázott országok webhelyeinek feloldását mint Kína, Irán és az egész Egyesült Arab Emírségek; A TorGuard az Ön tökéletes választása. Köszönhetően lopakodási lehetőségek, A TorGuard áthatolhat az ilyen makacs tűzfalakon. Ha azonban olyan szolgáltatást keres, amely felszabadíthatja a nagyobb streaming-értékesítési lehetőségeket, mint például a Netflix, az iPlayer és az Amazon Prime, akkor másutt kell keresnie. Ebben az esetben jobb, ha a TorGuard alternatívák egyikét választja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map