A legjobb VPN az Amazon Fire TV Cube-hoz

Melyik VPN szolgáltató a legmegfelelőbb Amazon Fire TV kocka? Nemrégiben vásároltam az Amazon új streaming eszközét: a Fire TV Cube-t. A készülék tele van egy csomó új funkcióval. Alapvetően echo, streaming készülék és univerzális távirányító kombinációja. A Fire TV Cube támogatja a 4K, HDR10 és a Dolby Atmos hangot. Az összes streaming alkalmazás, amelyet az Amazon Fire Stick-re telepíthet, szintén rendelkezésre áll. Ide tartoznak a Netflix, a Hulu, a HBO GO, a Kodi és még sokan mások. A Fire Stickhez hasonlóan rájöttem, hogy a VPN telepítése a Fire TV Cube-ra kötelező, ha a legtöbbet szeretné kihozni belőle. Szeretné tudni, hogy melyik VPN a legjobb a Fire TV Cube-hoz? Olvassa el A legjobb Fire TV Cube VPN beszámoló!

A legjobb Fire TV Cube VPN

A legjobb VPN az Amazon Fire TV Cube-hoz

Miért érdemes VPN-t használni az Amazon Fire TV Cube-on?

A VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás minden alkalommal, amikor online csatlakozik, kötelezővé vált. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy VPN-alkalmazás nélkül böngészem az internetet. A Fire TV Cube esetében a VPN segít elérni az olyan streaming alkalmazásokat, amelyek általában nem elérhetők az Ön országában. Ehhez még hozzá kell tenni azt a tényt, hogy biztonságosan és névtelenül folytathatja az összes online üzletet.

A legtöbb streaming alkalmazás és a Kodi kiegészítők a Fire TV Cube-ban csak bizonyos régiókban működnek, például USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Németország. Ahhoz, hogy megkerülje ezeket a regionális korlátozásokat, és élő, illetve igény szerinti tartalmat nézhessen meg bármilyen bővítményen vagy csatornán, ahova csak akarsz, a VPN segítségével online el kell hamisítania a tartózkodási helyét. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az előnyöket, amelyeket VPN és az Amazon Fire TV Cube használatával érhet el.


 • Hozzáférés a regionálisan blokkolt alkalmazásokhoz: Rengeteg streaming szolgáltatás csak akkor használható, ha egy adott országban lakik. Ide tartozik az NBC Sports, az HBO, az Amazon Prime, a Hulu és a Netflix. A VPN segítségével elbúcsúzhat az összes földrajzi korlátozásról.
 • Névtelen internetes böngészés: Miután létrehozta a VPN-kapcsolatot, az internetes forgalom teljesen titkosítva van. Senki sem fog tudni kémkedni, bármit is tesz online.
 • Kerülje az internetszolgáltatók fojtását: Sok internetszolgáltató korlátozza felhasználói internet-sebességét csúcsidőben. Ennek eredményeként széles körű pufferelést tapasztalhat meg, miközben kedvenc műsorait nézi a Netflix-en. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, az internetszolgáltató nem lesz képes észlelni, amit néz. Ezért nem fogják tudni fojtani a sebességet.

A legjobb VPN az Amazon Fire TV Cube-hoz – Összegzés

Lényegében kétféle VPN-szolgáltató létezik: azok, amelyek kompatibilisek a Fire TV Cube-val, és azok, amelyek nem. Ha már tud valamit a VPN-kel kapcsolatos tudnivalókról, akkor nem kell elolvasnia az alábbi teljes véleményt. Itt vannak a FireTV Cube kedvenc VPN-jeim 2019-től:

Legjobb VPN a Fire TV Cube-hoz – Részletes elemzés

Ha további információkat szeretne gyűjteni a VPN-szolgáltatótól, amellyel feliratkozni fog, olvassa el az alábbi áttekintéseket:

ExpressVPN

Olyan VPN-t keres, amely tökéletesen működik az Amazon Fire TV Cube-on? Ne keresse tovább. Az összes VPN-alkalmazás közül, amelyeket kipróbáltam a Fire TV Cube-on, Az ExpressVPN leginkább lenyűgözött minket. Az ExpressVPN globális VPN-hálózata szinte páratlan. A VPN-szolgáltatót is felhasználhatja az American Netflix elérésére a Fire TV Cube-on!

Ezenkívül felkerülhet az olyan amerikai csatornák feloldására, mint az Amazon Prime, a Hulu, a Showtime, a Netflix és még sok más a vadonatúj streaming-eszközén. Az ExpressVPN előfizetés éjjel-nappal élő támogatást, három egyidejű VPN kapcsolatot és egy VPN alkalmazást tartalmaz, amely natív módon kompatibilis a Fire TV Cube-tal..

Előnyök

 • VPN alkalmazás az Amazon Fire TV Cube-hoz
 • Nem naplózza az internetes tevékenységeit
 • Székhelye a Brit Virgin-szigetek
 • Egy hónapos visszatérítési politika

Hátrányok

 • Vannak más olcsóbb VPN-alternatívák is.

BulletVPN

A BulletVPN egy másik VPN, azaz teljesen kompatibilis a Fire TV Cube-tal. A VPN-alkalmazásuk jól megtervezett, és nagyon könnyen használhatónak találtuk. A negatív oldalról szól, nincs olyan sok VPN-kiszolgáló, amelyhez csatlakozni lehet az alkalmazásokon belül. A BulletVPN-nek határozottan működnie kell ezen.

Előnyök

 • Nagyszerű alkalmazás a Fire TV Cup-hoz
 • Egy hónapos pénz-visszatérítési politika
 • A szigorú nem naplók szabályait tartották fenn.

Hátrányok

 • Nem annyi VPN-kiszolgáló van, mint a listán szereplő többi szolgáltató.

IPVanish

Az IPVanish elsőként indította el a VPN alkalmazást, amely 100% -ban működőképes a második generációs Amazon Fire TV Sticks eszközön.. Az Amazon Fire TV Cube VPN-alkalmazásukban semmi ütés sem történik.

A gyors kiszolgálók, az anonim böngészés és akár 10 egyidejű kapcsolat csak néhány olyan szolgáltatás, amellyel kikerülhet az IPVanish előfizetésből..

Vannak azonban bizonyos hátrányok is. Nem tudtuk használni az IPVanish programot sok olyan streaming csatorna feloldásához, amelyek között szerepelt a Netflix és a BBC iPlayer.

Előnyök:

 • Gyors VPN szerver sebesség.
 • Korlátlan P2P forgalom.
 • 10 egyidejű VPN kapcsolat.
 • Kodi számára optimalizálva.
 • Az alkalmazás nagyszerűen működik a FireStick-en.

Hátrányok:

 • 7 napos visszatérítési időszak.
 • A tesztelt VPN-kiszolgálók egyike sem működött együtt a Netflix-szel.

A legjobb VPN a Fire TV Cube számára – Wrap Up

Előfordulhat, hogy feliratkozik az ExpressVPN, BulletVPN vagy IPVanish alkalmazásokra. Bármelyik mód is, a VPN alkalmazás telepítése az Amazon Fire TV Cube alkalmazásához hatalmas előnyökkel jár. Még vásárolt magadnak egy Amazon Fire TV Cube-ot? Ön szerint mennyiben hasonlít egy FireStickhez? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me