Hogyan javítsuk ki az Amazon Prime HTTP Proxy hibát?

Amazon Prime HTTP Proxy hibajavítás


Hogyan javítsuk ki az Amazon Prime HTTP Proxy hibát?

Az Amazon Prime HTTP proxyhiba – mit jelent??

„Az eszköz internetkapcsolata HTTP proxyt használ, amely megakadályozza a videó lejátszását. Zárja be vagy tiltsa le a proxyprogramokat, és próbálja újra. További segítségért kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Amazon ügyfélszolgálatával a „www.amazon.com/videohelp” címen, és olvassa el a 1042. hibát. ”

Ez a hiba “A HTTP proxy nem támogatott” megjelenő üzenet. A Netflixhez hasonlóan megkezdődött az Amazon is az IP-cím feketelistája különféle VPN-kiszolgálók közül, amelyek általában lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy átváltják Amazon Prime régiójukat. Ha az Amazon Prime HTTP Proxy hibát kapja, akkor próbáljon meg csatlakozni egy másik amerikai VPN szerverhez a VPN alkalmazáson keresztül. Ha ez nem segít, ideje feliratkozni egy olyan VPN-szolgáltatásra, amely továbbra is működik az Amazon Instant Video-val.

Az Amazon Prime HTTP proxy hiba megkerülése – Használjon olyan VPN-t, amely továbbra is működik

Megpróbálhatja felvenni a kapcsolatot a VPN-szolgálat támogatási csoportjával és megnézheti, hogy javításra került-e az Amazon HTTP Proxy hiba. Ha nem tudnak segíteni, itt az ideje, hogy befektessenek a új VPN, amely továbbra is működik az Amazon Prime-val.

ExpressVPN, A sok VPN-szolgáltató közül az egyik, amelyet kipróbáltam az Amazon Prime-nál, kiemelkedett a többi közül. Azonnal tudtam nézni Amazon Prime USA, annak ellenére, hogy az országon kívül voltam. Csak annyit kellett tennie, hogy csatlakozik egy amerikai szerverhez és az eureka! Nincs több proxyhiba.

Az ExpressVPN-feliratkozás fő oka az volt, hogy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ezért tudtam, hogy teljes visszatérítést kapok arra az esetre, ha a szolgáltatás nem tudta volna elérni azt, amit akartam. De szerencsére nem kellett visszafizetnem a pénzem, mert tökéletesen működött. Valójában számos más szolgáltatás előnyeit élveztem, többek között:

 • Hozzáférés Netflix USA és minden más amerikai korlátozott csatornát HBO, Hulu és AMC. 
 • Kiváló ügyfélszolgálat, amely elérhető 24/7 élő chat-en keresztül.
 • Alkalmazások minden nagyobb platformhoz és operációs rendszerhez, ideértve a, Android, iOS, Windows, Mac, és Linux.
 • Dedikált alkalmazás az Amazon Fire TV és a FireStick számára.
 • Legfeljebb öt eszközkapcsolatok fiókonként egyszerre.
 • ExpressVPN átirányítja és titkosítja forgalmát, és megváltoztatja IP-címét az online névtelenség és az internet szabadságának garantálása érdekében.
 • Az ExpressVPN a felhasználók számára is kínál Intelligens DNS-proxyk amelyek olyan készüléken konfigurálhatók, amelyek nem támogatják a VPN-t. Ebbe beletartozik PS4, Xbox One, Roku és Smart TV-k.

Az ExpressVPN telepítése az eszközre

Most, hogy mit láttál ExpressVPN megteheti, így tudod telepíteni az eszközére és elkerülni az Amazon Prime HTTP Proxy hibát:

 1. Menjen tovább az ExpressVPN webhelyre regisztráljon vagy hozzon létre egy fiókot.
 2. Következő, letöltés és telepítés az alkalmazás közvetlenül a webhelyről vagy az eszköz alkalmazásboltjából.
 3. A telepítés befejezése után, dob a szolgáltatás és Belépés a fiókjába.
 4. Most csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, amely a célterületen található. Például, ha meg szeretné nézni az amerikai Amazon Prime videót, csatlakozni egy szerverhez az Egyesült Államokból.
 5. Amikor a kapcsolat létrejön, az ExpressVPN meg fogja váltani cserélje ki az eredeti IP-címet egy amerikaival, hogy úgy tűnjön, mintha ott lennél.
 6. Ez lehetővé teszi feloldja az Amazon Prime USA blokkolását és a régió minden más korlátozott webhelye.

A legjobb ExpressVPN alternatívák

A többi tesztelt VPN nem volt túl rossz. Még mindig jó választás, de nem igazán mérik fel ExpressVPN, mint a legjobb Amazon Prime Video VPN. Ön szabadon ellenőrizheti a többieket; itt van a lista.

Javítsa ki az Amazon Prime HTTP Proxy hibát az Intelligens DNS Proxy segítségével

Ön nem a VPN módszer rajongója? Akkor talán meg kell próbálnia az intelligens DNS-proxyknek. Ezek az eszközök, akárcsak a VPN-ek, megkerülhetik a földrajzi korlátozásokat, de a különbség az, hogy csak az útvonalakat változtatják meg a kapcsolat része. Ez a rész a tartózkodási hely körül forog.

Néhány dologra azonban emlékezzen, mielőtt beállítana egy intelligens DNS-proxyt az eszközére:

 • Intelligens DNS-proxyk ne rejtsd el vagy cseréld le az Ön IP-címe. Ők is ne titkosítsuk online tevékenységét.
 • Intelligens DNS-szolgáltatást szinte bármilyen eszközre telepíthet, ideértve a Android okostelefonok, iPhone, iPad, intelligens TV-k, Xbox, PS3 / PS4, Mac, PC, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku és Chromecast. 
 • Nem működnek megfelelően, ha az internetszolgáltató használja DNS-eltérítés vagy Átlátszó proxyk.
 • Nem befolyásolják vagy lassítsa le a kapcsolat sebességét.

Ha jó intelligens DNS proxy szolgáltatást szeretne, vegye figyelembe a tanácsomat és a Unlocator. Feloldhatja a blokkolást 200 csatorna mint Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Showtime, BBC iPlayer, ITV, és még sok más.

És a 7 napos ingyenes próbaidőszak a jegesedés a tortán, mivel ez lehetőséget ad Önnek letesztelni a szolgáltatást bármilyen vásárlás előtt.

Hogyan javítsuk ki az Amazon Prime HTTP Proxy hibát – Wrap Up

Kipróbálta a fent javasolt megoldások valamelyikét az Amazon Prime HTTP Proxy hiba elkerülésére? Hogy ment? Jelenleg olyan VPN-t használ, amely továbbra is működik az Amazon Prime-val? Tudassa velünk, így hozzáadhatjuk a fenti listához.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map