Hogyan szerezhet be amerikai Amazon Prime videót Kanadában

Az Amazon Prime egy globális szolgáltatás, amely a felhasználók számára mindent kínál, a TV-műsoroktól a házhozszállításig. Az Amazon azonban nem nyújt ugyanazokat a funkciókat az összes Prime felhasználó számára. A mai napig az amerikai Amazon Prime nyújtja a legjobb szolgáltatásokat. Például Kanada nem kapta meg a Prime video vagy a Prime Music hozzáférést az USA-val egyidejűleg. A kanadai Prime felhasználóknak 2016-ig és 2017-ig kellett várniuk, hogy Prime videókat és zenéket kapjanak. A kanadai Amazon Prime még most is elmarad az amerikai társaiktól, amikor a felkínált tartalmat tárgyalja. Ebben a blogban megmutatom neked az amerikai Amazon Prime feloldása Kanadában VPN vagy intelligens DNS használatával.

Hogyan nézhetem meg az amerikai Amazon Prime Kanadában

Hogyan nézhetem meg az amerikai Amazon Prime Kanadában

Hogyan nézhetem meg az amerikai Amazon Prime Kanadában a VPN-en keresztül

A kanadai miniszterelnökök nagyon tisztában vannak azzal, hogy kínált tartalmaik mennyire kudarcot vallnak az Egyesült Államokéhoz képest. Számos online szolgáltatási platform, köztük az Amazon és a Netflix, mindkét észak-amerikai országban teljesen eltérő szolgáltatásokat kínálnak.

Ennek ellenére valójában nagyon könnyű elkódolni a kanadai szellemi tulajdonjogát egy amerikai kedvéért. Miután megszerezte magának az USA-beli IP-t, feloldhatja a kanadai előfizetés összes tartalmát. Csak annyit kell tennie, hogy VPN-t szerez magának. Itt található egy lépésről lépésre, hogyan kell pontosan ezt megtenni:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatóval (lásd az alábbi javaslatokat).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Mac, Windows, Android vagy iOS eszközökre.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 4. Hozzáférés az Amazon Prime-hoz és élvezze az amerikai tartalmat!

Lát? Nagyon könnyű.

Hogyan adhat egy VPN amerikai IP-t

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN egy kiberbiztonsági eszköz, amelyet a forgalom alagútjához és az összes adat titkosításához használhat. A forgalmat kifejezetten egy biztonságos alagúton keresztül irányítják át a VPN-szolgáltatás által kínált szerveren. Miután csatlakozik a szerverhez, automatikusan megváltozik az IP. Más szavakkal: ha a VPN-szolgáltatáshoz kapcsolódik, az Ön IP-jét megváltoztatja, hogy megfeleljen a szerver helyének. A kanadai felhasználóknak csak annyit kell tennie, hogy csatlakoznak egy amerikai szerverhez, hogy amerikai IP-t kapjanak!

A legjobb VPN amerikai IP eléréséhez

Most, hogy tudta, hogyan adhat egy VPN egy amerikai IP-t, beszéljünk arról, hogy melyik VPN-t kell használni.

Szakembereink azt javasolják, hogy az ExpressVPN használatával módosítsák IP-címüket amerikai IP-re. Ennek oka egyszerű; Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek továbbra is következetesen feloldhatják az USA Netflix és az Egyesült Királyság BBC-jének feloldását. A VPN-szolgáltató mögött rejlő erőforrások vannak, tehát bízhat a kapott szolgáltatásban. Ehhez hozzá kell adni, hogy az ExpressVPN:

 • 2000+ szerver 94+ országban.
 • Átlátszó adatvédelmi politika és szigorú nulla naplózási politika.
 • A gyilkos kapcsoló.
 • Ötcsillagos ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia, kérdéseket nem tettek fel.

Ha az ExpressVPN nem úgy tűnik, mint a szolgáltató az Ön számára, akkor inkább ellenőrizze a legmagasabb szintű szolgáltatókat:

Hogyan nézhetjük meg az Amazon Amazon Prime-t a Canda-ban intelligens DNS-proxy segítségével.

Mint fentebb említettük, a VPN elsősorban kiberbiztonsági eszköz. Azok a felhasználók, akik nem törődnek a VPN hozzáadott biztonságával, intelligens DNS-proxy segítségével továbbra is feloldhatják az American Amazon Prime alkalmazását Kanadában.

Az Intelligens DNS-proxy valójában nem rejti el az Ön IP-címét, de proxykiszolgálókat fog felhasználni a csatorna különféle blokkolásainak feloldásához. Az intelligens DNS-szolgáltatásnál az a jó, hogy egyszerre hozzáférhet a különböző országok csatornáira. Fontos azonban azt mondani, hogy nem minden intelligens DNS szolgáltatás blokkolja ugyanazokat a csatornákat.

Ha érdekli ez a lehetőség, akkor próbálja ki a Unlocator alkalmazást. A számos népszerű csatorna mellett az amerikai Amazon Prime feloldását is feloldhatja. Ezt a szolgáltatást személyesen használom, és előfizetésem során még nem okozott csalódást. Még ingyenes 7 napos próbaverziójuk is van (ehhez nem is kell hitelkártya), amiben részesülhetnek. Így oldhatja fel az Amazon Prime feloldását Kanadában a Unlocator segítségével:

 1. Nyissa meg a Unlocator alkalmazást, és iratkozzon fel az ingyenes 7 napos próbaverzióra.
 2. Nézze meg útmutatásaikat és útmutatásaikat a szolgáltatás konfigurálásához az Xbox, Fire TV Stick, Roku, Chromecast, Mac, PC, Android, Apple TV, iOS, PS4, PS3 és sok más streaming platformon..
 3. Élvezze az amerikai Amazon Prime alkalmazást!

Nézze meg az amerikai Amazon Prime Kanadában – Végső gondolatok

Személy szerint nem gondolom, hogy egy személy földrajzi elhelyezkedése befolyásolja a streaming platform által nyújtott szolgáltatást. Ennek ellenére a nemzetközi szerzői jogi törvények a teljes globális tartalom méltányosságának középpontjába kerülnek. Azoknak a kanadaiaknak, akik szeretnék elérni szomszédaik tartalomkönyvtárát az Amazon Prime-on, a legjobb megoldás a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához a VPN vagy az intelligens DNS-proxy használata.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me