Kako popraviti pogrešku proxy prozora Amazon proxy?

Popravka greške proxyja za Amazon Prime HTTP


Kako popraviti pogrešku proxy Amazon proxy HTTP?

Amazon Prime HTTP proxy error – što to znači?

“Internet veza vašeg uređaja koristi HTTP proxy koji sprečava reprodukciju vašeg videozapisa. Zatvorite ili onemogućite bilo koji proxy program i pokušajte ponovo. Za dodatnu pomoć obratite se službi za korisnike Amazona na “www.amazon.com/videohelp” i pogledajte pogrešku 1042. “

To je pogreška “HTTP proxy nije podržan” poruka koja se pojavljuje. Slično kao i na Netflixu, Amazon je započeo na crnoj listi IP adrese raznih VPN poslužitelja koji bi korisnicima obično mogli prebaciti Amazon Prime regiju. U slučaju da dobijete pogrešku Amazon Prime HTTP Proxy, pokušajte se povezati s drugim američkim VPN serverom putem VPN aplikacije. Ako to ne pomaže, vrijeme je da se pretplatite na VPN uslugu koja i dalje radi s trenutnim videozapisom Amazon.

Zaobiđite pogrešku proxy Amazon Prime HTTP – koristite VPN koji i dalje radi

Možete pokušati kontaktirati tim za podršku svoje VPN usluge i vidjeti postoji li ispravljanje pogreške Amazon HTTP Proxy. U slučaju da ne mogu pomoći, vrijeme je da uložite novac u novi VPN koji i dalje radi s Amazon Prime.

ExpressVPN, jedan od mnogih pružatelja VPN-a koji sam testirao s Amazon Prime, izdvojio se od ostalih. Odmah sam mogao gledati Amazon Prime USA, iako sam bio izvan zemlje. Trebalo je samo povezati se s američkim poslužiteljem i eurekom! Nema više proxy pogreške.

Glavni razlog za prijavu s ExpressVPN-om bio je činjenica da su ponudili 30-dnevna garancija povrata novca. Stoga sam znao da ću dobiti puni povrat u slučaju da mi servis ne bude mogao pristupiti onome što sam želio. Ali na sreću, nisam trebao tražiti svoj novac natrag jer savršeno funkcionira. U stvari, imao sam koristi od mnoštva drugih značajki, uključujući:

 • Pristup Netflix USA i svaki drugi kanal s ograničenom Amerikom poput HBO, Hulu i AMC. 
 • Izvrsna usluga korisničke podrške koja je dostupna 24/7 putem live chat-a.
 • Aplikacije za svaku glavnu platformu i operativni sustav, uključujući, Android, iOS, Windows, Mac, i Linux.
 • Namjenska aplikacija za Amazon Fire TV i FireStick.
 • Do pet istodobno povezivanje uređaja po računu.
 • ExpressVPN preusmjerava i šifrira vašeg prometa i mijenja vašu IP adresu kako bi jamčio anonimnost na mreži i slobodu interneta.
 • ExpressVPN također nudi svojim korisnicima Smart DNS proxyji koja se može konfigurirati na uređajima koji ne podržavaju VPN. Ovo uključuje PS4, Xbox One, Roku i Smart TV.

Kako instalirati ExpressVPN na svoj uređaj

Sad kad ste vidjeli što ExpressVPN evo kako možete instalirati na svoj uređaj i izbjeći pogrešku Amazon Prime HTTP Proxy:

 1. Prijeđite na web stranicu ExpressVPN na registrirajte se ili otvorite račun.
 2. Sljedeći, preuzmite i instalirajte aplikaciju izravno s web stranice ili iz trgovine s uređajima na vašem uređaju.
 3. Jednom kada je instalacija dovršena, lansiranje usluga i prijaviti se na svoj račun.
 4. Sada se povežite s poslužiteljem koji se nalazi u vašoj ciljnoj regiji. Na primjer, ako želite gledati američki premijerni video Amazon, spojite se na američki poslužitelj.
 5. Kad se veza uspostavi, ExpressVPN će zamijenite originalnu IP adresu s američkim da vam se čini kao da ste tamo.
 6. To vam omogućuje deblokirajte Amazon Prime USA i svaka druga web lokacija s ograničenim ograničenjima iz te regije.

Najbolje ExpressVPN alternative

Ostali VPN-ovi koje sam testirao nisu bili previše loši. Oni su i dalje dobar odabir, ali još uvijek ne mjere ExpressVPN kao najbolji Amazon Prime Video VPN. Možete provjeriti ostale; evo popisa.

Popravite Amazon Prime HTTP proxy grešku sa Smart DNS proxyjem

Nisi ljubitelj VPN metode? Možda biste trebali isprobati Smart DNS proxyje. Ovi alati mogu zaobići geo-ograničenja poput VPN-ova, ali razlika je samo što se preusmjeravaju dio vaše veze. Taj se dio vrti oko vaše lokacije.

Nekoliko je stvari koje biste trebali zapamtiti prije postavljanja Smart DNS proxyja na svoj uređaj:

 • Smart DNS proxyji nemojte sakriti ili zamijeniti svoju IP adresu. Oni također ne šifriraj vaše mrežne aktivnosti.
 • Smart DNS uslugu možete instalirati na gotovo bilo koji uređaj, uključujući Android pametni telefoni, iPhone, iPad, pametni televizori, Xbox, PS3 / PS4, Mac, PC, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku i Chromecast. 
 • Ne rade pravilno ako vaš ISP koristi DNS otmica ili Transparentni posrednici.
 • Ne utječu ili usporite brzinu veze.

Ako želite dobru uslugu Smart DNS proxyja, poslušajte moj savjet i za Unlocator. Moći ćete ih deblokirati 200 kanala Kao Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Showtime, BBC iPlayer, ITV, i mnogo više.

A njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje je glazura na torti jer vam daje priliku testirati uslugu prije kupnje.

Kako popraviti pogrešku proxy Amazon Prime HTTP – završiti

Jeste li isprobali neko od gore navedenih rješenja da biste zaobišli pogrešku proxy Amazon Prime HTTP? Kako je prošlo? Koristite li trenutno VPN koji i dalje radi s Amazon Prime? Javite nam kako bismo ga mogli dodati na gornji popis.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me