CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

Ie Nyugodtan érkezz az Amazon Prime USA desde México-ba? Az Amazon Prime és Mexikó spanyol nyelvű jelentése, 2017-ben, a mexikói változatban, amely nem tartalmazza a teljes magyar nyelvet. Az Amazon miniszterelnöke és a szolgálatot teljesítő szolgáltatás igénybe vételével hamarosan ingyenesen használható, ingyenes videókat és videókat tartalmazó zeneszámok és zeneszámok sugárzása, valamint a különféle menedzsment kedvezményei.


CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

CÓMO VER AMAZON PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO

Az embargó, az Amazon Prime TV programjának polgármestere és az Egyesült Államok miniszterelnökei között nem szerepel a Mexikóban, csak a kizárólagos és a szerzők által megadott számokhoz. Kell, hogy a mexikói pueden superar esties korlátozások és engedélyezési lehetőségek az Egyesült Államok Prime Prime Contenido-jára vonatkozzanak, a VPN és a DNS integrált alkalmazásának mediánja. Cualquiera de los dos métodos permite a los mexicanos vagy emigránsok az ország legfontosabb elemei és korlátozott területi képességei, valamint a tartalom megszüntetése az Xbox, Android, Apple TV, Roku, Smart TV, PS4, iOS, Amazon Fire TV, PC vagy Mac számára..

CÓMO VER EL PRIME VIDEO AMERICANO DESDE MÉXICO, CON UNA VPN

Como miembro Prime, több száz mérföldre kattintva és a televíziókészülékekhez, beleértve az Amazon Originals-t, és mindig az Egyesült Államok fennmaradó ideje alatt áll. Tener una suscripción Prime no es suficiente, felhőkarcoló az ubicado dentro de las fronteras de los EE. U U. para poder acceder a esas ventajas.

Ha Ön az Amazon Prime en México előzetes beépítésének módja, akkor nincs térerő. Ezzel a VPN-vel, a legfelső szintű szolgáltatással. Egy VPN funkció, amely lehetővé teszi a helyi kiszolgálók kiszolgálására és kezelésére szolgáló eszközöket. Az összes szolgálatot végző szerv kiválasztja az IP időbeli irányítását (de un país diferente). Az IP amerikai állampolgárok, a mexikói uszárok mindegyike egy helyi szolgáltató és az EE szolgálatában áll. U U. Así es como se hace:

  1. Biztosítható szolgáltatók és szolgáltatók (ejemplo, ExpressVPN) és regisztráció.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az Androidon, Fire TV Stick, Mac, iOS vagy PC.
  3. Abre la applicación y connectate egy VPN szolgáltató és az Egyesült Államok államainak részéről.
  4. Ya puedes ver en streaming to con elido americano que no tenías disponible.

Az ExpressVPN a VPN szolgálatainak igazolja a legfrissebb híreket, és támogatja a VPN szolgáltatást. Nem létezik egyéni létszámcsökkentő régiók, sino que también mantiene unos altos niveles de seguridad en el process.

Ellenőrző szerv, También Puedes Desbloquear Más Plataformas Importantes Como Netflix y Hulu. Ingyenes Averigua vergo Netflix y Hulu fuera de los EE. U U. en estos dos artículos. Az Amazon Prime en México hivatalos igazolási táblázata.

CÓMO DESBLOQUEAR LA VERSIÓN AMERICANA DE AMAZON PRIME DESDE MÉXICO, CON UN DNS

Az Amazon Prime US névleges formátumának megadása a Mexikóban, meditációként és az Intelligens DNS-hez (Intelligens DNS). Első proxy a csatlakozáshoz egy webes geo-restrididos, como el conocido Hulu, BBC iPlayer, BeInSports, Netflix y muchos más, al redirigir el tráfico necesario para determin tu tu geolocalización, travel de sus serversores. De esta manra, puedes csatlakozik egy szekunder webhálózathoz, a csatornához vagy a streaming desual cualquier Lugar del Mundo csatornához. Figyelembe véve a konfigurációt és a DNS integrált konfigurációját:

  1. Visita Unlocator és regisztrálja a díjmentes 7 napos verziót.
  2. Tekintse meg a videót, az összes konfigurációs konfigurációt az intelligens DNS-hez és az összes eszközhöz. Az Xbox konfigurálása, Fire TV Stick, Roku, Chromecast, Mac, PC, Android, iOS, Apple TV, PS4, PS3 és a streaming streaming.
  3. Ingyenes Az amerikai vers az amerikai Prime Video változatban, az Mexikóban.

Ha nem áll fenn az Intelligens proxy DNS (Intelligens DNS), akkor a felhők száma nem javasolt, és regisztrálhatja a Unlocator programot. Hivatalosan kiváló szolgáltatási és alkalmazási kör, amely megfelel az európai szintű korlátozásoknak. Ez egy nagyon egyszerű alternatíva, amelyben minden bizonnyal működik, és nem működik a VPN.

CONSEGUIR AMAZON PRIME EN MÉXICO – CONCLUSIÓN

Az Amazon Prime az Amerikai Egyesült Államokban, amely magában foglalja a magas szintű tartalmat, mégpedig azért, ha nem áll rendelkezésre a földgömb. Az embargó, a VPN felhasználásával és az intelligens DNS-hozzáférés gyors elérésével létrehozhatja az Amazon USA-t, és folyamatosan tovább folytathatja a tartalmakat. Használja a VPN gyors, megbízható és hozzáférhető, vagy egy integrált DNS-proxy használatát, és engedélyezze az Amazon Prime Video és a Mexikó televízióprogramjainak és programjainak használatát. Az Amazon Prime pillanatnyi változatát nem lehet áttekinteni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me