ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN: Melyik VPN-szolgáltató jobb? A szolgáltatásorientált iparágban a két legfontosabb versenyző közötti válogatás még soha nem volt ilyen egyszerű, főleg ha mindketten magas szintű teljesítményt szereztek, és lojális ügyfélcsoportokat indítottak el. Ez egy olyan dilemmát jelent, amelyben sok VPN-felhasználónak szembe kell néznie, amikor összehasonlítja az ExpressVPN-t a PureVPN-szel – két jól ismert szolgáltatóval, amelyek most már tisztességes ideig működnek a piacon..


[Frissítve augusztus – 2018]
ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN – összehasonlítás

Annak érdekében, hogy megpróbáljuk valamivel könnyebben meghozni a döntést, továbbmentünk és áttekintettük a kettőt, és megvizsgáltuk a legfontosabb szempontok többségét, amelyekre hiteles VPN-szolgáltatás során figyelni kell. Abban az esetben, ha a két VPN-szolgáltatás teljes áttekintését keresi, tekintse meg az ExpressVPN és a PureVPN áttekintést. Segíteni fogunk az összehasonlításban, és rávilágítunk arra, hogy miért gondoljuk, miért kellene veled járnod ExpressVPN.

Árazás

Mint fentebb említettük, az ExpressVPN és a PureVPN egy ideje fennálltak, mindkettőt 2009-ben, illetve 2007-ben hozták létre. Ezért nagyon sok idejük volt a piac elemzésére, és olyan árképzési stratégiák kidolgozására, amelyek szerintük sikerrel vonzzák célcsoportjukat. Ha pillantást vet az előfizetési költségekre, észreveszi, hogy az ExpressVPN-k lényegesen magasabbak, mint a PureVPN-díjak: 12,95, 9,99 és 6,67 dollárt számítanak fel egy, három és hat hónapra. Ezzel szemben a PureVPN 9,95 dollárt számít fel az első hónapra, 7,95 dollárt egy hat hónapos időszakra és 2,45 dollárt kétéves időtartamra..

Az ExpressVPN egyértelművé tette hirdetéseiben, hogy prémium szintű szolgáltatás, amelytől csak a legjobban számíthat. Ha nem akarja túl sokat feszíteni a zsebét, és ha olyan szolgáltatást keres, amely megéri a kérését, akkor PureVPN remek választás.

Sebesség & Teljesítmény

A szerverek szétszórva vannak a világon, és főként mind az Egyesült Királyságban & Az Egyesült Államokban az ExpressVPN ígéri az ügyfelek számára a globális tartalomhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy a webhelyek regionálisan korlátozottak-e vagy sem. A PureVPN ebben a tekintetben sem maradt le: 140 országban több mint 750 szerver szolgálja növekvő előfizetői listáját.

A sebesség szempontjából az ExpressVPN szolgáltatásai összességében valamivel gyorsabbak, de a PureVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiválasztott szerverekre menjenek, miközben meghatározott tevékenységeket végeznek, mint például folyamatos játék vagy torrent. Azok, akik egynél több eszközt akarnak használni ugyanazon a fiókon, örömmel hallják ezt PureVPN legfeljebb 5-et tesz lehetővé, míg az ExpressVPN sajnos 3-ra állítja a határt.

Magánélet & Biztonság

A technológiai változások és fejlemények szükségessé tették a VPN-szolgáltatókat annak biztosításában, hogy szolgáltatásaik mindig naprakészek legyenek a piacon megjelenő újdonságokkal kapcsolatban. Ennek eredményeként mindkettő ExpressVPN és a PureVPN rendelkezik a legújabb AES-256 titkosítással, de míg az előbbi a Tor felett használható, az utóbbi jól működik, hogy megkapja a hagyma webhelyeket..

Tavaly a PureVPN a hírekben volt, amelyek segítséget nyújtottak a rendõrségnek a kiberbûnözés megragadásában azáltal, hogy megadták a naplózási adatait. Most a VPN szolgáltató megváltoztatta ToS-ját, és valódi nulla naplózási politikával rendelkezik. A PureVPN már nem tart meg senkit.

Ha folyamatosan anonimitást keres egy szolgáltatónál, érdemes lehet némi időt adni a PureVPN-nek, hogy bizonyítsák magukat.

Jellemzők

 • A VPN-szolgáltatás csak akkor érheti meg árát, ha az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások segítenek a névtelenség megállapításában vagy a biztonság fokozásában. Számos szolgáltatáson mentünk át, hogy összehasonlítsuk a két szolgáltató teljesítményét egymással szemben. Íme, amit megtudtunk:
 • jegyzőkönyvek: Minél nagyobb a szolgáltató által kínált protokollok száma, annál jobb a titkosítási minőség. Mindkét szolgáltató PPTP-t, OpenVPN-t, SSTP-t és L2TP-t kínál, de a PureVPN további mérfölddel jár az IKEv2 biztosításához..
 • Streaming képességek: Mindkét szolgáltató szerepel azon VPN-szolgáltatók listáján, amelyek „nagyszerű streaming”. Az ExpressVPN volt az egyetlen, amely korlátlan hozzáférést garantálhat az American Netflixhez, ám a PureVPN a közelmúltban megszerezte velük ezt.
 • fizetési módok: Mindkét szolgáltatásért különféle eszközökön keresztül fizethet, mint például a PayPal, a Bitcoin vagy a világszerte elérhető számos hitelkártya-szolgáltatás. Mindkét szolgáltatás anonim fizetést is elfogad, tehát nincs nyomás a személyazonosság felfedésére a fizetés során.
 • Mobil alkalmazások: A szolgáltató bármelyik szoftverének futtatásának egyszerűnek kell lennie az Android, iOS vagy Windows okostelefonon, mivel mindkettőnek van ilyen verziója.
 • Böngésző-támogatás: A megfelelő böngészővel együtt a szolgáltatónak lehetősége van hozzáadott szintű biztonságot nyújtani. Úgy gondolják, hogy az ExpressVPN valamivel jobban működik a Chrome kiterjesztéssel, de a PureVPN jól teljesít a kiterjesztésekkel mind a Firefox, mind a Chrome.
 • sebességek: Az ExpressVPN kétségkívül jobb a csatlakozási sebességnél, 6,5% -kal jobb teljesítménnyel, mint a PureVPN. Ez különösen akkor érdemes, ha lassú internetkapcsolata van.

Vevőszolgálat

Magától értetődik, hogy minden komoly, szolgáltatásalapú vállalkozásnak biztosítania kell, hogy ügyfélszolgálati csapata megbízható szakemberekből álljon, akik ügyfelei megbízható tanácsokkal számolhatnak. Ugyanez a helyzet vonatkozik a VPN-szolgáltatókra, és sokat tettek annak érdekében, hogy ügyfélszolgálatuk ponton legyen. Az ExpressVPN jól ismert az ügyfélszolgálati rendszerekbe történő befektetésük miatt, lehetővé téve ügyfeleik számára, hogy élő chat-szolgáltatáson keresztül hozzáférjenek a segítséghez.

A PureVPN csak a közelmúltban hozott létre élő chat lehetőséget támogatási csoportjuk számára. Még ezt figyelembe véve, az élő chat-ügynökök nem tűnnek olyan tapasztaltnak, mint a szolgáltató megígéri. A gyakran hasznos információk legnagyobb forrása a GYIK és az online útmutatók.

 Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amelyen keresztül kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és a PureVPN a közelmúltban kezdte meg a 31 napos garancia nyújtását.. 

Összegzés: ExpressVPN vs PureVPN – Az ítélet

Figyelembe véve az összes olyan tényezőt, amelyet véleményünk szerint össze kell hasonlítani a VPN-szolgáltató kiválasztásakor, ExpressVPN a PureVPN elleni jobb választás. Gyorsan és nagyszerű ügyfélszolgálaton felülmúlják a PureVPN-t, bár a PureVPN-nek önmagában is van néhány nyerése, például jobb árképzés és nagyobb kiszolgálói hálózat. Összességében mindkét szolgáltató továbbra is a legfontosabb választás, amely képes kielégíteni az online biztonsággal kapcsolatos igényeit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map