Snažan generator lozinki

Što god radili putem interneta, bilo da pristupa e-pošti, pretplaćuje se na kanal za streaming ili provjerava svoj bankovni račun, morat ćete poslati lozinku. Zašto? Na koji će drugi način ove službe potvrditi vaš identitet? Međutim, koliko god je to važno ponekad tvoja lozinka može vam donijeti puno problema ako se ugrozi. Zbog toga biste sebi uvijek trebali dodijeliti jednu jaku lozinku za svoje račune. Zbog toga smo gore stvorili alat Strong Generator lozinki. Možete ga koristiti stvaraju jake lozinke koji su sigurni od zlonamjernih pokušaja hakiranja.


Snažan generator lozinki

Što je Generator lozinki?

Generator lozinki savršen je alat za povećanje vaše internetske sigurnosti i osiguravanje različitih računa na mreži. Pomoću njega možete stvoriti slučajne, jake, pa čak i prilagođene lozinke kako biste vas zaštitili od raznih cyber prijetnji.

Nije pouzdano odabrati lozinku koja nešto predstavlja u vašem životu. Takođe, ne pokušajte olakšati pristup zaporki, nemojte biti lijeni. Zaboravljive lozinke također se mogu upotrijebiti, a ako zbog kršenja iznesete jednu vašu istu lozinku, kompromitirali ste sve svoje račune. Dakle, u ovom je slučaju najbolja opcija upotreba Generator lozinki da vam dodijeli lozinku, čak ni vi je ne možete zapamtiti. Možete koristiti određene aplikacije ili Upravitelji lozinkama da ih spremite.

Kako se koristi snažni alat za generiranje lozinki

Ako ovo čitate, vjerojatno se pitate kako iskoristiti takav softver. Ne brini, pokrivam te. Provjerite Strong Generator lozinki u nastavku i kako ga koristiti u slučaju da ikada poželite stvoriti bolju lozinku.

1. Strong Generator lozinki prilično je jednostavan za korištenje. Prvo, to je kako izgleda.

Generator lozinki2. U polje ispred sebe unesite željenu lozinku.

Ovdje lozinku3. Sada biste trebali obratiti pozornost na ovaj dio. Ovo je glavni posao Generator lozinki. Imat ćete različite boje koje će se pojaviti nakon što unesete lozinku. Svaka boja predstavlja koliko su ključne riječi jake. Evo što za svaku od tri predstavljene boje stoji za:

 • Crvena: To znači da je vaša lozinka daleko slabija i moguće ju je lako probiti.

Crvena uzbuna

 • Naranča: Vaša je zaporka još uvijek ranjiva i odmah je treba promijeniti. Pokušajte dodati brojeve ili različite velike slova.

Narančasta upozorenje

 • Žuta boja: Prilično sigurna lozinka, ali treba vam malo prilagodbe da postane bolji. Pokušajte dodati upitnik ili nekoliko brojeva.

Žuta uzbuna

 • Svijetlo zelena: Vaša je zaporka vrlo dobra za korištenje. Ali nikad ne možete biti previše sigurni. Učini ga jačim.

Svijetlo zelena uzbuna

 • Tamnozelene: Zaporka koju ste stvorili potpuno je sigurna.

Tamno zelena uzbuna4. Nakon što ste zadovoljni sigurnom zaporkom koju ste stvorili, možete je kopirati klikom na ovaj gumb.

Kopirajte novu lozinku5. Sada je još jedan način stvaranja snažne lozinke oslanjanje na Generator lozinki koji će obaviti posao umjesto vas. Samo kliknite na prilagodbu zaporke.

Prilagodite svoju lozinku6. Nakon toga imat ćete više opcija kako se dio prilagođavanja proširuje.

Proces prilagodbe7. U ovom dijelu možete odabrati broj znakova, bilo koju opciju koja će vam olakšati te vrste znakova koje želite uključiti. Ako upišete broj znakova, primit ćete u skladu s tim zaporku. Pokušajte napraviti 10 ili više slova, nikada nemojte biti kratka. Inače će biti uži izbor.

Stvorite lozinku putem Generatora8. Možete ga kopirati i pritiskom na gumb koji sam vam pokazao prije ili na crveno predstavljeno u nastavku.

Kopirajte svoju lozinku

Zaštitite svoju lozinku

Kao što sam gore spomenula, zaporka je način da zaštitite vaše internetske podatke od pristupa bilo kojem drugom. Međutim, to može biti i opasno ako ga netko uhvati za ruku. Uvijek pokušajte zaštititi svoje internetske račune, što znači da trebate poduzeti puno mjera opreza štitite svoju lozinku od stranaca:

1. Prvo, ne biste trebali dodijeliti istu lozinku za više računa. To je prilično opasno jer ako se jedan račun hakira, i ostali su se lako zgrabili.

2. Unesite lozinku duljom od 10 znakova. Što je lozinka dulja, to je veća sigurnost. Pokušajte napraviti najmanje 10 ili 12 znakova.

3. Ne dodajte osobne podatke u svoju lozinku. To uključuje vaše ime, prezime i datum rođenja. Lako je hakirati ako to učinite.

4. Kad pristupite svojim računima u web-preglednicima, nemojte spremati podatke za prijavu. Drugim riječima, nikad nemojte dopustiti pregledniku da pohranjuje te podatke.

5. Nikada ne unosite svoje lozinke na tuđim računalima, posebno u internetskim trgovinama i knjižnicama.

6. Izbjegavajte korištenje vaših privatnih podataka kada ste povezani s javnom Wi-Fi žarišnom točkom ili besplatnim VPN uslugama.

7. Promijenite zaporku svaki puta. Na primjer, napravite neke svađe svaka 4 tjedna ili tako nešto.

8. Za pohranu podataka koristite vrlo tvrdu lozinku i upravitelj lozinki. To će vam pomoći u pamćenju vrlo teške lozinke.

9. Ako koristite Facebook ili bilo koji drugi račun na društvenim mrežama, preporučuje se uključiti mogućnost provjere autentičnosti u 2 koraka..

10. Aktivirajte vatrozid i antivirus na računalu. Ne zaboravite blokirati dolazne veze.

11. Ažurirajte svoje operativne sustave svaki put kada za to dobijete obavijest. To uključuje vaš OS, preglednike i antivirusne uređaje.

12. Stavite bravu na telefon ili računalo ako imate važne datoteke koje treba zaštititi dok niste.

13. Ako na internetu imate nešto važno, predlažem vam da to učinite u privatnom ili anonimnom načinu.

14. Nemojte vjerovati bilo kojoj e-pošti ili SMS-u koji biste mogli dobiti s povezom u njima. To mogu biti prevare za prikupljanje podataka. Ako sumnjate u vezu s vezom iz vaše banke, predlažem vam da stranicu posjetite ručno.

15. Nikada ne odajte svoje lozinke na društvenim mrežama, chat sobe ili čak u vašoj e-pošti.

16. Pazite koje aplikacije instalirate. Neke od njih hakeri bi mogli izmijeniti kako bi prikupili vaše podatke. Najbolje je učiniti izbjegavanje preuzimanja nepotrebnih aplikacija.

Snažan generator lozinki – završne riječi

Generatori zaporki vrlo su korisni ako želite osigurati pristup internetu. Pomažu vam da smislite izuzetno jake lozinke kako biste dodali dodatni sloj sigurnosti i zaštite svojim računima. U tome će vam uvelike pomoći vaše internetsko iskustvo jer više niste prisiljeni smisliti slabu lozinku za koju ste jednom mislili da je dovoljno jaka. Pokazao sam vam kako raditi s Generatorom lozinki. Iskoristite ono što ste naučili i pristupite svojim računima bez potrebe da stalno gledate preko ramena.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map