A BBC iPlayer nézése az Egyesült Királyságon kívüli intelligens TV-n

A BBC iPlayer nézése az Egyesült Királyságon kívüli intelligens TV-n? Ha nem tudja a BBC iPlayer-t a TV-jére beszerezni, akkor lehet, hogy nem olyan okos, mint gondolnád. Ha azonban az alkalmazás elérhető, és nem tudod elérni azt, akkor valószínűleg az Egyesült Királyságon kívül található. Az intelligens televíziók állítólag hozzáférést kínálnak a BBC-hez és más csatornákhoz, de az engedélyezési és a szerzői jogi kérdések csillapíthatják az intelligens streaming élményét. Csak a brit lakosok élvezhetik a BBC iPlayer tartalmának streamingjét, Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Államokban és Németországban pedig nem. Csak azért, mert a tévékészüléke intelligens, nem azt jelenti, hogy bárhová eljuthat a BBC iPlayer-hez. Ez a VPN és az intelligens DNS-proxyk feladata. Tudja meg, hogyan nézheti meg a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívül a Samsung, a Sony vagy az LG intelligens TV-jén VPN vagy Smart DNS használatával.


A BBC iPlayer nézése az intelligens TV-n

A BBC iPlayer nézése az intelligens TV-n

Hogyan szerezzünk UK alkalmazásokat okos TV-jére a tengerentúlon?

Mielőtt megtudnánk, hogyan nézheti meg a BBC iPlayer-t az intelligens TV-jén külföldön, először át kell állítania a Smart TV régióját az Egyesült Királyságba. Ellenkező esetben nem lesz képes rá telepíteni a brit alkalmazásokat.

 • Hogyan változtassuk meg a Samsung Smart TV régiót
 • Hogyan változtassuk meg a Sony Bravia Smart TV régiót
 • Útmutató az LG Web OS Smart TV régió váltásához.

BBC iPlayer nézése intelligens TV-n VPN használatával

Az intelligens TV-k rendkívül népszerűek a TV-nézők körében. Lehetővé teszik a nézők számára, hogy megfigyelőket és más igény szerinti programokat, általában egy alkalmazáson keresztül, az internethez való kapcsolódással nézzék meg. A szórakoztató alkalmazások kiváló választása a BBC iPlayer. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

A földrajzi blokkolás nem akadály, és nem okozhat problémát azok számára, akik tisztában vannak a VPN funkciójával. A VPN összekapcsolja az Ön Smart TV-jét egyik szerverével (ebben az esetben az Egyesült Királyság szerverével), és az összes forgalmat és adatot ezen a szerveren továbbítja. Ilyen módon úgy tűnik, hogy az országot használja az országból, ahol a szerver található, amelyhez csatlakozott. Vizsgáljuk meg, hogyan működik:

 • A VPN extra adatvédelmet biztosít a forgalom titkosításával. VPN használata közben névtelenül is szörfözhet az interneten.
 • Az intelligens TV-knek nincsenek VPN-klienseik. Ennek eredményeként be kell állítania a VPN-t az útválasztón, hogy engedélyezze a VPN-kapcsolatot az intelligens TV-n.
 • Alternatív megoldásként feliratkozhat egy olyan VPN-szolgáltatónál, amely a felhasználók számára intelligens DNS-proxykat kínál a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához. Jó példák a BulletVPN és az ExpressVPN. A VPN-től eltérően, az intelligens DNS a legtöbb intelligens TV-n közvetlenül konfigurálható a regionális korlátozások megkerülésére.
 • Egyes internetszolgáltatók szerte a világon DNS-eltérítést és átlátszó proxykat használnak. Ha az egyik internetszolgáltatója van, akkor a Smart iPnN helyett a VPN-t kell használnia a BBC iPlayer Egyesült Királyságon kívüli nézéséhez..

Ezek az intelligens TV-k felváltják a számítógép használatának szükségességét, és a VPN-k sokkal érdekesebbé teszik a használatot. ExpressVPN az egyik szolgáltató, amely megerősítheti az Ön Smart TV-vel való kapcsolatát. Megkerülheti a BBC iPlayer és más szolgáltatások számára előírt korlátozásokat, hogy bármikor megnézhesse az Egyesült Királyságon kívül.BBC iPlayer feloldva

Nemcsak ezt, de ez a szolgáltató is elég erős ahhoz, hogy biztonságban tartsa a teljes élmény során. További szolgáltatókról további információt az alábbi táblázatban talál. Ismerje meg, melyik a a legjobb VPN az intelligens TV-hez ebben a cikkben.

A BBC iPlayer nézése az intelligens TV-n intelligens DNS használatával

Az intelligens TV nagyon hasonlít a számítógépre. Böngészhet az interneten, beléphet a közösségi média platformjaiba, és futtathatja ugyanazokat az alkalmazásokat, amelyek az okostelefonon. Mivel az intelligens TV a szórakozás fontos forrása, a szükséges alkalmazásokkal való felszerelés jobb felhasználását eredményezheti. Például a BBC iPlayer nagyszerű alkalmazás, amelyet intelligens TV-jén megtalálhat, és az intelligens DNS akkor is megkaphatja az Ön számára, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz. Az előfizetés után csak annyit kell tennie, hogy megadja a megadott DNS-kiszolgáló címét. A következő lépéseket kell követnie ahhoz, hogy a BBC iPLayer feloldódjon az intelligens TV-n:

 1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat az intelligens DNS konfigurálásához az intelligens TV-n.
 3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
 4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator egy dán alapú SmartDNS szolgáltatás, amely több mint 200 csatorna feloldására képes. A BBC iPlayer feloldható, és más csatornák vagy szolgáltatások is elérhetőek nagyon olcsón. A Plus Unlocator nagyszerű és összehasonlíthatatlan kompatibilitást tesz lehetővé az összes eszközzel, beleértve az intelligens TV-ket is. Az olyan intelligens DNS-sel, mint a Unlocator, legyőzheti a földrajzi korlátozásokat, és bármikor megnézheti a kívánt tartalmat.

A BBC iPlayer nem működik az intelligens TV-n

Ha a BBC iPlayer nem működik a TV-n, akkor előfordulhat, hogy eszköze nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ha az eszköz nincs tanúsítvánnyal, a BBC nem támogatja azt, ami megmagyarázza, hogy miért nem működik a TV-jén vagy a csatlakoztatott TV-eszközön. A BBC iPlayer alkalmazások a Samsung és a Sony csatlakoztatott tévékhez lehetővé teszik a BBC TV műsorok igény szerinti elérését. Ezenkívül az iPlayer 2018. július 19-én bezárult néhány korábbi LG modellnél. Mielőtt elkezdené csalódását, hogy nem találja meg az alkalmazást a Smart TV-n, érdemes megnéznie, hogy először ellenőrzi-e készülékét a BBC iPlayer használatára.

BBC iPlayer az intelligens TV-n

Az intelligens TV nem intelligens, ha nem fér hozzá a BBC iPlayerhez. Miután kikerülte az útból, arra összpontosíthat, hogy az alkalmazást feloldja az Egyesült Királyságon kívül. Többé nem kell várnia a műsorok és műsorok sugárzását, hogy megnézhesse őket. Most már könnyen csatlakozhat az internethez a Smart TV-jén, hogy bármikor megnézheti az iPlayer alkalmazást. Ha az iPlayer nem érhető el ott, ahol tartózkodik, a VPN vagy az intelligens DNS megszerezheti külföldön. Nem kell aggódnia ennél, csak arra kell gondolni, hogy melyik VPN-t vagy az intelligens DNS-t fogja kiválasztani az iPlayer feloldása az Egyesült Királyságon kívül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me