A BBC iPlayer VPN nem működik – a legjobb megoldás

A BBC iPlayer VPN nem működik - a legjobb megoldás


A BBC iPlayer VPN nem működik – a legjobb megoldás

A BBC iPlayer külföldön letiltva

A külföldi BBC iPlayerhez való hozzáférés megkísérelése egy négyzet alakú csapot egy kerek lyukba illeszteni. Más szavakkal, lehetetlen, ha nincs VPN vagy intelligens DNS proxy.

Az streaming szolgáltatás az Egyesült Királyságon kívül földrajzilag blokkolva van a következők miatt: Szerzői jogi problémák. Tehát ha Ausztráliában, Új-Zélandon, Kanadában, az Egyesült Államokban vagy bárhol másutt él, a következő hibaüzenetek jelennek meg a képernyőn.

„Úgy tűnik, hogy ez a tartalom nem működik. Kérlek, próbáld újra később.”

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Honnan tudja a BBC, hogy VPN-t használok??

Meg kell azonban jegyezni, hogy a VPN telepítése nem lehet a vége. A BBC iPlayernek nem tetszik, ha trükköket játszik, ezért indult el a VPN IP-címek tiltása. Ennek eredményeként a helymeghatározási hibaüzenetek továbbra is megjelenhetnek a képernyőn, még akkor is, ha VPN-t használ.

Az ideális megoldás az lenne váltson egy másik szerverre az Egyesült Királyságban, és próbáljon ki egy új IP-címet. De ha ez nem működik, attól tartok, hogy előfizetnie kell egy új VPN szolgáltatásra.

Ne aggódjon, nem kell pazarolnia idejét egy olyan új márka keresésére, amely esetleg kompatibilis a BBC iPlayer-rel. Ennek oka az, hogy összeállítottam a a legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára. 

A legjobb VPN a BBC iPlayer Block javításához

Szerintem méltányos azt mondani, hogy a legjobb az, amit használ top VPN szolgáltatók a BBC iPlayer feloldásának feloldása, különös tekintettel a VPN feketelistára. Ezért soha nem szabad feliratkoznia ismeretlen márkákra vagy ingyenes VPN-k mert hamarosan rájössz, hogy nem hatékonyak, és valójában nem tudják teljesíteni azt, amit ígérnek.

Számos VPN-szolgáltatás kipróbálása után azt javaslom, hogy használja ExpressVPN mert ez a legjobb, amikor van megkerülve a földrajzilag korlátozott online tartalmat. Ez azt jelenti, hogy tudsz hozzáférés a BBC iPlayerhez bárhol a világon, valamint minden más, az Egyesült Királyság által korlátozott weboldalon.

Íme az ExpressVPN nyújtotta lehetőségek:

 • Hozzáférés minden egyes brit csatorna külföldről, beleértve BBC, ITV, Channel 4, my5 BT Sport, Sky GO, stb..
 • Felhasználóbarát és könnyen telepíthető alkalmazások Windows, Linux, Android, Mac, és iOS eszközök. 
 • 24 órás ügyfélszolgálat hogy segítsen a kérdéseiben.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia irányelv.
 • Három egyidejű VPN kapcsolatok egyetlen fiók alatt.

BBC iPlayer feloldvaOlyan egyértelműen, ExpressVPN páratlan a szolgáltatások és az előnyök szempontjából. Az alábbiakban talál egy listát más prémium szolgáltatásokról, amelyekkel összehasonlítottam.

Az intelligens DNS-proxy alternatívája a BBC iPlayer számára

A BBC iPlayer feloldásához másik módszert is használhat: Intelligens DNS-proxy. Ez az eszköz csak azokat a URL-eket célozza meg, amelyek felfedik a tartózkodási helyét, és átirányítja őket, azaz továbbra is képes lesz rá megkerülni a geo-blokkokat és hozzáférés a BBC iPlayerhez. Ha azonban az Egyesült Királyságon kívül él, és intelligens DNS-proxyt szeretne használni, akkor néhány dolgot meg kell tudnia:

 • Az intelligens DNS-szolgáltatást bármilyen eszközön beállíthatja. Az tartalmazza Android, iOS, PC, Mac, PS3 / PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, és Chromecast.
 • Intelligens DNS-proxyk ne titkosítsa a forgalmat, és ne változtassa meg IP-címét. Ezért ne várjon online névtelenséget.
 • Nem működnek jól, ha az internetszolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés.

Ha továbbra is vonzónak találja az intelligens DNS proxy-módot, amit sok felhasználó csinál, javaslom, nézd meg Unlocator. Ennek a szolgáltatónak nagy listája van az Egyesült Királyság által támogatott csatornákról, ideértve a BBC, ITV, Sky Go, és még sok más. Ezenkívül lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy kipróbálják a szolgáltatást a 7 napos próbaidőszak.

A BBC iPlayer VPN nem működik – További tippek

Ha nem fér hozzá a BBC iPlayerhez a VPN-sel, akkor próbálkozzon a következő változtatásokkal, mielőtt drasztikus intézkedéseket hozna, mint például egy másik szolgáltatás előfizetése.

 • Mint korábban említettem, a BBC iPlayer elkezdte tiltani a VPN IP-címeket, így néhányuk működhet, míg mások nem. Ennek eredményeként az első lépést kell tennie váltson egy másik brit szerverre új IP-cím beszerzése érdekében.
 • Néha, a böngésző megváltoztatása segíthet a probléma megoldásában abban az esetben, ha PC-jén vagy Mac-jén próbál hozzáférni a BBC iPlayerhez. FireFox, Safari, Google Chrome, és Él mind jó lehetőség.
 • Azt is követheted nyomában, amikor ez a dolog történt velem, és kérjen segítséget a VPN-szolgáltatótól. Ha valakinek van választ, akkor az ő.
 • Ha megpróbálta a fenti lépéseket, és még mindig nem tudja feloldni a BBC iPlayer blokkolását, akkor talán a legjobb, ha megosztja a jelenlegi VPN és iratkozz fel egy újabbra amely támogatja a streaming csatornát.

A BBC iPlayer VPN nem működik – a legjobb megoldás

Előfordult-e bármilyen nehézsége, amikor a BBC iPlayer-t külföldről nézte a cikkben említett VPN-k segítségével? Értesítsen minket az alábbi megjegyzés hagyásával. Ha tud valamelyik VPN-ről, amely valójában nem működik együtt a BBC iPlayer-rel, kérjük, ossza meg tapasztalatait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me