BBC iPlayer VPN ne radi – najbolje rješenje

BBC iPlayer VPN ne radi - najbolje rješenje

BBC iPlayer VPN ne radi – najbolje rješenje

BBC iPlayer blokiran u inozemstvu

Pokušaj pristupa BBC iPlayeru iz inozemstva bio bi poput pokušaja postavljanja četvrtastog klipa u okruglo rupu. Drugim riječima, nemoguće je, osim ako nemate VPN ili Smart DNS proxy.

Usluga streaminga zbog Velike Britanije geoblokirana je izvan Ujedinjenog Kraljevstva zbog autorska prava. Dakle, ako živite u Australiji, Novom Zelandu, Kanadi, SAD-u ili bilo gdje drugdje, na zaslonu će se prikazati sljedeće poruke o pogrešci.

“Čini se da ovaj sadržaj ne djeluje. Molimo pokušajte ponovo kasnije.”

“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

“BBC iPlayer programi dostupni su samo za reprodukciju u Velikoj Britaniji.”

BBC iPlayer GeoBlocked

Kako BBC zna da koristim VPN?

Međutim, trebate imati na umu da instaliranje VPN-a možda nije kraj tome. BBC iPlayer se ne sviđa kad igrate trikove, zbog čega je i počeo zabrana VPN IP adresa. Kao rezultat toga, poruke o pogrešci lokacije i dalje se mogu pojaviti na vašem zaslonu, čak i ako koristite VPN.

Idealno rješenje bi bilo prebaciti se na drugi poslužitelj u Velikoj Britaniji i isprobajte novu IP adresu. Ali ako to ne uspije, bojim se da ćete se morati pretplatiti na novu VPN uslugu.

Ne brinite, nećete morati gubiti vrijeme u potrazi za novim brandom koji može biti ili nije kompatibilan s BBC iPlayerom. To je zato što sam sastavio popis najbolji VPN-ovi za BBC iPlayer. 

Najbolji VPN za popravak BBC iPlayer bloka

Mislim da je fer reći da je najbolje da je koristiš vrhunski VPN davatelji za deblokiranje BBC iPlayera, posebno s VPN-om na crnoj listi. Stoga se nikada ne smijete pretplatiti na nepoznate marke ili besplatni VPN-ovi jer ćete uskoro shvatiti da nisu učinkovite i ne mogu uistinu izvršiti ono što obećaju.

Nakon testiranja nekoliko VPN usluga, preporučujem vam upotrebu ExpressVPN jer je ono najbolje kad je u pitanju zaobilazeći mrežno ograničeni sadržaj. To znači da možete pristupite BBC iPlayeru s bilo kojeg mjesta na svijetu, zajedno sa svim ostalim web lokacijama ograničenima na UK.

Evo dogovora onoga što nudi ExpressVPN:

 • Pristup svaki britanski kanal iz inozemstva, uključujući BBC, ITV, Channel 4, my5 BT Sport, Sky GO, itd.
 • Aplikacije prilagođene i jednostavnim za instaliranje za Windows, Linux, Android, Mac, i iOS uređaji. 
 • 24/7 korisnička podrška kako bi vam pomogao u upitima.
 • 30-dnevna garancija povrata novca politika.
 • Tri istovremeno VPN veze pod jednim računom.

Deblokiran BBC iPlayerTako jasno, ExpressVPN nema premca kada su u pitanju značajke i prednosti. Ispod možete pronaći popis ostalih premium usluga s kojima sam ga uspoređivao.

Smart DNS proxy alternativa za BBC iPlayer

Također možete koristiti drugu metodu za deblokiranje BBC iPlayera: Smart DNS proxy. Ovaj alat cilja samo na URL-ove koji otkrivaju vašu lokaciju i preusmjeravaju ih, što znači da ćete i dalje moći zaobići geo-blokove i pristupite BBC iPlayeru. Međutim, ako živite izvan Velike Britanije i želite upotrebljavati Smart DNS proxy, prvo morate znati nekoliko stvari:

 • Smart DNS uslugu možete postaviti na bilo kojem uređaju. To uključuje Android, iOS, PC, Mac, PS3 / PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, i Chromecastov.
 • Smart DNS proxyji nemojte kriptirati svoj promet niti mijenjati svoju IP adresu. Stoga ne očekujte anonimnost na mreži.
 • Također ne funkcioniraju dobro ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica.

Ako i dalje smatrate da je Smart DNS proxy način privlačan, što mnogi korisnici čine, preporučujem vam da provjerite Unlocator. Ovaj provajder ima veliki popis kanala koji podržavaju UK BBC, ITV, Sky Go, i mnogo više. Također omogućuje klijentima da isprobaju uslugu sa 7-dnevno probno razdoblje.

BBC iPlayer VPN ne radi – Dodatni savjeti

Ako ne možete pristupiti BBC iPlayeru s VPN-om, pokušajte izvršiti sljedeće promjene prije nego što poduzmete bilo kakve drastične mjere kao što je pretplata na drugu uslugu.

 • Kao što sam ranije spomenuo, BBC iPlayer počeo je zabranjivati ​​VPN IP adrese, pa bi neke od njih mogle raditi, dok druge mogu. Kao rezultat toga, vaša prva akcija mora biti prebacite se na drugi UK server kako bi se dobila nova IP adresa.
 • Ponekad, promjena web preglednika može vam pomoći riješiti problem u slučaju da pokušavate pristupiti BBC iPlayeru na računalu ili Macu. FireFox, Safari, Google Chrome, i Rub sve su dobre opcije.
 • Možete i slijediti moje korake kada mi se ta stvar dogodila i pitajte svog davatelja VPN-a za pomoć. Ako netko ima odgovor, to je on.
 • Ako ste isprobali sve gore navedene korake i dalje ne možete deblokirati BBC iPlayer, onda je možda najbolje da se razdvojite s trenutnim VPN-om i pretplatite se na novi koji podržava strujni kanal.

BBC iPlayer VPN ne radi – najbolje rješenje

Jeste li ikada imali poteškoća gledajući BBC iPlayer iz inozemstva koristeći jedan od VPN-a koji su spomenuti u članku? Javite nam to ostavljajući komentar u nastavku. U slučaju da ste svjesni bilo kojeg VPN-a koji zapravo ne radi s BBC iPlayerom, također podijelite svoje iskustvo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me