Hogyan juthat el a BBC iPlayer az Apple TV 4-hez az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan kell Szerezzen be BBC iPlayer-t az Apple TV-n az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Egyesült Arab Emírségekben és bárhol másutt az Egyesült Királyságon kívül? A BBC iPlayer nemrégiben bekerült az új Apple TV 4-be az Egyesült Királyságban. A BBC iPlayer az egyik legkeresettebb streaming csatorna a világon. Tehát nem csoda, hogy ez Az Egyesült Királyságból emigráltak és az Egyesült Királyság TV-je rajongók USA, Kanada, Spanyolország, Ausztrália, Franciaország, Egyesült Arab Emírségek, keresi a módját feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer alkalmazást az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül. Ebben a súgóban megmutatom, hogyan kell megszerezheti, feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer-t az Apple TV 4 külföldön intelligens DNS vagy VPN használatával. Mindkét módszer lehetővé teszi megkerülni a georestrikciókat és így az Egyesült Királyság TV-alkalmazásaihoz való hozzáférés az Apple TV 4-en.


Feloldása: Nézze meg a BBC iPlayer alkalmazását az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

Feloldása: Nézze meg a BBC iPlayer alkalmazását az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

Hozzon létre egy brit iTunes-fiókot az Apple TV 4-en – Nyissa fel az UK App Store zárolását

Azért, hogy szerezzen brit alkalmazásokat és csatornákat az Apple TV 4 készüléken, neked kell váltja az iTunes-ot UK-re egy brit Apple ID-vel. Kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: hozzon létre egy brit Apple ID-t hitelkártya nélkül.

PC-jén vagy Mac-jén:
1. Az iTunes alkalmazásban jelentkezzen ki jelenlegi iTunes-fiókjáról. Ez a lépés nagyon fontos.
2. Az iTunes Store alján, változtassa régióját Egyesült Királyságra.
3. Keressen bármilyen ingyenes alkalmazást.
4. Kattintson a gombra ‘Kap’
5. Ezután megkérdezi, hogy hozzon létre egy fiókot, és most felajánlja a „nincs kártya” lehetőséget. Új felhasználói nevet és jelszót hoz létre ehhez az „új fiókhoz”
6. Írja be a régióhoz tartozó helyi címet, miközben nem választja ki a kártyát.
7. Az Apple TV 4 alkalmazásból jelentkezzen ki az iTunes fiókból a beállításai között.
8. Jelentkezzen be a új brit Apple ID éppen létrehozta.
9. Most megteheted változtassa meg az iTunes régiót az Apple TV 4-ről britre és szerezzen olyan brit alkalmazásokat, mint a BBC iPlayer.

BBC iPlayer az Apple TV-n az Egyesült Királyságon kívül – Feloldás a VPN használatával

Ha már használja VPN, tudsz feloldhatja a BBC iPlayer használatát az Apple TV-n csatlakoztatva a UK VPN szerver. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Ha nem, szerezzen egy VPN-fiókot úgy, hogy feliratkozik egy VPN-szolgáltatóra, például ExpressVPN. Ez megváltoztatja az IP-címét a-ra Egyesült Királyság IP-címe, gyakorlatilag becsapja az Egyesült Királyság csatornáit, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Királyságban található.

 • Az Apple TV 4 nem rendelkezik VPN-klienssel, azaz nincs VPN-kompatibilis. Helyette a VPN-t kell telepítenie az útválasztón.
 • Miután létrehozta a VPN-kapcsolatot, úgy tűnik, hogy az összes forgalom az Egyesült Királyságból származik. Ezért megteheted nézze az Egyesült Királyság tévét, mint például a BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, TV Player és Sky az Apple TV 4 készüléken és más külföldi streaming eszközök.
 • A földrajzi korlátozások eltávolítása mellett a VPN titkosítja a forgalmat is, hogy megakadályozza az esetleges online lehallgatókat, hogy kémkedjenek azzal, amit online tesz.

BBC iPlayer feloldvaTeszteltem ExpressVPN és megerősítheti ezt feloldja a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívüli Apple TV-n. Más VPN-szolgáltatókat is felhasználhat nézni a BBC iPlayer-t külföldön is.

BBC iPlayer az Apple TV-n az Egyesült Királyságon kívül – Nézze meg az intelligens DNS használatával

sajnálatos módon, a BBC iPlayer csatorna telepítése az Apple TV 4-re nem elég. Még mindig meg kell hamisítania a tartózkodási helyét, hogy igény szerint és élő BBC-tartalmat nézhessen. Ezt megteheti az intelligens DNS használatával. Az intelligens DNS használata lehetővé teszi a regionális korlátozások megkerülését, amelyek általában megakadályozzák Önt olyan geoblokkolt tartalom nézése, mint a BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Iratkozzon fel egy intelligens DNS-szolgáltatással, amely támogatja a BBC iPlayer feloldását az Apple TV-n. Jó példa erre Unlocator.
 • Az Intelligens DNS beállításához a Unlocator DNS-kódokat kell konfigurálnia az Apple TV 4-en.
 • Nézze meg a BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix csatornákat és más geoblokkolt alkalmazások az Apple TV 4 tengerentúlon.
 • Használhatja a Unlocator programot az olyan amerikai csatornák feloldásához is, mint például a HBO Now, Hulu, az NBA League Pass az Apple TV 4-en..

A Unlocator programban történő regisztráció ingyenes és nem igényel hitelkártyát. Összességében a Unlocator segít hozzáférni a környékhez 214 geoblokkolt streaming alkalmazás. Ezek az alkalmazások azonban nem minden esetben kompatibilisek az Apple TV 4-rel.

A legjobb brit TV-alkalmazások az Apple TV 4-en 2015-ben

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Netflix
 • ITV *
 • 4oD *
 • 5. igény *
 • Youtube

* Ezek az alkalmazások még nem jelennek meg az Apple TV 4-en.

A BBC iPlayer feloldásának és feloldásának módja az Apple TV 4-en

Tekintettel arra, hogy a BBC iPlayer távol tartózkodik az idősebb generációs Apple TV-kben, a BBC iPlayer megérkezése az Apple TV 4-hez örömteli hír lesz az Egyesült Királyság televíziós rajongói számára szerte a világon. Csak annyit kell tennie feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívül jelentése Intelligens DNS vagy VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map