Hogyan juthat el a BBC iPlayer az Apple TV 4-hez az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan kell Szerezzen be BBC iPlayer-t az Apple TV-n az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Egyesült Arab Emírségekben és bárhol másutt az Egyesült Királyságon kívül? A BBC iPlayer nemrégiben bekerült az új Apple TV 4-be az Egyesült Királyságban. A BBC iPlayer az egyik legkeresettebb streaming csatorna a világon. Tehát nem csoda, hogy ez Az Egyesült Királyságból emigráltak és az Egyesült Királyság TV-je rajongók USA, Kanada, Spanyolország, Ausztrália, Franciaország, Egyesült Arab Emírségek, keresi a módját feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer alkalmazást az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül. Ebben a súgóban megmutatom, hogyan kell megszerezheti, feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer-t az Apple TV 4 külföldön intelligens DNS vagy VPN használatával. Mindkét módszer lehetővé teszi megkerülni a georestrikciókat és így az Egyesült Királyság TV-alkalmazásaihoz való hozzáférés az Apple TV 4-en.

Feloldása: Nézze meg a BBC iPlayer alkalmazását az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

Feloldása: Nézze meg a BBC iPlayer alkalmazását az Apple TV 4-en az Egyesült Királyságon kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

Hozzon létre egy brit iTunes-fiókot az Apple TV 4-en – Nyissa fel az UK App Store zárolását

Azért, hogy szerezzen brit alkalmazásokat és csatornákat az Apple TV 4 készüléken, neked kell váltja az iTunes-ot UK-re egy brit Apple ID-vel. Kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: hozzon létre egy brit Apple ID-t hitelkártya nélkül.

PC-jén vagy Mac-jén:
1. Az iTunes alkalmazásban jelentkezzen ki jelenlegi iTunes-fiókjáról. Ez a lépés nagyon fontos.
2. Az iTunes Store alján, változtassa régióját Egyesült Királyságra.
3. Keressen bármilyen ingyenes alkalmazást.
4. Kattintson a gombra ‘Kap’
5. Ezután megkérdezi, hogy hozzon létre egy fiókot, és most felajánlja a „nincs kártya” lehetőséget. Új felhasználói nevet és jelszót hoz létre ehhez az „új fiókhoz”
6. Írja be a régióhoz tartozó helyi címet, miközben nem választja ki a kártyát.
7. Az Apple TV 4 alkalmazásból jelentkezzen ki az iTunes fiókból a beállításai között.
8. Jelentkezzen be a új brit Apple ID éppen létrehozta.
9. Most megteheted változtassa meg az iTunes régiót az Apple TV 4-ről britre és szerezzen olyan brit alkalmazásokat, mint a BBC iPlayer.


BBC iPlayer az Apple TV-n az Egyesült Királyságon kívül – Feloldás a VPN használatával

Ha már használja VPN, tudsz feloldhatja a BBC iPlayer használatát az Apple TV-n csatlakoztatva a UK VPN szerver. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Ha nem, szerezzen egy VPN-fiókot úgy, hogy feliratkozik egy VPN-szolgáltatóra, például ExpressVPN. Ez megváltoztatja az IP-címét a-ra Egyesült Királyság IP-címe, gyakorlatilag becsapja az Egyesült Királyság csatornáit, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Királyságban található.

 • Az Apple TV 4 nem rendelkezik VPN-klienssel, azaz nincs VPN-kompatibilis. Helyette a VPN-t kell telepítenie az útválasztón.
 • Miután létrehozta a VPN-kapcsolatot, úgy tűnik, hogy az összes forgalom az Egyesült Királyságból származik. Ezért megteheted nézze az Egyesült Királyság tévét, mint például a BBC, iTV, Demand 5, Channel 5, TV Player és Sky az Apple TV 4 készüléken és más külföldi streaming eszközök.
 • A földrajzi korlátozások eltávolítása mellett a VPN titkosítja a forgalmat is, hogy megakadályozza az esetleges online lehallgatókat, hogy kémkedjenek azzal, amit online tesz.

BBC iPlayer feloldvaTeszteltem ExpressVPN és megerősítheti ezt feloldja a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívüli Apple TV-n. Más VPN-szolgáltatókat is felhasználhat nézni a BBC iPlayer-t külföldön is.

BBC iPlayer az Apple TV-n az Egyesült Királyságon kívül – Nézze meg az intelligens DNS használatával

sajnálatos módon, a BBC iPlayer csatorna telepítése az Apple TV 4-re nem elég. Még mindig meg kell hamisítania a tartózkodási helyét, hogy igény szerint és élő BBC-tartalmat nézhessen. Ezt megteheti az intelligens DNS használatával. Az intelligens DNS használata lehetővé teszi a regionális korlátozások megkerülését, amelyek általában megakadályozzák Önt olyan geoblokkolt tartalom nézése, mint a BBC iPlayer, ITV, Now TV.

 • Iratkozzon fel egy intelligens DNS-szolgáltatással, amely támogatja a BBC iPlayer feloldását az Apple TV-n. Jó példa erre Unlocator.
 • Az Intelligens DNS beállításához a Unlocator DNS-kódokat kell konfigurálnia az Apple TV 4-en.
 • Nézze meg a BBC iPlayer, iTV, Now TV, UK Netflix csatornákat és más geoblokkolt alkalmazások az Apple TV 4 tengerentúlon.
 • Használhatja a Unlocator programot az olyan amerikai csatornák feloldásához is, mint például a HBO Now, Hulu, az NBA League Pass az Apple TV 4-en..

A Unlocator programban történő regisztráció ingyenes és nem igényel hitelkártyát. Összességében a Unlocator segít hozzáférni a környékhez 214 geoblokkolt streaming alkalmazás. Ezek az alkalmazások azonban nem minden esetben kompatibilisek az Apple TV 4-rel.

A legjobb brit TV-alkalmazások az Apple TV 4-en 2015-ben

 • BBC iPlayer
 • TVPlayer
 • Zattoo
 • Netflix
 • ITV *
 • 4oD *
 • 5. igény *
 • Youtube

* Ezek az alkalmazások még nem jelennek meg az Apple TV 4-en.

A BBC iPlayer feloldásának és feloldásának módja az Apple TV 4-en

Tekintettel arra, hogy a BBC iPlayer távol tartózkodik az idősebb generációs Apple TV-kben, a BBC iPlayer megérkezése az Apple TV 4-hez örömteli hír lesz az Egyesült Királyság televíziós rajongói számára szerte a világon. Csak annyit kell tennie feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívül jelentése Intelligens DNS vagy VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me