Hogyan kell megnézni az 5. évad sorának online élő közvetítését

A Line of Duty ötödik évadában visszatér a képernyőn a régóta várt rendőrség korrupcióellenes egységének AC-12 történetéhez. A sorozat 2019. március 31-én, vasárnap a BBC1-en lesz premierált, és itt olvashatja, hogyan nézheti meg a sorozatot, bárhol is van a világon.


Hogyan kell megnézni az 5. évad sorának online élő közvetítését

Hogyan kell megnézni az 5. évad sorának online élő közvetítését

Hogyan kell megnézni az 5. évad végi sorának online közvetítését VPN használatával

A cselekmény bonyolultsága és a sorozat körömcsípő jelenetei néhány oka annak, hogy miért akarják a Line of Duty külföldön nézni. A sorozat plakátja a következő: „A bűnözésnek belső emberre van szüksége”, a csillagok Martin Compston, Adrian Dunbar és Vicky McClure megbilincselték. A 4. évad a Line of Duty rendőrének rájött, hogy a rendõrségi korrupció rosszabb volt, mint amire számítottak. A forgatókönyv állítólag óriási, és az epizódok azt mondják, hogy úgy érzik, hogy „nagyon friss terület”.

A sorozatot a BBC iPlayer közvetíti, amely csak az Egyesült Királyságban érhető el. A földrajzi korlátozások tiltják a nemzetközi felhasználók számára a BBC tartalmának elérését. Ennek megfordításához VPN szükséges. A VPN létrehoz egy virtuális titkosított alagutat közted és a VPN szolgáltató tulajdonában lévő távoli szerver között. Csatlakozás szerverhez nem csak anonimizálja személyazonosságát, hanem lehetőséget biztosít a tengerentúli tartalmak elérésére is. Az a tény, hogy a VPN elrejti az Ön IP-címét, még nagyobb biztonságot nyújt Önnek az interneten való böngészés során. Senki sem tudja megtudni, mit csinál online, és hozzáférhet az általa használt tartalomhoz, beleértve a BBC iPlayer-t is..

Nézze meg az 5. évad várakozási sorát VPN segítségével – lépésekkel

A BBC iPlayer feloldásához és tartalmának külföldön történő streamingéhez az alábbi lépéseket kell követnie:

 1. Először jelentkezzen be egy VPN szolgáltatónál, és ehhez biztonságos.
 2. Másodszor, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
 3. Ezután indítsa el a VPN-alkalmazást, miután létrehozta a VPN-fiókot.
 4. Csatlakozzon egy brit szerverhez, amely megadja a Brit IP-cím.
 5. Keressen online egy brit IP-címen keresztül, amely lehetővé teszi az Egyesült Királyság-alapú csatornák és szolgáltatások elérését
 6. Hozzáférés a BBC iPlayerhez a világ bármely pontján.
 7. Az 5. évad Stream Line of Duty soroza, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

ExpressVPN egy jól működő és biztonságos VPN-szolgáltató, amelynek hírneve a tengerentúli tartalmak feloldása. Csatlakozásai gyorsak és stabilak, a korlátlan kiszolgálóváltás néhány kattintással egyszerűen elvégezhető. A szolgáltatások széles választéka mellett az ExpressVPN széles kiszolgálóhálózatot is kínál. Ha nem gondolja, hogy az ExpressVPN jó választást tesz, ellenőrizze az összes többi VPN szolgáltatót az alábbi táblázatban.

Hogyan kell megnézni az 5. évad végi sorának online közvetítését intelligens DNS használatával

Bár sokan azt állítják, hogy a Line of Duty humor nélküli és nehezen követhető, a nézők annyira szeretik, hogy nem tudnak várni, hogy megnézhessék. Szerencsére ezeknek az embereknek egynél több módja van erre. Míg a VPN a lehető legnagyobb biztonsággal sikeresen feloldja a földrajzilag korlátozott tartalmat, a SmartDNS ugyanazokkal az eredményekkel érkezik, de kevesebb biztonsággal. Az intelligens DNS nem titkosítja a felhasználók adatait, mint egy VPN, így a biztonság szempontjából kevésbé biztonságos választás. Ezenkívül az intelligens DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét, és nem zavarja az internet sebességét. Csak a földrajzi helyzet meghatározásáért felelős forgalmat irányítja át. Így férhet hozzá a követett tartalomhoz. Így oldhatja fel az 5. évi Line of Duty intelligens DNS használatával:

 1. Látogasson el a Unlocator oldalra, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra. Ennek elég időt kell adnia neked ahhoz, hogy meggondolja magát.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat, hogy megtanulja, hogyan konfigurálhatja az intelligens DNS-t a használni kívánt eszközön.
 3. Látogasson el a streaming webhelyre, csatornára vagy szolgáltatásra, amelyet fel szeretne tiltani.
 4. Miután átirányította a forgalmat egy másik ország szerverén keresztül, hozzáférhet bármihez.
 5. Végül, lépjen be a BBC iPlayerbe, és közvetítse a Line of Duty ötödik évadját bárhol a világon.

A megbízható intelligens DNS-proxy eléréséhez feltétlenül válassza ki Unlocator. Ez a szolgáltató tökéletes a tartalom feloldásához és a földrajzi korlátozások megkerüléséhez. Valójában több mint 200 csatorna feloldására képes, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

A Line of Duty-ról

A Line of Duty az AC-12-et követi, egy kitalált rendõri csapat, amelynek feladata a rendõri erõk korrupciójának felfedése. Sok korrupcióval érdemes foglalkozni. Adrian Dunbar, Vicky McClure és Martin Compston az AC-12 tisztjeként töltik be szerepüket. Visszatérve Suptként. Ted Hastings, DI Kate Fleming és DS Steve Arnott. A Line of Duty ötödik évadában Maya Sondhi, mint PC Maneet Bindra, Polly Walker, közönségkapcsolat-szakértő Gill Biggeloe, Aiysha Hart pedig a Murder Squad rendőrként tér vissza. Tony Pitts szintén visszatér Les Hargreaves nyomozó főfelügyelőként. Andrea Irvine a Ted elhagyott feleségét, Roisin Hastingsot fogja játszani. Míg az előző sorozat inkább a vendég Roz törekvéseire összpontosult, az 5. évad inkább a show rögzített szereplői köré koncentrálódik.

Ötödik évad kötelessége – előzetes

Itt van egy pillantás arról, hogy mi jön a Line of Duty ötödik évadában.

Nézd meg a Duty 5. évadának sorozatát – Záró szavak

Mit csinál Ted Hastings egy börtönkamrában? Ki az a „H” – a rendõri bennfentes, aki közvetlenül irányítja a balaclava-öltözött bûnözõk hálózatát? Kapjon válaszokat minden spekulációjára és kérdésére a Line of Duty nézésével, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon. Ebben a szezonban vannak olyan dolgok, amelyeket még nem tettek meg, és olyan karakterek, amelyeket a közönség még nem látott.

Mindezek a tényezők hozzájárulnak a sorozat felépítéséhez és felépítéséhez. VPN vagy intelligens DNS használatával feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását, és az összes tartalmát a földrajzi elhelyezkedése ellenére is streaminghetheti. Szóval mi lesz? Kiválasztja a legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára? Vagy kiválaszt egy intelligens DNS-proxyt? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk a választásait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me