Hogyan kell nézni a testőröt a BBC Live-on az Egyesült Királyságon kívül

Bár mindenki azt feltételezheti, hogy a testőr egy valós történet, fikciónak bizonyul, de egy nagyon valós politikai világon alapul. A Bodyguard hivatalos bemutatója augusztus 26., vasárnap, 9 órakor volt a BBC One-n. Ez a sorozat a londoni nagyvárosi rendőrség megbízása alapján beszámol az Egyesült Királyságban a speciális műveletek eseményeiről, amelyek fióktelepei biztosítják a diplomaták, politikusok és jogdíjak védelmét. Azoknak, akik meg akarják nézni az új politikai thrillert, Nagy-Britanniában kell tartózkodni, különben megtagadják a BBC hozzáférését. A BBC-re vonatkozó földrajzi korlátozások ellenére Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Kanadában és Németországban az emberek továbbra is megnézhetik a testőröt, ha VPN-t vagy intelligens DNS-t használnak. Tudja meg, hogyan lehet a közelgő hat részből álló politikai drámákat a világ bármely részéről közvetíteni bármilyen eszközön, PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on és iPad-en.


Hogyan nézhetjük meg a Bodyguard internetet a BBC-n az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetjük meg a Bodyguard internetet a BBC-n az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetjük meg a Bodyguard TV sorozatát a BBC-n egy VPN segítségével

A VPN az eszköz testvéreként működik. Szerezd meg? Védelmet nyújt az Ön adataira, az érzékeny információkra, és online módon tartja meg a kárt a lehetőségeitől. Ha Ön mellett van a VPN, sokkal biztonságosabbnak érzi magát az interneten való böngészés közben. A nyilvános vagy a megosztott hálózaton átnyúlik, és úgy működik, mint egy alagút, így biztonságosan és névtelenül cserélhet adatot az interneten keresztül, mintha közvetlenül csatlakozna egy magánhálózathoz. A VPN az eszközt az egyik szerveréhez is csatlakoztatja, amely megadja a szerver IP-címét (az országban, ahol a hely található). Így nézheti meg a Bodyguard-ot a BBC-n az Egyesült Királyságon kívül egy VPN segítségével:

 1. Iratkozzon fel VPN-re.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
 5. Végül, látogasson el a BBC webhelyére, vagy indítsa el annak alkalmazását.
 6. Most, hogy van egy Brit IP-cím A Bodyguard-ot bárhol az Egyesült Királyságon kívülről közvetítheti.

ExpressVPN a piac vezető VPN szolgáltatója. Javasoljuk, hogy előfizetjen annak szolgáltatásaira, annak ellenére, hogy nem nyújtja a legolcsóbb árakat. Kipróbálta, hogy minden fillért megér. Az ExpressVPN hosszú története van a földrajzi korlátozások megkerülésének. Ez a szolgáltató képes fenntartani az Ön biztonságát és magánéletét az Internet használata közben. Elolvashatja a a legjobb VPN a BBC iPlayer számára és nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

Hogyan nézhetjük meg a testőrt a BBC-n intelligens DNS-proxy segítségével

Míg a VPN nagyrészt biztonságos lehetőség, egy gyorsabb módszer lenne egy intelligens DNS proxy. Ezt a technológiát a fokozott geo-blokkolás korszakában hozták létre. Nem titkosítja az összes adatát, ami sokkal gyorsabb, de kevésbé biztonságos, mint a VPN. Az intelligens DNS-proxy szintén nem változtatja meg IP-címét, valójában csak azt a forgalmat irányítja át, amely feltárja a földrajzi helyzetét. Ennek ellenére ez egy tisztességes földrajzi feloldó eszköz. Az intelligens DNS segítségével a következőképpen nézheti meg a testvért a BBC-n:

 1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
 3. Látogasson el a BBC webhelyére.
 4. Élvezze a BBC teljes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator a legjobb megoldás az intelligens DNS proxy számára. Felhasználóbarát alkalmazásai révén feloldhatja a világ több mint 200 csatornáját. Forgalma sértetlen marad, a társaság a dán adatvédelmi törvények szerint működik, és szigorú adatvédelmi irányelveket tart fenn. Ezenkívül nem tartanak nyilvántartást a felhasználók internetes tevékenységeiről.

Testőr a BBC-n

David Budd veterán rendőröt nevezik ki az ellentmondásos konzervatív belügyminiszter, Julia Montague vezető védelmi tisztének. Julia feladata volt a terrorizmusellenes törvényjavaslat kidolgozása, amely jelentősen növeli az úgynevezett „snooper” hatalom körét és hatókörét. A jogalkotás ellentmondásos jellege és saját politikai törekvései miatt a Montague kiemelkedő célpont, és éjjel-nappal védelmet igényel. A sorozat megvizsgálja a kettő és Budd megosztott hűségét a kötelessége és a saját alapelvei között.

Nézze meg a testőrt a BBC-n

Szinte bármit megnézhet bárhonnan, ha VPN-t vagy intelligens DNS-t használ. Mindkét eszköz eljuttathatja a kívánt tartalmat, függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el a világon. Most a Bodyguard összes epizódját közvetítheti a BBC élő közvetítésében az Egyesült Királyságon kívül, VPN / DNS előfizetésével. Mondja el nekünk, hogy melyik VPN-t választja a Bodyguard külföldi megfigyeléséhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map