Hogyan lehet hallgatni a BBC rádiót az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan lehet hallgatni a BBC Radio-t az Egyesült Királyságon kívül?? Ideiglenesen az Egyesült Királyság területén kívül tartózkodsz, és nem tudsz elkerülni a BBC iPlayer rádió lejátszását a háttérben? Szeretne hallgatni élő híreket a világ minden tájáról a Hírek napján, és hallgatni az 1Xtra hangját, megszakítás nélkül, miközben külföldön tartózkodik? Nos, két lehetősége van: VPN vagy Smart DNS proxy. „A BBC iPlayer Radio vagy a BBC Sounds bárhol a világ bármely részén meghallgathatja élő és igény szerinti rádiótartalmainkat” – mondja a BBC, amikor a tengerentúli streamingről kérdezik. De itt vagyunk, hogy azt mondjuk, hogy a BBC iPlayer rádió teljes tartalmát (nem a legtöbbet) az Egyesült Királyságon kívül is meghallgathatja VPN vagy intelligens DNS-sel. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan történik ez.

Hogyan lehet hallgatni a BBC rádiót az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan lehet hallgatni a BBC rádiót az Egyesült Királyságon kívül?

A BBC Radio hallgatása az Egyesült Királyságon kívül VPN használatával

Ami a nemzetközi műsorszórást illeti, a BBC iPlayer rádió a legjobb út. Ha nem rendelkezik külföldön, akkor nagyon csalódást okozhat, különösen akkor, ha a Britsih emigránsai szívesen állítják össze a tényeket, és jó minőségű zenét közvetíthetnek. Ez rendkívül nagy kihívást jelent a BBC rádió alternatívájának megtalálása külföldön. A BBC világossá teszi az esetet a nemzetközi hozzáféréssel: „Előfordulhat, hogy nem tudjuk bizonyos tartalmakat az Egyesült Királyságon kívül elérhetővé tenni. Például jogi okokból előfordulhat, hogy egyes sporteseményeket nem lehet az Egyesült Királyságon kívül sugározni. A zenei tartalmakat jogok miatt az Egyesült Királyságban is korlátozhatjuk. ” BBC iPlayer GeoBlockedEz a helyzet azonban visszafordítható a streaming eszközére telepített virtuális magánhálózatnál. Kövesse az alábbi utasításokat, hogy megtanulja, hogyan lehet VPN-en hallgatni az Egyesült Királyságon kívüli BBC rádiót:

  1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  2. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  3. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez. Ez ad egy Brit IP-cím.
  4. Végül, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást.
  5. Hallgassa meg a BBC iPlayer összes rádióállomását, bárhol is legyen.

BBC iPlayer feloldva


Mivel a BBC rádió feloldása óriási ügy, a VPN-rádiónak az Egyesült Királyságon kívüli munkavégzéséhez egy darab VPN-re van szüksége. Ezért azt javasoljuk, hogy iratkozz fel ExpressVPN. Szolgáltatásaik kifogástalanok és az eredmények garantáltak. Ez a szolgáltató nagyra értékeli az adatvédelmet és a biztonságot, ezáltal az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat. Az alábbi táblázat bemutatja azokat a szolgáltatókat, amelyek közül választhat a BBC rádió külföldön történő feloldásához.

Hogyan lehet hallgatni a BBC rádiót külföldről intelligens DNS használatával

Amikor a BBC korlátozza az élő rádióadást az Egyesült Királyságon kívül, egy üzenetet fog hallani Ez a tartalom technikai vagy jogi okokból nem érhető el. ” Ha egy igény szerinti program korlátozott, akkor nem lesz lejátszás gomb, és egy üzenet jelenik meg: “Nem érhető el”. Ha azonban az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók intelligens DNS-t használnának, akkor nem kellene hallaniuk ezen üzenetek egyikét sem. Noha az intelligens DNS nem működik ugyanúgy, mint a VPN, képes feloldni a webhelyekre, csatornákra és szolgáltatásokra előírt földrajzi korlátozásokat. Ez attól is függ, hogy milyen intelligens DNS-t használnak. Ezzel összefüggésben nézzük meg, hogy a felhasználók intelligens DNS használatával hogyan hallgathatnak BBC rádiót az Egyesült Királyságon kívül:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
  4. A BBC rádión közvetítse kedvenc zenéjét és hírcsatornáját az Egyesült Királyságon kívül.

Iratkozzon fel, hogy közelebb kerüljön a BBC rádióhoz az Egyesült Királyságon kívül Unlocator.  Ez egy intelligens DNS-proxy, amely csak jó visszajelzést kapott ügyfeleitől. Kiváló szolgáltatásokat nyújt nagy sebességgel, és igényeinek megfelel. Ezenkívül hét napos ingyenes próbaverziót kínál ügyfeleinek abban az esetben, ha még nem voltak biztosak a kötelezettségvállalásban.

Hallgassa meg a BBC iPlayer rádiót a tengerentúlon

Ne hagyja ki a sport-, üzleti és szórakoztató híreket, illetve a világszerte zajló események minden eseményét, miközben külföldön tartózkodik. Parancsolja kedvenc zenéit a BBC iPlayer rádióból, miközben az Egyesült Királyságon kívül nyaral egy VPN vagy Smart DNS segítségével. Most, ha a TV a legnagyobb gond, ne felejtse el megnézni, hogyan kell nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül és a legjobb VPN a BBC iPlayer számára. Boldog streaming!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me