Hogyan lehet megnézni a 11. évadban élő online doktorot

Hölgyeim és uraim, fiúk és lányok, az orvos visszatér! A BBC megahírű műsorának, a Doktor rajongói, akik izgalommal várják az új szezon megjelenését, és nem kell sokkal tovább várnunk! A szokásos szombat esti helyszíntől távolodva, a Doctor Who S11 október 7-én, vasárnap ragaszkodik képernyőinkhöz. Nos … nem minden képernyőn. Mint talán tudod, a BBC és a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha nem akarja kockáztatni, hogy spoilereket lát, mielőtt a doktor megérkezik a helyi kábelszolgáltatóhoz, íme egy cikk arról, hogyan lehet a Doctor Who S11-et online nézni online az Egyesült Királysággal a számítógépen, a Mac, az Android, az iOS, a PS4, Xbox, FireStick, Smart TV, Apple TV vagy Roku.


Hogyan nézheti meg az S11 online orvosát

Doctor Who S11 Promo Pic

Hogyan kell nézni az S11 online orvosát

Ha az Egyesült Királyságon kívül él, kicsit nehéz lesz elkapni a Doctor Who S11-et, amikor először felszáll. Az amerikai állampolgárok biztosak lehetnek abban, hogy tudják, hogy a műsor október 7-én lesz a BBC America műsorán, de a világ többi része nem olyan szerencsés.

Ez azt jelenti, hogy ha meg akarja nézni a Doctor Who-t, mielőtt az internetet elárasztják a spoilerek, akkor szüksége lesz egy módra a BBC és a BBC iPlayer blokkolásának feloldásához. Ennek leggyorsabb és legegyszerűbb módja a VPN használata. A VPN-ek a forgalmat átirányítják egy biztonságos alagúton keresztül a saját szervereiken. Amikor ez megtörténik, a nyilvános IP megváltozik, hogy megfeleljen a használt szerver helyének. Csak annyit kell tennie, hogy egy brit szervert használ, és minden készen áll!

A legjobb VPN a BBC iPlayer és az Doctor Who S11 órájának feloldásához

Mielőtt eljutnánk ahhoz a VPN-hez, amelyet fel kell használni a BBC és a BBC iPlayer feloldásához, beszéljünk arról, hogy a BBC miért korlátozza tartalmához való hozzáférést az Egyesült Királyságon kívül. A BBC maga foglalkozik ezzel egy blokkolt videón látható üzenettel:

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnos a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák.

Nem húzzák ezzel a lábad, a nemzetközi szerzői jogokat nehéz megszerezni. A legtöbb csatorna és szórakoztató szolgáltató csak bizonyos térségekben fog tartalmat megjeleníteni. A BBC-nek joga van bizonyos egyes műsorokhoz az Egyesült Királyságban. Ez nem azt jelenti, hogy joga van ugyanazon programok számára az Egyesült Királyságon kívül. A belátható jövőben a nemzetközi szerzői jogi törvények mindig kötelezőek a kábelvágók számára.

De ezzel nem ér véget, legalábbis a BBC-vel nem. Lehet, hogy hallotta, hogy a Netflix nemrégiben feltörte a VPN-eket, megakadályozva az összes proxyt, hogy hozzáférjen annak tartalmához. A BBC nagyjából ugyanaz. Nem minden VPN képes a BBC és a BBC iPlayer feloldására az Ön számára, de megnézheti a BBC iPlayer legjobb VPN-jeinek listáját, és megtalálja azokat, amelyek.

A VPN Guru javasolja, hogy az ExpressVPN-t használja VPN-szolgáltatóként a BBC feloldásához. Az ExpressVPN-nek elegendő erőforrása van ahhoz, hogy továbbra is feloldja az amerikai Netflix blokkolását, és ugyanez mondható el a BBC-ről. Ebben a teljes beszámolóban mindent elolvashat az ExpressVPN nagyszerű tulajdonságairól.

Ezeket a VPN-szolgáltatókat ellenőrizheti abban az esetben is, ha az ExpressVPN nem az Ön szolgáltatója:

Hogyan feloldhatja az S11 doktor zárolását az Egyesült Királyságon kívül?

Most, hogy tudja, melyik VPN-t kell használnia a BBC iPlayer feloldásához, beszéljünk arról, hogy miként lehet az Doctor Who-t online nézni az Egyesült Királysággal egy időben. Itt van, mit kell tennie:

  1. Lépjen az ExpressVPN oldalra. Iratkozzon fel a szolgáltatásra.
  2. Töltse le az eszközéhez tartozó VPN-t. Az ExpressVPN tartalmaz letölthető alkalmazásokat, és támogatja a natív alkalmazásokat Windows, Mac, iOS, Android és Linux eszközökhöz..
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.
  4. Válasszon egy brit szervert. Ír, skót vagy walesi szerver nem segít a BBC iPlayer feloldásában.
  5. Csatlakozzon a szerverhez, és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
  6. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére, és nézze meg a Doctor Who S11 online oldalt!

Lát? Egyszerű mint az egyszer-egy.

S11 orvos – Amit eddig tudunk

Ok, készen áll az izgalmas részre?

A 11. orvos nő!

Ó, az embertelenség! Nem, viccelek. A show minden rajongója tudni fogja, hogy a show előfeltevésének semmi köze sincs a doktor neméhez, és a műsor készítői ideje megérteni ezt. A hihetetlen színésznő, Jodie Whittaker, a debütáló doktor megjelenésévé vált a tavalyi karácsonyban, a Capaldi uralkodásainak átvételével és új és érdekes vállalkozással ígéretet tett számunkra az idegen idő Lord, akit mindannyian imádni szeretnénk..

Az első várakozási idõszakával folytatva Steven Moffat nem lesz a 11. évad doktorja. Chris Chibnall, a Broadchurch alkotója és írója vezetõ szerepet játszik abban, amit új és izgalmas utazásnak ígér. Ó, megemlítettem, hogy egy teljesen új társakat is kapunk? Beszéljünk a változásról!

Mint általában, sokat nem tudnak a közelgő szezon teljéről, bár egy pletyka repül körül, hogy talán már nem látjuk a Daleks-t. A show rajongói hozzászoktak a meglepetéshez, és személyesen izgatottan látom, hogy ezek a változások milyen hatással lesznek a több mint 50 éve zajló show-ra..

Nézze meg a Doctor Who 11. évadot az Egyesült Királyságon kívül – Záró gondolatok

És itt van, hogyan lehet online nézni a Doctor Who S11-et, miközben az Egyesült Királyságban. A VPN használatával nemcsak hozzáférést kap a világ minden tájáról származó tartalomhoz, hanem biztonságos internetkapcsolatot is biztosít, és arról, hogy minden információ privát maradjon. Mondja el, mit gondol az új orvosról a megjegyzések részben. Szeretném, ha átnéznéd, mi várható!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me