Hogyan lehet néhány perc alatt nézni a BBC iPlayer-t Indiában

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Indiában

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Indiában

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Indiában VPN használatával

Próbáltál már hozzáférni a BBC iPlayerhez Indiából? Ha igen, akkor a következő mondatnak ismerősnek kell lennie:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

Ezt hívják a helymeghatározási hibaüzenet és akkor megjelenik a képernyőn, ha a szolgáltatás lefedettségi területén kívül él. Látja, a BBC iPlayer kizárólag az Egyesült Királyságban rendelkezik műsorszolgáltatási jogokkal, azaz bármilyen külföldi csatorna elérési kísérlete sikertelen lesz, még akkor is, ha brit előfizetéssel rendelkezik..


BBC iPlayer GeoBlocked

Ezért olyan eszközre van szüksége, amely megronthatja a földrajzi helyzetét, és úgy jelenítheti meg, mintha a Merrie England belsejében lennél. Szóval köszönj a virtuális magánhálózathoz.

Ez a kiberbiztonsági eszköz jobban ismert, mint VPN újbóli csatorna internetkapcsolatát a biztonságos kiszolgálók hálózatán keresztül. Akkor azt elrejt az Ön IP-címét és megadja a újat a kiválasztott régióból. Ez azért történik, mert az IP feltárja online helyét. Tehát, ha van ilyen az Egyesült Királyságból, a BBC iPlayer azt gondolja, hogy Ön a régióban van.

Egyszerűen fogalmazva: mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságból, és néhány másodperc alatt megnézheti kedvenc műsorait..

Ezenkívül a VPN-k megakadályozzák mindenkit, aki megpróbálja megfigyelni az online tevékenységet titkosító a forgalom. Be tudod folytatni vállalkozását teljes magánélet.

Hogyan telepítsünk egy VPN-t

A BBC iPlayer sikeres eléréséhez Indiában telepítenie kell a VPN-t a készülékére.

  1. Regisztráljon a megbízható VPN szolgáltatás, mint a ExpressVPN, egy elit márka nagy szerverhálózattal és kiváló biztonsági szolgáltatásokkal.
  2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a iPhone, iPad, PC, Mac vagy Android eszköz.
  3. Nyisd ki az alkalmazás és Bejelentkezés az Ön által létrehozott fiókjába.
  4. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságból és szerezzen egy Brit IP-cím.
  5. Nyissa meg a BBC iPlayer webhelyet, vagy nyissa meg az alkalmazást. Észre fogod venni, hogy vannak nincs több földrajzi hibaüzenet.
  6. Élvezze kedvenc programjait.

BBC iPlayer feloldva

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer feloldásához

A BBC iPlayer már egy ideje fellép a virtuális magánhálózatokon. Ennek eredményeként csak a legjobb márkák tudják sikeresen megkerülni a brit streaming szolgáltatás által bevezetett geo-blokkokat. És vegye tőlem, jobb, ha egyébként feliratkozol egy magas rangú VPN márkára, még akkor is, ha ez többet fizet. Legalább garantálja teljes biztonság és magánélet. 

Ezért kerekítettem a négy legjobb VPN szolgáltatást, amelyek továbbra is működnek a BBC iPlayer-rel.

Amint az a fenti táblázatból látható, ExpressVPN messze a legjobb szolgáltató, amelyet kap. 100% -ban biztonságos és kiváló szolgáltatásokat nyújt. Több, mint 3000 szerver 94 országban, és katonai titkosítási protokollt használ AES 256 bites.

Sőt, a társaság nem tárolja vagy naplózza az internetes tevékenységeit, és mivel az a Brit Virgin szigetek, nem kell aggódnia, hogy bármely kormány megpróbálja összegyűjteni az adatait. De az ExpressVPN egyik legjobb tulajdonsága a 30 napos visszatérítési program amely lehetővé teszi, hogy visszaszerezze pénzét abban az esetben, ha nem tetszik a szolgáltatás. ez azt jelenti, hogy elegendő időt fog kapni a szolgáltatások tesztelésére, mielőtt elkötelezi magát.

Ha kiváló VPN szolgáltatást szeretne, azt javaslom, hogy keresse ezt.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Indiában intelligens DNS-proxy segítségével

Nem vagy rajongója a VPN-nek? Lehet, hogy vigasztalást talál egy intelligens DNS proxy szolgáltatásban. Ez az eszköz csak a BBC IPlayer hozzáférést is biztosítja újratervezés a forgalom, amely kiteszi a tartózkodási helyét. Nem csinál sok változást a kapcsolatokban, mint például a VPN-ek ne várja el, hogy elrejti az IP-címét vagy titkosítja az adatait. 

Az Intelligens DNS-proxykkel kapcsolatban azt is javaslom, hogy keresse meg a legnépszerűbb márkákat, mivel nem sok szolgáltatás képes felszabadítani a BBC iPlayer használatát. használtam Unlocator mert támogatja 200 csatorna, köztük a BBC iPlayer, a Channel 4, a BT Sport, a HBO Go, a Hulu és még sok más. Azt is lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást egy ingyenes, 7 napos próbaperiódus alatt.

  1. Menj Unlocator és regisztrálj. Önnek előnyei lesznek a ingyenes 7 napos próbaverzió.
  2. Be kell állítania a szolgáltatást manuálisan a készüléken. Ne aggódjon, rengeteg hasznos lehet videók / telepítési útmutatók neked segíteni.
  3. A szolgáltatást bármilyen eszközre telepítheti, beleértve Xbox, PS4, Smart TV, iPhone, iPad, Android, PC és Mac.
  4. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyre és élvezze annak minden tartalmát.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Indiában

A BBC iPlayer az Egyesült Királyság elsőszámú streaming szolgáltatása, amely csak Indiában érhető el Indiában virtuális magánhálózat vagy intelligens DNS-proxy. Élvezze a kiváló minőségű televíziós és rádióműsorok széles skáláját, valamint bármikor, közvetlenül a BBC-ből származó filmeket Indiában. Ha további információt szeretne a VPN-kel kapcsolatban, tekintse meg a a legjobb VPN a BBC iPlayer számára.

És kérjük, vegye figyelembe, hogy a VPN vagy az intelligens DNS-előfizetések nem helyettesítik a BBC iPlayer előfizetést, azaz még regisztrálnod kell a streaming csatornára, miután megkapod ExpressVPN vagy Unlocator.

Használt másik VPN vagy intelligens DNS proxyt a BBC iPlayer indításának feloldásához Indiából? Ezután ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me