Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-et Roku-n az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-et a Roku-n az Egyesült Királyságon kívül? Van egy Roku-magad, és tovább szeretné közvetíteni a BBC iPlayer-t? Nem probléma, VPN vagy intelligens DNS használatával olyan csatornákat szerezhet, amelyek a régiójában nem érhetők el. A Roku egy fantasztikus streaming set-top-box, amely lehetővé teszi az internetes TV streaming szolgáltatások nézését. Más streaming szolgáltatásokkal ellentétben, amelyek más országok kiegészítőit teszik lehetővé, a Roku egyszerűen nem teszi meg. Csak egy régiót kap a fiókjának beállításakor. Ha szakad a Netflix USA és a BBC iPlayer között, vagy kapsz egy amerikai vagy egyesült államokbeli számlát, akkor mindkettő nem lehet. De mi van, ha egyszerre szeretné az American Netflix-et és a BBC iPlayer-t is?


Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t a Roku-n

Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t a Roku-n

Figyelembe veendő dolgok

Ha már rendelkezik brit fiókkal, akkor a BBC iPlayer-nek elérhetőnek kell lennie a Roku-on. Ha nincs brit fiókja, ellenőrizze ezt a cikket megtanulni, hogyan lehet beszerezni. Ha azonban regisztrált egy amerikai Roku fiókra, akkor először létre kell hoznia egy brit brit fiókot. A BBC közvetlenül az alkalmazásaid mellett jelenik meg. A BBC iPlayer feloldásának feloldása a következő nagy lépés, amelyről itt beszélünk. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Olvassa el tovább, hogy megtanulja, hogyan lehet a BBC iPlayer-et az Egyesült Királyságon kívüli Roku-on keresztül nézni VPN vagy Smart DNS proxy segítségével. 

Nézze meg a BBC iPlayer csatornáját a Roku külföldről VPN segítségével

A VPN biztonságos és garantált módszer a BBC iPlayer Roku nézésére az Egyesült Királyságon kívüli Roku-n. Még az Egyesült Királyságbeli fiókkal és az iPlayer alkalmazással az Ön hubján továbbra is földrajzilag blokkolva van az Egyesült Királyságon kívül. A VPN itt található a képen, és arra szolgál, hogy segítsen Önnek megkerülni a regionális korlátozásokat. A VPN-hez való csatlakozás lehetővé teszi az Egyesült Királyság csatornáinak streamingjét a Roku-n az Egyesült Királyságon kívül. Megtanulni hogyan állítson be brit csatornákat külföldön a Roku-n a VPN használatával ebben a cikkben itt. Bár a VPN-t elsősorban a tartalom földrajzi korlátozásainak leküzdésére használják, az egyikhez való kapcsolódás ezen túlmutat és túlmutat. Íme néhány a VPN előnyei:

 • Kerülje meg a webhelyek vagy streaming csatornák földrajzi korlátozásait.
 • Védje a felhasználók magánéletét a kíváncsi szemtől és a kormányzati felügyelettől.
 • Torzítás közben ne tartson naplót a felhasználók tevékenységeiről.
 • A böngészési tevékenység elrejtése a helyi hálózaton és az internetszolgáltatón keresztül
 • Lehetővé teszi a fájlok letöltését.
 • Kikerülje az internetes cenzúrát és kerülje körül a tűzfalakat.

BBC iPlayer feloldva

Az a VPN lenne, amely BBC iPlayer-et szerezne a Roku-ra az Egyesült Királyságon kívül ExpressVPN. Ez a szolgáltató prémium szolgáltatásokat nyújt hasznos ügynökökkel, kiszolgálói helyek széles választékával és megbízható teljesítménnyel. Plusz, hogy a csomag tartalmaz egy intelligens DNS-t, így kétféleképpen kaphat felvételt a BBC iPlayer feloldásához a Roku-n.

Nézze meg a BBC iPlayer-t a Roku-n az Egyesült Királyságon kívül, intelligens DNS használatával

Az intelligens DNS egy újabb módszer, amely lehetővé teszi a BBC iPlayer nézését az Egyesült Királyságon kívül. Az intelligens DNS használatával valószínűleg megváltoztatja tartózkodási helyét, és úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban van. Miután konfigurálta az intelligens DNS-t, hozzáférhet a Roku összes brit csatornájához. Az intelligens DNS használatának előnyei a következők:

 • Online videók stream-elésének lehetősége teljes internet-sebesség mellett.
 • Gyors sebesség.
 • Ugyanazon helyi IP-cím fenntartása
 • A földrajzilag blokkolt tartalom feloldása a világ minden tájáról.
 • Az összes streaming eszköz támogatása. Egyes Roku-készülékeknek nincsenek speciális hálózati beállításai. Ebben az esetben nem módosíthatja a DNS-konfigurációt. Helyette állítsa be az útválasztót az intelligens DNS segítségével.
 • Nem kell megváltoztatnia az intelligens DNS-beállítást, ha másik régió tartalmát blokkolja. Nézze meg egyszerre a BBC-t, az USA Netflix-et, a Canal + -ot és a Hulu-t.

A legjobb intelligens DNS-proxyt választanánk Unlocator. Letiltják a hozzáférést több mint 196 csatornához, lehetővé téve a kedvenc műsorok közvetítését bárhol a világon. Kétségtelen, hogy a Unlocator segít abban, hogy a BBC iPlayer a Roku-nál az Egyesült Királyságon kívüli időn belül elérhetővé váljon. A Unlocator segítségével tudja, hogy a tilalmakat megszüntették, és a korlátozásokat megkerülik minden eszközön, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

VPN vs intelligens DNS

Csak azért, mert hasonló funkciókkal rendelkeznek, még nem jelenti azt, hogy ugyanúgy működnek. Míg a VPN titkosítja az összes adatát a magánhálózatán, az intelligens DNS nem. Az a tény, hogy nem, lehetővé teszi az intelligens DNS-nek, hogy gyorsabb sebességet biztosítson. A VPN-szel ellentétben az intelligens DNS nem ad új IP-címet, ami azt jelenti, hogy csak minimális névtelenséget fog kapni online. Miközben szinte minden VPN eljuthat minden olyan csatornához, amelyre gondolhat, hogy feloldja, a csatornák és szolgáltatások, amelyeket fel szeretne tiltani, a használt intelligens DNS típusától függnek..

Nézze meg a BBC iPlayer-t a Roku-n

Mostantól streaming lehet az igazi BBC iPlayer. És valójában azt értjük, amelyet a brit nép élvez. Ha követi az Ön számára elkészített lépéseket, akkor a világ minden tájáról megtekintheti a legfrissebb BBC műsorokat és akár HD-formátumban is élő TV-t Roku-ban. A Roku továbbra is kedvelt választás a videó streamer számára, és az a tény, hogy minden igénybe vehető szolgáltatást megkaphat rajta, még jobbá teszi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me