Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Arab Emírségekben?

Hogyan kell feloldása és nézése BBC iPlayer Egyesült Arab Emírségekben? A külföldön élő brit emigránsoknak nagyon nehéz megnézni kedvenc TV-műsoraikat. A streaming csatornák, mint például a BBC, az ITV, a Sky GO, a Channel 4 és a Now TV mind földrajzilag blokkolt tengerentúlon.


Tehát abban az esetben, ha jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, vagy eltölti nyaralását, akkor a következő csatornák egyikét sem tudja megnézni: regionális korlátozások. A szigorú megfigyelés egy másik dolog, amelybe az Egyesült Arab Emírségek kormánya nagymértékben befektet. De szerencsére megteheted elkerülni ezeket a megfigyelési tevékenységeket továbbá feloldja az Egyesült Királyság webhelyeinek blokkolását külföldön egy VPN szolgáltatóval.

Mindkettő a VPN és intelligens DNS segíthet neked nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Arab Emírségekben, pontosan megtudhatja, hogyan az alábbiakban.

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Arab Emírségekben?

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Arab Emírségekben?

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t az Egyesült Arab Emírségekben, a VPN segítségével?

Ha az EAE-ben tartózkodás közben megkísérel hozzáférni élő vagy igény szerinti anyaghoz a BBC iPlayer-en, akkor a következő geo-hibák egyikét kapja:.

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

BBC iPlayer GeoBlocked

A VPN-k 2015-ös IP-címeinek feketelistájára végül egy VPN-kapcsolattal oldódtak meg. Ugyanakkor csalódást okozó kérdések fordulhatnak elő, még VPN esetén is, a VPN esetén hibaüzeneteket találhat. Ezért regisztrálnia kell egy VPN-t, hogy más kiszolgálóra tudjon lépni, hogy elkerülje az ilyen eseményeket. Kövesse ezeket a lépéseket a BBC iPlayer megtekintéséhez az Egyesült Arab Emírségekben vagy a világ bármely más részén.

 1. Feliratkozás VPN-re amely támogatja a BBC iPlayer alkalmazást.
 2. Töltse le az alkalmazást kért tőled, és indítsa el.
 3. Keressen egy Egyesült Királyságot szerver és csatlakozni hozzá.
 4. Úgy tűnik, hogy virtuális brit állampolgár.
 5. Az utolsó lépéshez, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást. Ezután figyeljen minden, amit csak akar, a BBC iPlayer-en, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

BBC iPlayer feloldva

Kipróbáltam minden VPN-t a piacon, de úgy tűnt, semmi sem felel meg az ExpressVPN kivételével. Ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb szolgáltató, amely könnyen megkerülhető regionális korlátozások a világ minden tájáról. Ez természetesen magában foglalja az adatfolyam továbbítását BBC iPlayer Egyesült Arab Emírségekben.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Hogyan lehet feloldani a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben az intelligens DNS-proxyk segítségével

A földrajzi korlátozások megkerülése mindkét irányba mehet VPN vagy Smart DNS proxy segítségével. Mindkettő hihetetlenül erős eszköz, amely garantálja a felhasználók számára egy kellemes, korlátozások nélküli böngészési élményt.

természetesen, A BBC iPlayer nem működik az Egyesült Arab Emírségekben, de az intelligens DNS feloldhatja azt. Ez nem azt jelenti, hogy az összes intelligens DNS-proxy képes erre, nem. Az én esetemben a Unlocator csodálatosan dolgozott nekem. Plusz, mindig szem előtt kell tartania, hogy minden, amit elérni vagy nem tud elérni, az intelligens DNS-től függ, amelyre fel van előfizetve. Legyen óvatos, nem minden intelligens DNS-szolgáltatás támogatja a BBC feloldását az Egyesült Arab Emírségekben. Itt van még néhány, amit elvárhat az intelligens DNS-től.

 • Magas szintű kompatibilitás: Az intelligens DNS szinte bármilyen streaming eszközön működik: iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV és Xbox..
 • IP-cím karbantartása: Az intelligens DNS nem változtatja meg a felhasználók IP-címét, és a nyilvánosság előtt tartja őket.
 • Ha az internetszolgáltató átlátszót használ proxy vagy DNS-eltérítés, akkor az intelligens DNS nem lesz jó kiszolgálás.
 • Nincs online névtelenség: Az IP-címe nyilvános marad, mivel az intelligens DNS nem végez titkosítást.

Feloldhatja és megnézheti a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Arab Emírségekben – Wrap Up

Nagyon nehéz lehet külföldön élni, távol a családtól és a barátoktól. Az a képesség, hogy otthonról nézheti kedvenc TV-tartalmát, kissé megkönnyíti a dolgokat.

A VPN vagy az intelligens DNS segítségével megteheti feloldhatja és közvetítheti kedvenc csatornáit, beleértve a BBC iPlayer-t, az Egyesült Arab Emírségekben és bárhol másutt a világon. Milyen módszerrel fog élni? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Hogyan szerezzünk belga IP-címet Belgiumon kívül

  Hogyan szerezzünk belga IP-címet Belgiumon kívül

  Nincs hozzászólás | 2018. augusztus 16

 • Az Instagram zene javítása nem érhető el az Ön régiójában

  Hogyan lehet feloldani az Instagram iskolai vagy munkahelyi feloldását?

  Nincs hozzászólás | 2018. október 23

 • Hogyan nézheted meg a Manifest első évadját az NBC-n

  Hogyan lehet megtekinteni a nyilvánvaló első évadot online?

  Nincs hozzászólás | 2018. szeptember 11

 • Nézze meg az NBC sport Európában

  Hogyan nézhetem meg az NBC Sports Kanadában?

  Nincs hozzászólás | 2018. november 13

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me