Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Kínában

BBC iPlayer az egyik kedvenc streaming szolgáltatásom. Amikor Kínában voltam, azért nem tudtam lépést tartani a tévéműsorokkal csak az Egyesült Királyságban érhető el. Nos, ez csak egy ok. Kína még akkor is, ha elérhető volt, betiltotta az összes BBC webhelyet áttelepült a HTTPS-be. Mindezek után felmerül a kérdés, milyen lehetőségeik vannak. Ne keressen tovább; Megvan a válasz. Ebben az útmutatóban megmutatom a BBC iPlayer feloldásának feloldása Kínában. Kövesse az én vezetésemet, és minden rendben lesz.


Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Kínában

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Kínában

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Kínában VPN segítségével

A BBC iPlayerhez való hozzáférés kísérlete az Egyesült Királyságon kívülről haszontalan, Kína sem kivétel. Amikor megpróbál hozzáférni a csatornához a tengerentúlon, akkor kap egyet két frusztráló geo-hibaüzenet. Íme, amit kaptam, amikor megpróbáltam megnézni Killing Eve-t a platform webhelyén:

 • “Úgy tűnik, hogy ez a tartalom nem működik.”BBC iPlayer első hiba
 • „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer 2. hiba

Geo-korlátozás csak akkor engedélyezze a hozzáférést, ha a szolgáltatás, a csatorna vagy a webhely alapjául szolgáló országból származik. Ez a helyzet a BBC iPlayer esetében, mivel olyan emberek vannak, akik nem az Egyesült Királyságban vannak, és nincsenek Brit IP nem tud továbbjutni a felbukkanó hibaüzenettel.

A kínai felhasználók vagy akár a brit emigránsok Kínában, akik a csatornák tartalmát streamálni akarják, ezt megtehetik a VPN. Tehát ne aggódj, nem foglak üres kézzel hagyni téged. Folytassa a görgetést, és tanuljon meg a BBC iPlayer feloldásának feloldása Kínában.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Kínában

Ez a rész kulcsfontosságú, ezért kérjük, olvassa el figyelmesen. A BBC iPlayer eléréséhez bárhol a világon szüksége lesz egy VPN, hogy elkódolja a helyét. Ugyanazon munka Kínában történő végrehajtásához további extra intézkedések szükségesek. Kína az internet ellensége, és a VPN használata nehéz a régióban. Letilthatja számos VPN-szolgáltatót. Van azonban néhány Az országban továbbra is működő VPN-k. Később beszélek róluk.

A helymeghatározás nem csak a VPN-ek képesek. Ők is az adatok védelme val vel magas szintű titkosítások és elrejteni személyazonosságát amikor böngészi az internetet. Ha nem akarja, akkor itt van, amit meg kell tennie, hogy képes legyen hozzáférés a BBC iPlayerhez Kínában:

 1. Mielőtt elkezdené, ki kell választania egy VPN-t, amely az adott országban működik. ajánlom ExpressVPN.
 2. Amikor te Iratkozz fel, töltse le alkalmazásukat azon a készüléken, amelyen a BBC iPlayer-t streamálni szeretné.
 3. Utána, jelentkezzen be a fiókkal éppen létrehozta, és keresse meg a szerverlistát.
 4. Válasszon egy brit szervert mivel a csatorna csak az Egyesült Királyságban érhető el. Hit csatlakozni.
 5. Amint a kapcsolat megtörtént, térj vissza a BBC iPlayer-hez.
 6. Észre fogja venni, hogy a képernyőn nincs több hiba, és megteheti nézni a BBC iPlayer-t Kínában könnyedén.Gyilkos Eve BBC iPlayer

A legjobb VPN Kínában

Mint már említettem, Kína blokkolja a VPN-ket, de ExpressVPN nem egyikük. Biztosan támaszkodhat a szolgáltatásokra, amelyeket a VPN nyújt a felhasználók számára. Először 94 ország körül szétszórt kiszolgálókhoz juthat. 3000+, hogy pontos legyen. Másodszor, teljes sebességgel fogsz streamálni, mint az ő a szerverek gyorsan lángolnak. Még azt sem veszi észre, hogy a titkosítás csökkenést okozott.

Másodszor, megkapod katonai titkosítások hogy megvédje készülékét az esetleges online fenyegetésektől. Adatvédelem szempontjából bölcs az adatok nem kerülnek naplózásra vagy gyűjtésre a társaság szigorú bejelentkezési tilalmának tiszteletben tartásával. Az ExpressVPN lehetővé teszi a csatlakozást 5 eszköz ugyanazon fiók alatt. Ez nagyon jó, tekintve, hogy széles eszköz-kompatibilitási tartománya van. Az alkalmazás letölthető a következő oldalon: Android, iOS, PC, Mac, valamint a FireStick.

Most az ExpressVPN a legjobb és mindegyik, de nem ez az egyetlen, amely Kínában működhet. Nézd meg a a legjobb kontinentális VPN-k az alábbi táblázatban.

Mit kell keresni a BBC iPlayer-en

Nem igazán tudja, hogy ez a streaming-platform mennyivel javíthatja internet-élményét, ha olyan országban van, mint Kína. Bekerül a legnagyobb könyvtárba, amelyet az Egyesült Királyság valaha látott. Hadd adjak egy rövid ötletet:

 • Gyilkos Eve
 • Atlanta
 • A hit megtartása
 • Holby City
 • A testőr
 • Eastenders
 • Csúcsos vakítógépek
 • A Looming Tower
 • Mentőautó
 • Föld az űrből
 • A kötelesség
 • Bodies
 • Klikk
 • Ki vagy doki
 • Ghosts

Patak BBC iPlayer Kínában

Ki gondolta volna ezt olyan szolgáltatások elérése, mint a BBC iPlayer lehetséges olyan országban, mint Kína? A kínai felhasználóknak támaszkodniuk kell kijátszási eszközök több ezer blokkolt webhely eléréséhez, és nincs jobb eszköz, mint a Virtuális magán hálózat. Nézze élő TV-t, vegye fel az epizódokat, és töltsön le TV-programokat, hogy később nézhesse meg a kínai BBC iPlayer-t a VPN-sel. Olvassa el jól ezt a cikket, és ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me