Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Németországban

A BBC iPlayer nem egészen elérhető a nemzetközi közönség számára. Az Egyesült Királyság lakosai férhetnek hozzá a brit szolgáltatáshoz és közvetítik azt. Megtanultam ezt a nehéz utat. Nem tudtam, hogy a földrajzi korlátozások léteznek, mielőtt megkíséreltem hozzáférés a BBC iPlayerhez Németországban. Noha vannak olyan korlátozások, amelyek tiltják a külső hozzáférést, két eszköz segíthet enyhíteni a helyzetet.

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Németországban

Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Németországban

A BBC iPlayer elérhető az Egyesült Királyságon kívül?

Nem, A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el. Az Egyesült Királyságban élő emigránsok, akik már rendelkeznek számlával a szolgáltatással, nem férhetnek hozzá a BBC iPlayerhez, ha az Egyesült Királyság területén kívül helyezkednek el. Valójában, ha megpróbálja elérni a szolgáltatást a brit határokon kívül, valószínűleg ilyen üzeneteket kap:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

vagy

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

Tehát, a képernyője így néz ki:

BBC iPlayer GeoBlocked

Ez nem a BBC általi megkülönböztetés kísérlete. A szolgáltatás az Egyesült Királyságban korlátozódik annak teljesítése szerzői jogi szabályok és törvények. BBC iPlayer kényszeríti az IP-tilalmakat bárkinek, aki nem az Egyesült Királyságból származik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tartalmát csak abban az országban lehet megtekinteni, ahol joga van a sugárzáshoz.

Ennek ellenére két eszköz is alkalmazható hozzáférhet a BBC iPlayerhez Németországban és bárhol máshol a világon: VPN és a Intelligens DNS.

Szerezzen be BBC iPlayer-t Németországban VPN használatával

Az első alkalmazott módszer származik VPN-előfizetés.

A VPN jelentése a virtuális magánhálózat, amely egy kiberbiztonsági eszköz amely lehetővé teszi a felhasználók számára tartalom feloldása továbbá szerezzen internetbiztonságot és online adatvédelmet. Két fő funkciója a következő: utazási adatok titkosítása a szerverein keresztül és a nyilvános IP meghamisítása. 

Ez a két funkció a VPN-t egy szuper biztonságos online eszköznek minősíti védi a felhasználókat az online károktól mint az adatlopás. A titkosítások mellett az átirányítási folyamat miatt a forgalom más helyről származik. Te viszont, Úgy tűnik, hogy egy másik országban található.

A VPN-hez való csatlakozáskor a Az IP-cím automatikusan megváltozik hogy megfeleljen a kiválasztott országban található szerver IP-címének. Az IP-cím feletti ellenőrzés megszerzéséhez és annak megváltoztatásához csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon a választott országbeli VPN-kiszolgálóhoz..

Tehát, ha akarod úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságban található, csak annyit kell tenned csatlakozzon egy brit szerverhez. Ezt akkor kell tennie, ha esélyt akarsz a nézi a BBC iPlayer-t, miközben Németországban tartózkodik. Így van A BBC iPlayer feloldó folyamata működik:

 1. Az első dolog, amit tennie kell keressen egy hiteles VPN-szolgáltatót. Tanácsunk az Ön számára lenne feliratkozni „ExpressVPN„.
 2. Ezután megteheti töltse le a VPN alkalmazást Windows, MacOS, iOS és Android készülékein.
 3. Telepítse az alkalmazást és akkor indítsa el az alkalmazást a streaming eszközön.
 4. Jelentkezz be a fiókodba majd fedezze fel a VPN-k szolgáltatásait.
 5. A kiszolgálók beolvasása után, csatlakozzon egy brit szerverhez.
 6. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 7. Végül, látogasson el a BBC iPlayer oldalra és nézzen, amit csak akar Németországban.

BBC iPlayer feloldva

Hogyan lehet feloldani a BBC iPlayer német feloldását egy intelligens DNS-proxy segítségével

Míg a VPN egy szuper biztonságos eszköz titkosítja a felhasználók adatait, az intelligens DNS nem nyújtja ugyanazokat a biztonsági szabványokat. Mindkét eszköz azonban képes segít a felhasználóknak megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat, de különböző megközelítéseket alkalmazva. A VPN nem engedélyezi a felhasználók adatainak titkosítás nélküli átjutását a magán alagúton. Másrészt, az intelligens DNS a sebességet részesíti előnyben a biztonság mellett, ezért az nem titkosítja a felhasználók adatait.  

Tehát, ha nem törődik a VPN által biztosított extra biztonsággal, intelligens DNS-proxy segítségével feloldhatja a tartalmat. Ezután megteheti nézni a BBC iPlayer-t Németországban miközben az USA Hulu-ját egy másik böngészőben közvetíti. Ez azért lehetséges, mert egy intelligens DNS-proxy nem módosítja az Ön IP-címét. A forgalmat csak a kijelölt szerverek egyikén irányítja át, lehetővé téve ezzel a nyereséget hozzáférés korlátozott tartalomhoz. Itt van még, amit tudnia kell az intelligens DNS-ről.

 • Nem titkosítja az Ön adatait, és nem változtatja meg az IP-címet.
 • Nem szerez online névtelenséget.
 • Az intelligens DNS-t számos platformon és eszközön konfigurálhatja, például iOS, Mac, Apple TV, Roku, PS3 / 4, Chromecast, Amazon Fire TV és Xbox One..
 • Előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem működik, ha az internetszolgáltató DNS eltérítést vagy átlátszó proxykat használ.

Most, ha akarod egy intelligens DNS, amely feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását, javasoljuk a Unlocator alkalmazást. Ez a szolgáltatás képes feloldása több mint 200 csatornán, és a BBC iPlayer az egyik. Ezenkívül a dán cég ingyenes 7 napos próbaidőszakot és 14 napos visszatérítési politikát kínál. Kipróbálhatja, mielőtt bármilyen kötelezettségvállalást vállalna.

A legjobb VPN Németország számára

Az ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltató, amelyet Németországban használnak. Charles valójában egy egész cikket írt róla.

Az ExpressVPN segítségével megteheti csatlakozni több mint 2000 szerver több mint 94 országban, egy nagyon támogató ügyfélcsapat, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez a politika előnyös, mivel időt ad arra, hogy gondolkodjon, mielőtt elkötelezi magát. 

Ha nem gondolja, hogy az ExpressVPN megfelelő az Ön számára, akkor mindig megnézheti más szolgáltatókat. Nézze meg őket az alábbi táblázatban. Adjon esélyt ezeknek a legmagasabb szintű szolgáltatóknak.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Németországban

Oké, tehát mielőtt mindenki izgatott lenne, tudnia kell, hogy sem a VPN, sem az intelligens DNS nem hozhat ingyenes előfizetéseket! Nem így működik. Csak hozzáférést biztosít a kívánt tartalomhoz, nem szabad megkerülni a regisztrációs díjakat mondjuk a BBC iPlayer – ha létezik ilyen.

Egészen a kinyilatkoztatás volt! Mindent figyeltem a BBC iPlayer-en, amíg Németországban voltam. Nem kellett elmulasztania a Day of the Day egyik epizódját, és egy VPN / intelligens DNS-ért való köszönet vagyok. Te is lehetsz. kattintson ide egy ExpressVPN előfizetés és itt egy Unlocator egy. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy melyiket választja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me