Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t a PS4 külföldön

Mondta valaki neked, hogy a PS4-ek nem csak a videojátékok lejátszására szolgálnak, és ezeket streaming-eszközként is használhatják? Fogadj arra, hogy nem tudtad, hogy a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül is nézheted. Tudjuk, hogy az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban stb. Található felhasználók hibaüzenetet kapnak, amikor megpróbálják elérni a BBC iPlayer-t. És ez történik az Egyesült Királyság BBC-jére kivetett földrajzi korlátozásokkal. A VPN-nek nevezett online szoftvernek köszönhetően bárki bárhonnan megnézheti bárhonnan és bármilyen eszközről, beleértve a PS4-et is. Mondjuk az igazat, és ezt meg fogjuk osztani veled. Így nézheti meg a BBC iPlayer-t a PS4-en az Egyesült Királyságon kívül. 


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

A BBC iPlayer App telepítése a PS4-en

Mielőtt megtalálná a VPN beállításának módját a PS4-n, először el kell vásárolnia a BBC alkalmazást. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Az Egyesült Királyságbeli alkalmazások telepítéséhez a PlayStation konzolra létre kell hoznia egy brit PSN-fiókot. Az első dolog, amit meg kell tennie, látogasson el a PlayStation webhelyre, és válassza ki azt az országot, ahol a kívánt alkalmazás található. Ez nagyon fontos, hogy ezt a lépést nem vonhatja vissza vagy változtathatja meg. Ezután e-mailt fog kapni a PlayStation-től az új PSN-fiók megerősítéséhez. Most már könnyen létrehozhat egy új PS hálózati fiókot a PS4-en. További információ arról, hogyan jelentkezhet be az Egyesült Királyság PlayStation Network fiókjába cikk.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t a PS4-en VPN használatával

Bár ez nem olyan egyszerű, mint egy VPN telepítése okostelefonokra, a VPN használata a PS4-en lehetséges. A VPN futtatásához a PS4 rendszeren előbb be kell állítania a VPN-t a Wi-Fi útválasztón. Számos szolgáltató támogatja a különféle márkákból származó Wi-Fi útválasztókat, de a legjobb az ExpressVPN és a BulletVPN. Főként azért, mert mindkét szolgáltató intelligens DNS-t kínál szolgáltatásaival. Miután az útválasztót beállította a VPN-kapcsolat futtatásához, csak a PS4 WiFi bekapcsolása szükséges, hogy csatlakozzon az útválasztóhoz.

Ennek kétféle módja van. Először is szüksége lesz egy beépített VPN-hozzáféréssel rendelkező routerre. Vagy feliratkozhat egy VPN-re, és manuálisan beillesztheti a VPN részleteit a Wi-Fi útválasztó beállításaiba. A folyamatban részt vevő lépések azonban a VPN szolgáltatótól és a Wi-Fi útválasztó márkájától függően változnak.

PC4 segítségével is csatlakozhat a PS4 VPN-jéhez. Első lépésként a VPN szoftvert telepítse a számítógépére, és dugjon be egy Ethernet kábelt a számítógép hátuljába és a PS4-be. Ebben megtalálhatja a többi lépést cikk itt. Végül kipróbálhatja az internetkapcsolatot annak ellenőrzése érdekében, hogy a PS4-hez VPN-en keresztül csatlakozik-e az internethez.BBC iPlayer feloldva

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer alkalmazást PS4-en intelligens DNS-sel

Az intelligens DNS egyidejűleg feloldhatja a földrajzi korlátozásokat a világ minden tájáról. Nemcsak az intelligens DNS olcsóbb, hanem könnyebben konfigurálható olyan játékkonzolokon is, mint például a PlayStation 4. Csak annyit kell tennie, hogy menjen a „Hálózati beállítások” pontra, és folytassa a telepítést, mint általában. Sok intelligens DNS-szolgáltató van a piacon, de az általunk elvégzett különféle tesztek alapján az egyik kitűnő, azaz a Unlocator. Tehát ahhoz, hogy a SmartDNS-t a PS4-n konfigurálhassa, olyan intelligens DNS-re van szüksége, mint a Unlocator. Csak annyit kell tennie, hogy a két DNS-cím (az elsődleges és a másodlagos), ugyanolyanok, amelyeket az intelligens DNS-szolgáltató nyújt Önnek az Unlocator-fiók létrehozásakor..

Unlocator elsősorban a nagyobb szórakoztató szolgáltatások feloldására szolgál a kiszolgálók nagy hálózata révén. Több mint 200 csatorna feloldását teszi lehetővé a világ minden tájáról. Ez az intelligens DNS minden eszközön működik, beleértve a PS4-et is.

BBC iPlayer a PS4-en

A PlayStation 4 az egyik legjobb igény szerinti platform, mivel a felhasználók képesek az alkalmazások letöltésére. Az a tény, hogy a PS4 streaming eszközként működik, elengedhetetlen tapasztalattá változtatja azt. És ott van, a legegyszerűbb módja annak, hogy a BBC iPlayer a PS4-en elérhető legyen a világ minden tájáról. Csak annyit kell tennie, hogy a PS4-t VPN segítségével csatlakoztatja az internethez, vagy konfigurál egy intelligens DNS-proxyt a PS4-en. Mindkét eszköz valamivel több erőfeszítést igényel, mint a szokásos okostelefon-eljárás, de soha nem lehet túl nehéz vagy lehetetlen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me