Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t Hong Kong-ban

Nem utálja csak akkor, amikor egy bizonyos dolgot vágyakozik, de úgy tűnik, hogy nem tudja megfogni? Igen, képzeld el, mikor A Hong Kong-ba való belépéskor elvesztettem a hozzáférést a BBC iPlayer számlámhoz. Látja, a csatorna van földrajzilag az Egyesült Királyságra korlátozódik, de külföldön nagyon népszerű. Hogy őszinte legyek, ez nem tisztességes a két ország története szempontjából. Hong Kong a brit korona része volt, és véleményem szerint az ott élő emberek hajlamosabbak a csatorna elérésére. Ne aggódjon, jogait hamarosan vissza fogom adni. Megkaptam a csatornát az Egyesült Királyságon kívül, és itt az ideje, hogy ezt csináld. Kész? Csináljuk. Íme hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t Hong Kong-ban.


Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t Hong Kong-ban

Hogyan nézhetem BBC iPlayer-t Hong Kong-ban

BBC iPlayer Hongkongban

A BBC iPlayer sok mindent kínál sokféle eszközön. Bár a BBC az Egyesült Királyság lakosaira korlátozódik, az emberek Hong Kongban még mindig képesek VPN segítségével érheti el. Még el is kerülhetik a geo-hibaüzenet:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

BBC iPlayer Geo-Error

BBC iPlayer Geo-Error

Ez a hiba történt, amikor egy ideje megpróbáltam nézni a testőröt. Nos, ez az üzenet akkor jelenik meg, amikor a néző egy másik ország csatornájához közeledik, azaz olyan IP-címmel, amely nem azt mutatja, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik. A BBC iPlayer képes IP-címük alapján meghatározzák a közvetítők tartózkodási helyét.

Amint rájön, hogy külföldi vagy, az lesz blokkolja a hozzáférést a helyszínen. Mint már említettem, a A VPN segítségével megkerülheti ezt probléma nélkül kiadja. Kövesse az én vezetésemet, és megtudja, hogyan kell ezt megtenni.

Nyissa fel a BBC iPlayer feloldását Hongkongban

A VPN internetes eszközök, amelyeket eredetileg szenteltek növeli a felhasználó online biztonságát. Most azonban ők is segíthetnek megkerülni a regionális korlátozásokat máshová helyezve a tartózkodási helyét. Ha csatlakozik egy bizonyos VPN-kiszolgálóhoz, úgy tűnik, hogy abban az országban böngészi, amelyen a kiszolgáló található. Végül rendelkezik egy IP-címmel ebben a régióban, és teljes hozzáféréssel rendelkezik annak korlátozott tartalmához.

Például, ha a szerver az Egyesült Királyságban található. Majd szerezzen be egy brit IP-címet miután csatlakozik. Ezzel megteheted patak BBC iPlayer bár fizikailag külföldön van. Mindezek mellett hajtsa végre ezeket a lépéseket, és feloldja a BBC iPlayer feloldását Hongkongban:

 1. Először is meg kell iratkozz fel egy hiteles VPN-re szolgáltatás. Tapasztalataim alapján nagyon ajánlom ExpressVPN. 
 2. Most meg kell szereznie a dedikált alkalmazást. Letöltés a saját webhelyükről vagy az eszköz natív App Store-ból.
 3. Telepítse és jelentkezzen be VPN-hitelesítő adataival.
 4. Ezután keresse meg a Brit szerver és csatlakoztassa.
 5. Hűtsen néhány másodpercig, amíg a kapcsolat létre nem jön.
 6. Indítsa el a BBC iPlayer alkalmazástEgy webhely vagy alkalmazás.
 7. Parancsolja a legjobb BBC tartalmat Hongkongban.

A feladathoz megfelelő VPN kiválasztása kissé félelmetes lehet. Nos, ezért vagyok itt. ExpressVPN az egyik a a legjobb VPN Hong Kong számára. Jön lágy gyors szerverek az Egyesült Királyságban és magas szintű biztonsági szolgáltatások. Ha nem tetszik az ő szolgáltatásuk, kérjen visszatérítést a 30 napos időszak és ellenőrizze a többi lehetőséget a legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára az alábbi táblázatban.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer alkalmazását Hong Kongban intelligens DNS használatával

A regionális korlátozások megkerülése nemcsak a VPN-kre támaszkodik. Van egy másik módszer, amely erre specializálódott, de nem védi a felhasználói adatok, az intelligens DNS-proxy.

A szolgáltatás nem ad külön védelmi réteget az erős titkosítások és a biztonsági protokollok szempontjából. Nem, szigorúan blokkok körülkerülése. Mivel azonban nem titkosítja az Ön adatait, te leszel teljes internet sebességgel működik.

Nem is említve, hogy bár a az identitást nem ragasztják el, egyszerre meg kell nézni a BBC iPlayer-t és a helyi csatornákat is, mivel az IP-je nem rejtett.

Kezdjük a BBC iPlayer feloldása az intelligens DNS segítségével, fogjuk?

 1. Itt is fel kell fizetnie egy jó hírű szolgáltatóra. Melyik? Nos, természetesen, Unlocator. Ők kínálnak a 7 napos ingyenes próbaverzió.
 2. Csak annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie fiókjába a saját webhelyükön és a konfigurálja a DNS-t ezek felhasználásával útmutatók az Ön által használt platform alapján.
 3. Végeztél. tudsz patak BBC iPlayer Hong Kong-ban és az egész világon.

A 7 napos ingyenes próbaverzió több, mint elegendő a szolgáltató kipróbálásához. Ne felejts el ebben az időszakban mindent, ami benne van Unlocator a szolgáltatásokat is lehet használni, akár a VPN szolgáltatásaikat is. Gyere, próbáld ki, és tucatnyi brit szolgáltatással rendelkezel Hongkongban.

BBC iPlayer tartalma

Miután megszerezte ezt a streaming óriást Hongkongban, képes lesz az alábbiak streamingjére:

 • Bodies
 • Mentőautó
 • East Enders
 • A rangosztás
 • Mama
 • Az áldozat
 • Póz
 • Maja MC
 • Hálózsák
 • Nyomorultak
 • A valódi CSI
 • Föld az űrből
 • Ki vagy doki
 • A Looming Tower
 • Ghosts

Támogatott eszköz?

Mint már említettük, a BBC iPlayer a világ egyik legnagyobb csatornája. Ezért méltányos, ha rengeteg eszköz működik, amelyen dolgozhat. Itt vannak

 • WindowsPC
 • AndroidOS
 • iOS
 • Amazon Fire TV
 • Mac
 • Xbox egy
 • Apple TV
 • Play Station

Nézze meg a BBC iPlayer-t Hong Kong-ban

Nem számít, milyen brit tartalommal foglalkozik, a BBC iPlayer rendelkezik. Tudom, hogy ragaszkodik ahhoz, amit Hong Kong kínál, de kiléphet ebből a korlátozásból, amelyben él. Használjon VPN-t vagy intelligens DNS-t, és egy egészen más streaming-katalógusod lesz, amelybe belefér.. Szerezzen be BBC iPlayer-t Hong Kong-ban és ossza meg nekem az alábbi megjegyzés szakaszban, hogy mi történt veled.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me