Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-et az Xbox One-on az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-et az Xbox one-on az Egyesült Királyságon kívül? Csakúgy, mint a PS4, az Xboxot nemcsak játékra használják. A Microsoft terméke túlmutat az Xbox One termékén, amely streaming eszközként is szolgál. A fejlesztés során a Microsoft minden szándéka az volt, hogy az Xbox One-t a ház szórakozásának fő forrássá tegye. A televízió integrálása az Xboxba sikeresen eladta a terméket. Mivel az Xbox One támogatja a videotartalmat, a normál TV-re vagy bármilyen más eszközre váltásnak nincs értelme. Tehát fennmarad az a lehetőség, hogy az Xbox felhasználók számára hozzáférést biztosítsanak azokhoz a csatornákhoz és szolgáltatásokhoz, amelyeket nézni akarnak. A Microsoft meghajlik, és belépnek a VPN-k és az Intelligens DNS-proxyk. Mindkét eszköz elősegítheti a főbb streaming szolgáltatások feloldását, és hozzáférést biztosíthat hozzájuk a világ bármely részéről. Olvassa el tovább és tanulja meg, hogyan lehet VPN vagy Smart DNS proxy segítségével megnézni a BBC iPlayer alkalmazást az Xbox One-on az Egyesült Királyságon kívül. 


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Xbox One-on

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Xbox One-on

Hogyan lehet az Egyesült Királyságbeli alkalmazásokat beszerezni az Xbox One-ra

Ha az Egyesült Királyságbeli alkalmazásokat szeretné telepíteni az Xbox-ra, akkor először meg kell változtatnia az Xbox One-régiót. Kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kapcsolja be az Xbox One-ot.
  2. Az Xbox kezdőképernyőjén lépjen a „Saját játékok és alkalmazások” menübe.
  3. Select „Alkalmazások” -> ‘Beállítások’.
  4. Most válassza a „Rendszer” lehetőséget -> ‘Nyelv & Elhelyezkedés’.
  5. A ‘Hely’ alatt válassza az Egyesült Királyságot, ha szeretné töltse le az Xbox alkalmazásokat, amelyek kizárólag az Egyesült Királyságban elérhetők.
  6. Egyszer kész, indítsa újra az Xbox konzolt.

Ezeket a lépéseket követve eljuthat eddig az Egyesült Királyságbeli alkalmazásokhoz. Még mindig szüksége lesz VPN-re vagy intelligens DNS-re, hogy a BBC iPlayer kedvelőit az Egyesült Királyságon kívül feloldják. És elmondjuk Önnek, hogy miként használhatja mindkét módszert a BBC iPlayer nézésére az Xbox One-on.

Nézze meg a BBC iPlayer-t az Xbox One-on az Egyesült Királyságon kívül, VPN használatával

A VPN telepítése az Xbox One-ra nem olyan egyszerű, mint okostelefonon történő futtatás. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kezelni. Medve velünk. Ehhez először be kell állítania a VPN-t a Wi-Fi útválasztón. Az útválasztónak VPN-re készen kell állnia, különben mi a helyzet? Miután az útválasztót beállította a VPN-kapcsolat futtatásához, be kell kapcsolnia az Xbox One WiFi-t, és csatlakoznia kell az útválasztóhoz. Ha még nem rendelkezik VPN-kompatibilis útválasztóval, feliratkozhat egy VPN-re, és manuálisan beillesztheti a VPN-adatokat a Wi-Fi-útválasztó beállításaiba. De tudnia kell, hogy a folyamatban részt vevő lépések a VPN szolgáltatótól és a Wi-Fi útválasztó márkájától függően változnak. A számos márkanevű Wi-Fi útválasztót támogató szolgáltató közül a legjobb az ExpressVPN és a BulletVPN. Más szolgáltatóktól eltérően, ezek a kettő intelligens DNS lehetőséget kínálnak. PC-n keresztül csatlakozhat az Xbox One VPN-jéhez. Telepítenie kell a VPN szoftvert a számítógépére, majd csatlakoztatnia kell egy Ethernet kábelt a számítógép hátuljához és az Xbox-hoz, hogy biztosítsa a VPN-kapcsolatot. Nyugodtan nézze meg a legjobb VPN-t a BBC iPlayer listához is.

Dióhéjban, ebből lehet menni BBC iPlayer GeoBlocked

EhhezBBC iPlayer feloldva

Nézze meg a BBC iPlayer alkalmazást az Xbox One-on az Egyesült Királyságon kívül, intelligens DNS használatával

A leggyorsabb és legolcsóbb lehetőség az intelligens DNS kiválasztása a BBC iPlayer Egyesült Királyságon kívüli feloldásához. Az intelligens DNS egyidejűleg feloldhatja a földrajzi korlátozásokat a világ minden tájáról. Ezen felül könnyű konfigurálni olyan játékkonzolokon, mint az Xbox One. Csak lépjen a „Hálózati beállítások” pontra, és folytassa a szokásos módon követett beállítással. Sok intelligens DNS-szolgáltató létezik a piacon, de a Unlocator messze a legjobb. Szüksége lesz a két DNS-címre, amelyet az intelligens DNS-szolgáltató nyújt Önnek a Unlocator-fiók létrehozásakor. Unlocator elsősorban a nagyobb szórakoztató szolgáltatások feloldására szolgál a kiszolgálók nagy hálózata révén. Több mint 200 csatorna feloldását teszi lehetővé a világ minden tájáról. Ez az intelligens DNS minden eszközön működik, beleértve az Xbox One-ot is.

Nézze meg a BBC iPlayer-t az Xbox One-on

Mint fogyasztók, nagy lenyűgöző benyomást keltünk a vállalati fejlesztők által alkalmazott megközelítésről, amikor megpróbálják készülékeiket minél többféleképpen alkalmazhatóvá és sokoldalúvá tenni. Céljuk, hogy minden szinten javítsák az ügyfelek élményét, és nem vagyunk ilyenek. Valójában megkapjuk a pénzünket. Ugyanakkor, ha van olyan technológia, amelyet dicsérni kell, a VPN-k és az intelligens DNS-proxyk vezetik az utat. Nem csak segítenek bennünket a tartalom feloldásában, hanem biztonságban is maradnak. Mivel ez nehézkes, a VPN-ek és az intelligens DNS-proxyk szükségesek a BBC iPlayer Xbox One-on történő nézéséhez az Egyesült Királyságon kívül. Azt is ellenőrzi, hogyan kell feloldja a BBC iPlayer használatát a Ps4-en ebben a cikkben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me