Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az USA-ban – Feloldás az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan szerezhet be BBC iPlayer-t az USA-ban - Nézd meg az Egyesült Királyságon kívül


Hogyan szerezhet be BBC iPlayer-t az USA-ban – Nézd meg az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívüli expedíciókra – Saját tapasztalat

Emlékszem, amikor Katarban éltem, sok brit külföldön élő barátom beszélt kedvenc BBC szappanoperáiról, dokumentumfilmeiről és műsorairól. Az Egyesült Királyságban élő emigránsok esetében nemcsak a kiállításokról volt szó. Arról szól, hogy van egy darab otthonuk, függetlenül attól, hogy hol vannak, és a lépésekkel a helyi kultúrával és a hírekkel.

Tehát együtt ültem a techie-barátaimmal és megvizsgáltam a rendelkezésre álló megoldásokat. Kipróbáltunk egy csomó különféle beállítást és szolgáltatót, de megérte az erőfeszítést, mivel mindannyian élveztük BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, és CBeebies.

A BBC iPlayer feloldása az Egyesült Királyságon kívül a VPN használatával

BBC iPlayer Geoblocked az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában

BBC iPlayer Geoblocked az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában

A VPN rövid a virtuális magánhálózat számára, amely eszköz megváltoztathatja az Ön hálózatát online hely. Ezután bármilyen szerverhez csatlakozhat átirányítja internetes forgalmát a kiválasztotton keresztül. Ezután ez irha az eredeti IP-cím és helyettesíti egy másikval a kiválasztott szerver régiójából. Tehát, ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságból, kap egy Egyesült Királyság IP-címe.

Ez az egész eljárás úgy fog kinézni, mintha vidám Angliában lennél, és a BBC iPlayer-nek nincs más választása, mint te kinyit annak tartalma. Igen, ez mind nagyon egyszerű és csak néhány kattintásnyira van.

Valójában itt van pontosan mit kell tennie:

 1. Válasszon egy felső VPN szolgáltatást, és iratkozzon fel rá, de ne feledje, hogy a BBC iPlayer elindult a VPN IP-címek tiltása. Ezért kell feliratkoznia olyan prémium szolgáltatóra, mint a ExpressVPN.
 2. Ezután telepítenie kell a VPN alkalmazást az eszközére. Tehát menjen tovább az alkalmazásboltba, és töltse le. A VPN-k kompatibilisek minden nagyobb platformon, ideértve a iOS, Android, PC és Mac.
 3. Az alkalmazás sikeres telepítése után, nyissa meg és jelentkezzen be.
 4. Csatlakozás bármelyik szerverhez az Egyesült Királyságból hogy IP-címet szerezzen ugyanabból a régióból.
 5. Látogassa meg a BBC iPlayer-t, és nézze meg kedvenc műsorát.
 6. Ha a földrajzi hibaüzenet továbbra is fennáll (A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, a jogokkal kapcsolatos kérdések miatt), próbáljon csatlakozni egy másik brit szerverhez.
 7. Ha továbbra sem fér hozzá a csatornához, akkor ezt meg kell tennie válasszon másik VPN-szolgáltatót.

A legjobb VPN az iPlayer megtekintéséhez az Egyesült Királyságon kívül

Mivel a BBC iPlayer megsemmisíti a legtöbb VPN szolgáltatást, be kell tartania azokat, amelyek továbbra is működnek a streaming csatornán. Ide tartoznak a fizetett szolgáltatók is ExpressVPN, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és képes megkerülni a geo-blokkokat bárhonnan. Magam kipróbáltam, amikor Katarban voltam, és tökéletesen működött.

Ezenkívül a cég a következőket kínál: Intelligens DNS-proxy szolgáltatás abban az esetben, ha eszközén nincs VPN-ügyfél. Ezek tartalmazzák játékkonzolok, intelligens TV-k és útválasztók.

Kipróbálhatja az alábbi lehetőségek közül az egyéb lehetőségeket is. Biztosíthatom önöket, hogy mindegyiknek nincs gondja a BBC iPlayer feloldásáról, mert magam teszteltem őket. És vegye figyelembe, hogy a Hola VPN nem működik együtt a streaming szolgáltatással, és a legtöbb ingyenes VPN sem.

Hogyan szerezhet be BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában a proxykkel

A BBC iPlayer feloldotta a VPN-t az USA-ban, Ausztráliában és Kanadában

A BBC iPlayer feloldotta a VPN-t az USA-ban, Ausztráliában és Kanadában

Használhat olyan intelligens DNS proxy szolgáltatást is, mint például Unlocator a BBC iPlayer feloldásához és megtekintéséhez az Egyesült Királyságon kívül. Ha ezt a módszert részesíti előnyben a brit TV külföldre juttatásához, kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Iratkozzon fel egy valóban intelligens DNS proxy szolgáltatással művek a BBC iPlayer-rel.
 2. Be kell állítania az intelligens DNS-t manuálisan a használni kívánt streaming eszközön, mert ezeknek a proxyknek nincs külön alkalmazásuk. Használhatja ezeket a telepítési útmutatásokat és kézikönyveket.
 3. Most térjen át a BBC iPlayer oldalára, és közvetítse kedvenc műsorait élő és igény szerint az Egyesült Királyságon kívül.

Mint a VPN-nél is, vannak olyan intelligens DNS-proxyk is, amelyek nem működnek jól a BBC iPlayer-rel. Én már használtam Unlocator pár éve, hogy feloldhassam ezt a szolgáltatást külföldön az összes streaming eszközön. Ide tartozik az én Smart TV, Roku, PS4, Apple TV, Chromecast, Android és iOS eszközök.

A legjobb dolog Unlocator az, hogy feliratkozhatsz a ingyenes egyhetes próbaverzió A szolgáltatás igénybevételének ideje a hitelkártya regisztrációja nélkül szükséges.

Hogyan hozhat létre BBC iPlayer fiókot az Egyesült Királyságon kívül??

2017. május 11., csütörtöktől kezdve az iPlayer felhasználóknak regisztrálniuk és regisztrálniuk kell a BBC iPlayer fiók annak érdekében, hogy élő közvetítést és felzárkózási tartalmat lehessen nézni a BBC-n. Kövesse az alábbi utasításokat, ha fiókot kíván regisztrálni az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy másutt az Egyesült Királyságon kívül.

 1. Menjen tovább a BBC iPlayer regisztrációs oldalra.
 2. Írja be születési idejét és kattintson a „Következő„.
 3. Most írja be a email cím és a kívánt Jelszó. Erősen javasoljuk a ideiglenes e-mail cím a valódi e-mail helyett Lehet, hogy szerez egy Guerrilla vagy Airmail.
 4. A „ország,’ válaszd a Egyesült Királyság.
 5. A „irányítószám,’ belép WC1X 0AA
 6. A „Szeretne e-mail frissítéseket szeretni más dolgokról?” Szakaszban válassza ki a kívánt választást.
 7. Végül kattintson a „Regisztráció„.
 8. Ez az. Hamarosan e-mailt kap a BBC-től, amely lehetővé teszi Erősítsd meg az e-mail címed és fejezze be a regisztrációt.

VPN vs Intelligens DNS-proxyk

Intelligens DNS szolgáltatók mint például a Unlocator Smart DNS proxy, könnyen beállíthatók, és fel tudják készíteni Önnek a futtatást másodperc. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál és hozzáadja a DNS-kiszolgálókat az útválasztóhoz vagy az eszközhöz.

 • A két hátránya, hogy csak az Egyesült Királyság csatornáit fogja megkapni támogatott.
 • Csak a forgalom releváns részét vezetik az Egyesült Királyságba, amely felgyorsítja a kapcsolatot de nem titkosítja az összes forgalmat. Tehát az Ön magánélete nem biztosított.
 • VPN-t kell használnia, ha az internetszolgáltató DNS-eltérítés vagy átlátszó proxykat alkalmaz, mivel az intelligens DNS-proxyk nem fognak működni az Ön számára.
 • A DNS-beállításokról itt olvashatja a Video és kép útmutatót. A Unlocator mintegy 220 webhelyet támogat, amikor utoljára ellenőriztem a csatornák oldalát, és nekik van egy ingyenes 7 napos próbaidőszak.

VPN szolgáltatók mint például az ExpressVPN szolgáltatás, 300 különféle hely közül választhat, amelyek szinte valamennyi országot lefedik, beleértve természetesen az Egyesült Királyságot is.

 • Az összes forgalom titkosítva lesz.
 • Az ISP fog NEM figyelemmel kíséri a böngészést és az internetes tevékenységeket.
 • A telepítés egyszerű a VPN-alkalmazásoknak köszönhetően, amelyekre telepíthető PC, iOS, Android vagy Mac. A hátránya, hogy az eszköznek meg kell felelnie támogatja a VPN-t. Ez azt jelenti, hogy például az intelligens TV-je nem fog működni, hacsak nincs olyan útválasztója, amely természetesen támogatja a VPN-t.

BBC iPlayer kompatibilis eszközök

A BBC iPlayer alkalmazást szinte az összes streaming platformon megkaphatja.

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PS3
 • PS4
 • Xbox
 • PC
 • Mac
 • roku
 • Most TV
 • Apple TV 4
 • Chromecast
 • Samsung Smart TV
 • Sony Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • LG Smart TV

Hogyan juthat el a BBC iPlayer App külföldre?

Miután beállította a VPN-szolgáltatást vagy az intelligens DNS-proxyt az eszközén, úgy férhet hozzá a BBC iPlayer webhelyhez, mintha az Egyesült Királyságban lenne. Abban az esetben, ha inkább élő eszközt vagy felzárkózott tévénézést szeretne más eszközökön külföldön nézni, kövesse az alábbi utasításokat:

Töltse le az iPlayer alkalmazást az Xbox One-on külföldön

Annak érdekében, hogy telepítse a Hulu-t az Xbox One-ra, először a játékkonzol régióját kell az Egyesült Királyságra változtatnia. Kövesse ezeket az utasításokat.

Töltse le az iPlayer alkalmazást a PS4 / PS3-on az USA-ban, Kanadában és Ausztráliában

Az Egyesült Királyságbeli alkalmazások PlayStation-konzolra történő telepítéséhez létre kell hoznia egy brit PSN-fiókot. Így regisztrálhat az Egyesült Királyság Playstation Network fiókjára.

Hogyan juthat el a BBC App az iPhone, iPad és AppleTV készülékekhez

Először egyszerűen regisztráljon egy brit iTunes-fiókra. Ezután hozzon létre egy brit Apple ID-t (nem kell hitelkártyáját használni). Ha rendelkezik Apple TV-vel, ugyanezt az eljárást kell követnie.

Hogyan lehet beszerezni az iPlayer alkalmazást a Roku-on

Brit csatornák hozzáadásához Roku készüléken létre kell hoznia egy brit Roku fiókot. Nem tudom hogyan? Ezután kövesse ezt az egyszerű útmutatót a Roku streaming eszközén.

Töltse le az iPlayer App alkalmazást az Egyesült Királyságon kívüli Androidra

Alapvetően meg kell változtatnia a Google Play Áruház régióját az Egyesült Királyságra. Ez lehetővé teszi a brit alkalmazások telepítését okostelefonjára vagy táblagépére.

Az iPlayer telepítése a Samsung Smart TV készülékre

Először át kell váltania a Samsung Smart TV régióját az Egyesült Királyságba. Ezután telepítheti az összes Egyesült Királyság által korlátozott csatornát, például a BBC iPlayer, az ITV, a Channel 4, a BT Sport és egyebek..

Telepítse a BBC-t a Sony Smart TV-hez az Egyesült Királyságon kívül

A Samsung Smart TV-hez hasonlóan, az Egyesült Királyságot kell kiválasztania az országává, hogy brit csatornákat telepíthessen a Sony Smart TV-hez.

Telepítse az iPlayer alkalmazást a Fire Stick-re

Az Egyesült Királyság Amazon-fiókjának létrehozásához brit hitelkártyára és címre lesz szüksége. Ezután jelentkezzen be új fiókjába, és adjon hozzá bármilyen Egyesült Királyság által korlátozott csatornát a Fire TV Stick eszközéhez.

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

Röviden, tekintettel a fenti információkra, Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megkapja BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül VPN vagy Smart DNS használatával. Ha nem sikerül működni, vagy további tanácsra vagy segítségre van szüksége, nyomja meg az alábbi megjegyzés mezőt. Válaszolni fogok!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me