Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Belgiumban

Végtelen kísérletek után, hogy megpróbáljam elérni a BBC iPlayer-t, rájöttem, hogy a földrajzi helyem akadályozza meg a Killing Eve-t Belgiumban. Nem a BBC iPlayer nyújtom szolgáltatásait, és ez az Egyesült Királyság.


A véletlenszerű és a nemzetközi hozzáférés megakadályozása érdekében a domináns streaming szolgáltatás, a BBC iPlayer, a földrajzi blokkoláshoz folyamodik. Manapság azonban az online felhasználók ezt is megtehetik távolítsa el a geo-blokkokat mindenféle módon, különféle módszerekkel, például VPN vagy Intelligens DNS használatával, amelyekről az alábbiakban fogok beszélni.

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Belgiumban

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Belgiumban

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Belgiumban VPN segítségével

Internetes TV-ként, rádióként és mobilalkalmazásként érhető el, A BBC iPlayer háztartási név az Egyesült Királyságban. A belgiumi brit emigránsok földrajzi korlátozások miatt nem férnek hozzá ehhez a streaming szolgáltatáshoz. Ez az üzenet akkor találkozik, ha megpróbálja:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

BBC iPlayer GeoBlocked

Bárki, aki Belgiumban tartózkodik és érdekli a BBC iPlayer tartalmának streamingje, akkor ezt sikeresen megteheti csatlakozik egy megbízható VPN-szolgáltatóhoz. A feloldás sikerének oka a VPN digitális alagútja. Az A VPN létrehoz egy privát alagutat amelyen átadja a felhasználók adatait, mielőtt eljutnának a másik szerverhez. Amikor megtörténik, úgy tűnik, hogy az adatoknak különböző tulajdonságai vannak, például honnan származnak.

VPN-kapcsolattal nyerhet biztonsági előnyök is. Amellett, hogy egy másik országban található, meglátogatja részesülhetnek az online névtelenségből. A BBC iPlayer feloldásához Belgiumban, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kérjen VPN-szolgáltatót amely megbízhatóan feloldja a BBC iPlayer alkalmazását.
 2. Neked kell hozzon létre egy VPN-fiókot, így hozzáférhet az alkalmazáshoz.
 3. Töltse le a VPN alkalmazást a streaming eszközén.
 4. Futtassa az alkalmazást amásodikként keresse az Egyesült Királyság szervereit.
 5. Keresse meg a brit szervert, és csatlakozzon hozzá.
 6. Most, brit brit címet használsz.
 7. Élvezze a BBC iPlayer által kínált lehetőségek streamingjét Belgiumban.

BBC iPlayer feloldva

ExpressVPN az egyik legjobb szolgáltató a tartalom feloldásához. Megvan kiváló biztonsági szolgáltatások és lenyűgöző sebesség. Ez a szolgáltató nem más, mint garantált eredmények és biztosítja az ügyfelek elégedettségét. Használhat más is A legjobb VPN szolgáltatók a BBC számára, feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Belgiumban intelligens DNS használatával

A jó hír itt nem ér véget, mivel több módon is lehet feloldja a BBC iPlayer belépését. Ez magában foglalja kevesebb titkosítás és gyorsabb sebesség; intelligens DNS-proxyt használ. Intelligens DNS használatakor a böngésző kérést küld a DNS-nek, hogy megtalálja a BBC iPlayer webhelyének valódi IP-címét. Megkeresi a címjegyzékében, majd visszaküldi a böngészőjéhez. Ezután böngészője betölti a BBC tartalmát a visszaadott IP-címről.

Az intelligens DNS fog jelenjen meg ott, ahol nem található. Ennek eredményeként eljutsz hozzáférés az adott országban található tartalomhoz. Megkapta a kívánt tartalmat; Az Ön adatai azonban sehol sem voltak biztonságban. Ez az eszköz biztonság szempontjából különbözik a VPN-től, mivel nulla titkosítást kínál nem módosítja az IP-címet.

Csak azért felelős a földrajzi helyzet meghatározásáért felelős forgalom átirányítása egy kijelölt kiszolgálón keresztül, ami az Ön számára azonnali hozzáférés a korlátozott tartalomhoz. Így oldhatja fel a BBC iPlayer blokkolását egy intelligens DNS segítségével Belgiumban:

 1. Feliratkozás egy intelligens DNS-kiszolgálóra mint a Unlocator.
 2. Nézze meg ezeket a videókat / telepítési útmutatót.
 3. Most, konfigurálja az intelligens DNS-t a streaming eszközén.
 4. Keresse meg a BBC iPlayer alkalmazását vagy webhelyét.
 5. A Stream Killing Eve vagy bármelyik BBC iPlayer műsor gond nélkül. 

Azt javaslom, hogy használja Unlocator mint intelligens DNS-proxy. Ez egy dán cég, amely VPN és intelligens DNS szolgáltatásokat is kínál. Most az intelligens DNS elsődleges funkciója segíti a felhasználót a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásában.

Unlocator van könnyen kezelhető és biztosítja a legjobb magokat. Abban az esetben, ha nem biztos benne egy ilyen döntésben, akkor részesülhet abban 7 napos ingyenes próbaverzió. Ilyen módon van elég ideje ahhoz, hogy döntsön arról, hogy kívánja-e a szolgáltatást vagy sem.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Belgiumban

A VPN és az intelligens DNS egyaránt megszerezheti Önt 2000 plusz óra brit TV-műsorok 13 különböző műfajban kérésére Belgiumban. A választott módszer arra támaszkodik, amit jobban priorizál: biztonság vagy sebesség.

Most, hogy tudod, vannak kétféleképpen feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását Belgiumban melyiket választanád? Tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me