Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Dél-Afrikában

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Dél-Afrikában? A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik, amely minden brit emigráns számára ütköző, és olyan országokban él, mint Ausztrália, Kanada, az Egyesült Államok és Dél-Afrika. A dél-afrikai internet-használók 65% -a, akik naponta férnek hozzá az internethez, nem élvezheti a BBC iPlayer programot ott, ahol a jogokkal kapcsolatos kérdések és a földrajzi korlátozások miatt vannak. A BBC iPlayer egy népszerű streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nézők számára az interneten elérhető legjobb ingyenes tartalmak megtekintését, a TV-műsoroktól és a filmektől kezdve az élő sportig..
Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Dél-Afrikában


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Dél-Afrikában

A BBC iPlayer Geoblocked SA-ban van

Ennek a tartalomnak a nagy részét a dél-afrikai internetes felhasználók nem tudják elérni, mert az IP meghatározza a helyüket. BBC iPlayer GeoBlockedA BBC iPlayer tartalmához való hozzáférés érdekében a dél-afrikai lakosoknak IP-jüket brit helyettesíteni kell, és ezt VPN vagy intelligens DNS proxy segítségével lehet elérni. A virtuális magánhálózat képes az anyagok feloldására a világ minden tájáról, miközben megtartja a legmagasabb biztonsági előírásokat. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet felszabadítani a BBC iPlayer alkalmazását Dél-Afrikában, és tartalmát adatfolyamra továbbítani a PC-n, Mac-en. Android, iPhone és iPad VPN használatával.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-et Dél-Afrikában VPN használatával

A VPN telepítése bármely eszközére a legegyszerűbb megoldás a BBC iPlayer blokkolásának megakadályozására Dél-Afrikában. A VPN A szolgáltatás titkosítja a felhasználók adatait, mielőtt az a továbbiakba irányítja azokat a kijelölt szerverek egyikén (amelyet a felhasználó választott ki). A BBC iPlayer segítségével a dél-afrikai internetfelhasználónak csatlakoznia kell egy brit szerverhez, hogy brit IP-címet szerezzen. Ez úgy fog megjelenni, mintha valójában britben helyezkednének el. Ezzel a hamis helymeghatározási trükkövel a BBC iPlayer nem tagadja meg Dél-afrikai Köztársaság hozzáférését az alkalmazásához vagy a webhelyéhez. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtanulja, hogyan oldhatja fel a BBC iPlayer feloldását Dél-Afrikában:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 2. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 3. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez. Így szerezhet be egy Egyesült Királyság IP-címe.
 4. Végül, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást.
 5. Bármikor lépjen kapcsolatba a Miranda, a Keeping Faith, a Requiem és az Detectorists kedvenc epizódjaival.

BBC iPlayer feloldvaHa használsz ExpressVPN, rendkívül nagy esélye van a BBC iPlayer feloldásához. Ez a szolgáltató garantálja a tartalom feloldását a világ minden tájáról, beleértve Dél-Afrikát. Az ExpressVPN felhasználók a világ összes országának 94 országában 148 VPN-kiszolgálóval proxyhatják a kapcsolatot. A VPN csatlakoztatása és használata soha nem volt ilyen egyszerű a felhasználóbarát alkalmazásoknak és a segítőkész ügyfélszolgálatnak köszönhetően. Itt megtudhatja, melyik a a legjobb VPN a BBC iPlayer számára. További szolgáltatókról az alábbi táblázatban olvashat.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-et Dél-Afrikában intelligens DNS-proxy segítségével

A geo-blokkoló tevékenységek számottevõ növekedése miatt fejlesztették ki az intelligens DNS-proxykat, amelyek segítenek az Internet-felhasználók számára a földrajzilag korlátozott tartalmak elérésében. A VPN-ekre támaszkodva egy másik módszernek kellett lennie a tartalmi korlátozások körül. Ugyanezek a biztonsági előírások nem vonatkoznak az intelligens DNS-proxykre, mivel azok gyorsabb ütemben működnek, és nem titkosítják a felhasználók adatait. A felhasználók földrajzi helyzetének meghatározására vonatkozó forgalmat átirányítják, mielőtt elérnék az internetet, így a felhasználók bárhonnan hozzáférhetnek weboldalakhoz. Így használhat intelligens DNS-t a BBC iPlayer nézéséhez Dél-Afrikában.

 1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
 3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
 4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator a legjobb intelligens DNS-proxy egy ilyen munkához. Felhasználóbarát alkalmazásai révén világszerte több mint 200 csatorna feloldását teszi lehetővé. Az Ön forgalma érintetlenül marad, a társaság a dán adatvédelmi törvények szerint működik, és szigorú adatvédelmi irányelveket tart fenn. A legfontosabb, hogy nem tartanak nyilvántartást a felhasználók internetes tevékenységeiről. Tehát ha megbízható intelligens DNS-t keres, akkor a Unlocator a legjobb választás.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Dél-Afrikában

A dél-afrikai emberek már nem találnak hibalapot, amikor megpróbálják elérni a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül. VPN vagy Smart DNS segítségével az összes hibával kapcsolatos probléma megoldódik. A Dél-Afrikában élő brit emigránsoknak, vagy akár az ottani lakosoknak nem kell semmiféle földrajzi korlátozást szenvedni, mindaddig, amíg a VPN-ket és a proxykat használják. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, melyik VPN-t használta fel a BBC iPlayer feloldásához Dél-Afrikában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map