Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Kanadában

Jó hír az online gőzösök! Az Egyesült Királyság legjobb felzárkózási TV-szolgáltatása Kanadában elérhető egyszerű és hatékony módokon. A BBC iPlayer földrajzilag korlátozva van az Egyesült Királyság lakosaira. A kanadaiak azonban továbbra is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, ahonnan vannak. én VPN-t és Smart DNS-t használt fel a BBC iPlayer feloldásához, és úgy működtek, mint egy báj. Nézd meg, hogyan csináltam ezt alább.


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Kanadában

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Kanadában

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Kanadában VPN használatával

A BBC iPlayer rengeteg tartalmat kínál, és több platformon is továbbítható. Míg a BBC kizárólag az Egyesült Királyság lakosai, A kanadaiak VPN-mel férhetnek hozzá. Mielőtt azonban létrehozna egy VPN kapcsolatot, valószínűleg a következő üzenettel találkozik: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

BBC iPlayer GeoBlocked

Virtuális magánhálózat, amelyet a VPN hoz létre digitális alagút amely kiterjed egy megosztott vagy nyilvános hálózaton. Összekapcsolja a használt eszközt egy kiszolgálóval a hálózatából. A szerverhálózat a VPN-től függően lehet nagy vagy kicsi. Az A szerverek a kulcsfontosságú helyeken is elterjedtek az egész világon. A kiszolgáló, amelyhez csatlakozni választott, készít téged úgy tűnik, hogy ugyanabban a helyen található, mint a szerver csatlakoztál. 

Ennek oka a átirányítási folyamat ami a VPN digitális alagútjában fordul elő. A forgalom megszerzése és a adatok titkosítva ezen a magán alagúton keresztül kiszolgálón is átirányítják őket. Ez megadja a A szerver IP címe és így meg kell érzékelni, mint egy helyi. Azért, hogy feloldja a BBC iPlayer csatornáját, a következőket kell tennie. 

 1. Ne keressen egy megbízható szolgáltatót. Helyette, iratkozzon fel az ExpressVPN segítségével. 
 2. Itt az ideje, hogy töltse le és telepítse a szükséges VPN alkalmazást a készüléken.
 3. Nos, énindítsa el és aktiválja a VPN alkalmazást.
 4. Az alkalmazás használatához meg kell jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 5. Keressen egy brit szervert abban az országban, ahol a BBC iPlayer megengedett.
 6. Nyomja meg a Csatlakozás gombot és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 7. Nyissa meg a BBC iPlayer webhelyét vagy alkalmazás, és navigáljon végig.
 8. A BBC iPlayer már elérhető Kanadában.

BBC iPlayer feloldva

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Kanadában intelligens DNS-proxy segítségével

A korlátozott tartalomhoz különböző régiókból is hozzáférhet, egyidejűleg intelligens DNS proxy segítségével. Az intelligens DNS segítségével egyidejűleg, több eszközön áthidalhatja a korlátozásokat a világ minden tájáról, és könnyen beállíthatja, ahogy van nincs konfigurálható szoftver.

Ne feledje, hogy az intelligens DNS nem csomagolódik a biztonsági szolgáltatásokra. Ennek oka az, hogy az nem titkosítja az Ön adatait vagy cserélje ki IP-címét egy másikkal. Hisz abban, hogy intelligens DNS-feliratkozással megszerezheti a Hulu, HBO, Netflix, BeInSports és még sok más lehetőséget? Nagy sebességgel is. Ez csak átirányítja a forgalmat, amely meghatározza a földrajzi helyzetét az egyik szerverén keresztül anélkül, hogy csatlakoznia kellene.

Kövesse ezeket a lépéseket, és azonnal megkapja a BBC iPlayer Kanadát:

 1. Az első lépés a kijelentkezés Unlocator és feliratkozás egy ingyenes 7 napos próbaverzióra.
 2. Konfigurálja az intelligens DNS-t ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat követve streaming eszközén.
 3. Most, keresse fel a szolgáltatás webhelyét vagy alkalmazását. Könnyen hozzáférnie kell ehhez.
 4. Élvezd a korlátlan hozzáférés a BBC iPlayer összes tartalmára, miközben Kanadában tartózkodsz.

Unlocator egy intelligens DNS-proxy, sok mindent kínál, ideértve több mint 200 csatorna feloldását. Ez a technológia lehetővé teszi megkerülni a földrajzi korlátozásokat bárhonnan a világ minden tájáról. Ez Unlocator áttekintés jobb képet ad a szolgáltatásról és annak mire képes.

Legjobb VPN a BBC iPlayer számára

Ha a legjobb VPN szolgáltatást szeretné, akkor szüksége lesz rá ExpressVPN. Nagyon megbízható szolgáltató, és számos okból népszerű választás a VPN-felhasználók körében. Ezen okok egyike annak köszönhető hihetetlen feloldó képességek. Ha VPN-t keres a BBC iPlayer feloldásához Kanadában, akkor az ExpressVPN az egyetlen. Ez a szolgáltató több mint képes a földrajzilag blokkolt tartalmak feloldására a világ minden tájáról.

Most, ha még mindig a kerítésen szeretne tudni, hogy az ExpressVPN a VPN-e az Ön számára, olvassa el a Kanada legjobb VPN-je és a legjobb VPN a BBC iPlayer számára. Az alábbi táblázat más lehetőségeket is kínál Önnek, ha nem ért egyet az ExpressVPN előfizetéssel.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Kanadában

Ha hihetetlen programozási skálát szeretne szerezni a BBC iPlayer-től, akkor VPN-t vagy Smart DNS-proxyt kell szereznie. Mindkét módszer feloldja a BBC iPlayer alkalmazását az Egyesült Királyságon kívül könnyen. Melyik módszert választaná a BBC iPlayer feloldásához Kanadában? Szeretnénk tudni, hogy az alábbi megjegyzés szakaszban milyen döntéseket hozott.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map