Hogyan nézhetem meg a BBC online éveit és éveit?

Évek és évek ez az új BBC dráma, amely követi a Lyont, egy elfoglalt Manchester családot, amikor életük 2019-es fontos éjszaka és az azt követő 15 év után összezavarodik. A sorozat a Vivienne Rook képviselő politikai karrierjére, valamint a hatalomra való emelkedésre összpontosít. Ha valaki érdekli ezt az előadást az Egyesült Királyságon kívül, akkor itt megtudhatja mindent. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan nézheti meg az éveket és éveket a BBC iPlayer külföldön.

Hogyan nézhetünk éveket és éveket a BBC iPlayer-en egy VPN segítségével

Az Years and Years május 14-én, kedden a BBC One-on, és hetente folytatja további 5 hétig a BBC iPlayer-en. Sajnos a műsor korlátozott azok számára, akik nem az Egyesült Királyság. Ennek oka a nem-brit lakossággal és a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos. Az a tény, hogy nem az Egyesült Királyságban található, ahol a BBC iPlayer székhelye található, elengedi Önt a helyi kiváltságoktól, például a regionális tartalmak eléréséhez. Annak IP-címe nélkül, amely azt mutatja, hogy csatlakozik az internethez az Egyesült Királyságból, sem a BBC iPlayer, sem más brit alapú csatorna vagy szolgáltatás nem biztosítja a hozzáférést. Ezt azonban megváltoztathatja úgy, hogy csatlakozik egy VPN-szolgáltatóhoz.

A virtuális magánhálózathoz tartozó VPN rövidítés egy nyilvános vagy megosztott hálózaton átterjed, és magán digitális alagútként működik. A VPN elvégzi az eszköz csatlakoztatását az egyik szerveréhez, és a forgalmat átirányítja az alagúton keresztül, ami megváltoztatja az Ön IP-címét. A kiszolgáló IP-címével, amely abban az országban található, ahol a hozzáférni kívánt tartalom alapul, úgy kell kezelni, mint egy helyi. A VPN az adatokat átirányítja a szerverén keresztül, és a nyilvános IP végül megváltozik, hogy megfeleljen a választott szerver helyének. Ennek eredményeként az összes kívánt tartalom mindenkor elérhetővé válik az Ön számára.

 VPN használata – lépések

A VPN használatával fedezheti fel a BBC iPlayer feloldását, és évekkel és évekkel nézheti bárhol a világon:

 1. Először jelentkezzen be egy olyan VPN-szolgáltatónál, amely együttműködik a BBC iPlayer-rel.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Jelentkezzen be a VPN-fiókjával, majd indítsa el a VPN-alkalmazást.
 4. Most folytassa és csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
 5. Nyereség a Brit IP-cím.
 6. Végül felkeresheti a BBC iPlayer webhelyét, vagy elindíthatja annak alkalmazását.
 7. Hozzáférés a BBC iPlayer-hez, és közvetítheti az Éveket és Éveket, bárhol is van.

ExpressVPN manapság az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató. Ha azt szeretnénk, hogy a BBC iPlayer bárhol elérhető legyen a világ minden tájáról, erősen javasoljuk, hogy iratkozzon fel erre a VPN szolgáltatóra. Az ExpressVPN ma ismert arról, hogy megkerüli a földrajzi korlátozásokat és feloldja a tartalmat a világ minden részéről. Elolvashatja a következő cikkben: a legjobb VPN a BBC iPlayer számára vagy nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.


Hogyan nézhetünk éveket és éveket a BBC iPlayer segítségével intelligens DNS segítségével

A földrajzilag korlátozott tartalomhoz intelligens DNS proxy segítségével is lehet hozzáférni. Bár nem olyan biztonságos, mint a VPN, ugyanazokat az eredményeket nyújtja. Függetlenül attól, hogy VPN-t vagy intelligens DNS-t használ, ugyanazt az eredményt kell elérnie. Ami azonban különbözik a tevékenységek feloldásának folyamatait és jellemzőit illetően. Az intelligens DNS segítségével a világ minden tájáról elérhető webhelyeket érhet el, bármilyen eszközön. Az intelligens DNS-nek nincs elegendő biztonsági funkciója, mivel nem titkosítja az adatokat és nem változtatja meg az IP-címet. Ez azt jelenti, hogy nem lesz anonim online és adatai nem lesznek biztonságban. Ez a proxy segíti a földrajzilag korlátozott webhelyek elérését azáltal, hogy átirányítja a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalmat. Az intelligens DNS segítségével a BBC iPlayer bárhol feloldható:

 1. Először nézd meg a Unlocator alkalmazást, és iratkozz fel egy ingyenes 7 napos próbaverzióra.
 2. Javasoljuk, hogy kövesse ezeket videók / telepítési útmutatók útmutatásként.
 3. Konfigurálja az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön.
 4. Látogassa meg a BBC iPlayer webhelyét és alkalmazását.
 5. Élvezze az évek és évek streamingjét a BBC iPlayer-en bárhol.

Unlocator egy intelligens DNS-proxy, amely lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését a világ bármely pontjáról. Ez egy olyan szolgáltató, amely nem okoz csalódást, mivel képes nagy sebességgel több mint 200 csatorna feloldására. Vegye figyelembe a 7 napos ingyenes próbaverziót, amely nagylelkű és rettenetesen szükséges, mielőtt vállalja a kötelezettségvállalásokat.

A műsorról

A Vivienne Rook nevű politikus botrányt okoz az egyik tévé TV-ben 2019-ben. Láthatóan Rosie fiat szül, és testvérek Stephen és Daniel, valamint Muriel nagymamám nem tudnak segíteni, de azon gondolkodnak, hogy milyen lesz az élet kicsi Lincoln számára.

Öntvény

Íme egy gyors lista az Évek és Évek sorozatban szereplő karakterekről:

 • Emma Thompson
 • Jessica Hynes
 • Rory Kinnear

Emma színésznő, akinek nincs szüksége bevezetésre. Nem csak aktivista, hanem nemzeti kincs is. Első szerepe a BBC-ben a Young Ones című filmben volt, mint Miss Money-Sterling. Most hatalmas filmeket készített és televíziós szerepeket tett. Ebben a sorozatban a Thompson Vivienne Rook MP-t játszik, aki egy kifejezett és politikai szereplő, akinek az apologetikus és ellentmondásos véleményei éket képezhetnek a nemzetben. Jessica első szerepe a BBC-ben viszont 1994-ben jött vissza Charlotte Parkerként, a BBC Drama című epizódjában, a The House Of Eliott-ban. Nem olyan régen, Hynes Miss Kitts-t játszotta a Paddington 2-ben és a PR gurut, Siobhan Sharpe-t a BBC Comedy-ben. Években és években Hynes vállalja a forradalmian új, veszélyes és rémületes Edith Lyons szerepét. Kinnear első BBC szerepe 2001-ben volt John Deed bíró. A Tony Cootes játszása óta Rory nagyobb szerepet játszik, mint például Bill Tanner a James Bond sorozatban 2008 óta és Henry Hunt a Peterloo filmben. Években és években Rory Stephen Lyonsot, a pénzügyi tanácsadót és a család békefenntartóját játssza.

Évek és évek a BBC iPlayer-en – Trailer

Itt lesz az első pillantás a BBC új drámasorozatára a következő előzetesben.

Nézze meg a sorozatot külföldön – Záró szavak

Ne felejtsd el nézni az Éveket és Éveket május 14-én, kedden a BBC iPlayer-en a világ bármely részén. Csak használjon VPN-t vagy Intelligens DNS-t, és a legfrissebb drámasorozatot tovább folytathatja, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik-e vagy sem. Melyik eszközt fogja használni? Ügyeljen arra, hogy az alábbi megjegyzés szakaszban felsorolja preferenciáját.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me