Hogyan nézhetjük a napi mérkőzést ingyenesen az Egyesült Királyságon kívül?

A MOTD ingyenes élő közvetítése HD-n külföldön


Hogyan nézhetjük a napi mérkőzést ingyen élőben az Egyesült Királyságon kívül?

Hogyan nézhetjük meg a 2017-es napi mérkőzést, ingyen élőben a VPN segítségével

Ha az Egyesült Királyságon kívül él, vagy észreveszi, észreveszi, hogy számos streaming csatorna, például a BBC iPlayer és a BT Sport határokon túl. Nagyon kiábrándító, ha focista rajongó vagy, mert nem csak a mérkőzéseket fogja hiányozni, hanem a játék elemzését és a legfontosabb eseményeket is. A Match of the Day, vagy röviden a MOTD tökéletes példája az ilyen programoknak. És ha megpróbálta külföldről elérni, akkor biztos vagyok benne, hogy szembeszállt a következő üzenetek egyikével:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

„Ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Kérlek, próbáld újra később.”

Ingyenes MOTD stream geoblocked az Egyesült Királyságon kívül

Ingyenes MOTD stream geoblocked az Egyesült Királyságon kívül

A probléma megoldásához meg kell kezdenie a Brit IP-cím, és ezt csak a VPN használatával lehet megtenni. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi a csatlakozást a távoli szerver egy másik régióból az Ön választása szerint. Ha csatlakozik ehhez a szerverhez, a VPN meg fog változni változtassa meg IP-jét hogy megfeleljen a kiválasztott országnak.

Ez azt jelenti, hogy amikor csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságból, IP-címet kap a régióból. Ennek eredményeként becsapja a BBC iPlayer-t, hogy azt gondolja, hogy Angliában van, és megnézheti a Napi mérkőzést..

De nem ez az. A VPN is titkosítsa az online forgalmat, megakadályozva, hogy bárki elolvassa. Ez azt jelenti, hogy egyik oldal sem tudja megtudni, mit csinál az interneten.

A VPN telepítésének lépései az eszközre

Meg szeretné nézni a MOTD-t az Egyesült Királyságon kívülről? Itt van a tennivaló:

 1. Keresse meg egy jó VPN-szolgáltatót, amely gyors, biztonságos kiszolgálókkal rendelkezik az Egyesült Királyságban. ajánlom ExpressVPN.
 2. Ugrás az eszközéhez alkalmazásbolt az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez. Alternatív megoldásként letöltheti közvetlenül a szolgáltató weboldala.
 3. Nyisd ki az alkalmazás és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságból.
 4. Most menjen tovább a BBC iPlayer webhelyre, vagy nyissa meg az iPlayer alkalmazást, ha van a készüléken.
 5. Patak MOTD 2017 bárhol a világon.

A BBC iPlayer 2017-es ingyenes meccsének közvetítése feloldva a VPN-sel

A BBC iPlayer 2017-es ingyenes meccse a patakból feloldva lett a VPN-sel

A legjobb VPN-k külföldről a BBC iPlayer eléréséhez

A BBC elindult a VPN befogása Az IP-címek 2015-ben, és most kevés szolgáltatásnak sikerül még túljutnia a földrajzi korlátozásokon. Ezért olyan megbízható szolgáltatóra van szüksége, amely minden alkalommal hatékonyan feloldhatja az iPlayer feloldását.

Most, ha új VPN-felhasználó vagy, valószínűleg kissé trükkös. Ezért döntöttem úgy, hogy segítesz neked a négy legjobb VPN amelyek továbbra is működnek a BBC iPlayer-rel.

És annak ellenére, hogy mindegyik nagyon képes hozzáférést biztosítani a Nap meccséhez, a csomópontnak választania kell ExpressVPN. Lehet, hogy egy kicsit drágább mint a listán szereplő többi márkanév, de messze van a legjobb. Én magam szokásos estéin nézem a MOTD-t, amikor külföldön vagyok, és soha nem csináltam engem. Most, hogy gondolkodtam rajta, mindig használom, amikor online vagyok, mert csak így tehetek online biztonságom és adatvédelem biztosítása.

Hogyan továbbíthatjuk a MOTD 2017 online szolgáltatást az intelligens DNS segítségével

Ha egyszerűen csak meg akarja kerülni a regionális korlátozásokat, és anélkül, hogy nagy gondot fordítana, feloldhatja a BBC iPlayer programját online adatvédelem, akkor az intelligens DNS-proxyk jobb választás az Ön számára. Ezen szolgáltatások mindegyikéhez tartozik egy lista támogatott csatornák, ezért győződjön meg arról, hogy a BBC iPlayer között van.

A proxyk csak a forgalom helyrészét irányítják át a kiszolgálókon, ez lehetővé teszi hozzáférés a régióra korlátozott anyagokhoz. azonban, nem titkosítják a forgalmat vagy elrejtik az Ön IP-címét.

 1. Feliratkozás egy jó szolgáltatásra, sok támogatott csatornával, például Unlocator.
 2. Felállítani manuálisan a készüléken. Te tudod használni telepítési útmutatók és kézikönyvek hogy segítsen, ha bármilyen problémája merül fel.
 3. Az Intelligens DNS proxyk telepíthető bármilyen eszközre, például a saját számára játékkonzolok, útválasztók, intelligens TV-k, okostelefonok, táblagépek és számítógépek.
 4. Most már hozzáférhet a BBC iPlayerhez, és megnézheti a MOTD-t.

Unlocator kínál ingyenes 7 napos próbaverzió időszak hogy kipróbálhassa szolgáltatásait, mielőtt döntést hoz. feloldhatja azt is 200 csatorna, köztük a BBC iPlayer, a BT Sport, az ITV, a Channel 4, az ESPN és még sok más.

Megjegyzés: Az intelligens DNS-proxyk nem működnek, ha az internetszolgáltató átlátszó proxy-kat vagy DNS-eltérítést használ.

BBC iPlayer kompatibilis streaming eszközök

A BBC iPlayer szinte bármilyen operációs rendszerrel kompatibilis. Megtekintheti a következő eszközök bármelyikén:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV 4
 • Samsung Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • Sony Smart TV
 • LG Smart TV
 • Most TV
 • roku
 • Chromecast

Hogyan nézze meg a nap mérkőzését HD Free Live Online-on az Egyesült Királyságon kívül?

Ahelyett, hogy az interneten ingyenes MOTD-streameket keresne, amelyek illegális, Az ExpressVPN vagy az Unlocator használatával szerezze be a Napi Meccset közvetlenül a BBC-től bárhol a világon. A labdarúgó-események közvetítésére képes lesz HD.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me