Hogyan nézhetjük meg a Doctor Who 2020 Live Online játékot az Egyesült Királyságon kívül

Készen állsz arra, hogy elinduljon 2020 robbanással a múltból, vagy talán a jövőből? Hát akkor fogja meg magát, mint Ki vagy doki vissza fog térni 2020. január 1, ebből a világból származó új kaland számára. Sokan azt kérdezik, hogy mire készül az orvos? Kivel utazik, és milyen rosszfiúkkal lehet szembesülnie? De az igazi kérdés az, hogyan lehet Patak Doctor Who 12. évad bárhol él?

Hogyan lehet megnézni a 12. évad orvosát online közvetítésben?

Hogyan lehet megnézni a 12. évad orvosát online közvetítésben?

Orvos, aki a térben és az időben, mégis csak az Egyesült Királyságban

Használhatja a Doctor Who legújabb szezonjának megtekintését BBC iPlayer, amely számos eszközön elérhető, beleértve a mobilokat is, táblagépek és intelligens TV-k. Ha sokféle eszközön elérhető, nem hagyhatja ki azt a tényt, hogy a csatorna ilyen az Egyesült Királyságra korlátozódik csak.

A BBC iPlayer csak a Egyesült Királyság IP-címe a tartalom eléréséhez. Más szavakkal, ha az internetes forgalom az Egyesült Királyságon kívülről érkezik, akkor a szolgáltatás meghatározhatja az Ön tartózkodási helyét (az Ön IP-címén keresztül), és szinte azonnal blokkolhatja Önt..


A tesztek a legjobb módja annak, hogy megmutassák mit geo-blokkok hasonló. Ha már külföldön él, és megpróbálsz hozzáférés a BBC iPlayerhez, kapsz egy geo-hibaüzenet ez megszünteti a belépést a helyszínen.

A következő üzenet érkezett, amikor megpróbáltam közvetíteni a Doctor Who-t: Resolution tengerentúlon:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer Doctor Who Error

Megvizsgáltam a BBC iPlayer-rel szembesülő problémát, ha külföldön élsz. Ideje megtalálni a megoldás. Valójában a megoldás már megvan, és megtalálhatja a következő szakaszban.

Orvos, aki – Az orvos globálisan megy

A BBC iPlayer nagyon népszerű streaming szolgáltatás, nem csak az Egyesült Királyságban nemzetközileg. Megkérdezheti, hogy ez lehetséges, mivel csak az Egyesült Királyságban érhető el.

Nos, ahogyan most megkapja a megoldását, a többi felhasználó már megtalálta az útmutatót útmutatásaink előtt. Több mint 65 millió internetes felhasználó hozzáférjen a BBC iPlayer-hez kívülről a végső biztonsági eszköz segítségével, a Virtuális magán hálózat.

Ez a szoftver segíthet biztonságos a kapcsolat, anonimizálja az online böngészést, és kerülje meg a földrajzi korlátozásokat. Ez úgy történik, hogy a forgalmat átirányítja egy távoli szerverre az Ön által választott országban.

Miután csatlakozik, a VPN titkosítja az adatait és elrejti az Ön IP-címét, kicserélve egyre abban az országban, ahol a szerver található. Ennek eredményeként képes leszel bármilyen online korlátozással rendelkező tartalom elérése elérhető a régióban.

Például, ha csatlakozik egy brit szerverhez, akkor kap egy Brit IP-cím. És milyen csatornához szükséges egy ilyen IP működéséhez? Kitaláltad, BBC iPlayer.

BBC iPlayer Anywhere – A feloldó folyamat

Most már tudja, mi a VPN meg tud tenni. Tegyük cselekvésre az újonnan megszerzett tudását?

  1. Első, iratkozz fel egy hiteles VPN, amelynek gyors kiszolgálói vannak az Egyesült Királyságban. Egy gyors javaslat érkezik ExpressVPN.
  2. Ezután kell megkapja az alkalmazásukat a készüléken. Töltse le közvetlenül a saját webhelyükről vagy a helyi alkalmazásboltból.
  3. Telepítse a VPN-klienst, futtassa és Bejelentkezés az újonnan létrehozott fiókkal.
  4. Nyissa meg a listát, és csatlakozzon a Brit szerver.
  5. Várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön és elindul BBC iPlayer.
  6. Patakorvos, aki 12. évad bárhol.

A legjobb dolog a BBC iPlayernél, hogy ingyenesen kínálja szolgáltatásait. Nem kell egy fillért költenie a top tartalom streamingjéhez az egész világon. Most ajánlom ExpressVPN mint a piacon az egyik leghatékonyabb szolgáltató.

Ezt a szolgáltatást felhasználhatja a kedvelések feloldására BBC iPlayer, Netflix (bármely régió), Hulu, DAZN, és még sok más. Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózattal büszkélkedhet 3000 szerver 94 országban.

Mindezek a kiszolgálók nagyon gyorsak HD-streaming. Ezenkívül számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a legbiztonságosabb és legmegfelelőbb internetes megközelítést. Ez magában foglalja a szeretetét is Öld meg a kapcsolót, a nulla naplózási politikát és a katonai szintű titkosítást.

Próbáld ki; nekik van 30 napos pénzvisszafizetési garancia mint kiút. Ebben az esetben az alábbi táblázatban ellenőrizheti a BBC iPlayer többi fő VPN-jét is.

A BBC iPlayer elérésének újabb módja – Intelligens DNS

A VPN-k kiváló módja az adatok biztonságának és a regionális korlátozások megkerülésének. Amikor azonban a BBC iPlayer-hez és más korlátozott csatornákhoz kell hozzáférni, Intelligens DNS szintén fontos szerepet játszik.

Alapvetően ez a kiberbiztonsági eszköz alternatívája, mínusz a kiberbiztonsági rész. A szolgáltatás szigorúan ott van, hogy hozzáférjen a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz.

Ehelyett a forgalom darabokat irányítja át, ami azt jelenti, hogy a Az IP-cím sértetlen marad. Ez is nem titkosítja az Ön adatait (Nincs biztonság), de megkapja elképesztő sebesség.

Ezenkívül a Smart DNS olyan eszközök széles skáláját támogatja, amelyekre a VPN nem natív módon telepíthető. Ez magában foglalja a hasonlókat Apple TV, PlayStation, Chromecast, Xbox, intelligens TV-k, Android TV-k és még sok más. Az intelligens DNS-szolgáltatásoknak is hitelesnek kell lenniük. Szóval, kiválasztottam a dán legendát Unlocator mint például. Az alábbiak szerint állíthatja be:

  1. Iratkozzon fel Unlocator.
  2. Kövesse a saját webhelyüket telepítési útmutatók hogy beállítsa a DNS-t azon az eszközön, amelyen a BBC iPlayer-t futtatja.
  3. Indítsa újra a készüléket, majd indítsa el a BBC iPlayer alkalmazást.
  4. Folyam Ki vagy doki bárhol teljes sebességgel.

Unlocator 2013 óta működik az üzletben, és megfelelő helyet biztosított az intelligens DNS-szolgáltatók között. Az előfizetési díj nagyon olcsó, és megszerezheti a VPN + Intelligens DNS-t (hibrid szolgáltatás) is.

A Unlocator rendelkezik egy 7 napos ingyenes próbaverzió, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja szolgáltatásaikat anélkül, hogy fizetne egy fillért sem.

Orvos, aki – a harmincnyolcadik évad

A szeretett brit sorozat egy évet vett igénybe, hogy a 12. évad készen álljon a közönség elmerülésére 2020. Amikor az új év elindul, az első epizódot tovább közvetítheti. A teljes szezon addig fut 2020. március, így van ideje meglátogatni, hogy mi van a tér és az idő között a doktorral együtt, ne aggódjon.

Whittaker visszatér, mint a Tizenharmadik orvos a közelgő szezonban. Látja, az új orvos tavaly óriási rajongói bázist nyert, és nem látjuk, hogy hamarosan odakerül. Itt van a showrunner Chris Chibnall kellett mondani:

“Nos, soha nem álltunk meg – mivel Jodie Whittaker orvosa és barátai nyáron ősszel nyerték a családok szívét az egész nemzetben, egy teljesen új, akciódús kalandcsomaggal foglalkoztunk a tizenharmadik orvos előtt.”

Állítsa be naptárait, függetlenül attól, hogy mennyire szórakoztatott újévkor. A doktor visszatért, és itt van egy új próbapótkocsival.

 

Stream Doctor Who 2019 bárhol – Elválasztó szavak

Ki vagy doki már régóta fut. Még a befejezése után is 2005, a műsor továbbra is konzisztens a közönség felé történő megjelenítés szempontjából.

Mostantól 2020. január 1, a show visszatér azért 12. évad. Miután elolvasta ezt az útmutatót, tudni fogja, hogyan kell nézd meg a sorozatot bárhol a világon a VPN. Geo-korlátozás már nem tudja megállítani. Ha további segítségre van szüksége, kérjük, hagyjon nekem a megjegyzés lentebb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me