Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Írországban

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Írországban? Megértjük azokat a földrajzi korlátozásokat, amelyek megtagadják a BBC iPlayer hozzáférését az Egyesült Királyságon kívüli országokból. Nevetségesnek tűnik, hogy az Ír Köztársaság lakói, akik az Egyesült Királyság közvetlen közelében helyezkednek el, nem férhetnek hozzá a BBC iPlayerhez. Tehát ha nincs brit IP-címe, akkor nem férhet hozzá a BBC iPlayerhez és annak élő közvetítéséhez. Ez a korlátozás azonban nem vonatkozik Észak-Írországra, mivel valójában ott, ahol korlátozás nélkül nézheted a BBC iPlayer-t. Mindenütt máshol el kell hamisítania a tartózkodási helyét és meg kell szereznie az Egyesült Királyságbeli címet a BBC iPlayer eléréséhez. Olvassa tovább és tanulja meg, hogyan szerezheti meg a BBC iPlayer-t Írországban. 


Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Írországban

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Írországban

Szerezzen be BBC iPlayer-t Írországban VPN használatával

Amikor megpróbál csatlakozni a BBC iPlayer-hez, a webhely megkeresi a csatlakoztatott IP-címet. Tehát ha azt mondják, hogy megpróbál hozzáférni a weboldalhoz Dublinból, a BBC nem jeleníti meg annak tartalmát, és megtiltja a hozzáférést. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

A VPN használata azonban megváltoztathatja ezt az Ön számára. A VPN összekapcsolja az eszközt egy Nagy-Britanniában található szerverrel, így megadva a szerver IP-jét. Miután csatlakozik egy brit szerverhez, megkapja egy brit IP-t. Az új IP-vel hozzáférhet a BBC iPlayer összes tartalmához. Így használhatja VPN-t feloldja a BBC iPlayer blokkolását Írországban.

  1. Iratkozzon fel egy olyan VPN-szolgáltatónál, amely együttműködik a BBC iPlayer-rel.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
  5. Végül, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást.
  6. Nézze meg a BBC iPlayer-t Írországban.

BBC iPlayer feloldva

ExpressVPN a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szolgáltató a piacon. Ha a BBC iPlayer-t szeretné megszerezni Írországban, azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel erre a VPN-szolgáltatóra. Az ExpressVPN hosszú története van a földrajzi korlátozások megkerülésében és az anyag feloldásában, amelyek mindegyike sikeres volt. Ez nem a legolcsóbb, de fizetni kellene a magánéletért és a biztonságért. Elolvashatja a a legjobb VPN Írországban vagy nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

Szerezzen be BBC iPlayer-t intelligens DNS-proxyval

Van egy másik módja a VPN-en kívül, hogy megszerezze a BBC iPlayer-t Írországban, és ez egy intelligens DNS-proxy segítségével. Ez a proxy segít elérni a földrajzilag korlátozott webhelyeket, például a népszerű Hulu, Netflix, BeInSports és még sok más oldalt, azáltal, hogy átirányítja a földrajzi helyzet meghatározásához szükséges forgalmat. Következésképpen hozzáférhet a BBC iPlayer webhelyéhez Írországból. Ne feledje, hogy az intelligens DNS-proxyk nem működnek ugyanúgy, mint a VPN-ek. Valójában a biztonság szempontjából sokkal kevésbé hatékonyak. Nem változtatják meg az Ön IP-jét, és minden bizonnyal nem titkosítják a forgalmat, ami megmagyarázza, hogy miért sokkal gyorsabbak, mint a VPN-ek. Így használhatja az intelligens DNS-t a BBC iPlayer feloldásához Írországban,

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
  4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator egy innovatív műszaki megoldás, amely segíthet a földrajzi korlátozások megkerülésében a világ bármely pontján. Annak érdekében, hogy többet megtudjon erről a csúcsminőségű DNS-szolgáltatásról, tekintse meg informatív oldalunkat Unlocator áttekintés. Képes több mint 200 csatorna feloldására a világ bármely pontjáról, ezért a legjobb intelligens DNS-proxy odakint. PLus, ez nagyon jól működik minden eszközön.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Írországban

Nagyon nyilvánvaló, hogy a BBC-nek nem tetszik a globális iPlayer gondolata, és számos szolgáltatását számos régióban, beleértve Írországot is, blokkolja. Ez az oktatóanyag azonban azt a végét jelenti, amikor Britains dicsekedhet a BBC iPlayer szolgáltatásokhoz való kizárólagos hozzáférésével. Az ír emberek végre megszerezik a szelet tortát a VPN-kapcsolat felállításától. Ezzel a VPN-vel nem lesz többé problémájuk a BBC iPlayer „Doctor Who”, a mi lányunk vagy bármely más írországi műsorhoz való hozzáférésével. Tudassa velünk, melyik VPN-szolgáltató tette lehetővé a BBC iPlayer elérését Írországban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me