Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Új-Zélandon

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Új-Zélandon? A Keeping Faith, a Miranda, a Requiem és a Creeped Out az Egyesült Királyság BBC iPlayer-jén elérhető legjobb show-k. Sajnos a világ többi része nem élvezheti egyikét sem, mert a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyság nézői körére korlátozódik, és földrajzilag blokkolva van a brit határokon kívül. Noha Új-Zélandon széles körben elérhető az internet-hozzáférés, és szinte az egész lakosságot 3G és 4G mobil szélessáv biztosítja, polgárai nem mentesülnek a földrajzi korlátozó törvények alól. Ez azt jelentené, hogy az új-zélandi államok, csakúgy, mint az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban, Franciaországban és Olaszországban, nem férhetnek hozzá a BBC iPlayerhez, hacsak természetesen nem kapnak brit IP-címet. Az új IP megszerzése egyszerűen kezelhető VPN-kapcsolat biztosításával bármilyen PC-n, Mac-en, PS4-en, Xbox-on, Apple TV-n, Roku-ban, Android-ban, iPhone-ban és FireStick-ben. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan.


Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Új-Zélandon

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Új-Zélandon

Hogyan szerezzünk BBC iPlayer-t Új-Zélandon VPN használatával

Ha megpróbálja elérni a BBC iPlayer-t Új-Zélandról, akkor valószínűleg egy hibaüzenet jelenik meg, amely arról tájékoztat, hogy az iPlayer nem érhető el ott, ahol található.BBC iPlayer GeoBlocked

A BBC iPlayer tudja, hol tartózkodik, felismeri az IP-t, amelyhez csatlakozik. Amint megtudják, hogy nem az Egyesült Királyságból származnak, megszüntetik az Ön hozzáférését. A jó hír az, hogy amire szükséged van egy VPN, és a BBC iPlayer tartalmát bárhonnan a világ bármely tájáról, így Új-Zélandról is közvetítheted. A VPN-hez való csatlakozáskor a kapcsolat újraterepül egy kiválasztott szerveren keresztül a választott országban. Ezt követően megkapja annak az országnak a szerverének IP-címét, amelyhez csatlakozott. Ez nemcsak anonimitást fog biztosítani online, hanem elősegíti a mindenféle földrajzi korlátozás megkerülését is. Így használhatja VPN-t a BBC iPlayer feloldásához Új-Zélandon.

  1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  2. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  3. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
  4. Végül, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást.
  5. Nézze meg a BBC iPlayer-t Írországban.

BBC iPlayer feloldva

ExpressVPN a piac legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatója, ezért javasoljuk, hogy előfizetjen a szolgáltatásaira. Noha nem a legolcsóbb, amit kínál, minden fillért megér. A földrajzi korlátozások megkerülésének kiterjedt története mellett az ExpressVPN képes fenntartani az Ön biztonságát és magánéletét online állapotban is. Elolvashatja a a legjobb VPN Új-Zélandon vagy nézze meg az alábbi táblázat többi szolgáltatóját.

Szerezzen be BBC iPlayer-t Új-Zélandon intelligens DNS használatával

Ha valamilyen okból nem szerette volna a VPN használatát, akkor mindig kipróbálhatja az intelligens DNS-proxyt. Csakúgy, mint egy VPN, ez segíti a földrajzi korlátozások feloldását a világ minden tájáról. Amit azonban nem tesz, az ugyanazokkal a biztonsági intézkedésekkel jár, mint a VPN. Az intelligens DNS-proxy nagyobb sebességet biztosít, mivel az adatok nem kerülnek teljes titkosításra a folyamat során. Ön sem kap új IP-címet, de valamilyen módon hozzáférhet a blokkolt anyagokhoz. Így használ egy intelligens DNS-proxyt a BBC iPlayer beszerzéséhez Új-Zélandon:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
  4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator kiváló társaság. A legkiválóbb ügyfélszolgálatotól a felhasználóbarát programozásig szinte elfelejtheti a VPN-ket. Ez a legmegbízhatóbb intelligens DNS-szolgáltatás, amely garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését a világ bármely pontjáról. Tehát ha olyan intelligens DNS-t keres, amely elősegíti a BBC iPlayer elnyerését Új-Zélandon, akkor ne keresse tovább a Unlocator alkalmazást..

Szerezze be a BBC iPlayer-t Új-Zélandon

Nem fogadta el a Doctor Who legutóbbi epizódját, mert ideiglenesen kiment az Egyesült Királyságból? Úgy érzi, hogy fel akarod lépni a The Graham Norton show legviccesebb részeivel? Akkor nincs más választása, mint hogy feloldja a BBC iPlayer alkalmazását. Akár Új-Zélandon, akár az Egyesült Államokban tartózkodik, bárhonnan hozzáférhet a BBC iPlayerhez, mindaddig, amíg VPN-t vagy Smart DNS-proxyt használ. Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy milyen módszert választotta a BBC iPlayer feloldásához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me