Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Ausztráliában

Hogyan szerezhetem be a BBC iPlayer-t Ausztráliában? A BBC iPlayer egy internetes streaming, felvétel, televíziós és rádiós szolgáltatás a BBC-től, amely az Egyesült Királyságban található. Ez lehetővé teszi a magas színvonalú TV- és rádióműsorok közvetítését, például a Doctor Who, a lányunk és az Esély. Ennek ellenére az Egyesült Királyságban csak a nézők számára korlátozódik, ami azt jelenti, hogy csak az Egyesült Királyság belsejéből nézheti meg. Tehát van valamiféle körül??


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Államokban, Németországban és Franciaországban férhetnek hozzá a BBC iPlayerhez? A válasz határozott igen. A VPN segítségével mindenféle tartalom a világ minden tájáról elérhetővé válik az Ön rendelkezésére. A BBC iPlayer műsorait és filmeit streaming-jével közvetítheti számítógépére, Mac-re, Android-jára és iOS-eszközére. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan oldhatja fel a BBC iPlayer feloldását az Egyesült Királyságon kívülről.

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában VPN használatával

Az iPlayer tudja, hol tartózkodik, így ha nem sikerül megszereznie magát az Egyesült Királyságban, akkor változtassa meg IP-jét. Ez olyan legegyszerűbb dolog, amit valaha megtehetsz olyan fejlett technológiával, mint a virtuális magánhálózat. A VPN létrehozza ezt a privát alagutat, ahol az összes adatot továbbítják, mielőtt elérnék az internetet. Az Ön adatai titkosítva vannak, amikor a készülékről a VPN-kiszolgálón keresztül egy hálózatba jut.

Nagyon jó, valójában csak a VPN által kínált lehetőségekre gondolva. A BBC Iplayer feloldása az egyik. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Cserélnie kell az aktuális IP-címet egy britre, ha csatlakozik egy brit szerverhez, amelyet a VPN szolgáltatója kínál. Lássuk, hogy vagy nézni a BBC iPlayer-t Ausztráliában: 

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy brit VPN szerverhez.
  5. Végül, látogasson el a BBC iPlayer webhelyre, vagy indítsa el az iPlayer alkalmazást.
  6. Nézze meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában, Új-Zélandon, Indiában vagy bárhol máshol az Egyesült Királyságon kívül.

BBC iPlayer feloldva

Szeretne egy elég jó VPN-t ahhoz, hogy a BBC iPlayer feloldódjon? Ezután iratkozz fel ExpressVPN. Lehet, hogy ez a szolgáltató nem a legolcsóbb, de a legmegbízhatóbb. Fizet, hogy megvédje magánéletét és biztonságát. Erős teljesítményt nyújtanak, és garantálják, hogy megkerülik a világ minden részét képező földrajzi korlátozásokat. Ha más lehetőségeket szeretne megvizsgálni, az alábbi táblázat jobb ötletet nyújt Önnek. Olvassa el a a legjobb VPN a BBC iPlayer számára is.

Nézze meg a BBC iPlayer-t Ausztráliában intelligens DNS használatával

Amikor megérkezik a díjszabási szezon, rosszul érzi magát, ha elmulasztja a Nagyon Angol Botrány epizódjait, amikor tudta, hogy meg tudott volna csinálni valamit. Ha egy VPN hozhat neked BBC iPlayer tartalmát, akkor habozzon egy kicsit. Tegyük fel, hogy a VPN – valamilyen okból – nem működik érted – mindig igénybe veheti az intelligens DNS-proxyt.

Nem olyan biztonságosak, mint a VPN-ek, de fiúk, hogy feloldják a dolgokat. Ne feledje, hogy IP-je változatlan marad, és adatai nem lesznek teljesen titkosítva. A helyzet az, hogy a földrajzi helyzetével kapcsolatos adatait részben átirányítják, így bárhonnan hozzáférhetnek korlátozott tartalmakhoz. Az intelligens DNS-t így használja:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
  4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator képes feloldani több mint 200 csatorna blokkolását a világ bármely pontjáról, ami egy tisztességes intelligens DNS-proxynak minősül. Nem kell aggódnia a Unlocatorral kapcsolatos korlátozások, tilalmak vagy cenzúrák miatt. Még egy dolog: a proxyk gyorsabbak, mint a VPN-ek. Ha értékeli a sebességet a biztonság felett, akkor használjon intelligens DNS-t, és ebben értjük Unlocator-ot.

Nézze meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

Nem elegendő fizetni egy brit televíziós licencért az olyan brit tartalmak nézésére, mint a BBC Iplayer külföldön. Valójában ez nem engedélyezett. A korlátozások ott maradnak, aki tudja, mennyi ideig. Tényleg azt várják el tőlünk, hogy összekarcoljuk a kezünket, és semmit sem tegyünk? Ha VPN és intelligens DNS van szó, kevésbé tudunk törődni a földrajzi korlátozásokkal. Vigye az első egy-két BBC-t, a CBeebies-t és a BBC News-t az Egyesült Királyságon kívüli képernyőire, és folytassa a közvetítést.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me