Kako gledati BBC-eve godine i godine uživo na internetu

Godine i godine je nova BBC-jeva drama koja prati Lyon, zauzetu Manchester obitelj dok se njihovi životi zbližavaju u važnoj noći 2019. i 15 godina nakon toga. Serija se također fokusira na političku karijeru zastupnice Vivienne Rook, kao i na njen uspon na vlast. Ako je neko od vas zainteresiran za gledanje ove emisije izvan Ujedinjenog Kraljevstva, tu morate saznati sve o njoj. Saznajte kako gledati godine i godine na BBC iPlayeru u inozemstvu u nastavku.

Kako gledati godine i godine na BBC iPlayeru koristeći VPN

Godine i godine emituje se u utorak 14. svibnja na BBC One i nastavlja se svaki tjedan još 5 tjedana na BBC iPlayeru. Nažalost, show je izvan granica onima koji nisu Velika Britanija. Razlog za to se odnosi na prebivalište koje nije izvan Velike Britanije i geo-ograničenja. Činjenica da niste u Velikoj Britaniji gdje je smješten BBC iPlayer odbacuje vas od lokalnih privilegija poput pristupa regionalnom sadržaju. Bez IP adrese koja pokazuje da se na internet povezujete iz Velike Britanije, niti BBC iPlayer niti bilo koji drugi kanal ili usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji neće vam odobriti pristup. Međutim to možete promijeniti spajanjem na davatelja VPN usluga.

VPN kratica za virtualnu privatnu mrežu proteže se kroz javnu ili zajedničku mrežu i djeluje kao privatni digitalni tunel. Ono što VPN čini jest povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja i preusmjerava vaš promet kroz tunel, što rezultira promjenom vaše IP adrese. S IP adresom poslužitelja koji se nalazi u zemlji u kojoj se nalazi sadržaj kojem želite pristupiti, tretirat ćete se kao lokalni. VPN će preusmjeriti vaše podatke putem svog poslužitelja, a vaš će se javni IP promijeniti prema lokaciji poslužitelja koji ste odabrali. Kao rezultat toga, sav željeni sadržaj dostupan vam je u svakom trenutku.

 Korištenje VPN – Koraci

Evo kako upotrebljavate VPN za deblokiranje BBC iPlayera i gledanje godina i godina bilo gdje u svijetu:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN-a koji radi s BBC iPlayerom.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Prijavite se pomoću VPN računa, a zatim pokrenite VPN aplikaciju.
 4. Sada naprijed i povežite se s UK VPN serverom.
 5. Dobit a Britanska IP adresa.
 6. Konačno, možete posjetiti web stranicu BBC iPlayera ili pokrenuti njegovu aplikaciju.
 7. Pristupite BBC iPlayeru i usmjeravajte godine i godine bez obzira gdje se nalazili.

ExpressVPN jedan je od najpouzdanijih pružatelja usluga u današnje vrijeme. Ako želite nabaviti BBC iPlayer u bilo kojoj zemlji širom svijeta, toplo preporučujemo da se pretplatite na ovog pružatelja VPN usluga. Sada je ExpressVPN poznat po zaobilaženju geo ograničenja i deblokiranju sadržaja iz svih dijelova svijeta. Naš članak možete pročitati na najbolji VPN za BBC iPlayer ili provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Kako gledati godine i godine na BBC iPlayeru koristeći Smart DNS

Pristup geo-ograničenom sadržaju također je moguć putem Smart DNS proxyja. Iako nije siguran kao VPN, daje iste rezultate. Bez obzira koristite li VPN ili Smart DNS, obavezno ćete postići isti rezultat. Međutim, ono što se razlikuje jesu procesi i značajke koje su uključene u aktivnosti deblokiranja. Pomoću Smart DNS-a možete pristupiti web stranicama iz cijelog svijeta na bilo kojem uređaju po vašem izboru. Pametnom DNS-u nedostaju jake sigurnosne značajke za ponuditi jer ne šifrira vaše podatke niti mijenja vašu IP adresu. Znači da nećete biti anonimni na mreži i vaši podaci neće biti sigurni. Ovaj proxy vam pomaže pristupiti geografski ograničenim web lokacijama preusmjeravanjem prometa potrebnog za određivanje vaše zemljopisne lokacije. Evo kako upotrebljavate pametni DNS da biste bilo gdje deblokirali BBC iPlayer:

 1. Prvo provjerite Unlocator i prijavite se na besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Savjetujemo vam da ih slijedite videozapisi / vodiči za postavljanje za smjernice.
 3. Konfigurirajte Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 4. Posjetite internetsku stranicu i aplikaciju BBC iPlayer.
 5. Uživajte u streamingu godina i godina na BBC iPlayeru bilo gdje.

Unlocator je Smart DNS proxy koji vam omogućuje zaobilaženje geografskih ograničenja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovo je usluga koja ne razočara jer je sposobna deblokirati više od 200 kanala pri velikim brzinama. Uzmite u obzir 7-dnevnu besplatnu probnu ponudu, koja je velikodušna i užasno potrebna prije nego što preuzmete obveze.

O emisiji

Političarka po imenu Vivienne Rook izazvala je skandal na TV televiziji jedne večeri 2019. Istog dana, Rosie rodi sina, a braća Stephen i Daniel i baka Muriel ne mogu se zapitati kakav će život biti za malog Lincolna.

Cast

Evo kratkog popisa likova koji su uključeni u seriju Godine i godine:

 • Emma Thompson
 • Jessica Hynes
 • Rory Kinnear

Emma je glumica kojoj nije potrebno predstavljanje. Ne samo da je aktivistica, nego i nacionalno blago. Njena prva uloga za BBC bila je u Young Ones kao Miss Money-Sterling. Nastavila je s snimanjem ogromnih filmova i televizijskim ulogama. U ovoj seriji Thompson glumi zastupnicu Vivienne Rook, izopćenu i političku ličnost, čija nepologetska i kontroverzna mišljenja mogu izazvati udubljenje u naciju. S druge strane, Jessica je prvu ulogu za BBC imala još 1994. godine kao Charlotte Parker u epizodi BBC Drame, House Of Eliott. Ne tako davno, Hynes je glumila Miss Kitts u Paddingtonu 2 i PR gurua, Siobhan Sharpe u BBC Comedy. Godinama i godinama Hynes preuzima ulogu revolucionarne, opasne i škakljive Edith Lyons. Kinnearina prva BBC-jeva uloga bila je za suca Johna Deeda, 2001. Od kada je glumio Tonyja Cootesa, Rory je prešao na veću ulogu poput Billa Tannera u seriji James Bond od 2008. i kao Henry Hunt u filmu Peterloo. Godinama i godinama Rory glumi Stephena Lyonsa, financijskog savjetnika i obiteljskog mirovnog radnika.

Godine i godine na BBC iPlayeru – Trailer

Evo prvog pogleda BBC-ove nove dramske serije u sljedećem traileru.

Pogledajte seriju u inozemstvu – završne riječi

Ne zaboravite gledati godine i godine u utorak 14. svibnja na BBC iPlayeru bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Jednostavno koristite VPN ili Smart DNS i mogli biste prenositi najnovije dramske serije bez obzira jeste li u SAD-u ili ne. Koji ćete alat koristiti? Obavezno navedite svoje postavke u odjeljku za komentare u nastavku.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me