Kako gledati BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije

Kako gledati BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije? Imate Roku, a vi želite tok BBC iPlayera na njemu? Nema problema, možete dobiti kanale koji nisu dostupni u vašoj regiji ako koristite VPN ili Smart DNS. Roku je fantastičan streaming set-top-box koji vam omogućuje gledanje internetskih servisa za streaming na internetu. Za razliku od drugih usluga za streaming koji dopuštaju dodatke iz drugih zemalja, Roku jednostavno ne postoji. Prilikom postavljanja računa dobivate samo jednu regiju. Ako ste između Netflix-a USA i BBC iPlayera, ili imate američki ili britanski račun, ne možete imati oboje. Ali, što ako želite istovremeno imati i američki Netflix i BBC iPlayer?

Kako gledati BBC iPlayer na Roku

Kako gledati BBC iPlayer na Roku

Stvari koje morate razmotriti

Ako već imate račun u Velikoj Britaniji, tada bi na vašem Rokuu trebao biti dostupan BBC iPlayer. Ako nemate račun u Velikoj Britaniji, provjerite ovaj članak naučiti kako ga dobiti. Međutim, ako ste registrirani za američki Roku račun, prvo morate stvoriti britanski račun u Velikoj Britaniji. BBC će se pojaviti odmah pored vaših aplikacija. Deblokiranje BBC iPlayera sljedeći je veliki korak o kojem ćemo razgovarati. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Čitajte dalje kako biste naučili kako gledati BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije putem VPN ili Smart DNS proxyja. 

Gledajte BBC iPlayer na Roku Overseas pomoću VPN-a

VPN je siguran i zagarantiran način da gledate BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije. Čak i s računa u Velikoj Britaniji i aplikacijom iPlayer na središtu, i dalje je blokiran izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Ovo je mjesto na kojem VPN dolazi na slici i koristi se za pomoć u zaobilaženju regionalnih ograničenja. Spajanje na VPN omogućit će vam strujanje UK kanala na Rokuu izvan Velike Britanije. Nauči kako postavili britanske kanale u inozemstvu na Roku ovdje koristite VPN. Iako se VPN uglavnom koristi za prevladavanje geo-ograničenja sadržaja, povezivanje s jednim ide iznad i izvan toga. Evo nekih pogodnosti VPN-a:

 • Zaobići geografska ograničenja na web stranicama ili strujnim kanalima.
 • Zaštitite privatnost korisnika od znatiželjnih očiju i vladinog nadzora.
 • Nemojte čuvati zapisnike aktivnosti korisnika dok se vrše bujice.
 • Sakrijte svoju aktivnost pregledavanja od lokalne mreže i davatelja internetskih usluga
 • Omogućuje vam preuzimanje datoteka.
 • Zaobiđite internetsku cenzuru i zaobiđite vatrozidove.

Deblokiran BBC iPlayer

VPN koji bi vam donio BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije ExpressVPN. Ovaj pružatelj usluga nudi vrhunske usluge, s korisnim agentima, širok izbor lokacija poslužitelja i pouzdane performanse. Uz to, njegov paket uključuje Smart DNS, tako da imate dva načina za deblokiranje BBC iPlayera na Roku.

Gledajte BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije koristeći pametni DNS

Smart DNS je još jedna metoda koja omogućuje gledanje BBC iPlayera izvan Velike Britanije. Pomoću Smart DNS-a moguće je da virtualno promijenite svoju lokaciju i čini se da se nalazite u Velikoj Britaniji. Nakon što konfigurirate Smart DNS, moći ćete pristupiti svim UK kanalima na Roku-u. Prednosti upotrebe Smart DNS uključuju:

 • Mogućnost strujanja mrežnih videozapisa koristeći punu brzinu Interneta.
 • Velike brzine.
 • Održavanje iste lokalne IP adrese
 • Deblokiranje geoblokiranog sadržaja iz cijelog svijeta.
 • Podržani su svi uređaji za strujanje. Neki Roku uređaji nemaju napredne mrežne postavke. U tom slučaju ne možete promijeniti DNS konfiguraciju. Postavite usmjerivač umjesto Smart DNS-a.
 • Ne morate mijenjati postavke Smart DNS-a ako želite deblokirati sadržaj iz druge regije. Gledajte BBC, US Netflix, Canal + i Hulu istovremeno.

Naš izbor za najbolji Smart DNS proxy bio bi Unlocator. Otključavaju pristup preko 196 kanala koji omogućuju strujanje omiljenih programa s bilo kojeg mjesta na svijetu. Bez sumnje, Unlocator će vam pomoći da u bilo kojem trenutku dobijete BBC iPlayer na Roku izvan Velike Britanije. S Unlocatorom znate da se zabrane ukidaju i zaobilaze ograničenja na bilo kojem uređaju, bez obzira gdje se nalazite.

VPN-ovi vs Smart DNS

To što imaju slične funkcije ne znači da rade na isti način. Dok VPN kriptira sve vaše podatke putem privatne mreže, pametni DNS ne funkcionira. Činjenica da to ne čini, omogućuje pametnom DNS-u bržu brzinu. Za razliku od VPN-a, pametni DNS vam ne daje novu IP adresu, što znači da ćete dobiti samo minimalnu anonimnost na mreži. Iako vam gotovo svaki VPN može pribaviti svaki kanal za koji se sjetite da je deblokiran, kanali i usluge koje želite deblokirati ovise o vrsti pametnog DNS-a koji koristite.

Gledajte BBC iPlayer na Roku

Od sada možete prenositi pravi BBC iPlayer. A stvarno podrazumijevamo onu u kojoj Britanci mogu uživati. Ako slijedite korake koje smo za vas pripremili, moći ćete gledati najnovije BBC-jeve emisije, pa čak i TV uživo u HD-u na Roku-u s bilo kojeg mjesta širom svijeta. Roku ostaje favorit za streamer videa, a činjenica da na njemu možete dobiti sve usluge koje želite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me