Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u izvan Velike Britanije

Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u izvan Velike Britanije? Ako ne možete nabaviti BBC iPlayer na televizoru, možda neće biti toliko pametan koliko mislite da jest. No ako je aplikacija dostupna, a ne možete joj pristupiti, znači da se vjerojatno nalazite izvan Velike Britanije. Pametne televizije trebale bi ponuditi pristup BBC-u i drugim kanalima, no licenciranje i problemi s autorskim pravima mogu ugasiti čitav doživljaj pametnog strujanja. Samo stanovnici Velike Britanije mogu uživati ​​u streamingu sadržaja BBC iPlayera, dok ljudi u Australiji, Kanadi, SAD-u i Njemačkoj ne mogu. To što je vaš televizor pametan ne znači da vam može pružiti BBC iPlayer gdje god da se nalazite. To su posao VPN-ova i pametnih DNS proxyja. Saznajte kako možete gledati BBC iPlayer izvan Velike Britanije na Samsung, Sony ili LG pametnom televizoru koristeći VPN ili Smart DNS.


Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u

Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u

Kako nabaviti britanske aplikacije na pametnom televizoru u inozemstvu?

Prije nego što se pozabavimo načinom gledanja BBC iPlayera na Smart TV-u u inozemstvu, prvo morate promijeniti regiju Smart TV-a u Ujedinjeno Kraljevstvo. Inače na njega nećete moći instalirati britanske aplikacije.

 • Kako promijeniti regiju Samsung Smart TV
 • Kako promijeniti regiju pametnog televizora Sony Bravia
 • Vodič za promjenu regije LG Web OS Smart TV.

Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u pomoću VPN-a

Pametni televizori vrlo su popularni među TV gledateljima. Omogućuju gledateljima da gledaju suočenje i druge programe na zahtjev, obično putem aplikacije, povezivanjem na Internet. Dobar izbor zabavnih aplikacija bio bi BBC iPlayer. Kao što vidite, dobit ćete sljedeću poruku: “BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer GeoBlocked

Budući da su geo-blokirani ne predstavljaju prepreku i ne bi trebali biti problem onima koji su svjesni funkcije VPN-a. VPN povezuje vaš Smart TV s jednim od njegovih poslužitelja (u ovom slučaju poslužitelj u Velikoj Britaniji) i usmjerava sav vaš promet i podatke preko tog poslužitelja. Na taj će vam se način činiti da koristite Internet iz zemlje u kojoj se nalazi poslužitelj na koji ste povezani. Istražimo kako to funkcionira:

 • VPN pruža dodatnu privatnost kriptirajući vaš promet. Također možete anonimno surfati Internetom dok koristite VPN.
 • Pametni televizori nemaju VPN klijente. Kao rezultat toga, morate postaviti VPN na usmjerivač kako biste omogućili VPN vezu na Smart TV-u.
 • Alternativno, možete se prijaviti kod pružatelja VPN-a koji svojim korisnicima nudi Smart DNS proxyje za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja. Dobri primjeri su BulletVPN i ExpressVPN. Za razliku od VPN-a, Smart DNS može se konfigurirati izravno na većini Smart TV-a da bi zaobišao regionalna ograničenja.
 • Neki davatelji internetskih usluga širom svijeta koriste DNS otmice i transparentne proxyje. Ako je vaš ISP jedan od njih, za gledanje BBC iPlayera izvan Ujedinjenog Kraljevstva morate koristiti VPN umjesto Smart DNS-a..

Ti pametni televizori zamjenjuju potrebu za korištenjem računala, a VPN-ovi čine njihovo korištenje mnogo zanimljivijim. ExpressVPN jedan je od pružatelja usluga koji može ojačati vaš odnos sa Smart TV-om. Može zaobići ograničenja koja su nametnuta BBC iPlayer i ostale usluge tako da ga možete gledati kad god želite izvan Ujedinjenog Kraljevstva.Deblokiran BBC iPlayer

I ne samo to, već je i ovaj pružatelj usluga dovoljno jak da vam ostane siguran tijekom cijelog iskustva. Za više informacija o ostalim davateljima usluga, provjerite tablicu u nastavku. Upoznajte koji je najbolji VPN za Smart TV u ovom članku.

Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u pomoću pametnog DNS-a

Pametni televizor jako je sličan računalu. Možete pregledavati web, provjeravati svoje društvene platforme i pokretati iste aplikacije kao na svom pametnom telefonu. Budući da je Smart TV važan izvor zabave, opremanje potrebnim aplikacijama može vam olakšati upotrebu. Na primjer, BBC iPlayer BBC je sjajna aplikacija koju ćete imati na Smart TV-u, a Smart DNS može vam je nabaviti čak i ako ste izvan Velike Britanije. Sve što trebate učiniti nakon što se pretplatite na jedan je unijeti adresu DNS poslužitelja koji vam daje. Evo nekoliko koraka koje morate slijediti kako biste deblokirali BBC iPLayer na vašem Smart TV-u:

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na vašem Smart TV-u.
 3. Idite na web stranicu BBC iPlayera.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svom sadržaju BBC iPlayera.

Unlocator usluga je SmartDNS sa sjedištem u Danskoj koja može deblokirati više od 200 kanala. Možete dobiti deblokiran BBC iPlayer kao i druge kanale ili usluge po vrlo povoljnoj cijeni. Plus Unlocator omogućuje sjajnu i neusporedivu kompatibilnost sa svim uređajima, uključujući pametne televizore. Sa pametnim DNS-om kao što je Unlocator, možete prevladati geo-ograničenja i gledati sadržaj koji želite gdje god se nalazili.

BBC iPlayer ne radi na Smart TV-u

Ako BBC iPlayer ne radi na vašem televizoru, vaš uređaj možda neće biti certificiran. Ako uređaj nema certifikat, BBC ga ne podržava, što objašnjava zašto neće raditi na vašem televizoru ili povezanom TV uređaju. Programi BBC iPlayer za Samsungove i Sonyjeve TV-ove povezane omogućuju vam pristup programu BBC TV na zahtjev. Uz to, iPlayer je 19. srpnja 2018. zatvoren na nekim ranijim LG modelima. Prije nego što vam smeta što nećete pronaći aplikaciju na Smart TV-u, možda biste trebali provjeriti je li vaš uređaj prvo certificiran za upotrebu BBC iPlayera.

BBC iPlayer na Smart TV-u

Pametni TV nije pametan ako ne može pristupiti BBC iPlayeru. Kad vam to izmakne, možete se usredotočiti na deblokiranje aplikacije izvan Velike Britanije. Više ne morate čekati emitiranje emisija i programa da biste ih gledali. Sada se lako možete povezati s Internetom na Smart TV-u i gledati iPlayer kad god to smatrate prikladnim. Ako iPlayer nije dostupan tamo gdje ste, VPN ili Smart DNS mogu ga dobiti za vas u inozemstvu. Ne morate se brinuti zbog toga, sve što trebate razmišljati je koji VPN ili Smart DNS želite odabrati deblokirajte iPlayer izvan Velike Britanije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me