Kako gledati BBC iPlayer u Belgiji

Nakon beskrajnih pokušaja pristupa BBC-jevom iPlayeru, shvatio sam da me moja geolokacija zaustavlja u streamingu Killing Eve u Belgiju. Ne nalazim se tamo gdje BBC iPlayer nudi svoje usluge, a to je Velika Britanija.

Da biste spriječili slučajni i međunarodni pristup, dominantna usluga struje, BBC iPlayer, pribjegava geo blokiranju. Međutim, ovih dana online korisnici mogu uklonite geo-blokove svih vrsta koristeći različite metode, poput VPN-a i Smart DNS-a o kojima ću više govoriti.

Kako gledati BBC iPlayer u Belgiji

Kako gledati BBC iPlayer u Belgiji

Kako gledati BBC iPlayer u Belgiji pomoću VPN-a

Dostupno kao internetska TV, radio i mobilna aplikacija, BBC iPlayer je ime kućanstva u Velikoj Britaniji. Britanski emigranti smješteni u Belgiji nemaju pristup ovoj usluzi streaminga zbog geo-ograničenja. Na ovu ćete poruku naići ako pokušate:


“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “

BBC iPlayer GeoBlocked

Svi koji se nalaze u Belgiji i zainteresirani su za streaming sadržaja BBC iPlayera mogu to uspješno učiniti kada spojen na pouzdanog davatelja VPN usluga. Razlog uspjeha deblokiranja je digitalni tunel VPN-a. VPN stvara privatni tunel preko kojeg prenose podatke korisnika prije nego što dođu do drugog poslužitelja. Čini se da podaci imaju različita svojstva, primjerice odakle dolaze.

VPN vezom dobijate sigurnosne prednosti također. Osim što se pokaže da se nalazite u drugoj zemlji, stižete i do toga imati koristi od anonimnosti na mreži. Da biste deblokirali BBC iPlayer u Belgiji, morate slijediti korake u nastavku:

 1. Dobivanje davatelja VPN usluga koji pouzdano deblokira BBC iPlayer.
 2. Moraš stvorite VPN račun, tako da možete pristupiti aplikaciji.
 3. Nabavite VPN aplikaciju na svojem streaming uređaju.
 4. Pokrenite aplikaciju ai potražiti britanske poslužitelje.
 5. Pronađite britanski poslužitelj i povežite se s njim.
 6. Sada, pojavit ćete se na britanskoj IP adresi.
 7. Uživajte u strujanju svega što BBC iPlayer može ponuditi u Belgiji.

Deblokiran BBC iPlayer

ExpressVPN jedan je od najboljih pružatelja usluga za deblokiranje sadržaja. Ima izvrsne sigurnosne značajke i fascinantne brzine. Ovaj pružatelj usluga ne nudi ništa drugo nego zajamčeni rezultati i osigurava zadovoljstvo kupaca. Možete koristiti i druge vrhunski davatelji VPN usluga za BBC, obavezno pogledajte tablicu u nastavku.

Kako gledati BBC iPlayer u Belgiji pomoću pametnog DNS-a

Dobre vijesti se ovdje ne završavaju jer postoji više načina na koje se to može deblokirajte BBC iPlayer u Belgiji. Ovaj način uključuje manje šifriranja i veće brzine; koristi Smart DNS proxy. Kada koristite Smart DNS, vaš preglednik će DNS-u poslati zahtjev da pronađe stvarnu IP adresu web stranice BBC iPlayera. Locira ga u svom adresaru, a zatim vraća u vaš preglednik. Tada će vaš preglednik učitati BBC-ov sadržaj s vraćene IP adrese.

Pametni DNS će natjerati vas da se pojavite tamo gdje niste. Kao rezultat toga, morate doći pristupiti sadržaju koji se nalazi u toj zemlji. Dobili ste željeni sadržaj; međutim, vaši podaci nisu bili sigurni. Ovaj se uređaj razlikuje od VPN-a s obzirom na sigurnost jer nudi nultu enkripciju i ne mijenja promjene vaše IP adrese.

Odgovorna je samo za preusmjeravanje prometa odgovornog za utvrđivanje vaše geo-lokacije putem određenog poslužitelja, što rezultira u vašem neposredan pristup ograničenom sadržaju. Evo kako možete pametnim DNS-om deblokirati BBC iPlayer u Belgiji:

 1. Pretplatite se na Smart DNS poslužitelj poput Unlocatora.
 2. Pogledajte ove videozapise / vodiče za postavljanje.
 3. Sada, konfigurirajte Smart DNS na vašem streaming uređaju.
 4. Prijeđite na aplikaciju ili web stranicu BBC iPlayera.
 5. Stream Killing Eve ili bilo koji BBC iPlayer prikazuje bez poteškoća. 

Preporučam da koristite Unlocator kao Smart DNS proxy. To je danska tvrtka koja nudi i VPN i Smart DNS uslugu. Sada, glavna funkcija Smart DNS-a pomaže korisnicima da deblokiraju geo-ograničeni sadržaj.

Unlockator je jednostavan za korištenje i pruža najbolje sjeme. U slučaju da niste sigurni u takvu odluku, možete imati koristi od nje 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Na taj način imate dovoljno vremena da odlučite želite li uslugu ili ne.

Gledajte BBC iPlayer u Belgiji

Možete dobiti i VPN i pametni DNS 2000 plus sati britanskih TV emisija u 13 različitih žanrova na vaš zahtjev u Belgiji. Metoda koju odaberete ovisi o onome što više odredite prioritet: sigurnost ili brzina.

Sad kad znate da postoje dva načina na koje možete deblokirati BBC iPlayer u Belgiji koga biste odabrali? Javite mi u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me